ثبت‌نام پذيرش بدون آزمون کنکوري‌ها 92از 18 دي+نحوه ثبت نام

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت‌نام پذيرش بدون آزمون در دانشگاه‌هاي پيام‌نور و غيرانتفاعي از روز يکشنبه 18 دي ماه خبر داد.

دکتر حسين توکلي، با بيان اينکه ثبت‌نام در اين شيوه پذيرش‌ دانشگاه‌ها تا روز يکشنبه 24 دي ادامه خواهد داشت، افزود: براساس مصوبه کارگروه ماده 4 قانون پذيرش دانشجو در حدود 10 هزار کدرشته محل‌ تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي، پيام‌نور و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي بدون برگزاري آزمون و براساس سوابق تحصيلي ديپلم متقاضيان صورت مي‌گيرد.

وي با بيان اينکه پذيرش در اين کدرشته محل‌ها از نيمسال دوم سال جاري شروع خواهد شد، تصريح کرد: شرايط، ضوابط و فهرست کد رشته محل‌هاي تحصيلي، نحوه ثبت‌نام و انتخاب کد رشته محل‌هاي تحصيلي و نحوه گزينش دانشجو در کد رشته محل‌هاي مذکور بدون آزمون براي دانشگاه آزاد اسلامي از طريق سايت مرکز آزمون اين دانشگاه در نيمه دوم دي ماه و در تاريخ در نظر گرفته شده، اعلام مي‌شود.

مشاور عالي سازمان سنجش افزود: شرايط، ضوابط، فهرست کد رشته محل‌هاي تحصيلي، نحوه ثبت‌نام، انتخاب کد رشته محل‌هاي تحصيلي و نحوه گزينش در کد رشته محل‌هاي بدون آزمون دانشگاه‌هاي پيام‌نور و موسسات غير انتفاعي توسط سازمان سنجش آموزش کشور به صورت دفترچه تنظيم شده و از روز دوشنبه (17 دي ماه) بر روي سايت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.

توکلي همچنين درباره زمان انتشار اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور درباره شرايط، ضوابط و نحوه ثبت‌نام براي پذيرش دانشجو در کد رشته محل‌هاي تحصيلي بدون آزمون دانشگاه پيام‌نور و غير انتفاعي نيز تصريح کرد: اين اطلاعيه در روز شنبه (16 دي ماه) بر روي سايت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت و همچنين در نشريه پيک سنجش روز دوشنبه (18 دي ماه) نيز منتشر خواهد شد.

وي همچنين درباره شرايط ثبت‌نام داوطلبان در اين پذيرش، گفت: کليه متقاضيان ضرورت دارد واجد شرايط عمومي، اختصاصي و ديگر شرايط مندرج در دفترچه راهنما بوده و برادران از لحاظ خدمت وظيفه عمومي منعي براي ثبت‌نام و ادامه تحصيل در صورت پذيرفته شدن برابر مقررات مندرج در دفترچه راهنما نداشته باشند.

مشاور عالي سازمان سنجش خاطر نشان کرد: دارندگان ديپلم نظام قديم آموزش متوسطه، دارندگان گواهينامه پيش دانشگاهي و يا شاغل در اين دوره که حداکثر تا 30 بهمن ماه موفق به اخذ گواهينامه اين دوره شوند، دارندگان مدرک کارداني دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي، دارندگان مدرک کارداني پيوسته فني و حرفه‌اي و يا شاغلين به تحصيل در دوره‌هاي کارداني که حداکثر تا پايان بهمن ماه موفق به اخذ گواهينامه کارداني شوند، حق ثبت‌نام در اين دوره از پذيرش را دارند.

توکلي درباره شرايط ثبت‌نام در گروه‌هاي آزمايشي مختلف نيز تصريح کرد: تمامي داوطلبان بدون توجه به نوع ديپلم و يا مدرک پيش دانشگاهي و يا مدرک دوره کارداني، مي‌توانند منحصرا در يکي از گروه‌هاي آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و يا زبان‌هاي خارجي ثبت‌نام کنند.

