حضور مدیر کل محترم آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در هفته ملی مهارت در شهرستان ملایر
در ادامه یک کلیپ 5 دقیقه ای معرفی فعالیتهای مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملایر برای حضار به نمایش درآمد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملایر گزارش مختصری از شرح فعالیتهای مرکز و همچنین آماری در خصوص آموزش ها و برگزاری آزمون ها اعلام کردند و بیان داشتند: مراجعین آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملایر در سال بین 17000 تا 20000 نفر می باشند و آموزشهای مهارتی مرکز ملایر در 5 مرکز ثابت ، تیم های سیار شهری و روستائی ، پادگان ، زندان ، مراکز جوار دانشگاهی و بخش خصوصی یعنی آموزشگاه های آزاد اجرا می شوند.
وی در ادامه افزود: افراد قبول شده در آزمون های کتبی و عملی می توانند گواهی نامه مهارت الکترونیکی دریافت کنند و از مزایای قانونی آن بهره مند شوند.
آقای مهندس مهرابی در ادامه جلسه ضمن اهداء سلام و تشکر از حضور مدوعین حاضر در جلسه ، هفته ملی مهارت و همچنین روز خبرنگار را تبریک گفتند و با ارائه یک گزارش کاری در قالب پاورپوینت ، اهداف ، فعالیتها و عملکرد اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان را به فرماندار ویژه ملایر و معاون محترم استاندار و حاضرین در جلسه ارائه کردند.
آقای مهرابی نقش آموزش و ارتقاء مهارت را در زمینه اشتغال و درآمدزائی بسیار ارزشمند و تاثیرگذار دانستند و افزودند: اداره کل و مراکز آموزش فنی و حرفه ای سرتاسر استان همدان به صورت تمام قد آماده خدمت رسانی آموزش مهارت به تمامی متقاضیان در اقشار مختلف و سنین مختلف می باشد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان افزود:در شهرستان همدان 4 مرکز آموزش فنی و حرفه ای وجود دارد که در عین حال تعداد مراکز موجود در شهرستان ملایر 5 مرکز می باشد که مرکز جوش تخصصی این امکان را دارد که با همکاری مسئولین شهرستان ملایر به بزرگترین مرکز آموزش فنی و حرفه ای غرب کشور تبدیل شود و اضافه کردن رشته های جدیدی مثل "تراش سنگهای قیمتی و تزئینی" نیز در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: در چند سال اخیر بیش از 70 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی با وجود داشتن مدرک بیکار هستند و جهت کسب مهارت و یادگیری شغل بر اساس توان و علاقه خود به مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستانهای استان مراجعه کرده اند.ایشان اشاره کردند افراد گروه سنی بالای 12 سال و حداقل سطح تحصیلات خواسته شده بر اساس استاندارد آموزشی مربوطه می توانند در دوره های مهارتی شرکت نمایند.
ایشان افزودند: مراکز آموزشی در حوزه های مختلف پادگان ها ، زندان ها ، کودکان کار ، معتادان بهبود یافته ، نانوایان ، قالی بافان ، اصناف ، کارخانه های صنعتی ، کارگران ساختمانی و ... آموزش های خود را ارائه کرده است.همچنین بخش خصوصی یعنی آموزشگاه های آزاد مجاز نیز آموزش های خود را در چارچوب ضوابط و شرایط تعیین شده زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای انجام می دهند.
مدیر کل محترم با بیان این مطلب که دیگر زمان بخشی نگری و جزیره ای بودن گذشته است ادامه دادند: در سال گذشته بیش از 50 قرارداد مختف آموزشی با ادارات و اماکن مختلفی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) ، بسیج ، هنرستانها کار و دانش ، کارآفرینان بخش خصوصی و ... بسته شده است و امید است با همکاری سایر ادارات و هزینه کردن در زمینه ارتقاء مهارت پرسنل خود گام بهتری در سال 93 برداشته شود.
وی تصریح کرد: اگر دستگاه های اجرائی دولتی و غیر دولتی نیاز به آموزش و ارتقاء مهارت خصوصاً در مناطق محروم را دارند ، مراکز آموزش فنی و حرفه ای این توان را دارند با توجه به این که تنها متولی آموزشهای غیر رسمی در کشور می باشند ، خدمات آموزشی مطلوب را در اختیار آنها قرار دهند.
ایشان عنوان کردند افراد متقاضی که در بخش های دولتی و خصوصی و همچنین شرکت کنندگان در آزمون های ادواری که موفق به کسب نمره حد نصاب آزمون های کتبی و عملی شوند می توانند گواهی نامه مهارت کسب کنند.همچنین گواهی نامه های مهارت سازمان از این پس به صورت الکترونیکی و با ضرایب امنینتی بالاتر صادر می شوند که می توانند تا 20 مورد را در خود ثبت کنند و همچنین جهت استعلام اصالت گواهی نامه با صرف زمان بسیار کمتر و از طریق مراجعه به سایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور امکان پذیر خواهد بود.
آقای مهرابی افزودند: در بحث المپیاد ملی مهارت کشور اسلامی ایران در ابتدا جایگاه پائینی در بین 35 کشور شرکت کننده داشته است اما جوانان با غیرت کشور خصوصاً استان همدان توانسته اند ظرف این چند سال رنکینگ جهانی را تا چهارمی جهان ارتقاء دهند تا جائی که از این استان مدال آور جهانی در رشته الکترونیک هم داشته ایم.همچنین اولین مسابقات آزاد ملی مهارت در رشته جوشکاری نیز برگزار شده که دو بانوی ملایری نیز توانشته اند در این مسابقات دیپلم افتخار کسب کنند و نیز اولین دوره المپیاد خاص افراد معلول نیز برگزار خواهد شد.
