سوالات متداول

راه های خوب گوش ندادن ... 01.gif

چه زمانی حرف دیگران را خوب گوش نمی دهیم

تمام تجربه ها ثابت کرده یک ویژگی در همه تجارت ها و همه فعالیت ها اهمیت بی نظیری دارد،همه آدم های موفق این ویژگی را دارند.ویژگی ای که بیش از همه ارزش دارد : این ویژگی مهارت ارتباط با مردم است،روابط عمومی خوب و مناسب.

در مهارتهای ارتباطی دو چیز از همه مهمتراند : اول گوش دادن و دوم صحبت کردن.

اینها راه هایی برای بهتر شدن است.                             

شما می توانید صحبت کردن و گوش کردن را طوری یاد بگیرید که واقعا بتوانید مردم را درمان کنید.به طوری که مردم بخواهند بیشتر با شما باشند و از کنار شما بودن و یا با شما بودن بیشتر لذت ببرند.

با یادگیری درست گوش کردن و صحبت کردن می توانید ( در عرض سه الی چهار دقیقه ) وارد رابطه ای شوید که مردم آن چیزی را که شما می گویید و پیشنهاد می دهید را بخوانند و انجام دهند.

همیشه به یاد داشته باشید گوش دادن درست دارای نیروی بسیار قدرتمندی است.

شما با درست گوش دادن ( نه با خوب صحبت کردن )می توانید کار آفرینی داشته باشید.می توانید ارائه خدمات کرده و مصرف کننده کالا و خدمات را جذب شرکت و تجارت خود کنید. اگر چه نحوه درست چیدن کلمات در کنار هم جایگاه خود را ایفا می کند.

دلایلی بسیاری باعث می شود تا ما به کلمات و صحبت های دیگران درست گوش ندهیم.اینجا قصد داریم چند دلیل را با هم بررسی کنیم.فراموش نکنید که بعضی از این موارد ممکن است با دیدگاه فعلی شما همخوانی نداشته باشد اما فراموش نکنید که این موارد توسط بزرگترین کار آفرینان و معلمان دنیا به اثبات رسید و بیان شده است.در هر صورت ما عنوان می کنیم بررسی و توضیحات جامع و کامل تر با مسئولین آموزشتان... و اما دلایل :

_ مقایسه کردن  ( به معنی مرگ فروشنده است )

وقتی در حال صحبت کردن با کسی هستید و در عین حال در حال مقایسه حرفهای ایشان با دانسته ها و باورهای خود یا افراد و موضوعات مرتبط  در این حالت شما گوش نمی دهید.

_ همه ما همواره به دو چیز گوش می کنیم :

به کلماتی که افراد بیان می کنند و دوم به آوا و صدایشان...

شما قطعا می دانید که مغز انسان از دو قسمت تشکیل شده : بخش سمت راست و بخش سمت چپ.عملا و اصطلاحا به دو نیم کره معروفند.قطعا ممکن است اطلاعات شما در این مورد از من بیشتر باشد به همین منظور از توضیحات و جزئیات آن صرف نظر می کنیم و فقط به صورت کلی به آن اشاره ای خواهیم داشت. می دانید که نیم کره چپ قسمت منطقی مغز است.جاییکه زبان قرار دارد.این قسمت به کلمات ادا شده گوش می دهد.

نکته : سعی کنید در زمان گوش دادن به کلمات ، فراموش کنید حق با شماست.به این مسئله قضاوت ذهنی گفته می شود و  استفاده از این راه کار جواب نمی دهد.

اما سمت راست یا نیم کره سمت راست مغزمان قلب شهودی ماست.روح ، غریزه ، قدرت تخیل.

آواها دارای انرژی هستند و شنیدن این اصوات مربوط به سمت راست مغز می باشد.قلب با حس ، ارتعاش ،استعاره و تصاویر سخن می گوید.

پس ما کلمات را با سمت چپ مغز شنیده و گاها ترجمه می کنیم .

