مصاحبه با دکتر ایرج نوروش

آقاي دكتر؛ لطفاً كمي درباره ي خودتان بگوييد، كجا و كي به دنيا آمديد و چه طور حسابدار شديد؟

 در سال 1323 در تهران متولد شدم. تحصيلات ابتدايي و دبيرستان را در مدارس فيروزكوهي، اديب و هدف گذارندم. از نوجواني به رشته ي پزشكي علاقه داشتم و پيرامون آن نيز مطالعاتي كرده بودم. پس از دبيرستان در كنكور سراسري پزشكي شركت كردم اما قبول نشدم. تحصيل در حسابداري را شروع كردم. استادي داشتم كه مدام از وضعيت مناسب كار و تحصيل در كشور امريكا براي ما صحبت مي كرد. با توجه به سهولت سفر به امريكا در آن زمان، به همراه نيمي از دانشجويان كلاس، كشور را به مقصد امريكا ترك كردم. به اين ترتيب بود كه تحصيل در رشته ي حسابداري دانشگاه ايالتي كاليفرنيا را آغاز كردم. مدرك ليسانس و فوق ليسانس را از دانشگاه هاي بركلي و گلدن گيت اخذ نمودم. پس از آن براي گذراندن تعطيلات به كشور بازگشتم و در اين مدت كوتاه ازدواج كردم و به خواست همسرم در ايران ماندگار شدم. رئيس وقت دانشكده مديريت دانشگاه تهران از من براي تحصيل در مقطع دكتري و تدريس دعوت كرد. پيشنهاد او را پذيرفتم و به اين ترتيب داستان حضور سي و پنج ساله ي من در دانشگاه تهران آغاز شد.

   کتابی در زمینه ی پزشکی دارید به نام »کاندیدا آلبیکانس باکتری دو چهره«. با توجه به رشته ي دانشگاهي شما  و موضوع اين كتاب،‌ دلیل نگارش آن چیست؟

  در کودکی به نوعی بیماری گوارشی دچار شدم. ٣ بار هم تحت عمل جراحی قرار گرفتم ولی بی نتیجه بود. از روي کنجکاوی مطالعاتم را در این زمینه بیشتر کردم و به نتایج علمي مفیدی رسیدم. به اين ترتيب به عامل بيماري ام پي‌بردم و توانستم آن را درمان كنم. خواستم با نگارش اين كتاب نتیجه ی مطالعات و تجربيات خود را در اختیار دیگران قرار دهم.

   سايت هاي آمارگيري معتبر، حسابداري را از مشاغل  پرطرفدار و جذاب در سراسر دنيا معرفي مي كنند. فكر مي كنيد چه چيز باعث جذابيت اين رشته در دنيا شده؟

 حسابداري زبان تجارت است و امروزه تجارت و فعاليت‌هاي مالي بخش عمده ي  زندگي انسان را به خود اختصاص داده است. اين موضوع باعث جذابيت بيشتر حسابداري شده است . واقعيت اين است كه حسابداري در صورتي جذاب است كه به طور كليشه اي  مطالعه نشود و محصل به درك و فهمي عميقي از مطالب دست يابد. در تائيد صحبت شما به يك نظرخواهي اشاره مي كنم كه چند سال پيش از دانشجويان رشته هاي اقتصاد، مديريت و حسابداري امريكا به عمل آمد. در اين تحقيق، دانشجويان، دروس حسابداري را داراي بيشترين جذابيت در ميان ساير دروس خود توصيف كردند.

   پيشرفت حسابداري در ايران را در سال هاي اخير چگونه ارزيابي مي كنيد؟

 در سطح آموزش در مقایسه با 20 سال گذشته پيشرفت قابل توجهي داشته و منابع درسی از لحاظ کمی و کیفی توسعه پيدا كرده است. در گذشته به دلیل ضعف منابع درسي در رشته ي حسابداري و عدم دسترسي به منابع غني در اينترنت، فارغ التحصيلان اين رشته از توان علمي كمتري نسبت به فارغ التحصيلان امروز برخوردار بودند و اكثراً گرايش هاي رشته ی مدیریت را برای تحصيلات تكميلي انتخاب می کردند. در حالی که امروز با توجه به دسترسي دانشجويان به منابع معتبر درسي، این وضع(مهاجرت دانشجويان حسابداري به رشته هاي مديريت در مقاطع ارشد و دكتري) تغییر کرده است.

    مي دانيم در كشور ما فاصله ي عميقي بين علم و عمل وجود دارد. زماني كه در امريكا تحصيل مي كرديد اين شكاف را در آن جا هم حس مي كرديد؟

 خير. در كشور هاي صنعتي و توسعه يافته به علت گسترش خصوصي سازي، فاصله ي كمي بين علم و عمل در اين رشته وجود دارد. به همين علت، دانشجويان اغلب به دنبال كسب دانش و مهارت اند، زيرا مي دانند بدون دست يابي به تخصص لازم نمي توانند شغل مناسبي پيدا كرده و در آن دوام بياورند. در كشور ما به علت وجود اقتصاد دولتي و به علت نقش محوري سياست دولت در راهبري واحدهاي خرد اقتصاد و حمايت هاي دولتي از طريق اهرم هاي گمركي و تعيين نرخ هاي مصوب، رقابت چنداني بين واحدهاي تجاري وجود ندارد. بنابراين مديران اين واحدها با درجات مختلف شايستگي قادرند موقعيت خود را حفظ كنند و دانش و مهارت مديريتي نقش چنداني در انتخاب و دوام شغلي آنها ندارد. با اجراي واقعي هر چه سريعتر اصل 44 و نياز بيشتر به افراد واجد شرايط در صحنه ي رقابت اميد است كيفيت آموزش و پژوهش در مراكز علمي و دانشگاهي براي پاسخ گويي به اين نياز ارتقا يابد و از فاصله ي علم و عمل در اين رشته كاسته شود.   دانشجو چگونه مي تواند به كاهش اين فاصله كمك كند؟ دانشجو بايد نقش سازندگي داشته باشد. هر روز بر دانش خود درباره ي مسائل پيرامون رشته ي تحصيلي اش اضافه كند. از اتفاقات جامعه آگاه باشد و در مورد خطاهاي موجود –با دانشي كه به دست مي آورد- جسورانه اظهار نظر كند.

