مصاحبه با دکتر رمضانی - عضو شورای اسلامی شهر
شماره جدید صادق- ۱۳ - منتشر شد این مصاحبه در این نشریه چاپ شده است
- فعالیت رسمی شورای اسلامی شهر از چه زمانی آغاز شد و تاکنون چه مصوباتی داشتهاید؟
سومین شورای اسلامی شهر از نهم اردیبهشت آغاز به کار کرد و در اولین روز و با رأی قاطع، ریاست شورا را انتخاب و در روز دهم اردیبهشت با رأی تمامی اعضا شهردار را انتخاب کرد. و از این لحاظ در استان اصفهان اولین شهری بودیم که توانستیم در نخستین جلسات به این توفیق برسیم. البته به دلیل آنکه « مهندس زاهدی» مسئولیتهایی در سپاه داشتند مدّتی طول کشید تا توانستیم با رایزنیهایی زمینهی فعالیت ایشان را در سمت شهردار فراهم نماییم. در این 7 ماه 97 جلسهی عمومی و 500 مصوبه داشتهایم که حدود دو سوم آن در بخش توافق برای تملّک در جهت عمرانی و بقیه برای مسائل مختلف شهری بوده است.
- مصوبات شورای شهر دوم تا چه میزان در برنامهریزیها و مصوّبات شما تأثیرگذار است؟
در برنامه سال اول تأثیر زیادی دارد. چون قراردادهایی با پیمانکاران مختلف بسته میشود که شورای سوم ملزم است آن را اجرا کند در برخی موارد هم که امکانپذیر بوده مصوّبات شورای قبلی لغو شده است و به جای آن مصوبهای که بیشتر به صلاح مردم بوده به تصویب رسیده است.
- نگاه شورا و شهردار به مسائل فرهنگی چگونه است؟
در اوّلین جلسات شورا کمیسیونهای مختلفی تشکیل شد که یکی از این کمیسیونها فرهنگی اجتماعی و به ریاست حسن عنایتی و نایبرئیسی علی شکوری بود امّا به دلیل مشکلات مالی که ناشی از بدهیهای مدیریت قبلی و عدم اخذ برخی از درآمدها مانند فروش زمین بود بحث فرهنگی دچار چالش شد امّا با این همه، در بودجهای که شورای قبلی در بخش فرهنگی و مساعدتها تصویب کرده بود پنجاه میلیون تومان برای این بخش اختصاص که تاکنون حدود 67 میلیون تومان مصوبه داشتهایم. در حقیقت حدود 20 درصد بیش از بودجهی تصویب شده هزینه شده است که این در اموری مانند کمک به فعالیتهای فرهنگی هنری و بازسازی بناهای تاریخی به کار میرود.
- اطلاع رسانی در شهر ما هنوز وضعِ خوبی ندارد. شما برای اطلاعرسانی چه اقداماتی انجام میدهید؟ در 8 ماه فعالیت شورای تنها یک خبرنامه منتشر شده و شورای اسلامی شهر هیچ وبلاگ یا سایتی هم ندارد که مردم به صورت روزانه از اخبار مطلع شوند.
همواره دو نفر از اعضای شورای شهر در محل شورا حضور دارند تا به پرسشهای شهروندان به طور مستقیم و شفّاف پاسخ بدهند و مشکلات مردم را حل نمایند. حضور مردم در جلسات شورا نیز آزاد است و در صورت حضور از روند تصویب و پیگیری مصوبات مطلع میشوند. جلسات عمومی شورا در روزهای یکشنبه ساعت 3 تا 5 بعدازظهر، روزهای سهشنبه ساعت 8 تا 10 شب و روزهای جمعه ساعت 7 تا 9 شب برگزار میشود. شماره دوم نشریه مطالبه به زودی منتشر میشود. در بخش وبلاگ و سایت به دلیل مشکلات مالی شهرداری و تجربههای ناموفق دورههای قبل فعلاً طرحی در دست نداریم.
- آیا این دو پروژه در دوره 4 ساله فعالیت شورای سوم تمام میشود؟ بازار هلال، جاده قدیم.
در زمینهی بازار هلال قراردادی در شورای قبلی بسته شد ما هم جلسات و مصوباتی داشتهایم و قرارداد را ترمیم نمودیم و پیمانکار موظف است در مدّت 3 سال پروژه را تکمیل کند تا از لحاظ مالی ضرر نکند. ما برای شهرداری ناحیه 2، دو طرح را در اولویت قرار داده که یکی طرح خیابان واصف و دیگری جاده قدیم است. برای تملّک زمینهای جاده قدیم اقداماتی در حال انجام است. امّا به دلیل مشکلات مالی طرح از سرعت لازم برخوردار نیست.
- مهندس زاهدی با 7 رأی اعضای شورای شهر انتخاب شد. آیا تمام اعضا ایشان را بهترین گزینه دانستند و یا برای مصلحتهایی مثل نشان دادن همدلی به ایشان رأی دادند؟
اگر ایشان مورد نظر اعضای شورا نبود انتخاب نمیشد. هرچند در هر انتخابی ممکن است دلایل مختلفی وجود داشته باشد. برای انتخاب شهردار 12 نامزد وجود داشت و حدود 3 ماه در این باره رایزنی و مشورت شد.تا آنکه در فروردین به این جمعبندی رسیدیم که مهندس زاهدی بهترین گزینه برای سمت شهرداری آران و بیدگل است.
