رییس سازمان پدافند غیرعامل:تهدید تأسیسات ایران تهدید بشریت است

صورت جدید تهدیدها در دنیا

جلالی افزود: پدافند غیرعامل تقابل جدی با تهدیدها است، و ما تلاش کردیم ابتدا تهدیدهای امروزی را بشناسیم.

جلالی تأکید کرد: تهدیدها امروزه نسبت به گذشته کاملا متفاوت است و نیازمند نگاهی تخصصی است؛ زیرا مبانی تهدیدهای امروزی به نوعی دانش و فناوری است، و می تواند در کنار خود هم فرصت تولید کند و هم تهدید.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فناوری ها باعث شده است شکل های جدیدی از تهدید به وجود بیاید.

طرح ریزی مدل دفاع بومی، مطابق با نیازهای کشور

جلالی با تأکید بر ضرورت شناخت کامل تهدیدها و ایجاد دفاعی برتر در برابر آنها، گفت: از آنجا که ما نیازمند نوعی دفاع بومی و مستقل از دفاع غیرعامل هستیم، مدل دفاعی دیگری را طراحی کردیم که خاص خودمان است و با نیازهای کشور تطابق دارد.

حوزه های پدافند غیرعامل

جلالی با اشاره به تقسیم بندی سرمایه های کشور به چهار دسته در حوزه پدافند غیرعامل، تأکید کرد: حوزه نخست سرمایه های فیزیکی و زیر ساختی مانند ساختمانها است، که تا اندازه زیادی پایداری کشور به پایداری آنها بستگی دارد.

جلالی حوزه دوم را سرمایه های انسانی برشمرد و گفت: همه کشورهای دنیا حفاظت از جان مردم را به عنوان منافع ملی و حیاتی دنبال می کنند.

وی سرمایه های سایبری را حوزه سوم سرمایه عنوان کرد و گفت: تهدید ها در این حوزه در فضای مجازی شکل می گیرد. این تهدیدها در کشورهای مختلف متفاوت است، کشور ما از آن کشورهایی است که در این زمینه بر توسعه این فناوری تأکید شده است.

جلالی خاطرنشان کرد: بخش چهارم که هنوز به آن زیاد پرداخته نشده، سرمایه های معنوی وملی کشور است، که در قالب غرور و دفاع از ارزشهای ملی و معنوی قرار دارد.

افزایش تهدیدها با رشد فن آوری

جلالی افزود: در حوزه تهدیدها در فضای مجازی شاهد آن هستیم که هرچه فناوری ها رشد می کند و قابلیت ها و فرصتهای خوبی را برای مردم تأمین می کند، به همان اندازه تهدیدهایی را برای مردم تولید می کند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: ۲۲ کشور امروز ساختارهایی را بعنوان دفاع سایبری تشکیل داده اند، و خوشبختانه ایران هم توانست برای اولین بار سیاستهای کلی نظام را در حوزه دفاع سایبری تهیه کند، و این سیاستها در مجمع به اجماع رسید، و در اسفند ۸۹ از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد.

تشکیل قرارگاه سایبری در کشور

جلالی گفت: از مهر امسال هم با قرارگاه سایبری کشور برای دفاع در برابر تهدیدها تشکیل شد، و اقدامات بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفت.

سلاح سایبری تهدیدی علیه بشریت

جلالی در خصوص تهدیدهای آمریکا و اسرائیل علیه برنامه هسته ای ایران، و تدابیری که در حوزه پدافند غیرعامل برای مقابله با این تهدیدها اندیشده شده است، گفت: در سال گذشته به دست آمریکایی ها و اسرائیلی ها در بستر  نرم افزار سیستم عامل ویندوز و نرم افزار زیمنس آلمان، سلاح جدیدی بعنوان استاکس نت تولید شد که در بسیاری از کشورها توسعه پیدا کرد.

جلالی با بیان اینکه تهدیدهای آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور ما خلاصه نمی شود، تأکید کرد: این سلاح برعلیه بشریت است و نه علیه یک کشور. اگر ویروسی قادر باشد که در تأسیسات هسته ای یک کشور وارد شود و بتواند تخریب و آتش سوزی در زیرساخت ایجاد کند، خطرات آن برای همه بشریت است؛ و آمریکایی ها و اسرائیلی ها که خودشان با صراحت اعلام می کنند پشت سراین ویروس هستند، باید شرم کنند.

نیروی انسانی بهترین سرمایه در دفاع سایبری

جلالی گفت: ما ظرفیت ها و نقاط قوتی در حوزه دفاع سایبری داریم، که آن داشتن نیروی انسانی جوان، مبتکر و متخصص است، که بهترین سرمایه کشور ما است.

جلالی اظهار داشت: نیروهای ما در نقاط مختلف دنیا و داخل کشور فعالیت می کنند.