    نقش اساتيد در اين زمينه چيست؟

   متأسفانه عدم تأمين مالي كافي اساتيد ما مانع از مشاركت بيشتر آن ها در اين زمينه است. اين امر، باعث شده اساتيد ترجيح دهند به جاي آن كه وقت خود را بيش تر صرف دانشجو كنند، به فعاليت هاي جانبي بپردازند. با اين حال مطمئن باشيد اشتياق بيشتر دانشجويان باعث جذب اساتيد به اين برنامه ها مي شود.   نظرتان در مورد كار در كنار تحصيل چيست؟ طبيعتاً كار باعث كسب تجربه مي شود و اين خوب است. اما بهترين كار براي دانشجو عمق بخشيدن به مطالبي  است كه در دانشگاه تدريس مي شود. در كنار عمق بخشيدن به موضوعات درسي مرتبط (مطالعه مطالب جانبي پيرامون مباحث درسي)، كار با نرم افزار هاي حسابداري و زبان انگليسي  را بياموزيد. در دوره هاي كارآموزي شركت كنيد و به تدريج وارد بازار كار شويد. به اين ترتيب مي توانيد سطح خود را از لحاظ آموزشي و حرفه اي ارتقا دهيد. با علمي تر شدن اعتبار بيشتري درمحيط كاري آينده ي خود بدست آورده و راه را براي پذيرفته شدن بيشتر در جامعه و ارتقا شغلي هموار مي سازيد و همچنين اعتماد به نفس بيشتر براي اظهارنظر كردن در مجامع پيدا مي كنيد و در نتيجه به راحتي خواهيد توانست در سيستم مالي - حسابداري كشور تاثير مثبت گذاشته و به رفع نقايص كمك كنيد.

   آقاي دكتر دانشجويان شما معتقدند سرعت تدريس شما در كلاس ها بالاست و دانشجويان شما معمولاً از برنامه ي درسي تان عقب تر اند. اين امر دليل خاصي دارد؟

 ببينيد دانشجو بايد هميشه در جست و جوي دانش باشد. بايد با پيش مطالعه سر كلاس حاضر شود. اما متأسفانه در كشور ما اغلب دانشجويان به اين موضوع اهميت نمي دهند. به اين اميد سر كلاس مي نشينند كه استاد بيايد، حجم زيادي از مطالب را در يك جلسه توضيح دهد و آن ها هم با جزوه نويسي موضوع را ياد بگيرند كه اين امر غيرممكن است. در رشته شما حجم دروس بالاست و اگر قرار باشد به كندي حركت كنيم از جامعيت و كيفيت مطالب كاسته مي شود.

   پس معتقديد سرعت شما زياد نيست و سرعت دانشجويان شما  كم است؟

  خير. البته نمي توان گفت سرعت دانشجويان كم است .اگر به پيشرفت حسابداري دانشكده توجه كنيد ملاحظه ميكنيد كه دانشجويان حسابداري جزء دانشجوياني هستند كه وقت  كافي صرف درس خواندن مي كنند و به خوبي پيشرفت مي كنند.

   در آن يك سالي كه در دانشگاه گرين ايچ لندن استاد مهمان بوديد سر كلاس هايي كه حسابداري بين المللي و مديريت مالي تدريس مي كرديد چنين مشكلي نداشتيد؟

 به هيچ وجه. آن جا دانشجو برنامه ي كلاس را مي گرفت. طبق برنامه پيش مطالعه مي كرد. در كلاس بيشتر به بحث راجع به درس مي پرداختيم تا آموزش آن. اين از ويژگي هاي كلاس خوب و باكيفيت است. دانشجويان تمام وقت در آنجا حداكثر حدود 15 واحد درسي در هر نيم سال اخذ مي كردند و تمام وقت خود را صرف تحصيل مي كردند. در دانشگاه هاي ما دانشجويان اغلب 20 تا 24 واحد براي هر نيم سال انتخاب مي كنند و گاهي اوقات معادل 40 واحد كار مي كنند و البته به اندازه ي 10 واحد هم وقتشان را در ترافيك مي گذرانند و انتظار دارند به اندازه كافي بر مطالب درسي اشراف داشته باشند كه اين امر امكان پذير نيست.

   چه کسی را موفق می دانید؟

  کسی که تنها زمان حال را نبیند و به آنچه كه هم اكنون دارد اكتفا نكند. بتواند آینده را ببيند، براي آن برنامه ريزي و تلاش كند. به تعبيري نيمه ي پر ليوان را ببيند و براي پرتر كردن آن هر لحظه در تلاش باشد.

   با این توصیف، خودتان را فرد موفقی می دانید؟

 خیر، من خودم را فردي موفق نمي دانم. در واقع هيچ كس نمي تواند بگويد كه موفق است. کسی که برای موفقیتش میزان تعیین کند در واقع خود را به هدف کوچکی محدود کرده که با رسیدن به آن باید از حرکت بایستد. من کسی را در زندگی موفق می دانم که بتواند از دو نعمت سلامت جسم و روح خود -که خداوند در اختیارش قرار داده- استفاده کند و بنابراين همواره برای حفظ و ارتقاء سلامت جسم و جامعه ي خود تلاش کند. هر کسی نقشی در سلامت جامعه‌اي كه پذيراي اين جسم و روح است، دارد و من هم به نوبه ی خود سعی کردم در وسع خودم  به سلامت جامعه کمک کنم.

  در مورد موفقيت شغلي چطور؟

 تعريف موفقيت شغلي از نگاه افراد متفاوت است. برخي موفقيت شغلي را دسترسي به مقامات بالا و كسب امتيازات مادي و نفوذ اجتماعي مي پندارند . برخي ديگر موفقيت را در رسيدن به آرامش وجدان و انجام درست وظايف مي‌دانند. در تمام 35 سال تجربه ي كاري خود هرگز در صدد پست و مقام نبودم و همواره به انجام درست تكاليف خود اكتفا مي كرده ام.

   تعريف شما از اين مفاهيم چيست:

 دانشجوي ايده آل:خودش باشد و از واقعيت و حقيقت دفاع كند. افراد و سازمان هاي جامعه به دنبال افراد صادق، سالم و قابل اطمينان مي گردند و اين بزرگ ترين چيزي است كه دانشجو مي تواند در خود پرورش دهد.

 استاد ايده آل: فردي است كه بي طرفانه واقعيت را به دانشجويان خود نشان دهد و به آن ها شخصيت و احترام گذاردن به ديگران را بياموزد و آنان را براي زندگي سالم در جامعه هدايت كند.

 انجمن علمي ايده آل: اعضاي اش ايده آل باشند، هويت انجمن علمي را حفظ كنند و حضورشان به انجمن اعتبار دهد. هدف داشته باشد و از نظر علمي و اخلاقي الگوي كامل يك دانشجو باشند.