- یکی از تصمیمات مهندس زاهدی ابقای تمام مدیران شهرداری در سمتهایشان بود در حالی که برخی از آنها عملکرد مطلوبی نداشتند. آیا برای این تصمیم با شورا مشورت شد؟
شهردار در انتخاب مدیران اختیار تام دارد ما عملکرد شهردار را در نظر داریم نه انتخاب مدیران بخشهای مختلف را. به نظر من ممکن است در حال حاضر این افراد بهترین گزینه باشند امّا با شناخت بیشتر شهردار ممکن است برخی از مدیران نیز تغییر کنند.
- «شهردار محله» طرحی بود که در نخستین روزهای شورای سوّم از آن سخن میگفتید. اهداف این طرح چه بود و در چه مرحلهای است؟
هدف اصلی شهردار محله افزایش مشارکت مردم در ادارهی شهر و محدودهی محل سکونت افراد است. طبق این طرح برخی از امور مانند تملّک، رسیدگی به تخلفهای ساخت و ساز و اطلاعرسانی و ساماندهی خدمات شهری به مردم واگذار میشود تا کارها با سرعت و دقت انجام پذیرد. این طرح ایدهی خوبی است. امّا در بودجه سال 86 که شورای قبلی آن را تصویب کرده رقمی برای آن درنظر گرفته نشده است. و چون برای اجرای زیرساختهای طرح نیازمند بودجهای هستیم انشاءاله شاهد اجرای آن در سال 87 باشیم.
- حضور برخی از اعضای شورا در شهرداری کمتر است دلیل آن چیست؟
تنها جلسهای که اعضای شورای اسلامی شهر باید در آن حضور پیدا کنند جلسات عمومی شوراست. علاوه بر این شهرداری 15 کمیتهی مختلف تشکیل داده که حضور دو یا سه نفر از اعضای شورای شهر در آن الزامی است. حضور در کارگروههای مختلف که در فرمانداری یا یکی از ادارات برگزار میشود از جمله برنامههای اعضای شوراست. گاه نیز برای پیگیری امور باید به مرکز استان و یا وزارت کشور رفت. در مجموع باید گفت اعضای شورا برحسب برنامهریزیهای انجام شده در جلسات و یا کمیتهها و یا کارگروهها و یا مراسمها شرکت میکنند.
- طرح جاده کمربندی در چه مرحلهای است؟
از ابتدای تشکیل شورای سوم طرح جادهی کمربندی در اولویت برنامههای ما بوده است و از آقای حسننیا مدیرکل اداره راه و ترابری استان و آقای فلّاح رئیس اداره راه و ترابری برای شرکت در جلساتی دعوت و جلساتی برگزار شده است. این طرح مصوبه هیأت دولت را دارد و مراحل اجرایی آن مانند میخکوبی مسیر و تیغزنی مسیر انجام شده است. به دلیل آن که بخشی از مسیر تاغزار است با ادارهی منابع طبیعی ایراداتی را مطرح کردند که با رایزنیها و دیدارهایی مشکلات در حال حلّ است و به زودی شاهد احداث این جاده خواهیم بود.
- در پایان اگر نکتهی ناگفتهای باقی مانده است بیان کنید؟
برخی از عملکردهای شورا را به صورت تیتروار عرض میکنم:
ü تشکیل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری
ü تقویت ناوگان اتوبوسرانی و مینیبوسرانی
ü جذب نیروهای شهرداری شاغل در سایر ادارات
ü ساماندهی وضعیت قراردادهای شهرداری از حالت روابط خصوصی به صورت قانونمند.
ü انتقال کشتارگاه از قسمت صنعتی شهر به خارج آن.
ü ساماندهی اخذ عوارض از شرکتهای صنعتی بویژه شرکت فولاد.
ü خروج چاله زباله از محدودهی شهر.
ü پیگیری ساخت ورزشگاه کارگران در شهرک صنعتی سلیمان صباحی.
ü پیگیری عبور خط دوم راهآهن قم – کاشان از جنب جادهی کنارگذر.
ü پیگیری استقلال اداراتی مانند ادارهی صنایع، ادارهی تعاون و ادارهی آب و فاضلاب.
ü حل مشکل سند مالکیت شهرکهای صنعتی هلال و سلیمان.
ü استقلال بیشتر نواحی شهرداری با مستقل نمودن واحدهایی مانند فضای سبز، درآمد و سدّ معبر و نوسازی.
مطالب مشابه :
روزنوشته ها:شنبه21/1/89
هیئتی از کشور بوس رانی برون شهری و اتحادیه ی آریا مینی بوس های
حوزه نفوذ و روابط شهرو روستا در کرمان
مورد آن با مینی بوس و 45 مورد آن و مینی بوس رانی بوده است و اتحادیه های تعاونی
مصاحبه با دکتر رمضانی - عضو شورای اسلامی شهر
گاه نیز برای پیگیری امور باید به مرکز استان و یا وزارت کشور مینیبوسرانی. اتحادیه
آشنایی با سواحل آنتالیا +تصاویر
ترکیه هفتمین کشور میتونید از مینیبوسها استفاده کنید روی آب و قایقرانی
عملکرد شش ساله شهرداری و شورای شهر ایرانشهر را بخوانید.
که تازگی ها به جام حذفی کشور راه دستگاه مینی بوس کارسان اتحادیه های صنفی
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره مراحل مصاحبه و نحوه گزينش معرفيشدگان چند برابر ظرفيت رشت
روبروی اتوبوس رانی 11 ترمینال مینی بوس 60 شهيد اتحادیه انجمن
برچسب :
اتحادیه مینی بوس رانی کشور