زندگی نامه دکتر علمداری
به نام خدا
زندگینامه دکتر شهرام علمداری
نام ونام خانوادگی: شهرام علمداری
نام پدر: علی اشرف
تاريخ تولد: 31 شهريور 1347( 22 سپتامبر 1968 ميلادي)
وضعيت تاهل: متاهل
تلفن مطب: ۸۸۱۹۴۱۷۴ و ۸۸۱۹۴۱۷۵
آدرس مطب: تهران- بلوار آفریقا جردن نرسیده به حهان کودک نبش بانک اقتصاد نوین پلاک ۷۲ برج امیر پرویز طبقه ۱۰ واحد ۱۰۴
آدرس پست الكترونيكي(E-mail):
alamdari@endocrine. ac. ir
محل تولد: شهر تهران محله دامپزشکی
در سال 1347 پدرم در یک کارگاه خشکشویی کار میکرد وهنوز کارمند دولت نشده بود. تا سه سالگی در تهران زندگی کردیم ولی پس از آن به دلیل استخدام پدر در بهداری، به شهرستان های گچساران و بهبهان و در انتها دهدشت در استان کهگلویه منتقل شدیم.
دوران دبستان را در دهدشت گذراندم. یادم هست که تا سال سوم دبستان خیلی دانش آموز درسخوانی نبودم و بیشتر اوقات، بازیگوشی می کردم. در سال چهارم دبستان، معلمی که هنوز هم اسم او یادم نمی رود با ایجاد اعتماد به نفسی قوی مرا به درس خواندن و مطالعه کتب درسی وغیر درسی کشاند. به دلیل علاقه زیادی که به تئاتر و نویسندگی داشتم، از این علاقه من استفاده کرد و در پایان همان سال، تبدیل به بازیگری قوی درحوزه تئاتر شدم که تا پایان سوم راهنمایی به این موضوع اقدام می کردم. متاسفانه آن خانم معلم را زود از دست دادم.
سال پنجم دبستان من همزمان با شروع راهپیمایی های انقلاب در سال 1357 بود. از اوایل پنجم دبستان، به دلیل علاقه زیاد به مطالعه، مامنی به جز مسجد شهر نداشتم و معمولا بعد از مدرسه و مطالعه درس ها، از ساعت 5 عصر درمسجد بودم و مطالعات قرآنی را انجام می دادم. با آشنایی که با دوستان بزرگتر از خود درمسجد پیدا کردم، وارد حوزه حفظ قرآن کریم شدم و در عرض یکسال حفظ کامل قرآن را انجام دادم.
پس از پیروزی انقلاب و درخرداد ماه 1358، به استان گیلان و شهرستان رشت منتقل شدیم و چند ماهی را در آن شهر ساکن بودیم. یادم هست که موقع ثبت نام در مدرسه دین و دانش آن شهر وقتی متوجه حافظ قرآن بودن من و مطالعات بنده در زمینه تاریخ ایران و اسلام شدند، سریع من را ثبت نام کردند. در اواخر مهرماه 1358 بود که پدرم به شهرستان تالش منتقل شد و درروستای اسالم آن شهرستان ساکن شدیم. کلاس اول راهنمایی را درآن منطقه شروع کردم.
اوایل انقلاب بود و بنا به علاقه ای که من به مسجد داشتم، اکثر وقت خودرا در مسجد و دفترحزب جمهوری اسلامی کنار آن سپری می کردم. حفظ قرآن را ادامه دادم ولی کم کم علاقمند به مفاهیم قرآنی شدم و توسط یکی از روحانیونی که درماه رمضان 1358 به منطقه ما آمده بودند با روش مطالعه تفسیر قرآن آشنا شدم و کلاس های عربی را با ایشان شروع کردم. صرف ونحو مقدماتی و متوسط را خدمت ایشان شاگردی کردم. با منطق و فلسفه تا حدودی آشنا شدم.
درگیری های با گروهک های التقاطی از مشکلات اصلی ما در آن زمان بود ومن با گروهی از دوستان در حزب جمهوری اسلامی مبارزات فکری با این گروهک های متعدد را برعهده داشتیم و درمدرسه و بیرون مدرسه برعلیه افکار ضد اسلامی مبارزه می کردیم. در سال 1359 با تشکیل بسیج وارد این نهاد انقلابی شدم. البته درس های مدرسه را با دقت و پشتکار تمام مطالعه میکردم و هیچگاه معدل دوران راهنمایی من از 5/19 کمتر نمی شد. ولی طبق برنامه ریزی، پس از پایان درس ها به بسیج و مسجد می رفتیم و فعالیت های مذهبی و سیاسی خود را انجام می دادیم. ما از امام خمینی (ره) یادگرفته بودیم که این دوتا را درراستای هم بدانیم وازهیچکدام کوتاهی نکنیم.
