قرارداد آسانسور
این قرارداد فیمابین شرکت ............... به نمایندگی.............. به نشانی.............تلفن........که در این قرارداد کارفرما نامیده می شود از یکطرف و شرکت................... به نمایندگی .......... به نشانی......... تلفن................... که در این قرارداد به اختصار پیمانکار نامیده می شود ، از سوی دیگر منعقد می گردد .
ماده یک – موضوع قرارداد
طراحی و خرید دو دستگاه آسانسور کامل با مشخصات فنی پیوست کاملا وارداتی ساخت شرکت همراه با نصب و راه اندازی در محل کارگاه طبق مشخصات فنی ذکر شده در قرارداد .
ماده دو- اسناد و مدارک قرارداد
2-1- قرارداد حاضر
2-2- نقشه و مشخصات فنی
2-3- کلیه دستورکارهائی که در حین اجرا توسط کارفرما ابلاغ می گردد .
2-4- مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان که بدون ضمیمه نمودن جز اسناد قرارداد می باشد .
ماده سه – مبلغ قرارداد
کل مبلغ قرارداد ، عبارتست از ریال که پس از کسر 5 درصد بابت مالیات قابل پرداخت می باشد که از مبلغ کل قرارداد ریال جهت طراحی محاسباتی و فروش و حمل و تحویل کلیه تجهیزات و لوازم مربوط به دو دستگاه آسانسور به همراه کلیه عوارض و مالیات های کالای وارداتی به صورت تحویل کامل در کارگاه
مبلغ ریال جهت نصب کلیه درب ها و کابین و دیگر لوازم مربوط بطور کامل و راه اندازی دستگاهها همراه با اخذ تایید آسانسور از شرکت بازرسی آسانسور ایران در نظر گرفته شده است .
ماده چهار – نحوه پرداخت
با توجه به توافقات و زمان بندی تحویل آسانسور نحوه پرداخت بشرح ذیل خواهد بود .
4-1- مبلغ ریال به تاریخ طی چک شماره بانک بابت تحویل کلیه دربهای طبقات ، درایو ( نیروی محرکه ) و دستگاههای مربوط به ایمنی و تراول ها و غیره که پس از اخذ تایید از پروژه مبنی بر حضور موارد فوق در پروژه قابل دریافت خواهد بود .
4-2- مبلغ مورخ طی چک شماره بانک
4-3- مبلغ مورخ طی چک شماره بانک
ماده پنج – مدت قرارداد
با توجه به اینکه پیمانکار اذعان می نماید از محیط کارگاه بازدید بعمل آمده و مسایل اجرائی در کارگاه همراه با خردید وسائل وارداتی تجهیزات را در نظر گرفته و با این شرایط جهت خرید ، حمل ، تحویل ، نصب و راه اندازی کل آسانسورها از تاریخ عقد قرارداد به مدت ماه قرارداد را بطور کامل تا راه اندازی اولیه انجام داده و پیمانکار حداکثر در مدت ماه بعد ازآن همراه با استاندارد آسانسورها جهت تحویل موقت درخواست کتبی نماید .
ماده شش- زمان بندی انجام کار
6-1- مورخ تحویل کلیه درب ها و ریل ها به همراه درایو و متعلقات ( تراول )
6-2- مورخ نصب کلیه درب ها و ریل ها
6-3- مورخ تحویل کابین و تابلو و کلیه قطعات کسری جهت نصب و راه اندازی
6-4- مورخ نصب کلیه قطعات و راه اندازی کامل جهت اخذ تایید استاندارد
تبصره – طبق توافقات بعمل آمده و برنامه زمان بندی ، پیمانکار پس از عقد قراداد می بایست سریعا نسبت به باز کردن اعتبار بانکی جهت خرید اقلام اقدام و در تاریخ های فوق نسبت به تحویل ملزومات اقدام نماید .
ماده هفت – دوره تضمین قرارداد
7-1- پیمانکار ، کل مجموعه خریداری شده را بعد از تاریخ صورتجلسه تحویل نهائی به مدت 24 ماه گارانتی نموده و موظف است هرگونه اشکال در سیستم یا خرابی در قطعات آن را در کمترین زمان جبران نماید .
