برخی سوالات مصاحبه گزینش سازمانها و ادارات
برای مقابله با غرب زدگی چه باید کرد؟
جلوههای تهاجم فرهنگی را میتوان به دو دستهی بیرونی، همچون: تلاش برای دینزدایی، ایجاد روحیهی خودباختگی فرهنگی، ترویج افكار و اندیشههای غربی و ... و درونی، همچون: عقبماندگی علمی و صنعتی، فقر اقتصادی، غفلت كارگزاران فرهنگی و ... تقسیم كرد. راه اول : اعتقادات توحیدی و جهان بینی قرآنی از مبدا تا معاد و اخلاق اسلامی را در جامعه تبلیغ کنیم و شکوک را برطرف سازیم تا جامعه اسلامی از لحاظ اعتقاد و عمل دینی قوی گردیده، فرهنگ اعتقادی وعملی اسلامی بار ور و در برابر تهاجم فرهنگ غرب تا حد زیادی نفوذناپذیر شود. راه دوم : باید با همه عواملی که اساس عقیده و اخلاق و تربیت اسلامی رامتزلزل می سازد و نمی گذارند که نهال تبلیغ و ارشاد فرهنگی به ثمر برسد و زمینه گرایش به فرهنگ غرب را ولو در دراز مدت مساعد و فراهم می کنند، مقابله شود. راه سوم : باید با عوامل مستقیم فساد و یاوران فرهنگ غرب، در صورتی که استعداد پذیرش حقایق را نداشته باشند و نتوانند از ثمرات راه اول بهره گیرند و خود را اصلاح کنند، شدیدا بر خورد شود. فرهنگ قرآنی راه مقابله با غربزدگی است : معرفی قرآن کریم و شناساندن جاذبهها و زیباییهای شگفتانگیز و خارقالعاده آن به نسل جوان بهترین بستر برای مصون نگهداشتن جوانان از این آسیبهاست. برای گسترش فرهنگ قرآنی باید بسترهای لازم را در قالب کانونهای قرآن، جلسات قرآنی، تفسیر صحیح آیات قرآن و ... مهیا کرد. راهکار مقابله با هجمه غرب، بازشناسی فرهنگ اسلام است مبارزه با سبک زندگی غربی از اهداف انقلاب است بنابراین سبک زندگی اسلامی ایرانی بهترین ابزار مقابله با تهاجم فرهنگی غرب است لذا مخالفت با هوای نفس راه ترویج زندگی اسلامی است/ گوهر مرکزی تمدن غرب هواپرستی است شهدا : عزت و اقتدار و امنیت پایداری که در انقلاب اسلامی حاکم است به برکت خون شهدا است.
حق وتو:
وتو ابزاري براي کشورهاي استعمارگر بر عليه کشورهاي مظلوم( کشورهای اسلامی ) veto، اين لغت لاتين به «من مخالفم» ترجمه ميشود اما امروزه در شوراي امنيت سازمان ملل به رأي منفي هر يك از پنج عضو دائم آن شورا اطلاق شده است. «هر يك از پنج عضو دائمي شوراي امنيت ميتواند با دادن رأي منفي از صدور قطعنامهاي در شوراي امنيت جلوگيري نمايد. اين رأي منفي را كه مانع از تصويب قطعنامه ميشود «وتو» مينامند. اين حق بر اساس قدرت قدرتمندان آن زمان و در قالب يک قانون، به پنج کشور اعطا شده و موجب تسلط و تفوق بر ساير کشورها گرديده است. از اين رو، براي بررسي اين حق و جايگاه آن در اسلام، «قانون و قانون گذاري»، «قدرت» و «اصل ولايت و عدم ولايت» با رويکردي ديني و اسلامي بررسي و بر اساس هر يک، ناسازگاري حق وتو با اسلامي و عدم مشروعيت آن اثبات مي شود. اعضاي دائم و اعضاي غيردائم. اعضاي دائم متشكل از پنج قدرت، آمريكا، شوري(روسيه)، انگلستان، فرانسه و چين است. ده عضو غيردائمي ديگر را مجمع عمومي براي مدت دو سال و با توجه به تقسيمبندي جغرافيايي انتخاب ميكند.