سال های جنگ را با مطالعه درس ها با دقت هرچه تمام تر و حضور در جبهه در سال 1361 و 1362 و همچنین در سال 1365 سپری کردم و هیچگاه از هیچکدام از دوصحنه خارج نشدم تا اینکه در کنکور سال 1365 رتبه هفتم کنکور را کسب کردم و وارد دانشکده پزشکی دانشگاه تهران شدم.
مطالعات علوم پزشکی خودرا در دانشکده پزشکی باعلاقه زیادی سپری کردم و درسال 1373 با معدل 70/17 درس پزشکی عمومی خودرا به پایان رساندم. در کنار دروس پزشکی به دلیل علاقه زیادی که به علوم انسانی داشتم، مطالعات حوزه فلسفه و علوم مدیریتی را ادامه دادم. به دلیل کسب رتبه خوب علمی در پایان درس پزشکی عمومی در دانشگاه، به من اجازه داده شد که به طور مستقیم و بدون گذراندن طرح، درامتحان ورودی تخصص شرکت کنم. چون علاقه وافری به تخصص طب داخلی داشتم و تقریبا کتب مربوطه آن رشته بیش از هفت بار مطالعه کرده بودم، درامتحان آن رشته شرکت کردم و با رتبه یک وارد آن رشته شدم.
درسال 1375 ازدواج کردم و حاصل زندگی ما سه فرزند است که فرزند اولمان سینا 13 ساله، دومی زهرا 9 ساله و سومی صدرا 6 ساله هستند.
پس از اتمام تخصص داخلی در سال 1376 و کسب رتبه دوم در دانشگاه تهران، با اینکه می توانستم وارد فوق تخصص شوم و همچنین اعلام نیاز هیئت علمی دانشگاه تهران را هم داشتم، ولی به دو علت از اینکار صرف نظر کردم:
1- چون مستقیما وارد تخصص شده بودم و با نظام سلامت کشور شامل خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی و مشکلات آنها آشنا نبودم.
2- مدت ها بود که به دلیل مشغله درسی تخصص و امتحانات و کشیک های مکرر آن رشته از علوم انسانی غفلت کرده بودم و الان فرصتی دست داده بود که کمی به آن علائق خود رسیدگی کنم.
به همین دلایل برای گذراندن دوران طرح خود به شهرستان خلخال رفتم و به هر دو موضوع فوق علاوه بر طبابت و کارتخصصی خود پرداختم. فلسفه را از ابتدا شروع کردم. علوم مدیریت را به طور سازماندهی شده از مدیریت کیفیت و مدیریت راهبردی تا سطح سیاستگذاری عمومی مطالعه کردم و همه این موارد را در یک قالب قرار دادم. البته درهمین زمان، بخش سی سی یو شهرستان را با زحمت زیادی افتتاح کردم چون جمعیت بیماران قلبی آن شهرستان خیلی زیاد بود و به دلیل سردسیر بودن منطقه، انتقال بیماران به شهرستان اردبیل و رشت خیلی مشکل بود. البته دوران دوساله خلخال با مشکلات زیادی سپری شد و مدت سه ماهی را هم دراردبیل بودم. در سال 1377، حکم هیئت علمی من صادر شد. در اوایل در دانشکده پرستاری خلخال و سپس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تدریس را شروع کردم.
مفاهیم حکمت وسلامت را از همان دوران طرح شروع کردم. بعد از مطالعات اخیرم در حوزه حکمت و حاکمیت به این نتیجه رسیده بودم که باید با دانشجویان پزشکی بیشتر دراین زمینه صحبت کنم. آموزش پزشکی مانند همه علوم دیگر در سیر تاریخی 200 ساله اخیر خیلی از مسیر حکمت دور شده است. درکلاس های درس خود بعد از آموزش بیماری ها، زمانی را برای طرح سوالاتی از دانشجویان می کردم که ذهن آنها به سمت کلان نگری در نظام سلامت و ارتباط حکمت وفلسفه با مدیریت نظام سلامت برود. اتفاقات مدیریتی را با هم تحلیل می کردیم.
در دی ماه سال 1378 بود که با حکم دکتر فرهادی و دکتر فروتن، وزیر و معاون آموزشی وزارت بهداشت با هدف ساماندهی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) تهران به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شدم. عرصه جدیدی به نام ساماندهی اورژانس باز شده بود. البته اول فکر نمی کردم که کار خیلی بزرگی باشد چون اورژانس بیمارستان امام را می شناختم ولی فکر اصلی من این بود که بتوانم نگاه حکمت و حاکمیت را بگونه ای دریک موضوع حاکمیتی پیاده کنم وثابت کنم که اندیشه قرآنی با حاکمیت قابل تلفیق بوده و می توان آن را به راحتی اجرا کرد پس آیه کریمه "ومن احیاها فکانما احیاالناس جمیعا" را سرلوحه قرار داده و کاررا دربیمارستان امام شروع کردم.