7-2- پیمانکار 2 فقره چک وجه الضمان بانک مورد تایید کارفرما را بابت وجه الضمان تحویل اجناس خریداری شده به پروژه هر یک به مبلغ ریال طی اخذ رسید به کارفرما در هنگام عقد قرارداد تحویل داده که بدیهی است پس از تحویل اجناس به پروژه طی یک صورتجلسه ، کلیه چک های .جه الضمان تحویلی به ایشان مسترد می گردد .
7-3- یک فقره چک بانک به مبلغ ریال به عنوان حسن انجام کار در هنگام عقد قرارداد توسط پیمانکار بابت تضمین حسن انجام کار و نصب تحویل نهایی به کارفرما تحویل و پس از اخذ گواهی تایید از طرف اداره استاندارد به ایشان مسترد خواهد شد.
ماده هشت – تعهدات کارفرما
8-1- کلیه کارهای مرتبط با ساخت سازه ، آهن کشی ، آماده سازی چاهک ها
8-2- کلیه کارهای مرتبط با عملیات ساختمانی از جمله دورچینی دربهای طبقه و ایجاد حفره های لازم در سنگ نما برای نصب شستی های طبقه و نشان دهنده های سردرب و همچنین ساخت فونداسیون های کف چاهک و کف موتورخانه آسانسور
8-3- تهیه و نصب چراغهای تونلی تامین کننده روشنایی داخل چاهک آسانسور وکلیدهای روشنایی مربوطه در موتورخانه آسانسور طبقه زیرزمین و همچنین پریز برق در کف چاهک آسانسور طبقه زیر زمین و همچنین پریز برق در کف چاهکهای آسانسورها
8-4- تهیه و نصب تابلو برق فاز شبکه در موتورخانه های آسانسور
8-5- تهیه و نصب دریچه های فرار در موتورخانه
8-6- تهیه و نصب هواکش موتورخانه آسانسور
8-7- تهیه و نصب ریل و قلاب سقف موتورخانه آسانسور
8-8- تهیه و نصب پریزها و روشنایی موتورخانه آسانسور
8-9- تخصیص و تحویل انبار دارای قفل و روشنایی به پیمانکار به منظور نگهداری لوازم و قطعات آسانسور در مدت اجرای قرارداد
8-10- پرداخت به پیمانکار طبق شرایط ماده چهار
ماده نه – مشخصات فنی دستگاهها
- درب طبقه : سانترال دولته به عرض به ارتفاع مدل دارای کنترل سرعت VVVF
- درب کابین : سانترال ( باز شو از وسط ) ، دولته ، به عرض به ارتفاع مدل دارای کنترل سرعت VVVF
- درب کابین : مدل و یا به انتخاب کارفرما ( کارفرما می بایست از کلیه مراحل طراحی و ساخت کابین ها مطلع بوده و با نظر وی کابین ساخته شود )
- طول مسیر : حدودا 60 متر ( طول مسیر حرکت و چاهک مربوطه به رویت پیمانکار رسیده و مورد تایید ایشان بوده است )
- ارتفاع تمام شده داخل کابین 40/2 می باشد که با توجه به طرح انتخابی این اندازه بایستی در طراحی و نصب لحاظ گردد .
- استفاده از 10 عدد LCD یا نمایشگر در طبقات داخل کابینها و با رنگ آبی سایز " 9 یا بالاتر
- سیستم ارتباط داخلی جهت برقراری تماس بین مسافرین و متصدی ساختمان در مواقع ضروری
- طرح نهایی شاسی طبقات بایستی با تایید نظر کارفرما انتخاب و جهت نصب آن اقدام گردد .
- ایمنی ها : همگی در تطابق کامل با استاندارد EN81 گواهی شده توسط TUV آلمان
-کلیه تجهیزات سازگار و مورد تایید سازمان استاندارد آسانسور در ایران خواهد بود .
- دربهای کابین مجهز به سیستم پرده نور جهت کنترل باز و بسته شدن
- در تابلوی فرمان ورودی جهت سنسور زلزله و سیستم هوشمند تعبیه می گردد .
- نصب سنسور زلزله توسط پیمانکار ولی خرید آن توسط کارفرما انجام می گیرد .
- سیستم نمایشگر در داخل هر طبقه از نوع دات ماتریکس با رنگ آبی می باشد .
- نوع آسانسور : کششی از گروه وتیور با تمام تجهیزات و لوازم .