نکته : گاهی اوقات فراموش می کنیم که در ترجمه ممکن است بخشی از معنا از دست برود ، باید مراقب بود.

_ منحرف کردن

یعنی زمانی که شما در حال مباحثه و یا گفتمان هستید سعی می کنید موضوع را به جایی که خودتان می خواهید سوق داده و  منحرف کنید.عملا در بعضی مواقع دیده می شود که موضوع به کل تغییر کرده است. (حقیقتا گوش دادن واقعی یا درست شنیدن فرمول ندارد. ) گوش کردن واقعی تمرکز بر روی صحبت های طرف مقابل است. ( دوستان این موضوع با بعضی از تکنیک های مذاکره منافات ندارد.لطفا به صورت کامل موضوع را تفکیک کنید. )

_ رویا پردازی

تا به حال پیش امده که فردی در حال صحبت کردن با شماست اما شما در حال رویا پردازی ؟؟؟ این موضوع نیاز به توضیح بیش از این ندارد.خیلی از افراد از روی عادات این کار را انجام می دهند و جالب است بدانید که به نظرشان با این کار بهتر موشوع عنوان شده را درک می کنند.در هر صورت به یاد داشته باشید شما در این حالت گوش نمی دهید

_ جنگیدن

همان بحث و جدل است.آیا تا به حال با این موضوع روبه رو شده اید.می توان گفت که در بیشتر موارد فروشندگان دچار این اشتباه می شوند و با توجه به اطلاعات و دانش بالا و همچنین موضع اعتقادی خود نسبت به کارشان بسیار درگیر این مسئله می شوند و گاها تلاش می کنند مشتری را متقاعد کنند که بیش از او متوجه می شوند و این موضوع حس دفاعی مشتری نسبت به گفته ها و دیدگاه های مشاور را تحریک کرده و عملا شما در جایگاه جنگ با دشمن فرضی یا عملا شخص سومی خارج از گود مذاکره قرار می دهد و این گفتمان عملا با شکست روبرو می گردد.یا شاید پیروزی یکی از طرفین.اما فراموش نکنید در زمانی که ما در حال بحث هستیم گوش نمی دهیم.

_ فیلتر کردن

همه ما محصول آموخته هایمان هستیم در قالب جمعی از مراجع آموزشی باورهای خود.

زمانی که ما اندیشه و دانسته های خود را بهترین منبع و مرجع بدانیم و کلمات و جملات طرف مقابل را مغایر با منابع باورهای خود نبینیم قطعا در این حالت ما گوش نمی دهیم.

_ تایید کردن

خیلی از افراد این استباه را درست تلقی می کنند.مثلا زمانی که حرفی از سوی نفر مقابل زده می شود شما برای همدلی ، همدردی و شاید ایجاد ارتباط نزدیک کلام ایشان را ناخواسته تایید می کنید.جالب اینکه در بعضی مواقع اصلا قصدتان تایید نیست اما این اتفاق ناخواسته در ذهنتان نقش بسته.حتی با اینکه معتقدید که حرف ایشان درست نیست.افراد از این کار ناراحت می شوند.به این دلیل که شما چیزی را که تایید کرده بودید را با جملات بعدی خود ایراد تلقی کرده و زیر سوال می برید و عملا رد می کنید.این عمل نتیجه خوب گوش نکردن است. ( مطمئنا این موضوع را با feel . felt .found اشتباه نخواهید گرفت. )

_ تکمیل کردن حرف دیگران

بعضی مواقع ما در موضع گوش کردنیم اما حقیقتا می توان گفت در موضع انتظار پایان کلامیم تا با جملاتی که از قبل اماده کردیم موضوع را آنطور که خود می خواهیم ادامه دهیم.حتی ممکن است موضع ما تایید حرفهای قبلی باشد اما فراموش نکنید در هر صورت ما در آن لحظه گوش نمی کنیم.