روزهارا در اورژانس گاهی تا 16 ساعت کار می کردم و مطالعه در زمینه ساماندهی اورژانس هارا درساعات خلوت کاری انجام می دادم. تا اینکه در سال 1379 در مطالعات خود به رشته تخصصی طب اورژانس در سطح دنیا رسیدم. البته درابتدا، سعی کردم این رشته را با نگاه حل مشکلات اورژانس های بیمارستانی خودمان ساماندهی کنم و مطالعات خوبی هم توسط تیم دکتر بیداری در وزارت بهداشت شده بود ولی من به این نتیجه رسیده بودم که این متخصصین باید نگاهی وسیعتر از حد اورژانس بیمارستانی داشته باشند چون دوسال در شبکه بهداشت ودرمان کشور کارکرده بودم و دریافته بودم که اورژانس از خانه های مردم و کف جاده ها شروع می شود پس اورژانس پیش بیمارستانی هم خیلی مهم است وحتی می توان گفت که مهم تر از اورژانس بیمارستانی است چون در لحظات اول باید به بیماران رسیدگی کند. به همین دلیل رشته طب اورژانس را بهترین محل برای پیاده سازی نگاه کلان حکمت وحاکمیت یافتم ووارد حیطه راه اندازی این رشته شدم.
دراواسط سال 1379 بود که با دکتر فیاض، رئیس وقت اورژانس کشور آشنا شدم و با همکاری ایشان طراحی امداد هوایی را انجام دادیم و توانستیم با مرکزیت بیمارستان امام خمینی (ره) امداد هوایی تهران را شروع کنیم که بعدها به تحقیقات و اقدامات درمانی بسیار ارزشمندی منجر گردید.
در اواخر سال 1379 خداوند به من لطف عظیمی نمود و به مدت 40 روز به حج تمتع مشرف شدم و شاید دراین چهل روز بود که خیلی از موضوعات فکری خودرا در زمینه مدیریت بحران ساماندهی کردم. تک تک آیات قرآنی را تایپ کردم و اسلاید کردم وروی هریک از آیات برای استخراج اصول حکمت و حاکمیت کار کردم. هیچ وقت زیبایی کار همزمان پزشکی با این موضوعات را در آن روزها فراموش نمی کنم.
پس از برگشت از حج، با عزم بیشتری کار در حیطه اورژانس را ادمه دادم و حتی موضوعات مدیریت بحران را نیز وارد طب اورژانس کردم وگسترش دادم چون به این نتیجه رسیده بودم که اگر این افراد نگاه کلان مدیریت بحران در نظام سلامت رانداشته باشند، نخواهند توانست ساماندهی اورژانس را انجام بدهند. متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقابل راه اندازی رشته طب اورژانس مقاومت می کرد ولی دانشگاه ایران موفق تر بود و دربیمارستان رسول اکرم (ص) کارراردرسال 1380 شروع کردند.
در ماه رمضان 1381 بود خدمت مقام معظم رهبری با جمعی از اساتید رسیدیم وبه بنده فرصتی داده شد تا موضوعات مورد نظر خودرا بیان کنم. یادم هست که سه موضوع مهم را مطرح کردم وحضرت آقا هرسه را یادداشت فرمودند و پیگیری های جدی از طرف ایشان انجام شد. یکی وضعیت اورژانس های بیمارستانی بود. موضوع بعدی وضعیت تصادفات جاده ای و اورژانس های پیش بیمارستانی بود. موضوع سوم هم وضعیت مدیریت بحران کشور ولزوم ساماندهی آن بود.
ایجاد رشته طب اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی تهران با نگاه کلان مدیریتی را پیگیری کردم تا اولین همایش ارتقای کیفیت مدیریت در اورژانس های کشور را با همکاری 15 استاد از دانشگاه های آمریکا برگزار شد و در همان همایش تصمیم دانشگاه برتاسیس رشته شد ولی بازهم مشکلات اجرایی زیادی در مسیر ایجاد شد به طوری که من مجبور شدم از دانشگاه تهران استعفا نموده و محیط دانشگاهی را ترک کنم.
