اولين كنفرانس ملي اقتصاد، مديريت و حسابداری – اولين كنفرانس ملی مهندسی، علوم اجتماعی و محيط زيست
داستان ادامه دار کنفرانس های بدون اعتبار و این بار:
چند روز پیش در حال وبگردی به کنفرانسی برخوردم که در نوع خودش جالب توجه بود
اولين كنفرانس ملي اقتصاد، مديريت و حسابداری – اولين كنفرانس ملی مهندسی، علوم اجتماعی و محيط زيست
این کنفرانس به همت موسسه علمی خوارزمی برگزار میشه که هرچه تلاش کردیم پیشینه و سابقه ای از این موسسه توی محیط وب پیدا نشد.
بدم نیومد که هیئت علمی این کنفرانس رو محک بزنم
برای همین یک مقاله که در چکیده و مقدمه اون مطالب بی ربطی نوشته بودم رو براشون فرستادم که قسمتی از اون رو براتون انتخاب کردم:
تعیین رابطه مدیریت سیستمهای اطلاعاتی با بهبود تصمیم گیری مدیران مالی
قسمتی از مقدمه:
از طرف دیگر فشار بر مديران مالی سازمانها براي بهبود تصميم گيريها باعث می شود تا شما این مقاله را نخوانید و برای کسب پول هر مقاله ای را پذیرش کنید. براساس اطلاعات مديريتي رو به افزايش است. منابع محدود، مدیران مالی سازمانها را مجبور ميكنند كه اهداف متعدد خود را در زمانهاي مختلف اولويت بندي كنند. در صورتی که این مقاله پذیرش بگیرد اطلاع رسانی خواهد شد. و مصرف منابع مالی را در هر یک از بخشها مورد مطالعه قرار دهند و در نهایت دانشجوی بی نوا باید با تمام مشقت ها و سختی ها مقاله ای آماده کند که نخوانده پذیرش بگیرد. اثر بخشی هر کدام از راهکارها را برای مصرف منابع مادی مورد .......
وجالبه که به صورت سخنرانی مورد پذیرش قرار گرفت
تصویر ایمیل پذیرش مقاله:
تا به اینجای کار رو میگذاریم به حساب اتفاق
و اما قسمت جالب تر ماجرا
از اونجایی که حس کنجکاوی در من خاموش نشد مقاله دومی هم فرستادم . البته با نام مستعار جدید. که در کمال ناباوری باز هم مورد پذیرش قرار گرفت!
قسمتی از چکیده و متن :
چکیده
مقاله حاضر به منظور برسی"میزان تاثیر حمایت سازمانی ادراک شده بر تعهدکاری و رفتار شهروندی کارکنان بیمارستان شهید بهشتی قم " با استفاده از معادلات ساختار یافته انجام شده است.متغیرهای وابسته این پژوهش شامل1- رفتار شهروندی که دارای پنج بعد نوع دوستی، آداب اجتماعی، جوانمردی، رفتار مدنی، وجدان کاری، نزاکت و 2- تعهد که شامل سه بعدتعهد مستمر، تعهد عاطفی و تعهد هنجاری میباشد و متغیر مستقل این پژوهش حمایت های ویژه با استفاده از بند پ سازمانی ادراک شده می باشد. روش تحقیق مورد استفاده در این تحقیق،آزمایش ادرار کارکنان توصیفی و از نوع همبستگی- مدل معادلات ساختاری بوده و جامعه آماری پژوهش متشکل از کارکنان بیمارستان شهید بهشتی قم می باشد. که با استفاده از فرمول حجم نمونه 134 نفر نمونه برداری ادرار گردیده انتخاب می گردید. نهایتا مجموعه داده ها به کمک نرم افزارMANA و مدل ساختاری مورد تجزیه و تحلیل قرار دارد. نتایج آمار نشان خواهد داد که بین حمایت سازمانی اداراک شده و رفتار شهروندی سازمانی رابطه مثبتی وجود داشته همچنین بین حمایت سازمانی اداراک شده بر تعهد کاری کارکنان در ابعاد مختلف رابطه منفی وجود دارد.
واژگان کلیدی: حمایت سازمانی،رفتار شهروندی ،تعهد کاری، آداب اجتماعی، جوانمردی، رفتار مدنی
مقدمه
در دنیای رقابتی امروز و روی آوردن سازمان ها به سمت بهره ور ساختن نیروی انسانی به عنوان مهم ترین استراتژی ترقی و جهش سازمان ، نقش تعهد سازمانی و مشارکت های داوطلبانه و ایثار در کار که عوامل تشکیل دهنده رفتار شهروندی سازمانی می باشند بیش از پیش ضروری گشته است. از این رو حمایت سازمانی ادرار شده ، که همان احساس و باورهای تعمییم یافته افراد دراین راستا است که سازمان نسبت به همکاری و مساعدت و حمایت اعضای خود ارزش قاتل است و نگران و دلواپس خوشبختی و آینده آن هاست (لاماسترو ، 2015)، تعهد و رفتار شهروندی کارکنان را بارور می سازد و توان رقابتی سازمان را برای پیشی گرفتن از رقبا افزون خواهد ساخت . چرا که شما از تحقیقات سورت گرفته در این حوزه ها رفتار شهروندی سازمانی را که شامل رفتار های آزادانه و جامعه خواهانه فردی که بطور مستقیم با پاداش کاری در ارتباط نیستند (جردان و ستواتس، 2016) و تعهد نیز به عنوان مقاله ای که وفاداری فرد را به سازمان آفرینش می دهد را با بهبود عملکرد سازمانی دلبسته دانسته اند(ارگان و همکاران ، 2005). فلضااین نوشتار با توجه به اهمیت مقوله بهره مند نیروی انسانی ، درصدد است تا با بررسی کارکنان بیمارستان شهید بهشتی قم به عنوان نمونه آماری تصادفی ، به بررسی رابطه و میزان تاثیر حمایت سازمانی ادراک شده بر تعهد و رفتار شهروندی سازمانی در این سازمان بپردازد.