_ فکر کردن به حرف ها و کلمات

این موضوع در بیشتر افراد اتفاق می افتد که زمانی که فرد یا مشتری در حال صحبت هست ما در حال فکر کردنیم.گاها برای اماده کردن پاسخ آن گاها به همان حرفهای گفته شده.در هر صورت ما در موضع گوش نکردنیم.

_ نت برداری

این مورد در بیشتر مواقع شما را وارد چالش خواهد کرد،چون خیلی ها به نوشتن عادت دارند و معتقدند که هم گوش می دهند و هم می نویسند.این جواب بزرگان و رهبران کار آفرین به این عزیزان است در این موقعیت شما گوش نمی دهید.

ممکن است دلایل و ایرادات بسیاری برای کم و زیاد کردن و یا نقد و بررسی این موارد ذکر شده پیدا کنید و در مورد آن به بحث و گفتگو با مسئولین آموزشی خود بپردازید اما فراموش نکنید که شما با درست گوش کردن می توانید جهان را درمان  کرده و التیم بخشید.

مثالی ساده برای افرادی که دارای فرزند هستند : آیا شما فرزندی دارید ؟ تا به حال به مسائلتان با فرزندانتان ژرف اندیشیده اید ؟ آنها در بیشتر مواقع گوش نمی دهند.

تا حالا پیش آمده که مردم از شما سوال کنند ؟ سوال ساده ای است.قطعا این اتفاق به کرات رخ می دهد.آیا می دانستید که خیلی از این سوالات را شما در ذهن انها ایجاد می کنید ؟ آن هم با خوب نشنیدن.

یادتان نرود که اول باید بخواهیم که بفهمیم و بعد توقع داشته باشیم که دیگران ما را درک کنند.

وقتی شما با تمام وجود به کسی گوش می دهید می توانم به شما قول دهم که این کار انرژی قابل تاملی از شما گرفته و شما در این حال خسته می شوید. ( امیدوارم این تعریف را عدم خوب گوش دادن تعبیر نکنید. ) شما خسته می شوید اما کم کم یاد می گیرید که واقعا خوب گوش کنید.یادتان باشد که حتی خداوند با نحوه آفریدن و بخش بیندی و چیدمان جرئیات فیزیکی مان ما را نسبت به این موضوع روشن کرده تا ما همیشه ببینیم و بیاموزیم و بدانیم که قطعا دلیلی بسیار عمیق تر از تصورات امروز ما جهت قرار دادن دو گوش و یک دهان و زبان در اجزاء صورت ما وجود دارد.ببینید،بشنوید تامل کنید و سخن به زبان آورید.همه ما با هم و در کنار هم می توانیم.

با آرزوی شادکامی و رسیدن به تعالی و هنر خوب شنیدن.                HEAL THE WORLD

 


مطالب مشابه :


سوالات متداول در بيمه عمر و تشكيل سرمايه

بیمه سامان ( شایستگان ) - سوالات متداول در بيمه عمر و تشكيل سرمايه - توسعه ( سرمایه انسانی




فرهنگ نامه بیمه

بیمه سامان ( شایستگان ) - فرهنگ نامه بیمه - توسعه ( سرمایه انسانی )، فروش و پشتیبانی بیمه های




چگونه بیمه عمر بفروشیم ؟

بیمه سامان ( شایستگان ) - چگونه بیمه عمر بفروشیم ؟ - توسعه ( سرمایه انسانی )، فروش و پشتیبانی




سوالات متداول

بیمه سامان ( شایستگان ) - سوالات متداول - توسعه ( سرمایه انسانی )، فروش و پشتیبانی بیمه های




همه مي دانيم اما ... ژرف بيانديشيد

بیمه سامان ( شایستگان ) - همه مي دانيم اما ژرف بيانديشيد - توسعه ( سرمایه انسانی )، فروش و




چرا بیمه عمر ؟؟؟

بیمه سامان ( شایستگان ) - چرا بیمه عمر ؟؟؟ - توسعه ( سرمایه انسانی )، فروش و پشتیبانی بیمه های




برچسب :