گفتگو ثروتی با خبرگزاری مهر
برخي اختياراتم را واگذار کردم
يک نماينده مجلس از جلسه اختصاصي خود با ابراهيم عزيزي معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري در شنبه هفته جاري درباره دلايل غيبت چند ماهه در اين معاونت خبر داد و گفت: وي در اين جلسه مدعي شد، همه اقداماتي که لطفالله فروزنده در صدور مجوزهاي استخدام و تعيين پستهاي سازماني انجام داده، غيرقانوني بوده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدي نژاد رئيس جمهور در تاريخ هفتم خردادماه سال جاري در اقدامي ناگهاني به تغيير و جابه جايي گسترده معاونين خود دست زد.
در اين خصوص، رئيس جمهور در احکام جداگانه اي، بهروز مرادي رئيس سازمان هدفمندي يارانه ها را جايگزين ابراهيم عزيزي معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري و ابراهيم عزيزي را جايگزين لطف الله فروزنده معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري کرد. عزيزي از زمان مسئوليتش اقداماتي انجام داده است که در ذيل بخشي از آنرا مرور مي کنيم.
ظاهرا براساس بخشنامه معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني که در زمان مديريت فروزنده مورد تائيد هيات وزيران قرار گرفت و پس از آن به دستگاهها ابلاغ شد، ذي حسابان دستگاهها از پرداخت حقوق به نيروهايي که کد شناسه ندارند، منع شده اند.
درهمين حال از معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري خبر مي رسد که عزيزي در بدو ورود خود به اين معاونت گويا دبيرخانه مرکزي اين معاونت را تعطيل کرده به طوريکه طي مدت چندماهه اخير نامه اي بين اين معاونت با دستگاهها و نهادهاي ديگر از طريق دبيرخانه به صورت رسمي مکاتبه نشده است.
حتي گفته مي شود درحدود 3000 نامه دستگاههاي اجرايي کشوردر رابطه با موضوعات مختلفي چون "تعيين تکليف نيروها و چکونگي تعيين ساختار و چارت سازماني" در دفتر کار وي بر روي هم تلنبار شده و اين مقام دولتي به دليل عدم حضور کامل خود فرصت بررسي آنها را نداشته است.
از طرفي ديگر، باوجود آماده بودن 60 هزار کدشناسه نيروهاي
شرکتي امکان صدور آن براي افراد وجود ندارد، چراکه مجوزي به آن داده نميشود تا ذي
حسابان بتوانند حقوق افراد را پرداخت کنند و به عبارتي ديگر، 60 هزارنفر از خيل نيروهاي
شرکتي هنوز پس از گذشت 6 ماه از سال 91 هيچ حقوقي دريافت نکرده اند! شرايط به
گونه اي است که حتي گفته ميشود کارمندان اين معاونت براي اخذ معرفي نامه براي
گرفتن وام هم با مشکل مواجه شده اند.
حضور عزيزي در معاونت توسعه مديريت و منابع انساني رياست جمهوري همچنان در هاله اي از ابهام قرار دارد و به گفته کارمندان ساختمان شماره يک اين معاونت، معاون رئيس جمهور حضورش به لحاظ قانوني حضور موجهي نيست، چراکه حضور قانوني از ساعت 8 صبح تا ساعت 16 بعداز ظهر است در حالي که در عمل اين اتفاق نمي افتد.
درهمين حال، موسي الرضا ثروتي نماينده مردم بجنورد (استان
خراسان شمالي) در مجلس شوراي اسلامي
در روز يکشنبه يکم مردادماه سال جاري در نطق ميان دستور خود در صحن علني مجلس با بيان
اين که معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور سه هفته است به محل
کار خود نرفته، گفته بود که از رئيس جمهور درخواست داريم به اين مساله هر چه سريعتر
رسيدگي کند و بحث اصل 48 قانون اساسي را اجرايي کند.
ثروتي امروز در گفتگو با خبرنگار
مهر صحبتهاي خود در نطق ميان دستورش را به نوعي اصلاح کرد و گفت: غيبت ابراهيم عزيزي
بيش از 3 هفته و درحدود 2 ماه بوده است! به گفته وي، درحال حاضر نيز عزيزي بعضي از
روزها آنهم عصرها در محل اين معاونت حضور پيدا مي کند.
اين نماينده مجلس افزود: پس از نطق ميان دستورم، برخي از مديران معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري با من تماس گرفتند و اعلام کردند که تو حرف دل ما را زدي، چون نه تنها عزيزي سرکار حاضر نمي شود بلکه تکليف ما را هم مشخص نمي کند که بايد چه کنيم؟
ثروتي اضافه کرد: آنها مي گويند هيچ نامه اي امضا نمي شود، هيچ کاري انجام نمي شود، کارها متوقف شده و خوابيده است.
وي با اعلام اينکه پس از درخواستها و تلفنهاي بسيار زياد بالاخره موفق به اخذ وقت ملاقات با عزيزي شده بود، به طوريکه از ساعت 19 تا ساعت 23 روزشنبه هفته جاري در اين معاونت مهمان معاون رئيس جمهور بوده است، گفت: من دليل عدم فعاليتش را در اين معاونت پرسيدم و او گفت همه اقداماتي که لطف الله فروزنده در صدور مجوزهاي استخدام و تعيين پستهاي سازماني تاکنون انجام داده، غيرقانوني بوده است و من مشغول درست کردن اين وضعيت در معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهورهستم!
فروزنده: نسبت به سخنان عزيزي معترضم
نماينده مردم بجنورد در ادامه عنوان کرد: من اين موضوع را با فروزنده در ميان گذاشتم و او اعلام کرد نسبت به سخنان عزيزي معترض است، چراکه همه اقداماتش درچارچوب قانون و مقررات انجام شده و هيچ کار غيرقانوني انجام نداده است.