وي با اشاره به نحوه ثبت‌نام در پذيرش بدون آزمون دانشگاه‌هاي پيام‌نور و غيرانتفاعي براي نيمسال دوم سال تحصيلي 91-92، اظهار کرد: هر يک از داوطلبان ضرورت دارد پس از مطالعه دقيق اطلاعيه منتشره سازمان سنجش و همچنين دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته، در صورت واجد شرايط بودن، از روز 18 دي ماه به سايت سازمان سنجش مراجعه و پس از پرداخت مبلغ 85 هزار ريال به عنوان وجه ثبت‌نام انتخاب رشته در يک گروه آزمايشي از طريق کارت‌هاي بانکي عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونيکي آنها فعال است، نسبت به دريافت شماره پرونده و رمز ورود و سپس ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

مشاور عالي سازمان سنجش افزود: داوطلباني که علاوه بر شرکت در گروه‌هاي علوم رياضي و فني، علوم تجربي و يا علوم انساني، علاقه‌مند به شرکت در گروه آزمايشي هنر يا زبان‌هاي خارجي و يا هر دو باشند، لازم است براي هر کدام از گروه‌هاي آزمايشي دوم و سوم مبلغ 85 هزار ريال بابت هزينه ثبت‌نام و انتخاب رشته پرداخت و سپس نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در کد رشته محل‌هاي گروه‌هاي آزمايشي دوم و سوم اقدام نمايند.

توکلي تاکيد کرد که انتخاب رشته اين متقاضيان در يک فرم صورت گرفته که داوطلب لازم است با توجه به علاقه، نسبت به اولويت‌بندي رشته خود اقدام نمايد.

وي همچنين درباره داوطلباني که منحصرا علاقه‌مند به شرکت در گروه آزمايشي هنر يا زبان‌هاي خارجي هستند، گفت: اين دسته از داوطلبان مي‌توانند اين گروه‌ها را به عنوان تنها گروه آزمايشي از ميان گروه‌هاي آزمايشي پنج گانه انتخاب کنند.

مشاور عالي سازمان سنجش درباره نحوه پرداخت وجه ثبت‌نام و انتخاب واحد، تصريح کرد: داوطلبان مي‌توانند علاوه بر پرداخت از طريق سايت سازمان، نسبت به پرداخت وجه ثبت‌نام از طريق دستگاه‌هاي خودپرداز (ATM) بانک صادرات ايران اقدام کنند.

توکلي با اشاره به تعداد کدرشته محل‌هاي مجاز انتخابي، افزود: هر داوطلب مي‌تواند با توجه به مفاد دفترچه راهنما و رعايت شرايط و ضوابط، حداکثر 50 کد رشته محل را از ميان کد رشته محل‌هاي گروه‌هاي آزمايشي انتخابي، انتخاب و کد رشته‌ محل‌هاي مربوط را به ترتيب تقدم علاقه، مرتب نمايد.

به گفته وي، داوطلبان لازم است پيش از تکميل فرم تقاضانامه الکترونيکي ثبت‌نام، ابتدا نسبت به تکميل فرم پيش‌نويس تقاضانامه و انتخاب رشته اقدام کرده و پس از بررسي‌هاي لازم و اطمينان از صحت آن، اطلاعات مربوط را حداکثر تا 24 دي ماه در سايت سازمان سنجش و فرم تقاضانامه الکترونيکي وارد کند.

مشاور عالي سازمان سنجش با اشاره به انتشار اطلاعات تکميل شده تقاضانامه و فرم انتخاب رشته داوطلبان بر روي سايت سازمان سنجش از 20 دي ماه، گفت: اطلاعات داوطلبان از روز 20 تا 26 دي ماه بر روي سايت سازمان سنجش به منظور مشاهده ثبت‌نام کننده و در صورت لزوم ويرايش اطلاعات قبلي قرار خواهد گرفت.

اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان در اواخر بهمن

توکلي همچنين درباره زمان اعلام نتايج نهايي پذيرفته‌شدگان، گفت: بر اساس برنامه زماني پيش‌بيني شده، پس از گزينش نهايي، فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي هر يک از کد رشته محل‌هاي تحصيلي در هفته پاياني بهمن ماه بر روي سايت سازمان سنجش قرار داده خواهد شد و پذيرفته‌شدگان بايد بر اساس مفاد اطلاعيه همراه فهرست اسامي، با در دست داشتن مدارک لازم در تاريخ‌هاي تعيين شده، براي ثبت‌نام در کد رشته محل قبولي به دانشگاه‌ها يا موسسه آموزش عالي ذيربط مراجعه کند.

وي تاکيد کرد: پذيرفته‌شدگاني که از اين طريق پذيرش و به موسسات آموزش عالي معرفي مي‌شوند، بر اساس مصوبات مربوط، مجاز به تغيير رشته و انتقال نمي‌باشند؛ بنابراين متقاضيان بايد در انتخاب کدرشته محل‌هاي تحصيلي و اولويت‌بندي آنها توجه و دقت لازم را داشته باشند.

مشاور عالي سازمان سنجش در پايان خاطرنشان کرد: بديهي است پس از اعلام نتايج نهايي، به هيچ وجه تقاضايي در اين خصوص پاسخ داده نخواهد شد.

رتبه‌بندي دانشگاه‌ها بر اساس مدل بومي/آخرين تصميمات کنکور 92

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم از خرين آمار جذب هيات علمي در دانشگاه‌ها، ارجاع "سند آموزش عالي کشور" مبتني بر طرح آمايش به مراجع ذيصلاح،رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي کشور بر اساس مدل بومي، رد انحلال دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي و کاهش ظرفيت پذيرش علوم انساني در کنکور 92 خبر داد.

به گزارش خبرنگار «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رضا عامري صبح امروز در يک نشست خبري با بيان اينکه در برنامه سوم توسعه 2000 رديف استخدامي بين دانشگاه‌ها توزيع کرديم، گفت: اين رقم در برنامه چهارم به 2250 رسيد که با پيگيري‌ها دولت و وزارت علوم و با اختصاص 3000 رديف مازاد، حدود 5250 عضو هيات علمي در دانشگاه‌ها استخدام شدند.

هيچ ‌گونه محدوديتي براي جذب هيات علمي وجود ندارد

وي افزود: با توجه به تمديد برنامه چهارم توسعه تا سال 90، تعداد اعضاي هيات علمي جذب شده به 6472 نفر رسيد که در سال 90 و شش ماه اول سال 91، جهشي بزرگ در زمينه جذب هيات علمي رخ داد و حدود 3864 رديف استخدامي بين دانشگاه‌ها توزيع شد که اين رقم تا پايان سال از 5500 نفر خواهد گذشت.

عامري با بيان اينکه هيچ ‌گونه محدوديتي براي جذب هيات علمي وجود ندارد، تصريح کرد: به دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ايم که با توجه به ضوابط و مقررات، آمادگي اين را داريم که هر چقدر دانشگاه‌ها بتوانند جذب هيات علمي داشته باشند، به آنها شماره مستخدم تعلق مي‌گيرد.

وي با اشاره به فراخوان جذب هيات علمي در مهرماه سال جاري، افزود: هنوز تعداد ثبت‌نامي اين فراخوان را به حساب نياورده‌ايم که اميدواريم تا پايان سال نتايج اعلام شود.

جذب 12 هزار عضو هيات علمي براي دانشگاه آزاد

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم با بيان اينکه در طرح "آمايش" جذب 12 هزار عضو هيات علمي براي دانشگاه آزاد پيش‌بيني شده است، گفت: در اين زمينه در آذرماه فراخواني را براي دانشگاه آزاد داشته‌ايم. بنابراين در زمينه جذب اعضاي هيات علمي يک اجماع همگاني بوجود آمده که تا سال آينده ميزان جذب هيات علمي از مجموع دو برنامه قبلي بيشتر خواهد شد.