آقای مهرابی همچنین خبر از برگزاری رشته جدید "تراش سنگ های تزئینی" تنها در دو شهر ملایر و بهار در استان دادند و گفتند محل اجرای این رشته مهارتی در مرکز جوش تخصصی می باشد و نیازمند و مستلزم همکاری و مساعدت فرماندار ویژه محترم شهرستان و دستگاه های اجرائی در امر گازرسانی به مرکز می باشد.
در پایان نیز جناب آقای نجفی ، معاون محترم عمرانی فرماندار ویژه شهرستان ملایر از حضور مدیر کل محترم و رئیس مرکز ملایر در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گزاری شهرستان ملایر و همچنین تلاش مجموعه آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملایر تقدیر و تشکر کردند.
در ادامه جلسه ، جناب آقای آزادبخت ، فرماندار ویژه و معاون محترم استاندار از حضور مدیر کل محترم آموزش فنی و حرفه ای استان همدان تشکر کردند و از زحمات ایشان و رئیس مرکز ملایر و همچنین پرسنل مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملایر کمال تقدیر و تشکر را داشتند و افزودند که رئیس و همه پرسنل مراکز ملایر تا الان نهایت همکاری و تلاش را در جهت خدمت رسانی سازنده به شهرستان را داشته اند.
ایشان نیز ضمن تبریک هفته ملی مهارت به اهمیت و لزوم ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای تأکید کردند و افزودند جامعه ما نیاز جدی به مهارت های فنی و حرفه ای دارد.
جناب آقای آزادبخت در ادامه فرمودند: آموزش فنی و حرفه ای به روستاها و مناطق محروم برده شده و رضایت بخش است و مورد استفاده مخاطبین قرار گرفته اما نیاز به تقویت دارد.همچنین نیز آموزش به هتلداران و مهمانداران نیز احساس می شود.
در اواخر جلسه فرصتی برای جلسه پرسش و پاسخ در اختیار حضار قرار گرفت که تنی چن از مسئولین سئوالاتی را به شرح زیر از مدیر کل محترم پرسیدند و ایشان نیز پاسخ دادند:
- پیرو صحبتهای آموزش به نانوایان ، بر استفاده از سبوس در آرد تأکید شود؟ تائید صحبتها و مد نظر قرار دادن این موضوع مهم در آموزشها و سایر آموزهای مثبت دیگر که در کیفیت نان و بهداشت محیط نانوائی تاثیرگذار است.
- آیا بازخوردی از آموزشهای خود دارید؟ و آیا جوشکاری توسط خانمها (المپیاد آزاد جوش) با توجه به وضعیت جسمی مناسب است؟ رصد و رهگیری اشتغال از مهارت آموختگان و دارندگان گواهی مهارت انجام می شود و اغلب منجر به اشتغال بوده است و در مورد سئوال دوم نیز این مسابقات به صورت آزاد برگزار شده و رشته تحصیلی دانشگاهی افراد مذکور نیز مرتبط با این حرفه بوده است و به صورت خود اختیاری در این مسابقات شرکت کرده اند.
رئیس اداره گردشگری ، صنایع دستی و میراث فرهنگی در رابطه با آموزش صنعت گردشگری سئوال کردند که آقای مهرابی پاسخ دادند: آقای ریحان سروش نیز در حال پیگیری این موضوع در قالب تفاهمنامه آموزشی با اداره کل هستند.
مطالب مشابه :
دانشگاه : سامانه يادگيري الكترونيكي پيام نور
قطب آموزش الکترونیکی طبق زمانبندی قرار گرفته بر روی سامانه مدیریت یادگیری با
ارتباط تکنولوژی آموزشی و برنامه ریزی درسی
سامانه مهارت آموزی الکترونیکی. یادگیری دانست که سه جنبه دارد:
تعریف پداگوژی
سامانه مهارت دريافت كارت ورودبه و محیطی و نیز اهداف یادگیری که از طریق تعامل دانش
جایگاه آموزش وكاربرد حسابداری در ایران
سامانه مهارت دريافت كارت ورودبه استفاده از روشهای تدریس جدید مانند روش یادگیری
حضور مدیر کل محترم آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در هفته ملی مهارت در شهرستان ملایر
دريافت كارت ورودبه نامه مهارت الکترونیکی دریافت مهارت و یادگیری شغل بر
اعلام نتایج آزمون ورودی مدارس نمونه و استعدادهای درخشان 93-92
بزرگترین سامانه ارسال اس 12 کانال یوتیوب برای یادگیری مکالمه آزمون های الکترونیکی
تاریخچه آموزش وپرورش
سامانه ثبت نام و او را برای ورودبه دو مرحله ی یادگیری Learning و اجتماعی
مقایسه آموزش فنی و حرفه ای در برخی کشورهای آسیایی
سامانه مهارت آموزی الکترونیکی. ورودبه جلسه آزمون تا با روشهای یادگیری جذب اطلاعات و
معرفی گرایش های رشته ی حقوق
سامانه گلستان گروه به یادگیری آن علاقمند یکپارچهی الکترونیکی ، نمونه اشیا
برچسب :
سامانه یادگیری الکترونیکی ورودبه