در اواخر سال 1382 بود که وارد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان امام حسین (ع) شدم و رشته طب اورژانس آن دانشگاه را پیگیری کردم. در کنگره مدیریت بحران بسیج، بحث های زیادی مطرح شد که یکی از مهم ترین آنها لزوم سازماندهی بهتر مدیریت بحران در کشور بود. متاسفانه در دی ماه 1382 زلزله بم رخ داد. در همان روزهای اول با خیلی از همکاران طب اورژانس به منطقه رفتیم. نقائص مدیریتی فراوانی درکار مشاهده می شد. عزم ما برای پیگیری تربیت متخصص طب اورژانس بیشتر شد. حتی پیگیری گسترش رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه مدیریت بحران هم سرلوحه کارها قرار گرفت چون مدیریت بحران فقط شامل سلامت مردم نبود بلکه آب، برق، مخابرات، رسانه، نظم و امنیت منطقه، حمل ونقل، اسکان اضطراری، امداد رسانی، جستجوو نجات، غذاو خیلی مسائل دیگر هم باید برنامه ریزی می شد.
در اردیبهشت 1383 بود که به عنوان رئیس اورژانس کشور منصوب شدم. اولین کارم تجمع همکاران جدیدم در مشهد مقدس و تدوین برنامه راهبردی اورژانس کشور بود. سالها روی این موضوع کارکرده بودم و حالا شرایط اجرایی به لطف خدا آماده شده بود و بهانه ای نداشتم. پس از امام رضا (ع) طلب شفاعت و کمک کرده و با توکل به خدا کار سنگینی را شروع کردم. ده راهبرد اصلی و واهداف عینی مشخص ذیل راهبردها را تعیین کرده و هرکدام از همکاران استان ها مسئولیت اجرای اهداف عینی را به عهده گرفتند. هر هفته جلسات مکرر برای پیگیری میزان اجرای اهداف و رفع موانع اجرایی تشکیل می شد. دوستان خوبی در اورژانس ووزارت بهداشت و همچنین مجلس ووزارتخانه های دیگر پیداکرده بودیم که در این مسیر کمک های شایانی به موضوع ساماندهی اورژانس کردند.
خرید آمبولانس و توزیع صحیح آن، تولید آمبولانس در کشور و تجهیز آن، ساماندهی پایگاه های اورژانس و توسعه پایگاه های جدید، ساماندهی اورژانس های جاده ای، توسعه ناوگان هوایی و دریایی و ریلی اورژانس کشور، تخصصی کردن نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی و استخدام نیروهای جوان در اورژانس، افزایش بودجه اورژانس کشور، مدیریت بحران در حوزه سلامت، انتقال بین بیمارستانی، ساماندهی مرکز 115 کشور و استان، کاهش زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه و خیلی موضوعات دیگر در اولویت کاری ماقرار داشتند و برای همه آنها برنامه ریزی شد که تا پایان برنامه چهارم توسعه اجرایی گردد.
همزمان با مسئولیت اورژانس کشور، پیگیری راه اندازی طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را انجام دادم تا اینکه در مهرماه 1383، اولین دوره دستیاری طب اورژانس دانشگاه راه اندازی شد. کار همزمان در دوحوزه خیلی سنگین بود ولی اعتقاد به کارباعث شده بود که مشکلات خیلی به چشم نیایند. البته در همین مدت سال 1379 تا 1383 پسر اولم سینا و دختر عزیزم زهرا به دنیا آمدند و روز به روز بزرگتر می شدند و رسیدگی به امور آنها نیز وقت زیادی از من می گرفت. البته اگر فداکاری های همسرم نبود که این امر کاملا غیر ممکن می شد.
در سال 1384 و پس از روی کار آمدن دولت جدید، از من خواسته شد که برنامه ای برای وزارت بهداشت بنویسم که برنامه کاملی را آماده کردم ولی در جلسه ای با رئیس جمهور داشتم در مورد خیلی از مسائل به نتیجه نرسیدیم. بنده از وزارت بهداشت خارج شدم و مدتی را دربازرسی ویژه رئیس جمهور و سپس در سازمان امداد و نجات هلال احمر بودم. زلزله قشم و سقوط هواپیما درتهران از حوادثی بود که درسال 1384 رخ داد. پس از چهارماه با نظر رئیس جدید هلال احمر، ریاست دانشگاه هلال احمر را به عهده گرفتم که در آن دوران یکسال ونیم مهم ترین اقدام، ساماندهی مربیان امداد و نجات کشور وانجام مطالعه وسیع در زمینه آموزش همگانی امداد ونجات بود. در سال 1386 به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگشتم و مدیریت گروه طب اورژانس را قبول کردم.
در سال 1385 بود که با مفاهیم پدافند غیرعامل آشنایی بیشتری پیداکردم و گم کرده ی خودرا درآنجا پیداکردم چون آنچه که در تئوری حکمت وحاکمیت یافته بودم،در آن حوزه پیداکردم. مطالعات خودرا در آن زمینه خیلی گسترش دادم و در همه حوزه های حاکمیتی کشور مفاهیم پدافند غیرعامل را بررسی کردم. این موضوع را طی یک طرح مطالعاتی ملی، در همه کشورهای دنیا و درتاریخ زندگی بشر استخراج نمودیم و برنامه ملی مدیریت بحران کشور درشرایط جنگ را تدوین کردیم.
