استخدام آموزش و پرورش سال 91

اطلاعیه ۹ آبان ۹۱:

اولویت‌ استخدام درآموزش‌ و پرورش مشخص‌ شد.

رییس جمهوری، قانون الحاق دو تبصره به ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی را ابلاغ کرد که بر اساس آن مربیان پیش دبستانی و نیروهای خریدخدمت آموزشی در وزارت آموزش و پرورش در اولویت استخدام قرار می گیرند.

به گزارش جهان به نقل از از پایگاه اطلاع رسانی دولت، ˈمحمود احمدی نژادˈ قانون الحاق دو تبصره به ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش را که در مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است را برای اجرا ابلاغ کرد.

بر اساس ماده واحده این قانون، احکام قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب ۸/۳/۱۳۶۹ به استثنای احکام ناظر بردانش آموزان دانشسراهای تربیت معلم به قوت خود باقی است.

همچنین دانشجویان ورودی سال ۱۳۸۸مرکز تربیت معلم که طبق مقررات مربوطه مشخص شده اند، مشمول این حکم می شوند.

بر این اساس، وزارت آموزش و پرورش موظف است در اجرای تبصره (۲) ماده (۵۱) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب ۵/۱۰/۱۳۸۹ و بند (ج) ماده (۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب۷/۸/۱۳۶۸از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون حداکثر در مدت دو سال تمامی مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمت آموزشی خود را که با آموزش و پرورش همکاری داشته اند را در اولویت استخدام قرار دهد.

بر طبق این قانون، وزارت آموزش و پرورش باید این نیروها را از طریق برگزاری آزمون و با در نظر گرفتن شرایط مندرج در مواد (۲)و(۳) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۵/۷/۱۳۸۸و اصلاحات بعدی آن، مدرک و رشته تحصیلی، جنسیت، نیاز منطقه ای و سنوات همکاری با آموزش و پرورش در اولویت استخدام قرار دهد.

همچنین وزارت آموزش و پرورش باید درمورد مربیان پیش دبستانی مطابق روال پیش از سیاستگذاری، نظارت، صدور مجوز و تدوین متحوا عمل کند.

اطلاعیه های ۶ آبان ۹۱:

وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر در سراسر کشور حدود ۳۳ هزار معلم ورزش به کار گرفته‌ایم که این تعداد باید به ۶۰ هزار معلم افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با ستاد خبری چهلمین دوره مسابقات قهرمانی فوتبال مدارس آسیا در پاسخ به این پرسش که “در زمینه ورزش دانش آموزی چه اهدافی را دنبال می‌کنید؟”، تصریح کرد: ما دو برنامه و هدف در بحث ورزش داریم. یکی بحث سلامتی و ورزش عمومی دانش آموزان است که باید برای ۱۲ میلیون دانش آموز تعریف کنیم و در حال حاضر برای ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز ابتدایی تعریف ورزش را انجام داده‌ایم.

حاجی بابایی با اشاره به هدف دوم آموزش و پرورش در زمینه ورزش دانش آموزی، خاطرنشان کرد: هدف بعدی ما مسابقات و رقابت‌های بین المللی و جهانی است که در این راستا در سطح دانش آموزی هم دنبال ایجاد زمینه برای ورزش بزرگسالان هستیم و هم اینکه در تمام رشته‌های ورزشی مدرسه ایجاد می‌کنیم؛ مانند مدرسه ورزش برای فوتسال، والیبال، کشتی و دیگر رشته‌های ورزشی.

وزیر آموزش و پروش اضافه کرد: اعتقاد داریم ورزش امروز برای تفریح نیست، بلکه ورزش یک علم است و اگر می‌خواهیم در سطح بین المللی حضور پیدا کنیم، باید در زمینه فوتبال، والیبال و رشته‌های گوناگون ورزشی بین المللی باشیم.

وی تصریح کرد: باید با دانش آموزان از مقطع ابتدایی در بحث ورزش به صورت علمی کار کنیم. در حال حاضر در سراسر کشور حدود ۳۳ هزار معلم ورزش به کار گرفته‌ایم که این تعداد باید به ۶۰ هزار معلم افزایش یابد.