نماز جمعه :
نماز جمعه دارای دو خطبه می باشد که با حمد و ثنای الاهی شروع می شود و امام جمعه در این خطبه ها باید مردم را به تقوای الاهی دعوت کند. بعد از آن دو رکعت نماز بجای آورد مانند نماز صبح، با این فرق که در نماز جمعه دو قنوت مستحبّ است؛ یکى در رکعت اوّل پیش از رکوع، و دوّم در رکعت دوّم بعد از رکوع، و در هر قنوت دعاهایى که در قنوت نمازها خوانده مىشود مىتوان خواندو بهتر و افضل در دو قنوت نماز جمعه بلکه در قنوت نمازهاى دیگر خواندن کلمات فرج است. از حضرت صادق سلام اللَّه علیه روایت شده است که فرمود: در قنوت رکعت اوّل نماز جمعه بعد از قرائت مىگویى: لا اله الا اللَّه الحلیم الکریم ... . لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ الْحَلیمُ الْكَریمُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ الْعَلىُّ الْعَظیمُ، سُبْحانَ اللهِ رَبِّ السَّمواتِ السَّبْعِ وَرَبِّ الاَْرَضینَ السَّبْعِ، وَما فیهِنَّ وَما بَیْنَهُنَّ وَرَبِّ الْعَرْشِ الْعَظیمِ، وَالْحَمْدُللهِِ رَبِّ الْعالَمین، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد كَما هَدَیْتَنا بِهِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد كَما اَكْرَمْتَنا بِهِ، اَللّهُمَّ اجْعَلْنا مِمَّنْ اخْتَرْتَهُ لِدینِكَ، وَخَلَقْتَهُ لَجَنَّتِكَ، اَللّهُمَّلا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ اِذْ هَدَیْتَنا، وَهَبْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً، إِنَّكَ اَنْتَ الْوَهّابُ. مستحبّ است در رکعت اوّل بعد از حمد سوره جمعه و در رکعت دوّم بعد از حمد سوره منافقین خوانده شود.
نماز عید فطر و قربان:
نماز عید سوره مخصوصى ندارد، ولى بهتر است که در رکعت اول آن سوره “شمس” و در رکعت دوم سوره “غاشیه” را بخوانند، یا در رکعت اول سوره “سبح اسم” و در رکعت دوم سوره “شمس” را بخوانند. در قنوت نماز عید فطر و قربان، هر دعا و ذکرى بخواند کافیست، امّا بهتر است این دعا را بخواند : اَللّهُمَّ اَهْلَ الْكِبْرياءِ وَالْعَظَمَةِ، وَاَهْلَ الْجُودِ وَالْجَبَرُوتِ، وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَةِ، وَاَهْلَ التَّقْوى وَالْمَغْفِرَةِ، أَسْئَلُكَ بِحَقِّ هذَا الْيَوْمِ، اَلَّذى جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمينَ عيداً، وَلِمحُمَّد(صلى الله عليه وآله)ذُخْراً وَشَرَفاً وَكِرامَةً وَمَزيداً، اَنْ تُصَلّىَ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ تُدْخِلَنى فى كُلِّ خَيْر اَدْخَلْتَ فيهِ مُحَمَّداً وَآلَ مُحَمَّد، وَاَنْ تُخْرِجَنى مِنْ كُلِّ سُوء اَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَآلَ مُحَمَّد صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلَيْهِمْ، اَللّهُمَّ إِنّى أَسْئَلُكَ خَيْرَ ما سَئَلُكَ بِهِ عِبادُكَ الصّالِحُونَ، وَاَعُوذُبِكَ مِمّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُكَ الْمخُلِصُونَ . نماز احتیاط : الف) شک بین 3 و 2؛ ب) شک بین دو و چهار؛ پ) شک بین دو و سه و چهار ؛ ت) شک بین سه و چهار؛ ث) شک بین چهار