 دانشگاه ايده آل: دانشگاهي كه فارغ التحصيل شدن از آن افتخاري بزرگ براي هر كسي باشد و خوب البته در رده بندي هاي بين دانشگاه‌هاي دنيا دانشگاهي برتر محسوب شود.

  براي آينده تان چه برنامه اي داريد؟ هر چه زودتر خودم را بازنشسته خواهم كرد تا يكي دو نفر به آرزوهايشان برسند.   از  كسي كه نام دانشجوي دانشگاه تهران بر اوست چه انتظاري داريد؟ از نظر اخلاقي هم به خانواده هم به استاد خود احترام فراوان بگذارد. حتي در انتقاد كردن از ضعيف ترين استاد، احترام را شرط اول خود قرار دهد. از بين رفتن احترام باعث از بين رفتن ارزش هاي ديگر مي شود.  از نظر علمي خودش را با بهترين دانشجويان رشته ي خود در دنيا مقايسه كند. خود را در عرصه ي رقابت بزرگتري ببيند و رقابت را به افراد اطرافش محدود نكند.

   حرف آخر دكتر نوروش براي دانشجويان؟

نگرش علمي را در دانشگاه حراست كنيد. اين نگرش نبايد آسيب بيند. هدفتان از تحصيل در دانشگاه صرفاً گرفتن مدرك نباشد. همواره به ارزيابي خود بپردازيد. از خود بپرسيد چه آموخته ايد و آموخته هاي شما چه قدر با منابع طراز اول دنيا فاصله دارد . همواره در راستاي كاهش اين فاصله تلاش كنيد . از منافع آني و تلاش هاي فرصت طلبانه دوري كنيد و به دنبال حقيقت و واقعيت باشيد. حسادت ها را در بين خود از بين ببريد و رقيبان اصلي خود را در خارج از كشور جست و جو كنيد.

 
پروفسور ایرج نوروش  استاد تمام حسابداری ایران  دانشكده گروه: دانشکده مديريت‏‎/‎‏گروه حسابداري

مرتبه علمي: استاد  آدرس پستي: اعضاي هيئت علمي  پست الكترونيكي: [email protected]


خدمات علمی اجرائی :

۱۹۷۱‏‎,‎‏۱۹۷۴‏‎,‎‏سمت حسابدار ‏‎,‎‏موسسه هيوارد داج

۱۳۸۵‏‎,‎‏۱۳۸۸‏‎,‎‏مدير گروه‏‎,‎‏دانشكده

۱۳۸۱‏‎,‎‏۱۳۸۲‏‎,‎‏عضو كمسيون اقتصاد و مديريت امور پژوهشي كاربردي دانشگاه‏‎,‎‏دانشگاه

۱۳۸۱‏‎,‎‏۱۳۸۳‏‎,‎‏مدير گروه‏‎,‎‏دانشكده

۱۳۸۱‏‎,‎‏۱۳۸۳‏‎,‎‏عضو هيات مميزه دانشگاه تهران‏‎,‎‏دانشگاه

۱۳۸۱‏‎,‎‏۱۳۸۵‏‎,‎‏سردبير مجله‏‎,‎‏دانشگاه

۱۳۸۰‏‎,‎‏۱۳۸۰‏‎,‎‏عضو كمسيون كارافريني‏‎,‎‏معاونت پژوهشي دانشگاه

۱۳۷۷‏‎,‎‏۱۳۷۸‏‎,‎‏سرپرست تحصيلات تكميلي دانشكده‏‎,‎‏دانشكده

۱۳۷۷‏‎,‎‏۱۳۸۱‏‎,‎‏مدير گروه‏‎,‎‏دانشكده

۱۳۶۰‏‎,‎‏۱۳۶۳‏‎,‎‏سمت مشاور مالي ‏‎,‎‏كشتيراني جمهوري اسلامي

۱۳۵۹‏‎,‎‏۱۳۶۹‏‎,‎‏سمت مشاور مديرعامل ‏‎,‎‏سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليدكنندگان

۱۳۵۵‏‎,‎‏۱۳۵۶‏‎,‎‏سمت حسابرس‏‎,‎‏موسسه حسابرسي ويني مريلند كمپاني

۱۳۵۴‏‎,‎‏۱۳۵۵‏‎,‎‏سمت حسابرس‏‎,‎‏موسسه حسابداري پرايس واتر هاوس

۱۳۵۴‏‎,‎‏۱۱۱۱‏‎,‎‏سمت عضو هئيت علمي ‏‎,‎‏دانشگاه تهران


دروس آموزشی :
كارشناسي

اصول حسابداري ۱

اصول حسابداري ۲

اصول حسابداري ۳

حسابداري صنعتي ۱

حسابداري ميانه ۱

مديريت مالي

مسائل جاري درحسابداري
كارشناسي ارشد

اصول حسابداري

اصول حسابداري ۱

تئوري حسابداري ۱

حسابداري براي مديران

حسابداري درمديريت

حسابداري مديريت

مديريت مالي

پايان نامه

تئوري حسابداري ۱

حسابداري براي مديران

مسائل جاري درحسابداري
راهنمائی های پایان نامه :

پايان نامه هاي كارشناسي ارشد



برسي فرضيه سرمايه گذار كم تجربه در بازار بورس تهران‏‎,‎‏پريساسادات بهبهاني‏‎,‎‏۱۳۸۷

برسي محتواي اطلاعاتي سود نقدي با توجه به كيفيت سود در بورس اوراقبهادار تهران‏‎,‎‏سيما يزداني‏‎,‎‏۱۳۸۷

تاثير متغيرهاي كلان اقتصادي بر رابطه بين علايم بنيادي مستخرج ازصورتهاي مالي و بازده سهام‏‎,‎‏ارش تحريري‏‎,‎‏۱۳۸۷

روشهاي براورد بهاي تمام شده نرم افزار و ارايه مدلي براي استفادهدر ايران‏‎,‎‏محمد نوري جاويد‏‎,‎‏۱۳۸۷

برسي مديريت سود در زمان عرضه اوليه سهام‏‎,‎‏الهام حسنياذر‏‎,‎‏۱۳۸۵

برسي رابطه خطاي براوردي اقلام تعهدي‏‎,‎‏زهرا برقعي‏‎,‎‏۱۳۸۵

برسي محتواي نسبي و افزاينده اطلاعات ارزش افزوده‏‎,‎‏احمدطالبي‏‎,‎‏۱۳۸۵

برسي رابطه بين نرخ بازده سهام و نسبتهاي مالي‏‎,‎‏محسنتناني‏‎,‎‏۱۳۸۴

مقايسه تحليلي برنامه و بودجه و عملكردبرنامه توسعه اقتصادياجتماعي و ‏‎,‎‏محمود رحيمي‏‎,‎‏۱۳۸۴