حاجی بابایی با بیان اینکه می‌خواهیم محوریت ورزش دانش آموزی آسیا را به ایران منتقل کنیم، عنوان کرد: امسال در بحث میزبانی، فوتبال را به ایران آوردیم. در سال گذشته هم مسابقات آسیایی والیبال دانش آموزان را برگزار کردیم و در نظر داریم تا میزبانی رشته‌های گوناگون ورزشی را به ایران بیاوریم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که “خروجی برگزاری مسابقات آسیایی دانش آموزان چه چیزهایی خواهد بود و چه تعاملاتی با وزارت ورزش و جوانان در این مورد دارید؟”، گفت: امروز بین آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان فاصله‌ای وجود ندارد و یک هماهنگی و هم‌افزایی خوبی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: با این هماهنگی بین دو وزارتخانه تمام توان‌مان را به کار خواهیم گرفت تا تولیدات‌مان را در اختیار وزارت ورزش و جوانان قرار دهیم.

حاجی بابایی در پایان گفت: باید به سمتی حرکت کنیم تا تمام معلمان ورزش در کشور دارای مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس تربیت بدنی باشند و این کار را از طریق دانشگاه ویژه فرهنگیان انجام می‌دهیم که اولویت بندی در این باره هم با مقطع ابتدایی است.

اطلاعیه های ۲۹ مهر ۹۱:

۱- نمایندگان از پاسخ وزیر آموزش و پرورش قانع نشدند:

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون گفت: در این جلسه وزیر آموزش و پرورش به سوال فاطمه آلیا، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و منصور آرامی نماینده مردم بندر عباس، ابوموسی و حاجی‌آباد پاسخ داد.

قاسم احمدی لاشکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، در مورد نشست عصر امروز ( سه‌شنبه ۲۵ مهرماه) کمیسیون آموزش و تحقیقات اظهار داشت: به موجب قانون ۳ درصد از نیروهای استخدامی وزارت آموزش و پرورش باید از میان جانبازان باشد اما به دلیل خودداری مسئولان این وزارتخانه از اجرای این قانون، فاطمه آلیا و منصور آرامی دو تن از نمایندگان مجلس خواستار حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی در کمیسیون آموزش و تحقیقات و پاسخگویی وی شدند.

نماینده مردم چالوس و نوشهر در مجلس در ادامه افزود: نمایندگان سوال‌کننده از پاسخ وزیر آموزش و پرورش قانع نشدند، اما مقرر شد یک فرصت دو هفته‌ای به حمیدرضا حاجی‌بابایی داده شود تا در تعامل با دولت موضوع استخدام جانبازان در وزارت آموزش و پرورش را پیگیری کند.

وی اضافه کرد: البته پاسخ وزیر آموزش و پرورش باید به رأی اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات گذاشته میِ‌شد که به دلیل حدنصاب نرسیدن اعضا، این رأی‌گیری به جلسه بعدی این کمیسیون موکول شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی طرح جامع کاداستر کشور را دیگر دستور کار این کمیسیون اعلام کرد و گفت: در نشست امروز کارشناسان سازمان نقشه‌برداری و وزارت جهاد کشاورزی  توضیحاتی را در مورد این طرح ارائه دادند اما به دلیل کمبود زمان، بررسی جزئیات مواد آن به جلسه بعدی کمیسیون آموزش و تحقیقات موکول شد.

۲- در صحن علنی مجلس:

درخواست تعدادی از نمایندگان برای احتساب سابقه کار معلمان حق التدریسی

تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح احتساب سابقه معلمان حق التدریسی استخدامی در آموزش و پرورش را در جلسه امروز به هیات رئیسه ارائه کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در پایان جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس دو طرح از سوی هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
یکی از طرح های واصل شده از سوی رئیس جمهور استفساریه ماده ۲۴ قانون بیمه بود.
همچنین بر اساس ماده ۱۴۰ آیین نامه داخلی مجلس تعدادی از نمایندگان خواستار طرح احتساب سابقه معلمان حق التدریسی استخدامی در آموزش و پرورش شدند که هیات رئیسه این طرح را اعلام وصول کرد.

