آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران- اهداف و ضرورت ها
افتخارات:
انتخاب مرکز ملی مقاوم سازی ایران به عنوان مرکز پژوهشی نمونه در بازسازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده شهری در هفته پژوهش سال 1387 از سوی وزارت مسکن و شهرسازی-سازمان عمران و بهسازی شهری ایران.
تقدیر از سوی دانشگاه ها و اساتید ایرانی و خارجی به عنوان مرکزی کوشا ، علمی و تحقیقاتی.
آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران:
در جهان امروزی مباحث مربوط به بحران با نگرش های متفاوتی مطرح می گردد اما مهمتر از آن مدیریت بحران است چرا که در بروز حادثه و بحران ، پیشگیری ها، پیش بینی ها و پشتیبانی ها بسیار اهمیت دارند. ایران با داشتن زلزله های بزرگ و حوادث غیر مترقبه ، شاید یکی از پر بحران ترین کشور های جهان باشد. همچنین با پيشرفت علم و دانش فني بشر و رشد روزافزون جمعيت ، شاهد فعاليتهاي گسترده در زمينه استفاده بهينه از منابع انرژي نظير منابع نفت و گاز و... مي باشيم كه به تبع اين فن آوري، ساخت ابنيه و سازه های متناسب با هريك از زمينه هاي مزبور در اولويت طراحي قرار مي گيرد. به حمد و ثنای خداوند متعال ، در سالهاي اخير با توجه به انبوه سازه های غیر مقاوم و خسارات حاصله ،در رابطه با مديريت بحران و طراحي سازه ها در برابر زلزله و سایر بارهای دینامیکی و حوادث طبيعي حركتهايي رو به رشد انجام گرفته و در حال گسترش است، ولي با توجه به اهمیت موضوع تاكنون در ایران از لحاظ بالابردن سطح دانش و فن ايمن سازي سازه ها گام موثر و اصولی برداشته نشده است، از اينرو زیربنای مرکز ملی مقاوم سازی ایران همانند سایر مركز ها و موسسات علمی اثر گذار بر دانش مهندسی عمران، در اردیبهشت 1383 پس از رخداد اسفبار دی ماه 1382 یعنی زلزله بم آغاز گرديد تا کاستی های موجود در زمینه مديريت بحران و مقاوم سازی را در پهنه لرزه خیز ایران جبران نماید و در واقع "ضرورت مطالعات بحران و مقاومسازي" ایجاد مرکز ملی مقاوم سازی ایران (موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران- تاسیس رسمی سال 1385)را در این راستا تحکیم نموده است .
مرکز ملی مقاوم سازی ایران با همکاری و همیاری اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و نخبگان و اندیشمندان ایران زمین به عنوان یک اجتماع با تفکري جهانی، با بهره گیری از دستاورد های گذشته و نو و آیین نامه های بین المللی و با اعتقاد به خرد جمعی و کار تیمی ، به جمع آوری اطلاعات، به روز نمودن و در نهایت بهره مندی از این اطلاعات به منظور توسعه بخش های مختلف کشور و این دهكده جهاني می پردازد که امید است این حرکت مفید با همکاری صاحب نظران، دانشمندان و اساتید محترم ، پژوهشگران و دانشجویان کوشا و حمایت ارگان های مرتبط در روند یکنواخت کنترل و پیشگیری مستمر باشد.
اهداف و ضرورت ها:
1-کمک به بهينه سازي صنعت ساخت و ساز در سازندگي سرزمین پهناور ایران با التفات به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای تدوین راهکار چشم انداز بیست ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در افق 1404.
2- تحقیق، شناخت، تکوین و ارتقا سطح علمی مهندسی عمران و معماری ، گرایش ها و رشته های وابسته و ارایه پیشنهاد راهکار توسعه بهسازی و مقاوم سازی به ویژه در مناطق روستایی ، شهری و متراکم.
3- ایجاد یک هسته فکری تخصصی با مشارکت صاحب نظران و دانشمندان دهکده جهانی به عنوان یک مرجع علمی و قابل تکیه با توجه به "ضرورت مطالعات بحران و مقاوم سازی" و در راستای "مديريت بحران و بهسازی سازه ها" .
4-انجام پروژه هاي عمراني( اجرایی و پژوهشی) در زمينه هاي مقاوم سازي ابنيه، بناهاي فرسوده، سازه هاي مدفون، مجاري مدفون و ... در داخل يا خارج کشور به عنوان مرجع صلاحیتدار با پشتوانه علمی و اجرایی نخبگان ، اندیشمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها.