آمار بورسيه‌هاي جذب شده در هيات علمي دانشگاه‌ها

عامري همچنين درباره بورسيه‌هاي جذب شده در هيات علمي دانشگاه‌ها، نيز تصريح کرد: ما در کل برنامه چهارم توسعه، 10 هزار و 602 نفر سهميه بورس بين دانشگاه‌ها توزيع کرديم که البته ميزان تحقق قطعا کمي پايين‌تر بوده است، اما در سال 90 و شش ماه اول 91، حدود 7800 سهميه بورس به دانشگاه‌ها اختصاص يافته است که يعني حدود 80 درصد کل برنامه چهارم را در اين 1.5 سال به دانشگاه‌ها مجوز داده‌ايم و اگر دانشگاهي بتواند بيشتر از اين مقدار بورسيه نيز جذب کند، با دريافت مجوز از وزارت علوم، اين امر امکان‌پذير است.

وي همچنين با اشاره به اعضاي هيات علمي در قالب طرح "سربازي" نيز گفت: در سال 90 حدود 600 نفر و در شش ماه اول سال 91 حدود 480 نفر در قالب در طرح "سربازي" در هيات علمي دانشگاه‌ها جذب شده‌اند که در مجموع از سال 90 به بعد تعداد اين افراد به حدود 1100 نفر رسيده است، در حالي که در برنامه چهارم تعداد اين افراد 1890 نفر بوده است.

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم با اشاره به طرح "آمايش آموزش عالي"، گفت: ما از سال 88 بحث ماموريت‌گرايي آموزش عالي را مبتني بر "آمايش" آغاز کرده‌ايم که بر اساس آن کميته‌هاي "آمايش استاني" شکل گرفت و در سطح ستادي نيز وزارت علوم در هفت حوزه فعاليت خود را شروع کرد.

ارجاع "سند آموزش عالي کشور" مبتني بر طرح آمايش به مراجع ذيصلاح

عامري با بيان اينکه طرح "سند آموزش عالي کشور" مبتني بر آمايش نيز در همين راستا براي تصويب به مراکز ذيصلاح ارجاع داده شده است، اظهار کرد: البته با توجه به اينکه اين يکي از طرح‌هاي وزارت علوم است، در حال حاضر نيز قابليت اجرايي دارد که ما با تشکيل صدها گروه و کميته کارشناسي در زمينه بازنگري سرفصل‌ها، بروزرساني و توسعه ميان رشته‌اي‌ها و ... فعاليت مي‌کنيم که اميدواريم فاز اجرايي بيشتري شود.

تقسيم کشور به 11 منطقه آمايشي/افزايش اختيارات دانشگاه‌ها در قالب طرح آمايش

وي همچنين با اشاره به تقسيم کشور به 11 منطقه آمايشي، تصريح کرد: به جاي ارتباط مستقيم با دانشگاه‌ها، فعاليت را با همکاري مناطق پيش مي‌بريم، بنابراين به جاي متمرکز بودن برنامه‌ها در خود ستاد، از اين پس دانشگاه‌ها نقش بيشتري خواهند داشت و وزارت علوم نقش سياستگذاري و برنامه‌ريزي را ايفا خواهد کرد.

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم همچنين با اشاره به توسعه کيفي آموزش عالي، گفت: در حال حاضر ظرفيت ما بيش از تقاضا است و اين خود نويدي براي افزايش کيفيت دانشگاه‌ها خواهد بود، چرا که از اين پس رقابت بين دانشگاه‌ها براي افزايش کيفيت بيشتر خواهد شد.

رتبه‌بندي دانشگاه‌ها بر اساس مدل بومي

عامري با بيان اينکه در همين راستا بحث رتبه‌بندي دانشگاه‌ها را مطرح کرده‌ايم، تصريح کرد: رتبه‌بندي يک موضوع چالش‌برانگيز است که بايد انتخاب معيارهاي آن با دقت انجام شود. از طرفي ما به دنبال معيارهايي هستيم که منطبق بر واقعيت‌هاي آموزش عالي خودمان باشد.

وي با بيان اينکه سازمان‌هاي جهاني زيادي وجود دارد که دانشگاه‌ها را رتبه‌بندي مي‌کنند، گفت: لزوما معيارهاي اين سازمان‌ها منطبق بر آموزش عالي ما نيست. البته ما گاها دانشگاه‌هاي مادر خود را تشويق به حضور در رتبه‌بندي‌هاي جهاني مي‌کنيم، اما اينکه دانشگاه‌ها را تنها به سوي رتبه‌بندي‌هاي خارجي سوق دهيم، چيز مطلوبي نيست؛ بلکه بايد به يک مدل بومي در رتبه‌بندي برسيم.