اطلاعیه های ۲۲ مهر ۹۱:

روی عکس ها کلیک کنید

%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8

%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8

%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8

اطلاعیه های ۱۸ مهر ۹۱:

روی عکس کلیک کنید

IMG_0234-98x300.jpg

اطلاعیه های ۱۱ مهر ۹۱:

روی عکس ها کلیک کنید

amz12-131x300.jpg

amz22-225x300.jpg

amz31-112x300.jpg

اطلاعیه های ۸ مهر ۹۱:

روی عکس ها کلیک کنید

amz8mhr-164x300.jpg

amz8mhr2-137x300.jpg

اطلاعیه های ۴ مهر ۹۱:

خبر اول:

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرد که بحث استخدام فارغ التحصیلان تربیت معلم ورودی ۱۳۸۸ از نظر این کمیسیون و همچنین مجلس تمام شده است و با توجه به موافقت آموزش و پرورش این افرادباید استخدام آموزش شوند.

عطاالله سلطانی صبور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تشکیل جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: در جلسه امروز، تعدادی از نمایندگان گزارش وضعیت مدارس مناطق زلزله زده را پس از بازدیدشان به کمیسیون ارائه دادند.

وی درباره اینکه آیا در این جلسه در خصوص وضعیت استخدامی فارغ التحصیلان تربیت معلم نیز صحبت و گفتگو شده است ،افزود: بحث استخدام فارغ التحصیلان تربیت معلم از نظر مجلس شورای اسلامی تمام شده است و تنها یک ایراد به مصوبه درباره کارمندان شرکتی و پیش دبستانی گرفته شد که با اصلاح آن، این مصوبه شکل اجرایی به خود می گیرد.

به گفته سلطانی، وزیر آموزش و پرورش نیز بحث استخدام فارغ التحصیلان آموزش و پرورش را قبول کرده و از نظر این وزارتخانه نیز مشکلی در این حوزه وجود ندارد.

وی در پایان عنوان کرد: به احتمال بسیار زیاد و با اصلاح بند آخر مصوبه درباره کارمندان شرکتی و پیش دبستانی در چهارشنبه این هفته، بار دیگر این مصوبه در صحن علنی مجلس مطرح و تصویب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح بند ۱۱۱ قانون بودجه سال ۹۰ ، به منظور احیای مراکز تربیت معلم در آموزش و پرورش اعلام کردند:« آموزش و پرورش می تواند بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز خود را در چارچوب مجوزهای استخدامی قانون برنامه پنجم با رعایت شرایط قانونی استخدام و طبق قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش به استثنای دانش آموزان دانشسراهای تربیت معلم و احکام مترتب بر اینگونه دانش آموزان و دانشسراهای مقدماتی را بدون هرگونه بار مالی جدید تامین کند.»

براساس تبصره ۲ این ماده وزارت آموزش و پرورش باید به نحوی اقدام می کرد که تا قبل از پایان سال ۹۰ ، مراحل استخدامی مشمولین این بند به اتمام برسد. اما با وجود اصلاحیه بند ۱۱۱ و گذشت بیش از یکسال از این مصوبه،همچنان دو هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ التحصیلان پسر تربیت معلم بلاتکلیف وضعیت استخدامی خود هستند. به همین دلیل بود که نمایندگان مجلس نهم باز هم بر این امر تاکید کردند و در مصوبه دیگری خواهان استخدام این افراد در آموزش و پرورش شدند.