5-ايجاد روحیه و انگیزه و فرهنگپژوهش و تحقيقات علمي در سطح ملي و بينالمللي بين محققان و متخصصاني كه بهگونهاي با دانش مديريت بحران و مهندسي عمران به ویژه صنعت مقاوم سازی ،آشناهستند و در نتیجه جمع آوری, تجزيه و تحليل, ويرايش و تبادل اطلاعات علمی پژوهشی.
6-همكاري با نهادهاياجرائي، علمي و پژوهشي در زمينه ارزيابي ، بازنگري و اجراي طرحها وبرنامههاي مربوط به امر پژوهش در زمينه مدیریت بحران و مقاوم سازی به منظور تولید علم و دانش و کمک به پیشرفت جوامع بشری به صورت برگزاری دوره هاي آموزشي كوتاه مدت و تحصیلات تکمیلی.
7- معرفی و بررسي انواع مواد و مصالح مورد كاربرد در صنعت عمران و مقاوم سازی (از خاک تا آسفالت, کامپوزيت ها و...) و پژوهش در تاثير انواع مواد افزودني بر خواص بتن، انواع بتنهاي سبك، بتنهاي جديد و ویژه نظير بتن پليمري، بتن اليافي و . . . در راستای" ضرورت مطالعات مقاوم سازی".
8- ارائه دستاوردهای سالیانه تحقیقاتی و پژوهشی داخلی وخارجی و به روز نمودن اطلاعات مهندسین و شركت هاي فعال در صنعت عمران در قالب برگزاری کنفرانس ها و همایش ها، کارگاه های تخصصی و آموزشی.
9- عملی نمودن دستاوردهای نوین با همکاری وزارت خانه ها و سایر مراکز علمی و مرتبط در راستای کاهش آسیب پذیری سازه ها و افزایش ایمنی اقتصادی و انسانی.
کلام آخر:
اهم فعالیت های مرکز ملی مقاوم سازی ایران بدین شرح خلاصه می گردد: مطالعه در زمينه طرح ساختمانهاي مقاوم در برابر زلزله يا تقويت ساختمانها و ابنيه فني، توسعه و گسترش مطالعات در زمينه سوانح طبيعي، شريانهاي حياتي در زمان وقوع زلزله، مقاومسازي و بهسازي لرزهاي سازهها و ساختمانها و ديگر ابنيه فني موجود. توسعه فناوريهاي جديد ساختماني براي توليد نيمه صنعتي ساختمانهاي مقاوم در برابر زلزله، بهينهسازي ساختمانها و بررسي مدل سود هزينه در مقاوم سازي، ارائه خدمات مطالعاتي، مشاورهاي طرح و ساخت، اجرائي و نظارتي در پروژههاي مقاومسازي و بهسازي ساختمانها و ابنيه فني، مطالعه به منظور تهيه و تدوين معيارها ضوابط و آئيننامههاي علمي و فني و اجرائي، تشكيل كنفرانسها و سمينارها، نمايشگاههاي ملي و بينالمللي در زمينه ساختمان، زلزله و مقاومسازي، همكاري علمي و پژوهشي با دانشگاهها و مؤسسات آموزشي و تحقيقاتي و ديگر پژوهشگاهها در داخل و خارج كشور در زمينه فعاليتهاي مرکز و با رعايت قوانين و مقررات موجود، انتشار كتاب، مجله و گزارشات فني در زمينه ساختمان، زلزله و مقاومسازي و تحقيقات انجام شده.
زمينه هاي فعاليت مرکز:
زمينه هاي فعالیت مرکز ملی مقاوم سازی ایران را به طور كلي مي توان به صورت زير بيان نمود.
* همكاريهاي تحقيقاتي با سایر مراکز علمی داخلي و بين المللي در راستای " ضرورت مطالعات بحران و مقاوم سازی"در تعريف و اجراي پروژه هاي تحقيقاتي و ارائه نتايج در قالب مقالات و گزارشات فني.
* تدوين و نگارش دانش فني با استفاده از امكانات موجود در تدوين و نگارش دانش فني صنعت مقاوم سازی و مديريت بحران و حوادث طبيعي با همکاری سایر مراکز علمی و پژوهشی و نخبگان ملی و بین المللی.
* تحصیلات تکمیلی، ارائه آموزشهاي تخصصی کوتاه مدت و بلند مدت، آموزش از راه دور، کارگاه های تخصصی و برگزاری دوره های مختلف در راستای " ضرورت مطالعات مقاوم سازی" در سطح كشور و كشور هاي همسايه در راستاي ارتقاء صنعت مديريت بحران و بهسازي به صورت برنامه ريزي و اجراي دوره هاي آموزشي مشترك با سایر مراکز آموزش عالی داخلی و خارجی.