اواخر سال 1387 بود که ریاست دانشگاه تغییر کرد و رئیس جدید، بنده را به عنوان قائم مقام و مشاور اجرایی خود انتخاب کرد وحدود شش ماه بعد به عنوان رئیس شعبه بین الملل دانشگاه انتخاب شدم و به مدت یکسال ونیم در آن منصب فعالیت نمودم. سند راهبردی شعبه بین الملل و طراحی دانشگاه اسلامی بین الملل با الگوی مکتب الصادق و جندی شاپور را انجام دادیم.
درسال 1389 وارد رشته فوق تخصصی غدد ومتابولیسم شدم و از همه کارهای اجرایی خودخارج شدم و فقط به کار بالینی و مطالعه علمی دراین حوزه پرداختم. شاید بتوان گفت انگیره اصلی من از ورود به رشته غدد، مطالعه الگوی زیبای حکمت و حاکمیت در غدد درون ریز بدن انسان به عنوان اشرف مخلوقات بود. پایان نامه من دراین دوره فوق تخصصی، الگوی تدوین سند ملی پیشگیری از چاقی در کشور برای افق 1404 هجری شمسی بود که با نمره بیست پذیرفته شد و سریعا تبدیل به مقاله ای دریک مجله ای بین المللی گردید. در سال 1391 بورد فوق تخصصی غدد را دریافت نموده و دربخش غدد بیمارستان طالقانی مشغول به کار شدم. از روز بعد از فارغ التحصیلی توسط استادبزرگوارم دکتر عزیزی به عنوان معاون پشتیبانی پژوهشکده علوم غدد درون ریز ومتابولیسم منصوب شدم و مقرر گردید برنامه راهبردی آن پژوهشکده را که دردوران دستیاری فوق تخصصی تدوین کرده بودم، اجرایی کنم.
در سال 1391 همچنین به عنوان مسئول دبیرخانه کمیته تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی و ارزیابی راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب گردیدم و راهبردهای قبلی دانشگاه را توسط یک تیم ارزیاب بررسی نموده و برنامه راهبردی جدید دانشگاه را برای سه سال بعدی تدوین نمودیم.
خلاصه اي از شرح حال تحصيلي
· تحصيلات ابتدايي: شهرستان دهدشت
· تحصيلات راهنمايي: تالش، استان گيلان
· تحصيلات دبيرستان: تالش
· فارغ التحصيل دبيرستان دررشته علوم تجربي: سال 1365 بامعدل 35/19
· رتبه دركنكور سراسري علوم تجربي: نفر هفتم كنكورسراسري درسال 1365
· شروع تحصيلات پزشكي دردانشگاه تهران: 1365
· فارغ التحصيل پزشكي عمومي: سال 1373 بامعدل كل 70/17
· قبولي در امتحان ورودي رزيدنسي تخصصي طب داخلي(internal medicine): سال 1373
· نمره امتحان ارتقاي سال اول رزيدنسي طب داخلي : 126 از150
· نمره ارتقاي سال دوم رزيدنسي طب داخلي: 144 از 150
· نمره پره بورد تخصص طب داخلي: 126 از 150
· نمره بورد تخصصي طب داخلي: كتبي( 125 از150) و شفاهي( 148 از 150)
· نفر دوم بورد تخصصي دردانشگاه علوم پزشكي تهران ونفر چهارم بورد تخصصي طب داخلي كشور
· طي دوران سربازي به عنوان هيئت علمي طب داخلي دردانشگاه علوم پزشكي اردبيل از سال 1376 تا1378
· اخذ بورد فوق تخصصی غدد و متابولیسم سال 1391
سوابق آموزشی دکتر شهرام علمداری
· هیئت علمي دانشگاه علوم پزشكي اردبیل 1376 تا 1378
· هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دي ماه 1378تا آذر1382
· هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از آذر 1382 تا کنون
· استاد مدعو مدیریت راهبردی گرایش پدافند غیرعامل دانشگاه عالی دفاع ملی از سال 1390 تا کنون
· استاد مدعو در دانشگاه تهران (دانشکده های محیط زیست، جغرافی و علوم سیاسی)، دانشگاه فارابی، دانشگاه علم وصنعت، دانشگاه مالک اشتر
· مدیرگروه آموزشی طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از دی ماه 1383 تا 1391
· کسب درجه استاد نمونه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1384
· کسب درجه استاد نمونه در دانشگاه علوم پزشکی تهران درسال 1382
· عضو هیئت ممتحنه گواهینامه ودانشنامه تخصصی طب اورژانس در وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی از سال 1381 تا 1389
· رئيس موسسه آموزش عالي علمي كاربردي هلال ايران ازسال 1384 تا 1386