- سیستم صوتی جهت پخش در داخل کابین (Surround System)
- نوع سیم بکسل – مدل گاورنرها کاملا وارداتی از کشور آلمان
- زنگ خبر رسیدن به طبقات ( طبق اصول استاندارد ) .
- کلیه قطعات و نصب طبق استاندارد EN81 باید باشد .
- کلیه ریل ها از نوع ساخت می باشد .
- کلیه ترمزها و پاراشوت ها ساخت می باشد .
- تراول از نوع دت وایلر سوئیس می باشد .
-کلیه کفشک ها از نوع ساخت می باشد .
- کلیه کابینها شامل سیستم Over Load می باشد.
- وزنه تعادلی از نوع چدنی می باشد .
- نوع کاربری : مسافر بر
- ظرفیت هر دستگاه : نفره
- سرعت : متر بر ثانیه
- تعداد توقف: ایستگاه
- تعداد درب : برای هر دستگاه
- تعداد درب کابین : برای هر دستگاه
- روش احضار : Duplex/Down-Collective
- تابلو فرمان : مدل
- درایو : مدل
- اندازه چاه : 260* 410 سانتیمتر
- Cop&Lop: مدل
ماده ده – تعهدات پیمانکار
10-1- پیمانکار تعهد می نماید بدون وقفه و تعطیلی از روز انعقاد قرارداد عملیات موضوع قرارداد را شروع نماید و تعداد کارگران و استاد کاران باید طوری باشد که در تحویل به موقع کار تعویق حاصل نگردد ، در این مورد کارفرما حق خواهد داشت افزایش تعداد کارگران و استادکاران را از پیمانکار بخواهد .
10-2- پیمانکار تعهد می نماید استاد کاران و کارگران خبره در رابطه با موضوع قرارداد را بکار گمارده و شخصا خود هدایت آنها را به عهده گیرد و دستمزد و حقوق کامل ایشان را به موقع پرداخت نماید .
10-3- مسئولیت اخلاقی و حفظ موازین شرعی کلیه پرسنل پیمانکار به عهده ایشان بوده و کارفرما می تواند در صورت مشاهده موارد ، این موضوع را به پیمانکار گزارش دهد و ایشان می بایست نفرات خاطی را از کارگاه اخراج نماید .
10-4- پیمانکار موظف است پس از دریافت پیش پرداخت در حداقل زمان نسبت به نهایی کردن پروفرمها و ثبت سفارش های کالای موضوع قرارداد اقدام لازم انجام دهد .
10-5-پیمانکار موظف است آسانسور موضوع قرارداد را پس از ترخیص از گمرک جهت حمل از گمرک تا محل کارگاه تحت پوشش بیمه حمل قرار دهد .
10-6-پیمانکار موظف است قبل از اتمام مراحل اداری ترخیص ، مراتب را به اطلاع کارفرما رسانده و هماهنگی لازم برای محل تخلیه اجناس درکارگاه و همچنین حضور عوامل تحویل گیرنده را بنماید .
10-7- پیمانکار موظف است حداقل یک نسخه از کلیه اسناد دریافتی از شرکت سازنده را در اختیار پروژه قرار دهد .
10-8- پیمانکار موظف است نمونه های مختلف کابین ، شاستی و کلیه لوازمات تزئینی را که شرکت سازنده عرضه می نماید ، به خریدار معرفی و پس از تایید از طرف پروژه نسبت به سفارش طبق درخواست اقدام نماید .
10-9- کلیه عملیات آهنکشی ها چاهکها جهت نصب توسط پیمانکار کنترل و نظارت می گردد و ایشان موظف به تحویل گرفتن کل اسکلت از مجری سازنده طبق استانداردهای موجود و نقشه های اجرائی می باشد . (همچنین ایشان می توانند کسانی را که در این مورد مهارت فنی دارند جهت اجرا به کارفرما پیشنهاد داده تا ایشان انتخاب نمایند ) .
10-10- پیمانکار بایستی هنگام تکمیل کابین و ساخت و قبل از حمل با هماهنگی با کارفرما شرایطی را جهت بازدید کارفرما و نماینده ایشان مهیا تا کارفرما بتواند هنگام ساخت و مونتاژ از کلیه اقلام ، بازدید حین ساخت داشته باشند .