به گفته سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم، يکي ديگر از معيارها، بحث ارتباط سنجي است، يعني کساني که در يک مرکز آموزش مي‌بينند، پس از فارغ‌التحصيلي آيا صلاحيت لازم را دارند يا خير؟

رتبه‌بندي دانشگاه‌ها بر اساس زيرنظام‌هاي خاص دانشگاهي

عامري با بيان اينکه با ابلاغ بخشنامه‌اي از وزير علوم انتخاب معيارها انجام شده است، گفت: بر اين اساس رتبه‌بندي در همه زير نظام‌هاي آموزشي انجام خواهد شد و ما بايد علاوه بر يک رتبه‌بندي کلي، رتبه‌بندي بر اساس زير نظام‌هاي خاص را نيز داشته باشيم، چرا که هر کدام از زير نظام‌ها، اهداف و ماموريت‌هاي خاص خود را دارند؛ بنابراين نمي‌توانيم يک دانشکده فني و حرفه‌اي را با يک دانشگاه بزرگ مقايسه کنيم.

انتشار نتايج رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي بزودي

وي با بيان اينکه در حال حاضر بيش از 2700 موسسه آموزش عالي در کشور وجود دارد، گفت: رتبه‌بندي دانشگاه‌ها بايد به صورت فازبندي انجام شود که در فاز اول، رتبه‌بندي موسسات غير دولتي و غير انتفاعي را آغاز کرديم که بر اساس آن تابحال 180 موسسه اطلاعات خود را تکميل کرده‌اند و خروجي اوليه از اين موسسات را داشته‌ايم که در حال بررسي صحت اطلاعات هستيم و به زودي اين نتايج را اعلام مي‌کنيم.

تعيين شهريه و اعطاي مجوز رشته بر اساس نتايج رتبه‌بندي

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم با بيان اينکه رتبه‌بندي‌ها ممکن است هر 2 يا 3 سال يک بار تکرار شود، گفت: در اين زمينه، اعطاي رشته‌ها، اختلاف ميان شهريه‌ها و مسائل آموزشي ديگر بر اساس رتبه دانشگاه بررسي خواهد شد.

عامري همچنين در مورد نظارت و ارزيابي آموزش عالي، گفت: علاوه بر نظارت و ارزيابي وزارت علوم، يک شبکه نظارت و ارزيابي در کل کشور مرکب از 31 هيات در استان‌ها وجود دارد که علاوه بر اعضاي عضو، دهها نفر از اعضاي هيات علمي نيز در اين هيات‌ها فعاليت مي‌کنند.

860 مورد نظارت و ارزيابي ميداني از موسسات آموزش عالي در سال 90

وي با بيان اينکه در سال 83 تعداد بازديدهاي ميداني 31 مورد بوده است، گفت: اين رقم در سال‌هاي آتي به ترتيب 60، 102، 198، 397 و 559 مورد بوده است که در سال 90 بالغ بر 860 مورد نظارت و ارزيابي ميداني صورت گرفته است. علاوه بر اينها در خود زير نظا‌م‌ها نيز بحث ارزيابي را به شدت توصيه کرده‌ايم که در اين زمينه دانشگاه جامع علمي کاربردي نظارت‌هاي خوبي را انجام داده که بعضا منجر به بازنگري مراکز و تغيير تعداد رشته‌ها شده است.

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم افزود: همچنين دانشگاه پيام‌نور نيز ارزيابي را در سطح واحدهاي خود انجام مي‌دهد. ما در حال حاضر هر واحدي که مي‌خواهد تاسيس شود، حتي پرديس‌هاي دانشگاه‌ها را مورد ارزيابي قرار مي‌دهيم و متناسب با امکانات، تعداد رشته‌ها و مقاطع را براي آن تعيين مي‌کنيم.

دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي منحل نمي‌شوند

وي همچنين با اشاره به برخي انتقادها درباره انحلال مراکز و موسسات غير دولتي و غير انتفاعي، گفت: نه تنها اين مراکز در شرف انحلال نيستند، بلکه از برنامه چهارم تابحال تعداد جمعيت دانشجويي آنها از 200 هزار نفر به 400 هزار نفر افزايش پيدا کرده است. بنابراين اين حرف‌ها که برخي از افراد در حمايت از اين موسسات مي‌زنند، ناخواسته به اين موسسات ضرر مي‌زند، چرا که احساس عدم امنيت و آرامش را در بين مردم براي جايگاه اين موسسات ايجاد مي‌کند.

عامري با بيان اينکه ما در حال حاضر 340 موسسه غير انتفاعي فعال داريم، تصريح کرد: طبيعي است که همه اين موسسات از کيفيت لازم برخوردار نباشند، اما موسساتي که حداقل‌ها و استانداردهاي لازم را داشته باشند، مورد حمايت وزارت علوم هستند و ما نه تنها حذف آنها را نداريم، بلکه هدفمان مشارکت بخش غير دولتي است و شاهد اين مدعا نيز افزايش تعداد رشته‌هاي مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در اين موسسات بوده است.

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم خاطر نشان کرد: البته اگر اين موسسات استانداردهاي لازم را نداشته باشند، به سمت محدود کردن رشته‌ها و کم کردن ظرفيت دانشجويي و حتي در مواردي به سمت توقف فعاليت‌ آنها حرکت کرده‌ايم که البته تعداد اين مراکز به اندازه انگشتان دو دست هم نبود.

وي با بيان اينکه اکثر اين موسسات در حال حاضر داراي فضاي آموزشي مستقل هستند، گفت: در سال‌هاي گذشته در اين موسسات، بحث هيات علمي مطرح نبود، اما در سال 90، 480 و در شش ماه اول سال 91، 635 عضو هيات علمي در اين موسسات جذب شده‌اند که اين رقم تا پايان سال قطعا از مرز 1300 نفر خواهد گذشت.

هدف حذف کنکور عدالت آموزشي است

وي با بيان اينکه بحث "آمايش" مي‌تواند به حذف کنکور کمک کند، گفت: هدف حذف کنکور اين است که همه مناطق کشور بتوانند از آموزش عالي با کيفيت برخوردار شوند. خوشبختانه در 31 منطقه‌اي که از آنها بازديد مي‌کنيم، حتي در مناطق محروم، آموزش عالي در حد قابل قبول يا بالاتر است.

اظهار تعجب سازمان بازرسي کشور از امکانات آموزش عالي در مناطق مختلف کشور

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم با بيان اينکه سازمان بازرسي کشور نيز از اين مراکز گزارش ميداني داشته است، گفت: اين سازمان نيز از امکانات مناسب تمامي مراکز آموزش عالي اظهار تعجب و خوشحالي کرده است. براي مثال در دانشگاه ملاير در سال‌هاي گذشته تنها دو عضو هيات علمي وجود داشت که در حال حاضر در اين دانشگاه‌، 120 عضو هيات علمي تمام وقت فعاليت مي‌کنند.

اختصاص بورس هيات علمي به دانشگاه‌هاي نوپا و محروم‌تر

عامري با بيان اينکه اگر در استان‌ها، رشته‌ها و ظرفيت‌هاي متنوع را ايجاد کنيم، لزومي ندارد که کسي وارد استان‌هاي ديگر شود، گفت: در اين زمينه فقط بحث برخي رشته‌ها و دانشگاه‌هاي خاص مي‌ماند که تنها يک درصد از جمعيت متقاضي کشور را تشکيل مي‌دهند. بنابراين آمايش کمک مي‌کند که ما تعادل منطقه‌اي داشته باشيم. در همين زمينه بيشترين مقدار بورس هيات علمي را به دانشگاه‌هاي نوپا و مناطق محروم‌تر مي‌دهيم.