بزسي ديدگاه مديران و اساتيد دانشگاه به شيوه تجديد ارزيابيدارايها‏‎,‎‏مريم اقبال‏‎,‎‏۱۳۸۴

رابطه بين نرخ بازده سهام و نسبت هاي سودآوري تعديل شده بر اساسشاخص هاي عمومي قيمتها‏‎,‎‏محسن تناني‏‎,‎‏۱۳۸۴

ارزيابي عملكرد مديريت با مقايسه هزينه سرمايه هاي نقدي و سود نقديعملياتي‏‎,‎‏مهدي حيدري‏‎,‎‏۱۳۸۴

تاثير فرهنگ بر حسابداري‏‎,‎‏زهرا ديانتي‏‎,‎‏۱۳۸۳

برسي عوامل مو جود در تعين بهاي تمام شده خاويار استحصالي درايران‏‎,‎‏خسرو عامري‏‎,‎‏۱۳۸۲

ارزيابي بازده سرمايه گذاري در صنعت پرورش ميگو‏‎,‎‏مرتضي اثنيعشري‏‎,‎‏۱۳۸۲

مقايسه ارزش افزوده حسابداري با سود حسابداري در تعين ارزششركت‏‎,‎‏سعيد دريا بيگي‏‎,‎‏۱۳۸۲

يرسي كارايي نسبتهاي مالي تعهدي و ‏‎,‎‏جمادردي دوجي‏‎,‎‏۱۳۸۲

برسي مشكلات حسابرسي واحدهاي كوچك‏‎,‎‏رضا جمارانيان‏‎,‎‏۱۳۸۱

برسي اثربخشي حسابرسي داخلي در شركت ملي نفت ايران‏‎,‎‏مهدي اقاجعفري‏‎,‎‏۱۳۸۰

برسي ارتباط بين تغيرات سود تقسيمي و تغيرات جريان نقد‏‎,‎‏عليعليزاده‏‎,‎‏۱۳۸۰

برسي رابطه محتواي اطلاتي صورت جريانهاي نقدي و تداوم فعاليت درشركتها‏‎,‎‏جمالدين نظري‏‎,‎‏۱۳۸۰

برسي نحوه تامين وجوه نقد لازم براي تقسيم سود‏‎,‎‏غلامرضاكرمي‏‎,‎‏۱۳۸۰

برسي نقش و جايگاه حسابرسي داخلي در ايران‏‎,‎‏نقي منافي‏‎,‎‏۱۳۸۰

ارزيابي مالي سرمايه گذاري در مزارع شاليزار جهت پرورش ماهيانمردابي‏‎,‎‏عليرضا فخاري‏‎,‎‏۱۳۷۹

برسي كاربرد اطلاعات حسابداري مديريت در شركتهاي خودرو سازيايران‏‎,‎‏علي ذكريايي‏‎,‎‏۱۳۷۹

تحقيقي پيرامون رابطه بين ريسك سيستماتيك جريانات نقدي ‏‎,‎‏اميرظهرابي مزرعه شاهي‏‎,‎‏۱۳۷۸

بررسي علل عدم رفع نكات قيد شده در نامه مديريت توسط واحدهاي تجاريرسيدگي شده ‏‎,‎‏حسين مقدم‏‎,‎‏۱۳۷۸

بررسي اهميت برخي مهارت ها جهت موفقيت در رشته حسابداري و تواندانشگاهها در ايجاد اين ويژگيها‏‎,‎‏محمود يزداني‏‎,‎‏۱۳۷۷

برسي علل عدم رفع مشكلات تهيه شده در نامه مديريت‏‎,‎‏حسينمقدم‏‎,‎‏۱۳۷۷

تحقيقي پيرامون محتواي اطلاعاتي اعداد حسابداري در گزارشگري درونسازماني ‏‎,‎‏قادر صادقيان اژيري‏‎,‎‏۱۳۷۷

تحقيقي پيرامون رابطه بين وجه نقد حاصل از فعاليتهاي عملياتي درشركتهاي پذيرفته شده در بورس ۷۲ تا ۷۵‏‎,‎‏محسن صادق بيان‏‎,‎‏۱۳۷۷

تحقيقي پيرامون رابطه بين وجه نقد فعاليتهاي عملياتي ‏‎,‎‏محمدصادق بيان‏‎,‎‏۱۳۷۷

بررسي محتواي اطلاعاتي ياد داشتهاي پيوست صورتهاي مالي ‏‎,‎‏عدماعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۶

بررسي ارتباط آنترو پي وضعيت مالي با اصلاحات حسابرسان ‏‎,‎‏عدماعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۶

بررسي رابطه كاركردي برنامه ريزي حسابرسي و فرآيند حسابرسي درايران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۶

تحقيقي پيرامون نحوه بكارگيري منابع حاصل از افزايش سرمايه ها بهمنظور توسعه بورس اوراق بهادار تهران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۵

تحقيقي تطبيقي پيرامون سيستم هزينه يابي و كنترل در صنعت چاپايران‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۵

بررسي نحوه استفاده از تكنيكهاي تجزيه تحليل صورتهاي مالي و نقش آندر تصميم گيري سرمايه گذاران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۵

بررسي رابطه بين سود حسابداري و قيمت سهام شركتهاي پذيرفته شده دربازار بورس اوراق بهادار تهران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۴

بررسي تاثير استفاده از دفاتر حسابداري جهت مقاصد مالياتي بر عناصرصورتهاي مالي ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۴

بررسي صحت اظهار نظر حسابرسان در اظهار نظر گزارشهاي حسابرسي‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۴

تاثير روشهاي انتخاب شركتهاي رقيب بر دقت روش ارزشيابي ( p‏‎/‎‏e)‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۳۷۳

بررسي بازده نقدي سرمايه گذاري بلند مدت در بورس اوراق‏‎,‎‏عدماعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

تحقيقي پيرامون تاثير تغييرات سود نقدي بر تركيب تر از نامه‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي تاثير تجربه حسابرسي بر كشف خطاهاي صورتهاي مالي بوسيله چرخهمعاملات اهداف حسابرسي و نسبتهاي مالي ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي تاثير ماليات بر سرمايه گذاري در شركتهاي توليدي ‏‎,‎‏عدماعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي تاثير متغيرهاي كمي و كيفي بر قضاوتهاي حسابرسان در مورداهميت اقلام و افشا آنها در گزارش گيري مالي ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي كار آيي نسبتهاي مالي حاصل از صورت جريانهاي نقدي در تصميماتاقتصادي ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي نقش افزايش سرمايه در تامين مالي بلند مدت شركتهاي پذيرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