10-11- پیمانکار متعهد است از زمان شروع عملیات نصب بر طبق زمانبندی اعلام شده کار را به پایان برساند و دستگاههای مورد قرارداد را در شرایط کاملا مناسب مطابق با ضوابط استاندارد تحویل و نصب و راه اندازی نماید .
10-12- پیمانکار موظف است پس از گشایش اعتبار اسنادی در بانک کارگزار مراتب را به طور کتبی به اطلاع خریدار برساند .
10- 13- رعایت کامل مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان از جانب پیمانکار الزامی است .
10-14- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه مشکلات احتمالی و سختی کار و مشخصات فنی و نقشه های اجرائی را ملاحظه و سپس نسبت به امضای این قرارداد اقدام می نماید.
10-15- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه عملیات موضوع قرارداد را با رعایت اصول فنی و ایمنی کامل و حفظ جان کارگران خود در نهایت دقت انجام داده و به اتمام برساند . ضمنا رعایت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان نیز الزامی می باشد .
ماده یازده – تحویل آسانسور
پس از راه اندازی هر دستگاه آسانسور و انجام عملیات تا مقطع حداقل 95 درصد پیمارنکار ملزم بوده این مسئله را به طور کتبی به دستگاه نظارت کارفرما اعلام دارد .
بعد از دریافت گواهی نامه استاندارد ایران ، پیمانکار ملزم به گزارش و ارائه این مسئله به کارفرما و یا دستگاه نظارت بوده و ظرف مدت 15 روز با حضور و تایید کارفرما ، دستگاه نظارت و پیمانکار صورتجلسه ای مبنی بر تحویل موقت دستگاه آسانسور امضاء خواهد شد . 6 ماه بعد از تاریخ تحویل موقت دستگاهها با درخواست کتبی پیمانکار از کارفرما حداکثر در مدت 15 روز در جلسه ای با حضور تایید کارفرما ، دستگاه نظارت و پیمانکار تحویل قطعی خواهد شد .
ماده دوازده – حل
اختلاف
در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین این قرارداد موضوع از طریق حکمیت حل و فصل می گردد و آخرین حکم مرضی الطرفین در این قرارداد مراجع ذیصلاح قانونی می باشد .
ماده سیزده – موارد فسخ قرارداد
13-1- انتقال قرارداد یا واگذاری عملیات به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر از طرف پیمانکار
13-2- تاخیر در شروع بکار بیش از یک هفته از تاریخ ابلاغ قرارداد
13-3- عدم اجرای تمام یا قسمتی از موارد قرارداد در موعد پیش بینی شده
13-4-تاخیر در اجرای کار بطوریکه دلالت بر عدم صلاحیت مالی و فنی و یا سونیت پیمانکار بنماید .
ماده چهارده
این قرارداد در 14 ماده و 1 تبصره در سه نسخه تهیه شده و به امضاء طرفین رسیده و هر نسخه آن در حکم واحد بوده و دارای اعتبار واحد می باشد .
کارفرما پیمانکار
برچسبها: قراردادهای اجرایی ساختمان
مطالب مشابه :
ماهیت حقوقی قرارداد پیش فروش ساختمان
ماهیت حقوقی قرارداد ساختمان با است و با یک پیمانکار قرارداد می
قرارداد عملیات ساختمان
قرارداد عملیات ساختمان از این به بعد پیمانکار نامیده می شود و پیمانکار با اطلاع
قرارداد نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان این قرارداد در تاریخ طرف دیگر با شرایط 2 روز بعد از ابلاغ
پیمان ها و روش های عقد قرارداد پیمانکاری
وبلاگ تخصصی مهندسان ساختمان قرارداد پیمانکاری - با آرزوی و پیمانکار، اشخاص حقوقی
قرارداد سیمانکاری
صنعت ساختمان و اجرای قرارداد به عهده پیمانکار وکارفرما با پیمانکار تسویه
قرارداد عملیات تخریب ساختمان
نظارت با توجه به مفاد قرارداد نسبت ساختمان به پیمانکار ساختمان با
قرارداد آسانسور
ماه بعد ازآن همراه با ملی ساختمان از جانب پیمانکار قرارداد را با
مقایسه قرارداد پیمان عمومی با قرارداد فدیک
مقایسه قرارداد پیمان عمومی با قرارداد بعد از آن قرارداد پیمانکار در موعد
برچسب :
بعد حقوقی قرارداد با پیمانکار ساختمان