خط تولید آب نبات
خط تولید آب نبات
Candy production line
1ـ مقدار معيني آب را در پاتيل بزرگ گرم كرده و پس از آميختن شكر آنرا مي جوشانند. در اين مرحله سفيده تخم مرغ در آب حل كرده و به محتويات ديگ مي افزايند. در اين حالت پس از مقداري جوشيدن محتويات، كف تيره رنگي بروي مواد بوجود مي آيد كه توسط كفگير گرفته مي شود و شيره زلال و تميزي حاصل مي گردد.
2ـ شربت موجود در پاتيل بزرگ پس از خاموش كردن توسط ملاقه هاي بزرگ يا آب گردان به پاتيل كوچك كه در مجاور پاتيل بزرگ قرار دارد هدايت و مجدداً جوشانده مي شود و به آن جوهر ليمو مي افزايند شربت در اثر تبخير به تدريج غليظ مي شود تا به جايي كه قطرات آن كش دار گردد اين مرحله را اصطلاحاً چاشني گرفتن مي نامند.
3ـ پس از آنكه شربت به قوام آمد به حد نصاب خود جوشيده، محتويات پاتيل را توسط دست يا زنجير چرثقيل بر روي سنگ هاي سياه و يا ميز آهني كه داراي شبكه هاي خنك كننده مي باشد،
مي ريزند تا خمير شفاف و سرد شود.
4ـ پس از سرد شدن خمير آنرا بصورت تكه هاي بزرگ 20 يا 25 كيلويي درآورده و بسته به نياز توليد كننده افزودني مورد دلخواه مثل هل يا نارگيل را مي افزايند و خوب مالش مي دهند تا تركيب شود.
5ـ اينك خمير طعم دار شده كه هنوز نيم گرم است را بر روي دستگاه سفيد كن قرار مي دهند تا در اثر حركت افقي سه بازوي دستگاه آنقدر كشدار شود تا تغيير رنگ داده و از رنگ زلال و شفاف به رنگ سفيد تبديل شود . ( بمدت 5 تا 10 دقيقه)
6ـ خمير بدست آمده را در تكه هاي كوچك 4 يا 5 كيلويي به دهان دستگاه قالب آبنبات مي دهند و از آنسو نواري مشابه نان سنگك با عرض كمتر دريافت مي كنند كه دانه هاي آبنبات بر روي آن نقش گرفته.
7ـ نوارهاي بهم چسبيده را كارگران روي ميز بزرگ پهن مي كنند تا در اثر وزش باد پنكه سرد و خشك شوند پس از آن به كمك چند چوب دستي و با ضربات مخصوص براحتي از هم جدا گردند.
8ـ توده آبنبات ها را توسط برس بزرگي به داخل دستگاه خشك كن ريخته و مقداري از شربت توليد شده اوليه در پاتيل بزرگ را بروي آن مي پاشند و با اين عمل امكان چسبندگي آبنبات ها بهم را از بين مي برند پس از خشك شدن درون دستگاه محتويات بعد از 15 دقيقه آماده بسته بندي مي باشد.
روش هاي آزمون:
-آزمون رنگ،طعم و بو:
ابن آزمون را به وسيله بررسي هاي حسي انجام ميدهند.
-آماده سازي نمونه:
حدود 200 گرم از نمونه را به وسيله خرد كن يا هاون چيني خرد كرده و پس از به هم زدن در ظرف شيشه اي آن را در دار ميريزيم.اين ظرف بايد تميز و غير قابل نفوذ باشد.تاريخ دريلفت ومشخصات دريافت كننده نمونه را بر روي برچسب يادداشت مي كنند.براي آماده سازي ابنبات مغز دار بايد تا حد امكان پوشش آن را از مغزي جدا نموده پس ازآن نسبت به آزمون اقدام نمود
-آزمون رطوبت: 5 گرم از نمونه آماده شده را در داخل يك ظرف شيشه اي ته صاف كه قبلا به وزن ثابت رسيده و يادداشت شده وزن مي كنيم.در ظرف را بسته نمونه را با حركت ملايم ظرف پخش مي كنيم.ظرف را درون اون خلا قرار مي دهيم.در ظرف را برداشته وكنار ظرف قرار مي دهيم.به مدت 2 ساعت در درجه حرارت 50 درجه سلسيوس و در فشار 50 ميلي ليتر جيوه حرارت مي دهيم.پس از اين مرحله در ظرف را برداشته و آن را درون دسيكاتور قرار مي دهيم.مي گذاريم سرد شود.سپس ظرف محتوي نمونه را وزن مي كنيم.عدد را يادداشت كرده و مجددا ظرف را درون اون خلا قرار ميدهيم.`پس از خارج كردن و سرد كردن دوباره آن را وزن مي كنيم و اين عمل را زماني كه اختلاف وزن كمتر از دو ميلي گرم باشد تكرار مي كنيم.درصد وزني رطوبت را از فرمول زير به دست مي آورند:
درصد وزني رطوبت=100 (M-M1 )/M
كه در آن M وزن نمونه مورد آزمايش بر حسب گرم
و M1وزن نمونه خشك شده بر حسب گرم است.