تحقيقي پيرامون فايده مندي و نقش كنترل بودجه شركتهاي دولتي باتاكيد خاص بر شركتهاي تابعه سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران ‏‎,‎‏عدم اعلام‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي سيستم حسابداري بهاي تمام شده كرك در شركت ايرانكشنير‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي علل تغييرات در مورد گزارش حسابرسي شركتهاي تحت پوشش سازمانصنايع ملي ايران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي علل عدم اجراي برآورد ريسك در حسابرسي ايران ‏‎,‎‏عدم اعلام‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي عوامل تعيين كننده ساختار مالي شركتهاي پذيرفته شده در بورساوراق بهادار تهران ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

محاسبه قيمت تمام شده محصولات در صنعت چرم سازي ‏‎,‎‏عدم اعلام‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي رساله هاي حسابداري ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي آثار سو فقدان نقدينگي سهام و ريسك دوره انتظار حد فاصل خريدتا صدور ورقه سهم ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

افزايش سرمايه و تاثير آن بر نرخ هزينه سرمايه و نرخ با زدهشركتهاي پذيرفته شده در بور ساوراق بهادار ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

تحقيق پيرامون ارتباط بين كيفيت گزارشگري مالي و تعداد حسابدارانواجد شرايط‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

صندوقهاي بازنشستگي و صورتهاي مالي ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

تاثير فاكتور ريسك بر تصميم گيري حسابرسان مستقل ايراني ‏‎,‎‏عدماعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

صورت جريانات نقدي در مقايسه با صورت تغييرات در وضعيت مالي جهتاطلاع رساني به استفاده كنندگان از صورتهاي مالي در ايران‏‎,‎‏ عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي تاثير تغييرات نرخ ارز بر سرمايه در گردش شركتها ‏‎,‎‏عدماعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي قابليت استفاده صورتهاي مالي شركتها در اعطاي تسهيلاتاعتباري توسط بانكها ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

پژوهش پيرامون فايده مندي اطلاعات حسابداري ‏‎,‎‏عدم اعلام‏‎,‎‏۱۱۱۱

بررسي قابليت فهم و مربوط بودن اطلاعات مالي و تاثير آن بر سرمايهگذاري ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱

حسابداري مالي و جنسي انبارها در صنعت برق و تبليغات آن و بهينهسازي موجودي ‏‎,‎‏عدم اعلام ‏‎,‎‏۱۱۱۱
پايان نامه دكتري

برسي كيفيت مديريت سود شركتهاي بورس اوراق بهادار تهران‏‎,‎‏سيدعلي حسيني‏‎,‎‏۱۳۸۷

ارزيابي مدلهاي مبتني بر اقلام تعهدي در كشف مديريت سود‏‎,‎‏عليرضامهر اذين‏‎,‎‏۱۳۸۷

برسي محتواي اطلاعاتي اقلام مندرج در ‏‎,‎‏بهزاد كاردان‏‎,‎‏۱۳۸۶

ارايه مدل بكارگيري تكنيكهاي تصميم گيري با معيارهاي چندشاخصهدرارزيابي عملكرد بانكها‏‎,‎‏حميد شاهبندرزاده‏‎,‎‏۱۳۸۴

برسي تطبيقي اهميت اصول حسابداري سه از ديدگاه اساتيد رشتهحسابداري و مديران مالي‏‎,‎‏پيروي مساله گو‏‎,‎‏۱۳۸۴

طراحي مدل خطي اطلاعات بسط مدل اولسن‏‎,‎‏ولي خدادادي‏‎,‎‏۱۳۸۴

برسي رابطه بين جريانهاي نقد عملياتي و ‏‎,‎‏عباس هاشمي‏‎,‎‏۱۳۸۳

طراحي مدل تجربي براورد ريسك سيستماتيك شركت ‏‎,‎‏شكرالهخواجوي‏‎,‎‏۱۳۸۳

برسي رابطه بين تورم و بازده سهام‏‎,‎‏محمود يحي زاده فر‏‎,‎‏۱۳۸۲

برسي تاثير فشار بودجه زماني بر رفتار حسابرسان مستقل‏‎,‎‏سا سانمهراني‏‎,‎‏۱۳۷۹



كتابهاي علمي

حسابداري مديريت‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏نگاه دانش‏‎,‎‏۱۳۹۰

فرهنگ فراگير حسابداري مالي و سرمايهگذاري‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۸۱۰‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۸

فرهنگ فراگير حسابداري مالي و سرمايهگذاري‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۸۲۰‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۸

فرهنگ فراگير حسابداري مالي و سرمايهگذاري‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۸۲۰‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۸

حسابداري مالي‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۳۴۰‏‎,‎‏نگاه دانش‏‎,‎‏۱۳۸۸

اصول حسابداري ۳ (حسابداري مديريت)‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏انتشارات كتابنو‏‎,‎‏۱۳۸۷

اصول حسابداري ۲تجديد نظر‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۵۷۶‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۶

اصول حسابداري ۱ تجديدنظر‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۶۰۰‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۶

حسابداري بهاي تمام شده (۳)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۶

مروري جامع بر حسابداري مالي(جلداول)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏انتشارات نگاه دانش‏‎,‎‏۱۳۸۶

مروري جامع بر حسابداري مالي(جلداول)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏انتشارات نگاه دانش‏‎,‎‏۱۳۸۷

مروري جامع بر حسابداري مالي(جلداول)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏انتشارات نگاه دانش‏‎,‎‏۱۳۸۵

حسابرسي (۱)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۶۷۲‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۴

فرهنگ جامع حسابداري و مالي‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۷۴۵‏‎,‎‏كتابنو‏‎,‎‏۱۳۸۴

مديريت مالي (۱) ‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏دانشكده مديريت دانشگاه تهران‏‎,‎‏۱۳۸۳

حسابداري بهاي تمام شده (۱) ‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏انتشارات كتابنو‏‎,‎‏۱۳۸۳

حسابداري صنعتي (۲)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏۴۶۴‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۸۱

حسابداري ميانه(۱)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۷۹

مجموعه سؤالات كنكور ارشد‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏نگاه دانش‏‎,‎‏۱۳۷۹

اصول حسابداري (۳)‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۷۸

اصول حسابداري (۲)‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏كتاب نو‏‎,‎‏۱۳۷۷

فرهنگ حسابداري نوروش‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏ايمان‏‎,‎‏۱۳۷۷