مدیریت و کنترل خطرناکترین پدیده سایبری

جلالی با اشاره به کنترل و مدیریت ویروس استاکسنت بعنوان خطرناکترین پدیده سایبری، از طریق بخشی از استعدادهای سازماندهی نشده، گفت: این بخشی از قدرت اولیه ما بود؛ ما امروز شاهد بروز ویروسی به نام “دوکو” هستیم که یک ساعت پس از تولید این ویروس از سوی شرکت سیمانتک، ما توانستیم کنترل کننده آن را بشناسیم، و آن را کاملا کنترل و مدیریت کنیم.

تولید سخت افزار ونرم افزارهای امنیتی دفاعی داخلی

وی افزود: امروزه با تشکیل قرارگاه دفاعی سایبری کشور بنا داریم ازظرفیت های دانشی کشورمان، صنعت فناوری اطلاعات نرم افزارها و سخت افزارهای امنیتی دفاعی تولید داخلی داشته باشیم، زیرا تهدیدها در فضای سایبری، تهدیدهای فراگیری است و ما نمی توانیم به نرم افزارهایی که در آن حفره های امنیتی پیش بینی شده وجود دارد اعتماد کنیم.

 

رییس سازمان پدافند غیرعامل، با بیان اینکه می توانیم به راحتی کمربند امنیتی و سپر دفاعی مستحکمی را در حوزه فضای سایبری داشته باشیم، تأکید کرد: اگر بتوانیم ۵۰ درصد از ظرفیت نیروهای انسانی خودمان را به کار بگیریم، حتما نگرانی جدی در این زمینه نخواهیم داشت.

امکان لطمه استاکسنت به سیستم تهاجم کننده

جلالی با بیان اینکه مسائل مطرح شده درباره صدمه های “استاکس نت” و “دوکو” تنها ادعاهای دشمنانمان است، گفت: ما آزمایشگاه تخصصی و آنالیز، و تجزیه و تحلیل ویروس را راه اندازی کردیم، و هنگام گزارش چنین ویروسهایی آنها را درآن فضا مورد تحقیق و کدگشایی قرار می دهیم. و مطالعه فنی و دقیقی را روی ویروسها انجام می دهیم.

جلالی خاطرنشان کرد: همه این اقدامات در حوزه استاکس نت انجام شده، به صورتی که آن ویروس می تواند علیه خود سیستم تهاجم کننده اقدام کند، که می تواند لطمه هایی را برای آنها داشته باشد.

مدیریت و کنترل کامل استاکس نت

جلالی ادامه داد: ما ویروس استاکس نت را کاملا کنترل و مدیریت کردیم، و هیچ احساس نگرانی نسبت به آن نداریم.

ویروس دوکو وارد حوزه های هسته ای نشده

جلالی درباره ویروس دوکو، اظهار داشت: ویروس دوکو نوعی ویروس نفوذ کننده و جاسوس است، و ورود این ویروس به حوزه های هسته ای گزارش نشده، و خوشبختانه قاطعانه می توان گفت چنین اتفاقی نیفتاده است.

جلالی با اشاره به ظرفیت دفاعی جامع کشور در فضای سایبری، گفت: ما شاید دراین حوزه نسبت به دنیا مقداری عقب باشیم، ولی ظرفیت های دفاعی بسیار جامعی را در این حوزه دنبال کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بازرسان آژانس در تأسیسات ما حضور دارند و حتی می توان به گزارشهای آنها که گفته اند هیچ نوع ویروسی در این تأسیسات وجود ندارد استناد کرد.

پدافند غیرعامل در حوزه هسته ای

جلالی در ادامه گفت: پدافند غیرعامل در حوزه هسته ای بسیار دقیق و جدی است، زیرا تأسیسات هسته ای ایران از معدود تأسیسات صلح آمیز هسته ای دنیا است، که متأسفانه برخلاف همه قوانین بین المللی مورد تهدید مستقیم و صریح قرار دارد.

تهدید تأسیسات ایران تهدید بشریت است

رییس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه تأسیسات هسته ای ایران، گفت: این تهدید در واقع فقط تهدید کشور ما نیست؛ بلکه تهدید بشریت است؛ زیرا هنگامی که نیروگاهی فعال باشد، تهدید آن پیامدهایی برای همگان دارد.

تهدید سایبری، سلاح دو طرفه

جلالی تأکید کرد: تهدید سایبری سلاحی دو طرفه است؛ وقتی مرزهایی برای فضای سایبری تعیین نشده، اگر کسانی به خودشان اجازه دهند به زیرساختهای کشوری دیگر حمله کنند، طبیعتا این تهدید در آینده امکان دارد علیه خود آنها نیز به کار برود.

آمریکا آسیب پذیرترین کشور در فضای سایبری

وی افزود: کشورهای تهدید کننده باید توجه کنند که ظرفیت ها و دانش سایبری محدود نیست، و طبق اذعان فرماندهی سایبری آمریکا، این کشور آسیب پذیرترین کشور در دنیا در این حوزه است.