-اندازه گيري خاكستر سولفاته:
5 گرم از نمونه آماده شده را در يك كپسول پلاتيني به قطر 9 سانتي متر وزن مي كنند.پس از آن 5 ml اسيد سولفوريك 5 درصد را به آن مي افزايند.سپس ظرف را به آهستگي روي اجاق برقي حرارت مي دهند تا كاملا كربونيزه شود و تدريجا حرارت را افزايش مي دهند تا بخارات اسيد سولفوريك از آن متصاعد شود.ماده كربونيزه را در كوره تا دماي 550 درجه سلسيوس حرارت مي دهند تا خاكستر شود.خاكستر را سرد نموده و با 2-3 ml اسيد سولفوريك 2 درصد مرطوب مي كنند.مجددا روي اجاق برقي حرارت مي دهند تا بخارات اسيد سولفوريك از آن متصاعد شود.نمونه را در كوره تا دماي 550 درجه سلسيوس حرارت مي دهند تا خاكستر شود.خاكستر را سرد نموده و عمل حرارت دادن در كوره را به مدت نيم ساعت ديگر هم ادامه مي دهند. و اين عمل را زماني كه اختلاف وزن كمتر از دو ميلي گرم باشد تكرار مي كنند.درصد خاكستر سولفاته را از فرمول زير به
به دست مي آورند:
.درصد خاكستر سولفاته=M2/M1.100
كه در آن M1 وزن خاكستر بر حسب گرم
و M2 وزن نمونه بر حسب گرم است.
· نشانه گذاري:
هر واحد از بسته بندي هاي تافي و آبنبات،بايد داراي آگاهي هايي به شرح زير باشد كه به طور خوانا با استفاده از جوهر غير سمي و پاك نشدني براي مصارف داخلي به زبان فارسي و براي صادرات بهئ زبان انگليسي و يا زبان كشور خريدار نوشته ،چاپ يا بر چسب شود:
1.نام و نام فر آورده
2.شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي
3.نام و علامت تجارتي آن
4.ذكر مواد متشكله
5.تاريخ توليد (به روز،ماه و سال)
6.تاريخ انقضا،مصرف(به روز،ماه و سال)
7.شماره سري ساخت
8.شرايط نگهداري(دما،دمه)
9.وزن خالص به گرم
منبع:http://www.daneshju.ir/forum/f775.html
مطالب مشابه :
فرآیند و خط تولید نبات
بسته بندی مواد غذایی ایران - فرآیند و خط تولید نبات - شرکت مهندسی بازرگانی و صنعتی صنایع
پايتخت" بزرگترين توليد کننده نبات زعفراني در دنيا
بزرگترین تولید کننده نبات زعفرانی دنیا - پايتخت" بزرگترين توليد کننده نبات زعفراني در دنيا
صفحه اول سايت شركت شهد آفرين پايتخت توليد كننده بهترين نبات گياهي ، نبات زعفراني و نبات سفيد دنيا
بزرگترین تولید کننده نبات زعفرانی دنیا - صفحه اول سايت شركت شهد آفرين پايتخت توليد كننده
لینک سایت های معتبر تولید نبات زعفرانی ، نبات گیاهی ، نبات طعمدار ، نبات چوبی ،نبات شاخه ،نبات سفید
بزرگترین تولید کننده نبات زعفرانی دنیا - لینک سایت های معتبر تولید نبات زعفرانی ، نبات
خط تولید آب نبات
انجمن صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج - خط تولید آب نبات - صنایع غذایی سنندج - گروه صنایع
كاربرد هاي بويلر روغن داغ
6-استفاده جهت گرمايش در خط توليد چيپس و سرخ كردني 9-استفاده در جهت توليد نبات و آبنبات در
خط مشی شرکت شهد آفرین پایتخت
کافه نبات پایتخت ، نبات شهد آفرین پایتخت - خط مشی 5- برنامه ريزی دقيق جهت توليد محصولات با
اطلاعات مشاغل خانگي-نبات پزي
اطلاعات مشاغل خانگي-نبات از به فوق اشباع رساند محلول قندي توليد مي ، چند خط )
تكنولوژي ساخت CPU
آلومينيوم يكي از مواد ديگري است كه در فرايند توليد نبات در درون محلول خط توليد شمش
برچسب :
خط تولىد نبات