طراحی کارت ویزیت
بیشتر افرادی که فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی را یاد می گیرند، در اولین قدم می خواهند یک کارت ویزیت طراحی کنند.
خوب یک صفحه جدید باز کنید.اولین نکته ای که باید بگویم همین جاست.کارت های ویزیت ابعاد استانداردی دارند.البته لزومی ندارد که شما به این استانداردها پایبند باشید ،ولی اگر ابعاد کارت شما استاندارد نباشد،ممکن است هزینه چاپ آن در چاپخانه بیشتر شود.ابعاد استاندارد را در بیشتر چاپخانه ها 8.5*4.5 سانتی متر می دانند.البته کمی کمتر و بیشتر از این ابعاد هم قابل قبول است.پس در بخش Width عدد 8.5 و در بخش Height عدد 4.5 را وارد کنید.در کادر Resolution هم عدد 300 را وارد کنید.وقتی می خواهید کاری را برای چاپ آماده کنید ،دقت تصویر یا Resolution آن باید حداقل 300 DPI باشد.
نکته دیگری که باید دقت کنید ، این است که در بخش Color mode باید گزینه CMYK را انتخاب کنیدتا رنگ های شما با رنگ های چاپی اختلاف کمتری داشته باشند.
خوب حالا یک کارت ویزیت خام داریم و می توانیم هر متن و تصویری که بخواهیم به آن اضافه کنیم چیزهایی که باید در صفحه بگذارید اینها است :
1) تصاویر مرتبط: ترجیحا تصاویر گویا و ساده . تعداد تصاویر نباید زیاد باشد .
2) متن : معرفی خود و سمت یا شغلتان به اضافه اطلاعات تماس . بدون توضیحات اضافه .
بهتر است ابتدا نام شرکت ، فروشگاه یا محل کارتان را بنویسید و سپس نام و سمت خود را .
نام شرکت را تایپ کنید . در بالای صفحه ، نوار تنظیمات ابزار متن را می بینید . اولین کادر از سمت چپ ، برای انتخاب فونت است . آن را باز کنید و یک فونت مناسب انتخاب کنید .
بهتر است از فونت های استاندارد و شکل استفاه کنید . فونت های فانتزی از ابتدا ممکن است زیبا به نظر برسند ولی تأثیر لازم را نخواهند داشت . البته این موضوع بستگی به شغل شما هم دارد. مثلا اگر در فروشگاه اسباب بازی کار ی کنید ، استفاده از رنگ های شاد و فونت های فانتزی مناسب است .
بهتر است از فونت های استاندارد و شکل استفاه کنید . فونت های فانتزی از ابتدا ممکن است زیبا به نظر برسند ولی تأثیر لازم را نخواهند داشت . البته این موضوع بستگی به شغل شما هم دارد. مثلا اگر در فروشگاه اسباب بازی کار ی کنید ، استفاده از رنگ های شاد و فونت های فانتزی مناسب است .
پس از نوشتن نام شرکت ، نوبت به نام خودتان می رسد . بهتر است نام خودتا را با فونت ریزتری بنویسید . در ادامه نیز سمت خود را بنویسید . سپس اطلاعات تماس از قبیل شماره تلفن ، شماره فکس و پست الکترونیک را وارد کنید .
خوب این هم از یک کارت ویزیت ساده . چنین کارتی را خودتان هم می توانید با یک چاپگر تک رنگ روی کاغذ معمولی چاپ کنید .ولی طبیعی است که این کارت ویزیت جذابیت چندانی ندارد . در آن فقط از متن استفاده شده و این متن هم درست چیده نشده است . می بینید که سمت چپ کارت خالی است . بهت راست کمی عناصر گرافیکی هم وارد کارت ویزتمان کنیم. اولین عنصر گرافیکی لوگوی شرکت است . اگر شرکت شما لوگو یا آرم دارد ، حتما آن را در کارت ویزتتان قرار دهید .
اگر آرم شرکتتان را به صورت فایل تصویری در کامپیوتر دارید ، می توانید به این روش آن را وارد کارت ویزیت کنید : از منوی File گزینه Open را کلیک کنید . یا اینکه دکمه های Ctrl+O را فشار دهید .در کادر Open به آدرس مورد نظرتان بروید و فایلی را که می خواهید باز شود انتخاب کنید . سپس دکمه Open را کلیک کنید.
برای منتقل کردن این تصویر به کارت ویزیت ، بهترین راه این است : ابتدا روی آن کلیک می کنیم . سپس کلیدهای Ctrl+A را می زنیم تا کل تصویر انتخاب شود . کلیدهای Ctrl+C را می زنیم تا تصویر در حافظه کپی شود . سپس روی تصویر کارت ویزیت کلیک می کنیم و کلیدهای Ctrl+V را می زنیم تا آرم به اینجا منتقل شود . اگر به پنجره لایه ها نگاه کنید ، می بینید که آرم در یک لایه جداگانه قرار گرفته است . کا بعدی این است که جا و اندازه آن را تنظیم کنیم .ممکن است آرم بیش از حد بزرگ یا کوچک باشد . برای تنظیم ابعاد ، در حالی که لایه مربوطه به آرم فعال است ، دکمه های Ctrl+T را فشار می دهیم . سپس با کلیک روی دسته های اطراف آرم ، اندازه آن را تنظیم می کنیم . آرم معمولا در جایی همسطح با نام شرکت می آید . پس من با ابزار Move نام شرکت را کمی به سمت راست می کشم . آرم را هم کمی کوچک کرد و به سمت چپ می برم .
نکته.....