· کسب درجه استاد برتر آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1392
· کسب درجه استاد برتر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1392 با موضوع اقتصاد مقاومتی
· دبیر هیئت بورد تخصصی طب اورژانس دروزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی کشور سال 1386
· کسب دیپلم دودوره آموزشی مقابله با حوادث هسته ای تحت نظر اساتید آژانس انرژی اتمی بین المللی درسال های 2004 و2005
· رياست بخش اورژانس داخلي بيمارستان امام خميني تهران از سال 1378تا سال 1382
· مشاور علمي معاونت درمان وداروي دانشگاه علوم پزشكي تهران ازسال 1379تاسال 1382
· مسئول كميته تخصصي اورژانس ها دردفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه (education development center=EDC) علوم پزشكي تهران درسال 1382
· مسئول كارورزان گروه بيماريهاي داخلي دانشگاه علوم پزشكي تهران از سال 1379تا1381 · معاونت ارزشيابي ومسئول امتحانات دستياران گروه طب داخلي دانشگاه علوم پزشكي تهران از سال 1381· عضويت دركميته دانشگاهي احياي قلبي-ريوي دردانشگاه علوم پزشكي تهران از سال 1380
سوابق پژوهشی دکتر شهرام علمداری
· رئیس کمیته مطالعات راهبردی مدیریت بحران شهر تهران از سال 1386
· مشاور مدیریت بحران ناشی از جنگ سازمان پدافند غیرعامل کشور از سال 1386
· عضو شوراي بهداشت ودرمان مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي از سال 1385
· رئیس کمیته تحقیق وتوسعه سیاست های دانشگاهی و ارزیابی راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 1391
· رئیس کارگروه های آموزش همگانی وامداد ونجات وزارت کشور با حکم وزیر کشور در سال های 1384 تا 1386
· سرپرست علمي گروه ارزشيابي اورژانس هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران از آذرماه 1379 تا سال 1382 وارزشيابي كليه اورژانس هاي درماني (دولتي وخصوصي ) وآموزشي درمحدوده دانشگاه علوم پزشكي تهران درشهرتهران
· عضو هيئت نويسندگان فصلنامه طب داخلي كشور از تيرماه 1381
· عضو گروه تدوین دوره های آموزشی تخصصی مدیریت بحران ناشی از جنگ در وزارت علوم، تحقیقات وفناوری از سال 1386
جوایز ملی دکتر شهرام علمداری
· نشان رتبه برتر پایداری ملی در حوزه تالیف کتاب جامعه آماده، ستاد کل نیروهای مسلح درسال 1388
· نشان رتبه برتر پایداری ملی در حوزه طرح تحقیقاتی الگوی مدیریت بحران کشور درشرایط جنگ، ستاد کل نیروهای مسلح درسال 1389
سوابق اجرایی دکتر شهرام علمداری
· ریاست اورژانس وپلی کلینیک مجتمع بیمارستانی حضرت امام خمینی(ره) تهران از سال 1378 تا1382
· ریاست اورژانس کشور درسا ل های 1383 و1384
· ریاست سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ازسال 1384
· رياست موسسه آموزش عالي علمي كاربردي هلال ايران از سال 1384
· ریاست شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از 1388 تا 1390
· قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه اورژانس، مدیریت بحران وپدافند غیرعامل از سال 1387
· مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 1388
· مشاور مدیریت بحران سازمان پدافند غیرعامل کشور از سال 1385
· دبير كميته هماهنگي – مشورتي آموزش طب اورژانس كشور از سال 1381
· عضو كميسيون پزشكي وپزشك معتمد دانشگاه تهران از سال 1380 تا1383
· طراحي و راه اندازي امداد هوايي (air emergency) با همكاري اورژانس تهران واورژانس كشور دربيمارستان امام خميني درسال 1379
· عضويت درگروه تاييد علمي بيمارستان هاي تامين اجتماعي كشور و بازديد علمي از بيمارستان هاي تامين اجتماعي زاهدان،اراك،رشت،شريعت رضوي تهران،ورامين درسالهاي 1379 و1380 و1381
· عضو گروه تاييد مرگ مغزي كشور با حكم وزير بهداشت از مهرماه 1381