(به جمله بندی مقدمه دقت کنید!) افعال بی سر و ته و غلط های املایی! و جالب تر از اونها رفرنس دهی به منابعی با تاریخ آینده!
بیان مسئله
حرکت سازمان ها به سوی رقابت های فزاینده ، سازمان ها را ملزم به دستیابی به مزیت های رقابتی پایدار نموده است. مزیتی که مقابله با تهدیدها و برخورداری از فرصتهای ناشی از تغییرات محیطی گسترده را به همراه دارد و به سختی قابل تقلید است. از این سازمان ها بیش از پیش در صدد بهبود وضعیت دارایی های نامشهود خود به عنوان منبعی مهم در ارزش آفرینی می باشند (کاپلاین و نورتون ،2004 ). چرا که جهت خلق ایده های بکر و بینش های نوآور و برای پاسخگویی اثربخش تر به تحولات وسیعی که در محیط کاری رخ می دهد، می توان از مهمترین دارایی نامشهود اگر این مقاله ناخوانده پذیرش بگیرد بدین معنی است که شما هدفی جز بالا کشیدن پول دانشجوی بی نوا را نداشته اید و باید به حال وزارت علوم تاسف خورد که دانشگاهها به این چنین کنفرانس هایی امتیاز میدهند یعنی کارکنان توانمند استفاده نمود(چانگ و لیو ، 2008). در این بین سازه ای که به عنوان انرژی اکتیواسیون در جهت رشد و بهره وری افراد تا حدودی در دیگر تحقیقات مورد بررسی...
و اما شورای راهبردی کنفرانس:!
شوراي راهبردي كنفرانس |
پروفسور ايرج توتونچيان |
پروفسور اكبر عالم تبريز |
پروفسور يحيي تابش |
دكتر فرهاد رهبر |
پروفسور گئورگ قره پتيان |
پروفسور حسن بصيرت تبريزي |
حجت الاسلام دكتر سعيد بهشتي |
پروفسور محمد مدرس يزدي |
پروفسور علي صدوق ونيني |
پروفسور مهدي بهزاد |
پروفسور علي نوري بروجردي |
پروفسور جهانبخش قاسمي |
پروفسور كمال محامدپور |
پروفسور حميدرضا پوراعتماد |
پروفسور مسعود شيدايي |
پروفسور محمدعلي اردبيلي |
پروفسور محمود صفارزاده |
پروفسور سيدعباس شجاع الساداتي |
پروفسور حسن مسلمي نائيني |
پروفسور محمود شاه آبادي |
پروفسور محسن بهرامي |
پروفسور حميدرضا ربيعي |
پروفسور عباس شولايي |
پروفسور نصرالله حكمت |
دكتر عباس منوريان |
دكتر محمود حقاني |
دكتر بابك بهبودي |
باید دید که آیا واقعا اینچنین مقالاتی زیر نظر افراد بالا پذیرش گرفته اند؟ و آیا خبر دارند که داوران اینگونه عمل میکنند و یا اصلا خبر دارند که نامشان در این کنفرانس به عنوان شورای راهبردی به ثبت رسیده است؟.
حامیان علمی:!
وزارت کشور. دانشگاه شهید بهشتی. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی . دانشگاه تهران. دانشگاه آزاد اسلامی. باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان. جهاد دانشگاهی. سازمان حفاظت محیط زیست. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری. دانشگاه پیام نور. شهرداری تهران. وزارت صنعت، معدن و تجارت. دانشگاه جامع علمی کاربردی و در نهایت حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی.
آیا این سازمانها و نهادها از برگزاری این کنفرانس مطلع هستند؟
قضاوت با شما
مطالب مشابه :
بقیه اسامی پروژه اقدسیه
دكتر عالم تبريز
آشنايي با رشته کارشناسي ارشد مديريت فناوري اطلاعات
ب- مديريت مالي جلد اول و دوم دكتر جهانخاني و علي الف- پژوهش عملياتي، دكتر عالم تبريز.
چند پایاننامه برای دانلود
اساتید مشاور: دكتر اكبر عالم تبريز. اساتید راهنما: دكتر حسين عبده
آشنایی با رشته کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
ب- مديريت مالي جلد اول و دوم دكتر جهانخاني و علي الف- پژوهش عملياتي، دكتر عالم تبريز.
همايش شمس تبريزي(1)
عالم شكرستان شد- دكتر سيد جعفر حميدي از شمس تبريز در پاكستان - دكتر شاهد چوهدري از
اولين كنفرانس ملي اقتصاد، مديريت و حسابداری – اولين كنفرانس ملی مهندسی، علوم اجتماعی و محيط زيست
پروفسور اكبر عالم تبريز: پروفسور يحيي حجت الاسلام دكتر سعيد
بررسي آثار استاد معزز دكتر صديق(دوزگون)
برخي از اين مقالات را «حميد سالك» در سال 1357 در تبريز تحت بار دكتر صديق به عالم
برچسب :
دكتر عالم تبريز