اصول حسابداري (۱)‏‎,‎‏ترجمه‏‎,‎‏ترمه‏‎,‎‏۱۳۷۶

مجموعه سؤالات حسابداري مالي‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏علم وادب‏‎,‎‏۱۳۷۴

مجموعه سؤالات زبان تخصصي حسابداري‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏علموادب‏‎,‎‏۱۳۷۴

اصول حسابداري (۲)‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏دانشگاه تهران‏‎,‎‏۱۳۷۴

حسابداري دواير و شعب‏‎,‎‏تاليف‏‎,‎‏جهاد دانشگاهي دانشگاهتهران‏‎,‎‏۱۳۶۹


مقالات
مقالات چاپ شده در مجلات داخلي

محمدرضا نيكبخت‏‎,‎‏ ايرج نوروش‏‎,‎‏ سعيد باقر زاده‏‎,‎‏"عواملموثربر بازده كوتاه مدت سهام عرضه هاي عمومي اوليه (IPO در بورس اوراق بهادارتهران"‏‎,‎‏علوم انساني مدرس‏‎,‎‏۱۵‏‎,‎‏اول‏‎,‎‏۷۷‏‎,‎‏۱۳۹۰

ايرج نوروش‏‎,‎‏ بيتا مشايخي‏‎,‎‏ زهرا برقعي‏‎,‎‏"بررسي تاثيراقلام تعهدي بر كيفيت سود در شركتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادارتهران"‏‎,‎‏فصلنامه حسابداري مالي‏‎,‎‏اول‏‎,‎‏۳‏‎,‎‏۵۳‏‎-‎‏۳۱‏‎,‎‏۱۳۸۸

ايرج نوروش‏‎,‎‏ سيد علي حسيني‏‎,‎‏"برسي رابطه بين كيفيت افشا ومديريت سود شركت هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران"‏‎,‎‏برسيهايحسابداري و حسابرسي‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۸

ايرج نوروش‏‎,‎‏ غلامرضا كرمي‏‎,‎‏ جلال وافي ‏‎,‎‏"بررسي رابطهسازوكارهاي نظام راهبري شركت و هزينه هاي نمايندگي شركتهاي بورس اوراق بهادار تهران "‏‎,‎‏تحقيقات حسابداري‏‎,‎‏اول‏‎,‎‏۱‏‎,‎‏۴تا۲۷‏‎,‎‏۱۳۸۸

ايرج نوروش‏‎,‎‏ بيتا مشايخي‏‎,‎‏ محمد نوري جاويد‏‎,‎‏"نقد وبررسي روش هاي برآورد بهاي تمام شده نرم افزار (مطالعه موردي شركت همكارانسيستم)"‏‎,‎‏حسابداري مديريت‏‎,‎‏۲‏‎,‎‏۳‏‎,‎‏۱۵‏‎-‎‏۱‏‎,‎‏۱۳۸۸

ايرج نوروش‏‎,‎‏ سحر سپاسي‏‎,‎‏ محمدرضا نيكبخت‏‎,‎‏"برسي مديريتسود در شركتهاي پذيرفته شده بورس تهران"‏‎,‎‏مجله علوم اجتماعي و انسانيشيراز‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۴۳‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۶

ايرج نوروش‏‎,‎‏ امين ناظمي‏‎,‎‏ مهدي حيدري‏‎,‎‏"كيفيت اقلامتعهدي و سود با تاكيد بر نقش اقلام تعهدي"‏‎,‎‏برسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۴۳‏‎,‎‏۱۳۵‏‎-‎‏۱۶۰‏‎,‎‏۱۳۸۵

ايرج نوروش‏‎,‎‏ هنگامه مقدس پور‏‎,‎‏"استفاده از ارزيابي درونيبراي بهبود كيفيت گروه هاي اموزشي حسابداري"‏‎,‎‏فرهنگمديريت‏‎,‎‏۴‏‎,‎‏۱۲‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۵

ايرج نوروش‏‎,‎‏ ع ابراهيمي كردلر‏‎,‎‏"بررسي وتبيين رابطه تركيبسهامداران باتقارن اطلاعات وسودمندي معيارهاي حسابداري عملكرد "‏‎,‎‏بررسيهايحسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۴۲‏‎,‎‏۱۲۴‏‎-‎‏۹۷‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ سجاد عابديني‏‎,‎‏"رابطه بين شيوههاي تامين مالي ودر صد تعغيرات هزينه سرمايه"‏‎,‎‏مجله دانشكده علوم اداري واقتصادي‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۳‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ علي ابراهيمي كردلر‏‎,‎‏"برررسي و تبيين رابطهتركيب سهامداران با تقارن اطلاعات و سود مندي معيار هاي حسابداريعملكرد"‏‎,‎‏بررسي هاي حسابداري و حسابرسي‏‎,‎‏۱۲‏‎,‎‏۴۲‏‎,‎‏۹۷‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ بيتا مشايخي‏‎,‎‏"نيازها و اولويت هاي آموزشيحسابداري مديريت : فاصله ادرا?ي بين دانشگاهيان و شاغلين در حرفهحسابداري"‏‎,‎‏بررسي هاي حسابداري و حسابرسي‏‎,‎‏۴۱‏‎,‎‏۱۳۳‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ ب مشايخي‏‎,‎‏"نيازها واولويت هاي آموزشي حسابداريمديريت : فاسله ادراكي بين دانشگاهيان وشاغلين در حرفه حسابداري "‏‎,‎‏بررسيهايحسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۴۱‏‎,‎‏۱۶۱‏‎-‎‏۱۳۳‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ س سپاسي‏‎,‎‏"بررسي رابطه ارزش هاي فرهنگي باهموار سازي سود در شركت هاي پذيرفته شده در بورس تهران "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداريوحسابرسي‏‎,‎‏۴۰‏‎,‎‏۹۶‏‎-‎‏۸۱‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ ايمان زارع‏‎,‎‏"برسي بازار كارا از نوع ضعيف دربورس تهران"‏‎,‎‏بانك واقتصاد‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۵۹‏‎,‎‏۵۵‏‎-‎‏۵۱‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ زهرا برقعي‏‎,‎‏"برسي رابطه شاخص كل قيمت سهامبورس طي سالهاي ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۹ با نوسانات وضعيت سياسي"‏‎,‎‏بانك واقتصاد‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۵۸‏‎,‎‏۶۷‏‎-‎‏۶۴‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ ع سعيدي‏‎,‎‏"بررسي برتري سود جامع نسبت به سودخالص براي ارزيابي عملكرد شركت "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۳۹‏‎,‎‏۱۲۱‏‎-‎‏۹۷‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ رضا مجيدي‏‎,‎‏"برسي رابطه بين كيفيت سود و هزينهسرمايه"‏‎,‎‏حسابداري برق‏‎,‎‏يازدهم‏‎,‎‏۴۳‏‎,‎‏۳‏‎-‎‏۱‏‎,‎‏۱۳۸۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏ مهدي حيدري‏‎,‎‏"برسي محتواي اطلاعاتي ارزش افزودهنقدي در ارتباط با بازده سهام"‏‎,‎‏مطا لعاتحسابداري‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۸‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏ حيدري‏‎,‎‏"ارزيابي عملكرد مديريت شركتهاي پذيرفتهشده دربورس تهران بامدل CVAو بررسي رابطه آن مدل با بازده سهام "‏‎,‎‏بررسيهايحسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۳۸‏‎,‎‏۱۵۰‏‎-‎‏‏‎-‎‏۱۲۳‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏ صالحي‏‎,‎‏ كرمي‏‎,‎‏"بررسي رابطه جريانهاينقدعملياتي سود عملياتي وازرش افزوده اقتصادي باثروت ايجاد شده براي سهام داران "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۳۷‏‎,‎‏۱۴۶‏‎-‎‏‏‎-‎‏۱۲۱‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏ مشايخي‏‎,‎‏"سودمندي ارزش افزوده درپيش بيني سودحسابداري شركت هاي توليدي پذيرفته شده دربورس اوراق بهادر تهران طي سالهاي ۱۳۷۵الي۱۳۸۱"‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۳۶‏‎,‎‏۱۰۸‏‎-‎‏‏‎-‎‏۹۵‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏ بيتا مشايخي‏‎,‎‏"محتواي افزاينده اطلاعاتي ارزشافزوده اقتصادي وارزش افزوده نقدي درمقابل سود حسابداري ووجوه نقد حاصل از عمليات "‏‎,‎‏تحقيقات مالي‏‎,‎‏۱۷‏‎,‎‏۱۵۰‏‎-‎‏‏‎-‎‏۱۳۱‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏ مشايخي‏‎,‎‏"محتواي افزاينده اطلاعاتي ارزش افزودهاقتصادي وارزش افزوده نقدي درمقابل سود حسابداري ووجوه نقد حاصل از عمليات "‏‎,‎‏تحقيقات مالي‏‎,‎‏۱۷‏‎,‎‏۱۵۰‏‎-‎‏‏‎-‎‏۱۳۱‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏ زهرا د ديلمي‏‎,‎‏"تاثير فرهنگ بر ارزشهايحسابداري ايران"‏‎,‎‏برسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۳۳‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۲