خبر دوم:

تجمع معلمان حق التدریسی در دومین روز بازگشایی مدارس
نزدیک به ۱۰۰ نفر از معلمان و مربیان زن حق التدریسی صبح دیروزدر مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.به گزارش ایلنا، این معلمان و مربیان در اعتراض به عدم مشخص شدن وضعیت استخدام و قراردادشان با مراکز پیش دبستانی و دیگر آموزشگاه‌های کشور در مقابل مجلس حاضر شده و به سردادن شعارهایی اقدام کردند.یکی از معلمان در زمینه علت برگزاری تجمع گفت: در اینجا جمع شدیم تا اعتراض دوباره خود را به عدم روشن شدن وضعیت استخدامی خود به گوش نمایندگان مجلس برسانیم، اما هنوز اتفاقی در این زمینه نیافتاده است.این معلم زن افزود: طی برگزاری تجمع‌های قبلی، نمایندگان شهرهای مختلف با حضور در جمع ما، وعده‌هایی مبنی بر بررسی این درخواست در صحن علنی مجلس داده بودند که هنوز این اتفاق رخ نداده و ما در بلاتکلیفی به سر می‌بریم. این در حالی است که به گفته یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی احتمال دارد، با برگزاری یک آزمون، وضعیت استخدامی نیروهای حق التدریسی به زودی مشخص شود.

اطلاعیه های ۲۸ شهریور ۹۱:

روی عکس ها کلیک کنید

amz11-125x300.jpg

amz21-235x300.jpg

اطلاعیه های ۲۵ شهریور ۹۱:

روی عکس ها کلیک کنید

amz1-276x300.jpg

amz2-300x240.jpg

amz3-223x300.jpg

اطلاعیه های ۱۸ شهریور ۹۱:

روی عکس ها کلیک کنید

IMG_0098-240x300.jpg

IMG_0099-251x300.jpg

IMG_0101-300x187.jpg

IMG_0106-300x188.jpg

منبع عکس ها: روزنامه بازار کار

اطلاعیه ی ۲۴ مرداد ۹۱:

آخرین وضعیت برگزاری آزمون استخدامی:

وزیر آموزش و پرورش گفت:در حال حاضر نمیتوانیم پیش بینی کنیم که وضعیت و زمان جذب چگونه است.وی افزود:برگزاری آزمون استخدامی بستگی به وضعیت دولت،اقتصاد کشور و بسیاری عوامل دیگر دارد و پیش بینی زمان برگزاری آزمون،دشوار می باشد.

نحوه ی جذب ۵۰۰۰ مربی قرآن:

حاجی بابایی در این باره گفت:مجوز جذب این افراد در سال گذشته به تصویب هیات دولت رسیده است و می بایست به ازای هد ۲۵۰۰ دانش آموز یک مربی و قاری برجسته ی قرآن،به صورت قرارداد کار معین جذب شود.قرار شد این معلمان با آزمون جذب شوند و هر کسی معتقد است فردی با پارتی استخدام شده است می تواند اعتراض کند تا ما بررسی نماییم!

استخدام ۲۰۰۰۰ خدمتکار با مدرک پنجم ابتدایی:

طبق مصوبه دولت این افراد از میان کسانی که دارای مدرک تحصیلی پنجم ابتدایی هستند و به صورت قراردادی جذب میشوند.تمامی این نیروها گزینش شده اند.از شرایط این دسته از استخدام شده ها،متاهل بودن،حداکثر ۳۰ ساله بودن و سیگاری نبودن می باشد.

ابهامات آزمون سوم تیر:

حاجی بابایی در این باره گفت:مقرر شد هر کسی بتواند ۶۰ درصد نمره را بیاورد،پذیرفته شود که از میان ۵۰۰۰۰ شرکت کننده،۵ هزار و ۸۰۰ نفر موفق به کسب حد نصاب شدند.وی افزود همه ی این نیروها هم اکنون مشغول به کار هستند.

 

اطلاعیه ۲۱ مرداد ۹۱:

u-amuzesh-parvaresh-s-b-300x300.jpg

 

تعداد معلمان ورزش باید به ۶۰ هزار نفر برسد
وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر در سراسر کشور حدود ۳۳ هزار معلم ورزش به کار گرفته‌ایم که این تعداد باید به ۶۰ هزار معلم افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با ستاد خبری چهلمین دوره مسابقات قهرمانی فوتبال مدارس آسیا در پاسخ به این پرسش که “در زمینه ورزش دانش آموزی چه اهدافی را دنبال می‌کنید؟”، تصریح کرد: ما دو برنامه و هدف در بحث ورزش داریم. یکی بحث سلامتی و ورزش عمومی دانش آموزان است که باید برای ۱۲ میلیون دانش آموز تعریف کنیم و در حال حاضر برای ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز ابتدایی تعریف ورزش را انجام داده‌ایم.