· نماينده معاونت آموزشي وزارت بهداشت درسازمان صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران جهت ارائه برنامه هاي آموزش عمومي فوريت هاي پزشكي(public education)
· سرپرست معاونت آموزش اورژانس كشور درسال1381
· عضو هيئت مديره مجتمع بيمارستاني امام خميني از سال 1379
· ریاست بخش ویژه بیماران زلزله زده بم دربیمارستان امام حسین(ع) دردی ماه وبهمن ماه سال 1382
· نماینده وزارت بهداشت در ستاد حوادث غیرمترقبه وزارت کشور 1383 و 1384
· نماینده جناب آقای دکتر فیروز آبادی در ستاد پیشگیری ومدیریت بحران ریاست جمهوری جهت تدوین لایحه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور
· عضو هیئت مدیره انجمن علمی تخصصی چاقی کشور
سوابق فرهنگی دکتر شهرام علمداری
· عضويت در نيروي مقاومت بسيج از سال 1359 تاكنون
· رئیس کمیته امدادودرمان بسیج جامعه پزشکی کشور
· حافظ كل قرآن كريمدر سال هاي 1360 تا1363
· عضو هيئت پزشكي حج در حج تمتع سال 1379
· عضو شوراي فرهنگي دانشگاه جامع علمي- كاربردي كشور
· عضو فعال هاديان سياسي بسيج و عضو هيئت علمي مدرس در درس های جنگ رواني، احزاب سياسي و سازمان هاي بين المللي
· چاپ مقاله باعنوان " ارائه الگوي مخروط راهبردي و عملياتي طرح جامع علمي ، دكترين امنيت ملي و مهندسي فرهنگي كشور وتبيين نقش نخبگان ملي" در مجله شورای انقلاب فرهنگی کشور
· طراحی ارزیابی دانش و نگرش اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در موضوع اقتصاد مقاومتی، هفته بسیج 1391، نهادنمایندگی ولی فقیه دانشگاه
کتب چاپ شده دکتر شهرام علمداری
· تاليف كتاب (آيا سرطان قابل پيشگيري ودرمان است؟) درسال 1374
· تاليف كتاب (روش تشخيص قدم به قدم در بيماريهاي خون) درسال 1375
· تاليف كتاب نكات برتر طب داخلي جهت امتحانات دستياري در سال 1379
· تاليف سه فصل از كتاب اورژانس هاي انكولوژي درسال 1373
· ترجمه وتالیف 5 فصل از درسنامه کاردان های فوریت های پزشکی وویرایش علمی کل کتاب ، باهمکاری اساتیدگروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به سفارش معاونت آموزشی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی درسال 1383
· تالیف کتاب "جامعه آماده (1) " باموضوع مدیریت بحران در تابستان 1384
· تالیف کتاب ناتوی فرهنگی درسال 1386
· تالیف کتاب الگوها ودیدگاه ها در مدیریت بحران، سازمان پدافند غیرعامل کشور، 1389
· تالیف کتاب طب اورژانس مبتنی بر شواهد زیر نظر دکتر علمداری
مقالات چاپ شده دکتر شهرام علمداری
· The efficacy and safety of interferon Alfa for the treatment of chronic hepatitis B infected subjects in IRAN, medial journal IRAN, volume 16, number 3, fall 1381, November 2002
· Clinical audit of emergency unit before and after establishment of the emergency medicine department, JPMA 62: 154; 2012
· Ability to Correctly Interpret the Chest X-ray by Emergency Medicine Residents at Three Public Hospitals of Tehran 2012, Mazand Univ Med Sci 2012; 22(92): 37-43 (Persian).
· Accessed criteria to different parts of emergency unit in general teaching hospitals of Shaheed Beheshti medical university, Payesh, Journal of The Iranian Institute For Health Sciences Research 2009;3(8): 227-234
· Application of Queuing Analytic Theory to Decrease Waiting Times in Emergency Department: Does it Make Sense? Arch Trauma Res.2012;1(3):101-107. DOI: 10.5812/atr.7177
· Plan to design Policies For Science , Technology and innovation in the field of obesity Prevention and control measures in 20 years national vision, Life Sci J 2012;9(4):5884-5889] (ISSN:1097-8135).