ايرج نوروش‏‎,‎‏"برسي فرايند تغير برنامه درسي و پيشنهاديك برنامهدرسي نوسازي شده براي دوره كارشناسي حسابداري "‏‎,‎‏برسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۳۲‏‎,‎‏۲۱‏‎-‎‏۴۲‏‎,‎‏۱۳۸۲

ايرج نوروش‏‎,‎‏ مهدي غلامزاده‏‎,‎‏"برسي رفتار سود حسابداري بااستفاده از سريهاي زماني باكس جنكينز"‏‎,‎‏برسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏دهم‏‎,‎‏۳۱‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۲

ايرج نوروش‏‎,‎‏"برسي ارزش هاي فرهنگي در ايران و امكان دستيابي بههدف ارايه بنحو مطلوب استانداردهاي بين المللي حسابداري"‏‎,‎‏برسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏نهم‏‎,‎‏۳۰‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"عدم تمركز در سيستم مديريتي"‏‎,‎‏دانشمديريت‏‎,‎‏يازدهم‏‎,‎‏۴۱ و ۴۲‏‎,‎‏۴۰‏‎-‎‏۷۲‏‎,‎‏۱۳۷۷

ايرج نوروش‏‎,‎‏"سيستم اطلاعات براي سازي و كار تصميم "‏‎,‎‏خلاصه مقالات همايش علمي كاربردي بهبود وضعيت آموزش‏‎,‎‏۱‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۳۷۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏"عدم تمركز در سيستمهاي مديريتي "‏‎,‎‏دانشمديريت‏‎,‎‏۴۱و۴۲‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"بررسي سودمندي اطلاعات در ارزيابي ريسك بازارشركتهاي ايران "‏‎,‎‏حسابدار‏‎,‎‏۱۳۴‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"به سوي آينده اي براي زير ساخت حسابداري كشورهايدر حال توسعه "‏‎,‎‏بررسي مالي حسابداري و حسابرسي‏‎,‎‏۲۸و۲۹‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"ارتباط آنتروپي اقلام صورتهاي مالي اساسي بااصلاحات حسابرسان "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري و حسابرسي‏‎,‎‏۲۲و۲۳‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"يك رويكرد سيستمي به حسابداري كشورهاي در حالتوسعه "‏‎,‎‏فصلنامه علمي پژوهشي بررسيهاي حسابداري‏‎,‎‏۳‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"تحقيقي پيرامون محتواي اطلاعاتي اعداد حسابداري درگزارشگري درون سازماني "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري وحسابرسي‏‎,‎‏۲۶و۲۷‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"حسابداري منابع انساني "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري‏‎,‎‏۱‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"توصيه هاي لازم به مديران در مورد خريد سيستمهايكامپيوتري "‏‎,‎‏دانش مديريت‏‎,‎‏۱۴‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱

ايرج نوروش‏‎,‎‏"بررسي رابطه بين كيفيت گزارشگري مالي و تعدادحسابداران آموزش ديده در واحدهاي تجاري پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران "‏‎,‎‏بررسيهاي حسابداري و حسابرسي‏‎,‎‏۳۴و۲۵‏‎,‎‏۰‏‎,‎‏۱۱۱۱
مقالات چاپ شده در مجلات خارجي

ايرج نوروش‏‎,‎‏ محمد دل اساي‏‎,‎‏ فايق صالحي‏‎,‎‏"َ A Fuzzy Approach for Project Evaluation and Selection"‏‎,‎‏Iranian Economic Reveiw‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۵‏‎,‎‏‏‎-‎‏‏‎-‎‏‏‎,‎‏۱۳۸۵

Iraj Noorvash‎,‎ محمد صادق بزاز‎,‎ زهرا ديانتي ديلمي‎,‎"The Impact of Culture on Accounting in Iran"‎,‎The Reveiw of Accounting and Finance‎,‎‎-‎‎-‎‎,‎3‎,‎‎-‎‎-‎‎,‎2007
همايشها
داخلي
داخلي