جلالی گفت: کشوری که خودش اسیب پذیراست نباید با کشورهای دیگر که ظرفیتهای خوبی  در این زمینه دارند، وارد جنگ شود.

کاهش آسیب پذیری‌ها در زمینه هسته‌ای به کمترین حد

جلالی ادامه داد: در حوزه هسته ای توانسته ایم به یک بازدارندگی تعریف شده ای برسیم و تهدیدهای آمریکا و اسرائیلی ها نشان می دهد که توانایی در این زمینه ندارند، و ما با پدافندهای غیر عامل و تدابیر حفاظتی توانستیم آسیب پذیری ها را به کمترین حد برسانیم.

توصیه به کشورهای همسایه

جلالی تأکید کرد: هر نوع حادثه ای در حوزه های هسته ای به همسایگان ما هم آسیب وارد می کند، بنابراین به کشورهای همسایه توصیه می شود که درباره این موضوع حساس باشند و به امنیت ملی خودشان توجه داشته باشند.

جنگ آمریکا علیه دانش

جلالی درباره تلاش آمریکا برای ترور دانشمندان ایرانی، گفت: این اقدامات بیانگر آن است که آمریکایی ها با وجود ادعای حمایت از حقوق بشر و حمایت از علم و دانش، از قدرت ما که دانش و فن آوری است پی برده اند؛ و شهادت ۳ دانشمند ما نشان دهنده نوعی جنگ علیه دانش و فن آوری علیه دنیا است که آمریکا پرچمدار این جنگ هستند.

ترور دانشمندان عراقی به دست اسرائیل و آمریکا

وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشهای آمریکایی، حضور آمریکایی ها در عراق باعث شد که حدود ۶۰۰ تا هزار نفر از دانشمندان عراقی ترور شوند؛ آنها از سوی تیم های ترور اسرائیلی و شرکت های امنیتی آمریکایی ترور شده اند.

جلالی افزود: این اقدام عقب انداختن یک ملت در حوزه تولید علم و دانش و فن آوری است، و حتما  مردم و دولت باید از این منابع اصیل حمایت و دفاع کنند.

جلالی درباره انتقال ۹۰ درصد از هاستینگ سایتهای دولتی از کانادا و امریکای شمالی به داخل کشور، گفت: یکی از اقدامات حفاظتی، انتقال هاستینگ و یا میزبانی مرکز داده ها از خارج به داخل است که در ابتدای کار ظرفیت لازم وجود نداشت ولی امروزه بخش زیادی از میزبانی داده ها به داخل کشور منتقل شده است، که می تواند امنیت ما را در حفظ داده ها افزایش دهد.

حادثه ملارد ارتباطی با بحثهای خارجی ندارد

رییس سازمان پدافند غیرعامل درباره ادعاهای بیگانگان مبنی بر اینکه حوادث اخیر مانند ملارد در نتیجه جنگ نرم بوده، گفت: اینها ادعا است، بررسی های ما نشانی می دهد که این حادثه یک حادثه فنی و صنعتی بوده، و  در حال آزمایش اتفاق افتاده و هیچ ارتباطی با بحث های خارجی ندارد. شبکه خبری العالم


مطالب مشابه :


پروين اعتصامي

مقاله ی در مورد - تحقیق دانشجویی - پروین اعتصامی. درباره ما. علی




پاورپوینت در مورد پروین اعتصامی

پاورپوینت در مورد پروین اعتصامی. پاور پوینت درباره ی چهار دانلود تحقیق در باره ی




تحقیقی بر زندگی رخشنده اعتصامی ( پروین اعتصامی )

تحقیقی بر زندگی رخشنده اعتصامی ( پروین درباره پروین سخن تحقیق از پروین اعتصامی,




پروین اعتصامی

پروین اعتصامی. همپایه ی گویندگان و بزرگان ادب درباره پروین، به همت برادر




زندگی نامه پروین اعتصامی

زندگی نامه پروین اعتصامی درباره وب. با عرض و آداب سخنوری همپایه ی گویندگان نامدار




زندگینامه ی پروین اعتصامی

زندگینامه ی پروین اعتصامی. نتیجه بررسی و تحقیق او در تعیین درباره پروین اعتصامی




تحلیل کتاب بخوانیم بنویسیم پنج پایه ابتدایی خانم صالح پور

وبلاگ دبستان دخترانه پروین اعتصامی 4ـ آشنایی و تحقیق درباره ی مفاخر دوره ی ابتدایی




رییس سازمان پدافند غیرعامل:تهدید تأسیسات ایران تهدید بشریت است

مدرسه ی راهنمایی پروین اعتصامی بوشهر مدرسه ی زندگی ،اینجا "من" معنی ندارد فقط "ما"،شعار




برگزیده اشعار پروین اعتصامی

برگزیده اشعار پروین اعتصامی - کوزه‌ی آب ازوست، از من نیست . مقصد تحقیق را پرسید




برچسب :