کاهش ظرفيت پذيرش علوم انساني در کنکور 92

وي همچنين با اشاره به بحث تعديل ظرفيت زير گروه‌هاي آموزشي خبرنگار به ايسنا گفت: هدف ما، برقراري تعادل بين گروه‌هاي آموزشي هم در سطح کلان و هم در استان‌ها است و با توجه به اينکه در حال حاضر حدود 45 درصد ظرفيت دانشگاه‌ها در علوم انساني است و تا حدودي بازار کار اين مجموعه به حد اشباع رسيده است، بنابراين در کنکور سال آينده قطعا ميزان کاهش سهميه کل را در اين زير گروه آموزشي خواهيم داشت.

سرپرست مرکز نظارت و ارزيابي وزارت علوم افزود: همچنين بقيه زير گروه‌ها به ويژه فني و مهندسي و هنر توسعه بيشتري خواهند داشتند.

عامري با بيان اينکه اين مسائل در بحث آمايش نيز مطرح شده است، افزود: در دانشگاه‌هاي دولتي وقتي دانشگاهي رشته‌اي را درخواست مي‌کند، ابتدا چک مي‌کنيم که آيا اين رشته در بحث آمايش وجود دارد يا خير؟ و در گام‌هاي بعدي اين الزامات را در موسسات غير دولتي و غير انتفاعي به کار خواهيم گرفت.

وي همچنين درباره همکاري دانشگاه آزاد در زمينه ارائه آمار اعضاي هيات علمي تمام وقت، تصريح کرد: در حال حاضر همه زير نظام‌هاي ما نياز به اعضاي هيات علمي دارد. در دانشگاه آزاد نيز اين بحث مطرح است.

عامري در خاتمه با بيان اينکه هنوز آمار دقيقي از وضعيت اعضاي هيات علمي تمام وقت و پاره وقت دانشگاه آزاد نداريم، گفت: از اين دانشگاه درخواست کرده‌ايم که آمارهاي خود را به صورت شفاف‌تر ارائه کنيم که اميدواريم اين امر به زودي انجام شود.


مطالب مشابه :


آغاز ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد مرداد92 کاردانی فنی و حرفه ای ،کاردانی به کارشناسی ،کارشناسی پ

ثبت نام كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از روز شنبه 5/5/92 آغاز مي شود دكتر




مدارک لازم و میزان شهریه برای ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد در بهمن 91

مدارک لازم و میزان شهریه برای ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد در 91/11/ ثبت نام




جدول زمان ثبت نام دوره های بدون کنکور کاردانی ،کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی در سال

زمان ثبتنام برچسب‌ها: علمی کاربردی, دانشگاه علمی کاربردی, بدون کنکور, تاریخ




ثبت‌نام براي پذيرش بدون کنکور ازدوشنبه آينده/اعلام شرايط 10دي

کنکور سراسری93×اخبار×سوال× ارشد×پیام نور. خبر کنکور× نمونه سوال پیام نور93×جدید ترین اخبار




ثبت نام دانشگاه بدون کنکور

مشاور عالی سازمان سنجش، 19 مورد از مهمترین جزئیات ثبت نام از متقاضیان کد رشته محلهای تحصیلی




آغاز ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد و دکترا در پیام نور

| ۹۲/۰۳/۱۲| نویسنده:دانشجو |برچسب‌ها: پذیرش بدون آزمون پیام نور, پذیرش بدون کنکور ارشد پیام




ثبت‌نام بدون کنکور دانشگاه آزاد

ثبت‌نام بدون کنکور دانشگاه آزاد ادامه دارد . به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبان از روز شنبه تا




ثبت‌نام پذيرش بدون آزمون کنکوري‌ها 92از 18 دي+نحوه ثبت نام

ثبتنام پذيرش بدون آزمون خبر کنکور× نمونه سوال پیام نور93×جدید ترین اخبار کنکور




آغاز ثبت نام مجدد برای رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد

ثبت نـام از متقاضيان دوره هاي بدون آزمون كـارشناسي پيوسته و نـاپيوسته بدون کنکور,




نحوه ثبت‌نام در رشته‌های بدون کنکور/ ضوابط دانشگاه آزادیها در کنکور 92

مشاور عالی سازمان سنجش درباره برخی جزئیات نحوه ثبت نام در پذیرش رشته های بدون کنکور دانشگاه




برچسب :