و پنج در حال قیام ؛ ج) شک بین سه و پنج ؛ چ) شک بین سه و چهار و پنج؛ ح) اگر بعد از نماز بداند که در بین نماز حال تردیدی داشته که مثلا دو رکعت خوانده یا سه رکعت و بنا را بر سه گذاشته ولی نداند که گمانش به خواندن سه رکعت بوده یا هر دو طرف در نظر او مساوی بوده به احتیاط واجب باید نماز احتیاط را بخواند. بعد از سلام نماز باید فوراً نیت نماز احتیاط کند و تکبیر بگوید، و حمد را بخواند و به رکوع رود، و دو سجده نماید،نماز احتیاط سوره و قنوت ندارد، و باید نیت آن را به زبان نیاورند ـ و بنا بر احتیاط لازم ـ حمد را آهسته بخوانند،
سجده سهو:
چه زمانی سجده سهو واجب می شود ؟ 1 ـ در بين نماز سهواً حزف بزند. 2 ـ يك سجده را فراموش كند و پس از وارد شدن به ركوع ركعت بعد،يادش بيايد. 3 ـ در نماز چهار ركعتي در حالت نشسته شك بين چهار و پنج نمايد. 4 ـ در نماز چهار ركعتي در حالت ايستاده شك بين پنج و شش نمايد. در دو مورد هم سجده سهو به احتياط واجب، واجب ميباشد. 1 ـ سلام بي جا مثلاً در ركعت سوم نماز چهار ركعتي سهواً سلام بدهد. 2 ـ تشهد را فراموش كند. و در يك مورد هم به احتياط مستحب سجده سهو لازم است و آن جايياست كه انسان مقداري از سلام واجب نماز را بيجا بگويد. اما در مواردي كه سجده سهو واجب ميشود، بايد بعد از اتمام نماز، بهسجده رود و بگويد: «بسم الله و بالله اللهم صل علي محمد و آل محمد» وبهتر است بگويد: «بسم الله و بالله السلام عليك ايها النبي و رحمة الله وبركاته» و بعد بنشيند و دوباره به سجده رود و يكي از ذكرهاي بالا را بگويدسپس بنشيند و تشهد و سلام را بجا آورد. نكتهاي كه بايد توجه شود اين استكه سجده سهو تكبيرة الاحرام ندارد.
مطالب مشابه :
دانلود رایگان سوالات مصاحبه و گزینش استخدامی ادارات
دانلود رایگان سوالات مخصوص گزینش مصاحبه و گزینش استخدامی معلمان و سایر ادارات به
استخدام بانک و ادارات دولتی
دانلود نمونه سوالات استخدامی رایگان - استخدام بانک و ادارات دولتی - سوالات استخدام پست بانک
سوالات آزمون مصاحبه ادارات
شگفت انگيز ܓܨ Wonderful Phenomenal ☆ - سوالات آزمون مصاحبه ادارات - ღღ هــــــوای حوصله ابـــــریست
دریافت کلمه عبور = دانلود تمام نمونه سوالات
مصاحبه و گزینش استخدامی ادارات; نمونه سوالات استخدامی رایگان,دانلود رایگان نمونه سوالات
برخی سوالات مصاحبه گزینش سازمانها و ادارات
مهندسی برق فراجهش&مهندسی کامپیوتر فراجهش - برخی سوالات مصاحبه گزینش سازمانها و ادارات
سوالات استخدام پرستاری
نام کتاب : دانلود رایگان سوالات مصاحبه استخدامی و گزینش. ناشر : برترین کتاب زبان کتاب : فارسی
نمونه سوالات مصاحبه حضوری - توصیه ها - و مراحل گزینش یک فرد
20 - نمونه سوالات مصاحبه حضوری - توصیه ها - و مراحل گزینش یک فرد - - 20. 20 . آخرين مطالب. گلستان
استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
نمونه سوالات استخدامی رایگان آزمون استخدام ادارات سوالات مصاحبه و گزینش
دانلود رایگان سوالات مصاحبه استخدامی و گزینش
دانلود رایگان سوالات استخدامی مصاحبه و گزینش استخدامی ادارات. دانلود رایگان سوالات
برچسب :
سوالات گزینش ادارات