برای اینکه هر شئ را جابجا کنیم ، باید ابتدا لایه آن را فعال کنیم . این کار با کلیک بر روی لایه آن در پنجره Layers انجام می شود .
حالا بیایید یک کار حرفه ای تر طراحی کنیم .یک فایل جدید با ابعاد 9*5 سانتی متر ایجاد کنید . یک لایه جدید ایجاد کنید. با استفاده از ابزار انتخاب چهارضلعی ، یک مستطیل در طرف چپ -پایین کارت رسم کنید . رنگ زرد را بردارید و با ابزار سطل رنگ ، بخش انتخاب شده را رنگ آمیزی کنید .
حالا می خواهیم باز هم متن های لازم را بنویسیم . با استفاده از ابزار متن ، عبارت ( انتشارات) را با فونت Nazanin و رنگ مشکی تایپ کنید . می خواهیم کمی متن را تغییر دهیم تا زیباتر شود . برای این کار ابتدا باید آن را از حالت متن در اوریم و تبدیل به گرافیک کنیم . در کادر لایه ها ، روی لایه متن راست کلیک کنید و از منو گزینه Rasterize type را انتخاب کنید .
حالا این لایه گرافیکی انتخاب شده .می خواهیم لبه ی انتهای حرف (ت ) از کلمه انتشارت را ببریم . با ایزار انتخاب چهارضلعی ، یک مربع در انتهای حرف (ت) رسم کنید . ( دقت کنید که همین لایه باید فعال باشد ) .سپس دکمه Delete را بزنید . می بینید که این لبه حذف می شود .
به همین وش حرف (ر) را انتخاب کنید. دکمه Ctrl را نگه دارید و جند فلش بال را در صفحه کلید بزنید تا حرف (ر) کمی بالا برود . با جابجا کردن نقطه ها و کشیدن حروف می توانیم جلوه ی زیبا تری به کارت دهیم.
عبارت مورد نظر را کمی بزرگ تر کنید و در میانه کارت ویزیت قرار دهید ( طوری که نیمی از آن روی رنگ زرد قرار بگیرد ) کلمه انتشارات ( برای مثال ) را هم به آن بچسبانید.
کم کم کارت ما دارد شکل می گیرد . می خواهیم به بالای کارت چند نوار رنگی هم اضافه کنیم . یک لایه جدید ایجاد کنید . در گوشه سمت چپ ، بالای کار ، به کمک ابزار انتخاب چهارضلعی ، یک مستطیل رسم کنید و درون آن را با رنگ دلخواه پر کنید .یک مستطیل دیگر با همان ابعاد در کنار مستطیل قبلی رسم کنید و با رنگ دلخواه دیگر یپر کنید و در پایان توضیحات لازم و آرم انتشارات را هم اضافه می کنیم .
چند نکته برای طراحی کارت ویزیت :
1) متن ها و تصاویر را از هر طرف کار ویزیت 2-3 میلی متر فاصله بدهید .ممکن است تیغ دستگاه های برش به اندازه کافی دقیق نباشد .اگر این فاصله را رعایت نکنید ، احتمال دارد بخشی از متن یا تصاویر شما بریده شود . همچنین دور تا دور کارت خط نکشید .
2) از رنگ های تند و متنوع و فونت های فانتزی استفاده نکنید ، مگر اینکه نوع کار شما بطلبد .
3) کارت ویزیت شما نمونه کار شماست . مخصوصا اگر کار هنری انجام می دهید ، سعی کنید کار یطراحی کنید که بیشتر اقشار جامعه و خصوصا قشر هدف شما آن را بپسندند .
4) در انتخاب رنگ ها دقت کنید . باید رنگ هایی را انتخاب کنید که برای چاپ مناسب باشند . اگر رنگ شما برای چاپ مناسب نباشد ، در کادر انتخاب رنگ ، یک مثلث خطر نمایش داده می شود . کلیک بر روی آن نزدیک ترین رنگ مناسب چاپ خواهد شد .
5)در نهایت ، می توان گفت فتوشاپ بهترین نرم افزار برای طراحی کارت ویزیت است .با نرم افزارهای Corel draw و IIIustrator می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
مطالب مشابه :
طراحی کارت ویزیت
چند نکته برای طراحی کارت ویزیت : 1) متن ها و تصاویر را از هر طرف کار ویزیت 2-3 میلی متر فاصله
کارت ویزیت چیست؟
آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - کارت ویزیت چیست؟ - طراحی و چاپ حرفه ای کارت ویزیت - .::
کارت ویزیت
چاپ ایران - کارت ویزیت - مجهز ترین مرکز آنلاین طراحی و چاپ کارت ویزیت،چاپ پوستر، چاپ جعبه
درباره ما
آدینه گرافیک از سال 1385 کار خود را به صورت تخصصی در زمینه ی طراحی تا چاپ کارت ویزیت آغاز نمود.
نمونه کارهای بیمه (8نمونه)
آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای بیمه (8نمونه) - طراحی و چاپ حرفه ای کارت ویزیت - .::
نمونه کارهای کارت ویزیت های شخصی (25نمونه)
آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای کارت ویزیت های شخصی (25نمونه) - طراحی و چاپ حرفه ای
نمونه کارهای سالن های زیبایی بانوان (10نمونه)
آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای سالن های زیبایی بانوان (10نمونه) - طراحی و چاپ حرفه
نمونه کارهای مشاور املاک (5نمونه)
آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای مشاور املاک (5نمونه) - طراحی و چاپ حرفه ای کارت
برچسب :
متن کارت ویزیت