وي افزود: فروزنده که هم اکنون معاون پارلماني رئيس جمهور است، گفت که درآن زمان از طرف رئيس جمهور به من تفويض اختيار شده بود و من اين اقدامات را انجام دادم.
اين عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس در ادامه با بيان اينکه درحدود 6 سال گذشته دولت مصوبه اي به نام "همترازي سطح تشکيلات و نيروي انساني استان خراسان شمالي با استانهاي مشابه" داشت که متاسفانه تاکنون اجرايي نشده است، گفت: اين مصوبه در سال 1386 مورد بررسي قرار گرفت و نتيجه آن مجوز 420 پست سازماني و همچنين مجوز براي استخدام 1000 نفر در دستگاههاي اجرايي استان خراسان شمالي تصويب شد.
وي افزود: اتفاقا در همان سال عزيزي در همين سمت يعني معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري بود و اين گزارش به رئيس جمهور ارائه شد، پس از آن احمدي نژاد اقدام به امضاي گزارش مذکور کرد اما بعد امضاي خود را خط زد و در ذيل گزارش نوشت "وقتي در وزارتخانه ها اين همه پست خالي وجود دارد از جابه جايي پستها استفاده شود و مجوز نيز به اندازه نياز استان داده شود".
ثروتي ادامه داد: اما متاسفانه در طول يکسال و اندي (ازسال 86 تا 87) که عزيزي در اين معاونت مشغول فعاليت بود، هيچ اقدام عملي در رابطه با آن انجام نشد.
وي خاطرنشان کرد: سپس رئيس جمهور فروزنده را به جاي عزيزي در اين سمت منصوب کرد و درحدود 2 سال طول کشيد تا فروزنده مسئولان ديگررا قانع کند که اين مصوبه اجرايي شود که به يکباره رئيس جمهور مجددا عزيزي را دراين سمت منصوب کرد.
يکسري اختياراتم را به وزرا و استانداران واگذار کردم
اين نماينده مجلس افزود: درجلسه شنبه هفته جاري که با عزيزي داشتم، اين موضوع را پيگيري کردم که او گفت يکسري از اختيارات را به دو وزير کشور و دادگستري و همچنين استانداران تفويض کرده که اين موضع هم يکي از اين موارد است.
وي اظهارداشت: درحقيقت عزيزي با اين اقدام مسئوليتي را متوجه خود نکرد و راحتي کار را در آن ديد که اين مسئوليت را از خود سلب و به افراد مذکور واگذار کند.
ثروتي در ادامه با انتقاد از عملکرد رئيس جمهور گفت: براساس آماري که وزارت امور اقتصادي و دارايي و مرکزآمار ايران منتشر کرده اند، استان خراسان شمالي فقيرترين استان کشور است و اقدام رئيس جمهور در تغيير مکرر معاونان، وزرا و استانداران موجب افزايش فقر، بيکاري، کاهش درآمد و عدم خدمت رساني به مردم کل کشور به ويژه مردم اين استان شده است.
وي با اعلام اينکه به دنبال آماده کردن طرح سئوال از رئيس جمهور درمجلس است، گفت: مي خواهم از احمدي نژاد در مجلس سئوال کنم که آيا اين همه تغييرات مکرر معاونان، وزرا و استانداران نتيجه اي براي حل مشکلات مردم در برداشته است؟ آيا اين تغييرات مشکلات مردم را کمتر کرده است؟
91/6/26 تاريخ گفتگو
مطالب مشابه :
شرایط ثبت نام برای کنکور فنی و حرفه ای دولتی سال 91
شرایط ثبت نام برای کنکور فنی و حرفه ای دولتی سال 91. فنی و حرفهای و از وام تحصيلي
ثبت نام آزمون در فنی و حرفه ای
مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید باهنر » ثبت نام جهت دریافت وام مشاغل خانگی 91/12/30. 91/11/01 - 91/11
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم درگفتگوی تلویزیونی عنوان کرد :
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان 88 لغایت 91 برای خانگی، وام
ثبت نام برای آزمون ادواری سازمان فنی و حرفه ای و ارتباط آن با دیپلم کاردانش و اخذ دیپلم دوم و سوم
مشاوره حرفه ای سازمان فنی و حرفه ای و ارتباط آن مهارت وام خوداشتغالی
تمدید مهلت ثبت نام کنکور فنی و حرفه ای دولتی سال 1391
وام دانشجویی (آموزشکده های فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی سال 91 تا چهارشنبه 28
دریافت وام خود اشتغالی برای مشاغل خانگی
دریافت وام خود مدارک فنی و حرفه ای آرایش و پیرایش زنانه بود و در مورخه 31شهریور 91
جزئیات پذیرش دوره کاردانی فنی حرفه ای در دانشگاه علمی کاربردی از مهر سال91
وام دانشجویی دوره های جدید پودمانی کاردانی حرفهای و کاردانی فنی را با سر فصل، محتوا و
گفتگو ثروتی با خبرگزاری مهر
وبلاگ حاضرپل ارتباطی مربیان حق التدریس سازمان فنی و حرفه ای گرفتن وام هم 91/6 /26 تاريخ
ثبت نام الکترونیکی آزمون های ادواری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
بر اساس اطلاعیه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، ثبت نخستین آزمون های ثبت نام وام
ثبت نام در کنکور فنی و حرفه ای تا چهارشنبه تمدید شد :
ثبت نام در کنکور فنی و حرفه ای تا وام صندوق رفاه نمونه سوالات آزمون دکتری 90-91-92
برچسب :
وام فنی حرفه ای 91