* حمایت از سمینار ها و همایش های ملی و همچنین برگزاري سمينارها ، كنفرانس ها و نمایشگاه های تخصصی با استفاده از امكانات موجود در دانشگاه ها ، قابليت هاي اعضای مرکز و همیاری سازمان های دولتی و خصوصی .
* انجام پروژه هاي عمراني مرتبط با مقاوم سازي با همیاری واحد های تخصصی مرکز و اعضای حقیقی و حقوقی به صورت انجام پروژه های مشاوره،طرح و مطالعات (کلینیک مقاوم سازی)
در حال حاضر مرکز ملی مقاوم سازی ایران با برگزاری سمینارها و کنفرانس های مختلف ، نشر چندین عنوان فصلنامه و ویژه نامه ، برگزاری دوره های مختلف آموزشی، حضور در کنفرانس ها و همایش های ملی و بین المللی و همکاری علمی و همچنین نمایشگاه های صنعت ساختمان، ارتباط با دانشگاه ها و مراکز علمی و صنعتی داخلی و بین المللی، همکاری با اساتید داخلی وخارجی از جمله کشور های ژاپن، آلمان، انگلستان و آمریکا به عنوان اعضای هیئت علمی مرکز، حضور نخبگان ، پژوهشگران و مهندسین کشور به عنوان اعضای مرکز، حمایت سازمان های دولتی و خصوصی و انجام پروژه های تحقیقاتی به عنوان یک مرکز علمی و اجرایی موفق در عرصه مهندسی عمران گام برمی دارد که امید است با همکاری و همفکری سایر پژوهشگران ، متخصصین و دانشجویان در جهت آبادانی این سرزمین مقدس وظیفه خود را به درستی انجام دهد. دست در دست هم نهیم به مهر، میهن خویش را کنیم آباد. انشاء الله ...
ارتباط با ما:
آدرس: تهران، بزرگراه شهید بابایی، شهرک امید، بلوار بوستان غربی ، ویلایی شماره 8، مرکز ملی مقاوم سازی ایران- دفتر مرکزی
آدرس پستی : تهران ، صندوق پستی 155-16895، مرکز ملی مقاوم سازی ایران
تلفن: 77070154 و 77070155
دورنگار و پیامگیر: 77056280
علاقمندان جهت همکاری و یا حضور در دفتر مرکزی می توانند همه روزه به غیر از روزهای پنج شنبه و جمعه از ساعت 9:00 الی 17:00 به نشانی دفتر مرکزی مراجعه فرمایند. در صورت امکان هماهنگی تلفنی قبل از حضور درخواست می گردد. در صورت عدم پاسخ گویی مناسب به شما و یا شکایت از برخورد کارمندان و کارشناسان می توانید با تلفن های همراه ذیل در ساعات اداری تماس حاصل فرمائید.
تلفن های همراه: 09123988841 ، 09122073282
پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی مقاوم سازی ایران:
مطالب مشابه :
تراز و کارنامه کارشناسی ارشد سراسری 90 عمران
مهندسی عمران رتبه دانشگاه یا موسسه قبولی 260 دانشگاه علم و صنعت سازه های
آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران- اهداف و ضرورت ها
موسسه مقاوم سازی 7- معرفی و بررسي انواع مواد و مصالح مورد كاربرد در صنعت عمران و مقاوم
2-کتب مهندسی عمران و شهرسازی
کتابخانه موسسه آموزش عالی اترک قوچان - 2-کتب مهندسی عمران و شهرسازی علم و صنعت: 134:
موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران (ISIRI)کميته فنی فناوری اطلاعات (ISIRI-ITTC)
عمران&بوشهر&استاندارد - موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران (isiri)کميته فنی فناوری اطلاعات
بتن خود تراکم
مهندسی عمران موسسه آموزش با توجه به فراگیرشدن این صنعت در دنیا و روی آوردن دست
کتاب سال موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
عمران&بوشهر&استاندارد کتاب سال موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی صنعت جوش فولاد
كاربرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمان
مهندس عمران - كاربرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمان ( وابسته به موسسه aci شاخه ايران )
نقد و بررسی مشکلات و ضعف های صنعت ساختمان در طراحی و اجرا
وبلاگ مهندسی عمران و معماری - نقد و بررسی مشکلات و ضعف های صنعت ساختمان در طراحی و اجرا
برچسب :
موسسه عمران صنعت