حاجی بابایی با اشاره به هدف دوم آموزش و پرورش در زمینه ورزش دانش آموزی، خاطرنشان کرد: هدف بعدی ما مسابقات و رقابت‌های بین المللی و جهانی است که در این راستا در سطح دانش آموزی هم دنبال ایجاد زمینه برای ورزش بزرگسالان هستیم و هم اینکه در تمام رشته‌های ورزشی مدرسه ایجاد می‌کنیم؛ مانند مدرسه ورزش برای فوتسال، والیبال، کشتی و دیگر رشته‌های ورزشی.

وزیر آموزش و پروش اضافه کرد: اعتقاد داریم ورزش امروز برای تفریح نیست، بلکه ورزش یک علم است و اگر می‌خواهیم در سطح بین المللی حضور پیدا کنیم، باید در زمینه فوتبال، والیبال و رشته‌های گوناگون ورزشی بین المللی باشیم.

وی تصریح کرد: باید با دانش آموزان از مقطع ابتدایی در بحث ورزش به صورت علمی کار کنیم. در حال حاضر در سراسر کشور حدود ۳۳ هزار معلم ورزش به کار گرفته‌ایم که این تعداد باید به ۶۰ هزار معلم افزایش یابد.

حاجی بابایی با بیان اینکه می‌خواهیم محوریت ورزش دانش آموزی آسیا را به ایران منتقل کنیم، عنوان کرد: امسال در بحث میزبانی، فوتبال را به ایران آوردیم. در سال گذشته هم مسابقات آسیایی والیبال دانش آموزان را برگزار کردیم و در نظر داریم تا میزبانی رشته‌های گوناگون ورزشی را به ایران بیاوریم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که “خروجی برگزاری مسابقات آسیایی دانش آموزان چه چیزهایی خواهد بود و چه تعاملاتی با وزارت ورزش و جوانان در این مورد دارید؟”، گفت: امروز بین آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان فاصله‌ای وجود ندارد و یک هماهنگی و هم‌افزایی خوبی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: با این هماهنگی بین دو وزارتخانه تمام توان‌مان را به کار خواهیم گرفت تا تولیدات‌مان را در اختیار وزارت ورزش و جوانان قرار دهیم.

حاجی بابایی در پایان گفت: باید به سمتی حرکت کنیم تا تمام معلمان ورزش در کشور دارای مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس تربیت بدنی باشند و این کار را از طریق دانشگاه ویژه فرهنگیان انجام می‌دهیم که اولویت بندی در این باره هم با مقطع ابتدایی است.


مطالب مشابه :


استخدام 20 هزار معلم ورزش

تربیت بدنی دختران اراک - استخدام 20 هزار معلم ورزش - گزارش ها-برنامه ها .مسابقات کارشناسی




استخدام دبیر و آموزگار ورزش در آموزش و پرورش

مواد آزمون تخصصي و عمومي استخدام پيماني آموزش و پرورش از سوي مركز سنجش آموزش معلم ورزش 23.




نرمش صبحگاهي در مدارس اجباري شد

استخدام معلم ورزش در دوره ابتدايي پس از حدود ۱۵ سال، نظام استعداديابي ورزش در ميان دانش




استخدام آموزش و پرورش سال 91

استخدام ۲۰۰۰۰ در حال حاضر در سراسر کشور حدود ۳۳ هزار معلم ورزش به کار گرفته‌ایم




شرایط و نحوه ثبت نام برای مراکز تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان در کنکور سراسری سال 91ویژه داوطلبان آز

ارشد92×اخباردانشگاه×منابع ارشد×استخدام92 - شرایط و نحوه ثبت نام برای مراکز تربیت معلم و




استخدام جدید در آموزش و پرورش

رادیومدیر - استخدام جدید در آموزش و پرورش - گروه مدیران مدارس ابتدایی شهرستان آران وبیدگل




برچسب :