ايرج نوروش‏‎,‎‏"فرايند ارزيابي دروني در گروه آموزشي حسابداري "‏‎,‎‏ارزيابي دروني كيفيت گروه آموزشي حسابداري دانشگاه تهران‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏۲۴‏‎-‎‏۲۴‏‎,‎‏۱۰‏‎,‎‏۱۳۸۳

مقاله كامل



ايرج نوروش‏‎,‎‏"توصيه لازم به مديران درمورد خريد سيستم هايكامپيوتري "‏‎,‎‏سمينار كاربرد فن آوري اطلاعات درحوزه سيستمهاي مالي‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏۰۲‏‎-‎‏۰۲‏‎,‎‏۰۳‏‎,‎‏۱۳۸۳
حارجي
حارجي

ايرج نوروش‏‎,‎‏"نقش استانداردهاي حسابداري درمديريت وكيفيت سودگزارش شده "‏‎,‎‏نقش استانداردهاي حسابداري درمديريت وكيفيت سود گزارش شده‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏۱۸‏‎-‎‏۱۸‏‎,‎‏۱۲‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏"نقش استاندارهاي حسابداري درمديريت وكيفيت سودگزارش شده "‏‎,‎‏نقش استاندارهاي حسابداري درمديريت وكيفيت سود گزارش شده‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏۱۱‏‎-‎‏۱۱‏‎,‎‏۰۳‏‎,‎‏۱۳۸۳

ايرج نوروش‏‎,‎‏"تحليل برخي از مشكلات اندازه گيري بهره وري "‏‎,‎‏سمينار تشريح شاخص هاي بهره وري و شيوه سنجش آنها‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏‏‎-‎‏۳۰‏‎,‎‏۰۱‏‎,‎‏۱۳۷۶

ايرج نوروش‏‎,‎‏" بررسي وضعيت آموزش دانشگاهي حسابداري ايران "‏‎,‎‏چهارمين سمينار سراسري حسابداري‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏‏‎-‎‏۲۴‏‎,‎‏۰۸‏‎,‎‏۱۳۷۵

ايرج نوروش‏‎,‎‏"سيستم اطلاعات براي ساز و كار تصميم گيري "‏‎,‎‏همايش علمي كاربردي بهبود كيفيت آموزش عمومي‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏‏‎-‎‏۰۱‏‎,‎‏۰۹‏‎,‎‏۱۳۷۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏"تعديل صورتهاي مالي به منظور ارزيابي سهام "‏‎,‎‏سمينار مديريت سرمايه گذاري‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏‏‎-‎‏۱۷‏‎,‎‏۰۵‏‎,‎‏۱۳۷۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏"رويكرد سيستمي به حسابداري كشورهاي در حال توسط "‏‎,‎‏سمينار مشترك حسابداري مديريت‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏‏‎-‎‏۰۲‏‎,‎‏۰۳‏‎,‎‏۱۳۷۴

ايرج نوروش‏‎,‎‏"مديريت مالي در دانشگاه "‏‎,‎‏مديريت آموزشعالي‏‎,‎‏ايران‏‎,‎‏‏‎-‎‏۲۳‏‎,‎‏۰۴‏‎,‎‏۱۳۷۳
مقاله كامل

Iraj Noorvash‎,‎ بيتا مشايخي‎,‎ سيد احمد طالبي‎,‎ جواد مرادي‎,‎" EVA Versus Earnings"‎,‎NINETEENTH ASIAN‎-‎PACIFIC CONFERENCE ‎,‎مالزي‎,‎2007‎,‎11‎,‎11‎-‎14

بيتا مشايخي‎,‎ Iraj Noorvash‎,‎"Corporate Governance and Earnings Management Evidences from Iran"‎,‎AFFI 2007‎,‎فرانسه‎,‎2007‎,‎06‎,‎27‎-‎29

علي سعيدي‎,‎ Iraj Noorvash‎,‎"Examining The Superiority Of Comprehensive Income To Net Income As A Measure Of Firm Performance"‎,‎The 2006 ABR business Conference‎,‎ايالات متحده آمريكا‎,‎2007‎,‎01‎,‎02‎-‎04

Iraj Noorvash‎,‎"The Impact of Culture on Accounting in Iran"‎,‎Global Finance Conference 2005‎,‎ايرلند‎,‎2005‎,‎06‎,‎28‎-‎30
خلاصه مقاله

Iraj Noorvash‎,‎ بيتا مشايخي‎,‎ احمد طالبي‎,‎ جواد مرادي‎,‎"EVA Versus earnings Iranian Evidence Concerning The Information Content Of Economic Value Added"‎,‎19th Asian‎-‎Pacific Conference On International Accounting Issues‎,‎مالزي‎,‎2007‎,‎11‎,‎11‎-‎14

                         


مطالب مشابه :


منابع جدید و کامل کنکور کارشناسی ارشد حسابداری برای سال 91

حسابداري مالي: 1-مروري جامع بر حسابداري مالي-نوروش و كرمي-انتشارات نگاه دانش و كتاب نو-2




منابع کارشناسی ارشد حسابداری

حسابداري مالي: 1-مروري جامع بر حسابداري مالي-نوروش و كرمي-انتشارات نگاه دانش و كتاب نو-2




منابع جديد كنكور كارشناسي ارشد حسابداری سال 92-1392

حسابداري مالي: 1-مروري جامع بر حسابداري مالي-نوروش و كرمي-انتشارات نگاه دانش و كتاب نو-2




منابع كنكور كارشناسي ارشد حسابداری

حسابداري مالي: 1-مروري جامع بر حسابداري مالي-نوروش و كرمي-انتشارات نگاه دانش و كتاب نو-2جلد




منابع جديد كنكور كارشناسي ارشد سال 91

منابع جديد كنكور كارشناسي ارشد سال 91. حسابداري مالي: به داوطلبان عزيز توصيه مي كنم به جاي




ايرج نوروش

کارشناسی ارشد حسابداری - ايرج نوروش - 12 مروري جامع بر حسابداري مالي جلد




ايرج نوروش

كارشناسي ارشد حسابداری .:. وحيد سليمي.:. - ايرج نوروش 12 مروري جامع بر حسابداري مالي جلد




منابع كنكور كارشناسي ارشد سال 92

حسابداري مالي: 2جلد كتاب مروري جامع بر حسابداري مالي نوروش است.اين كتاب همه




مصاحبه با دکتر ایرج نوروش

حسابداري مالي و جنسي انبارها در صنعت ايرج نوروش‏‎,‎‏"حسابداري منابع انساني




برچسب :