· بررسي ميزان موفقيت ستاد هماهنگي واطلاع رساني درمان دراخذ پذيرش تخت سي سي يو جهت بيماران حاد قلبي مراجعه كننده به اورژانس ها(interhospital transfer) باحجم نمونه نزديك به 2000 بيماردريك سال، مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران،1382
· اصول اجرای مانور در آمادگی های قبل از حوادث، دومین همایش علمی – تحقیقی مدیریت امدادونجات شهریور 1384
· چاپ مقاله باعنوان " ثقلین گرانقدر پیامبر اکرم(ص) الگوی راهبردی وعملیاتی مهندسی فرهنگی درجهان اسلام" در ماهنامه مهندسی فرهنگی شورای انقلاب فرهنگی در تیر1386
· بررسيتطبيقيمديريتجامعه محوربلايادركشورهايمنتخبوارائهالگوييبرايايران، فصلنامهپايش، سالهشتمشمارهاولزمستان١٣٨۷
· نقشهمدیریتوکاهشخطربلایا درنظامسلامتجمهورياسلامیایران، وزارت بهداشت، 1390
· طراحی سیستم ترومای جمهوری اسلامی ایران،مرکز ملی تحقیقات سلامت، 1383
· طراحیالگويمدیریتبحراندر بیمارستانشهدايتجریش، فصلنامهعلمیامدادونجات،سالسوم،شماره 1، 1390
· گزارشراهبرديآموزشهمگانيدرحوزهآمادگيدربرابرسوانحطبيعيوحوادثغيرمترقبه- مجمع تشخیص مصلحت نظام، كميتهآمايش،مسكنوشهرسازي - دكترشهرامعلمداري– زماننشر: مرداد، -1389 كدگزارش: 893204 - شمارگان: 500 نسخه48
پایان نامه های هدایت شده توسط دکتر شهرام علمداری
· پايان نامه كارشناسي ارشد مديريت بيمارستاني با عنوان ارزيابي مديريت اورژانس هوايي در تهران بزرگ درسال 1380
· پايان نامه پزشکی عمومی بررسي 400 مورد خونريزي حاد گوارشي مراجعه كننده به اورژانس بيمارستان امام خميني درسال 1379
· پايان نامه تخصصی طب داخلی با عنوان مقايسه اثرامپرازول 80 ميلي گرم روزانه با امپرازول 40 ميلي گرم روزانه در خونريزي حادگوارشي فوقاني با منشا اولسرپپتيك درسال 1381
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان آینده نگاری مدیریت بحران در حوادث وبلایا در چشم انداز 1404
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان برنامه راهبردی گروه طب اورژانس
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان برنامه راهبردی پدافند غیرعامل نظام سلامت
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان برنامه مدیریت بحران بیمارستان امام حسین تهران
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان برنامه مدیریت بحران بیمارستان شهدای تجریش
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان مشخصات بخش اورژانس آکادمیک
· پایان نامه تخصصی طب اورژانس با عنوان طذاحی فیزیکی بخش های اورژانس بیمارستانی
· پایان نامه تخصصی پزشکی عمومی با عنوان بررسی سیاست های ملی پیشگیری از چاقی در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه
· پایان نامه تخصصی فوق تخصصی غدد با عنوان راهبردهای پیشگیری از چاقی در مدارس ابتدایی جمهوری اسلامی ایران
· پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان مدیریت بحران در سیل احتمالی شیراز
· پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان مدیریت بحران در زلزله احتمالی تهران
· پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان سیاستگذاری در پدافند غیرعامل
· پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان مدیریت بحران دراغتشاشات امنیتی
· پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان جذب و حفظ داوطلبان هلال احمر در جمهوری اسلامی ایران
· پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان ارزیابی آسیب پذیری امنیتی آب و فاضلاب شهر تهران
· پایان نامه PHD با موضوع الگوی فرماندهی و مدیریت بحران در جمهوری اسلامی ایران
· پایان نامه PHD با موضوع الگوی مدیریت بحران جامعه محور در جمهوری اسلامی ایران
· پایان نامه PHD با موضوع الگوی آموزش ارشد و دکترا درحوزه مدیریت بحران
· پایان نامه PHD با موضوع الگوی حکومتی نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران
· پایان نامه PHD با موضوع الگوی دفاع غیرنظامی در جمهوری اسلامی ایران
· پایان نامه PHD با موضوع الگوی دفاع بیولوژیک در جمهوری اسلامی ایران
طرح های تحقیقاتی اجرا شده و یا نظارت شده
· مجری طرح ملی " الگوی تدوین سند جامع مدیریت بحران کشور درشرایط جنگ" درپژوهشکده اموردفاعی کشور در سال 1386 و1387
· سند مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهر تهران
· سند دفاع بیولوژیک وزارتین بهداشت ودرمان و جهاد کشاورزی
· طرح ارزیابی راهبردی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم وتدوین سند راهبردی 1390 تا 1394
· استاد ناظر طرح تحقيقاتي ارزيابي كاركرد اورژانس هوايي تهران زير نظر مركز ملي تحقيقات كشورازسالل 1381
· استاد مشاور ومجري درطرح تحقيقاتي ستاد مبارزه باموادمخدر وزارت بهداشت با عنوان بررسي اپيدميولوژيك،باليني و پاراكلينيكي بيماران معتادتزريقي بصورت مولتي سنتريال دركشور
· مشاور علمي درزمينه اصلاح آئين نامه سلامت جسمي- رواني دراخذ گواهينامه رانندگي دراورژانس كشور
· تدوين اولين برنامه استراتژيك مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي كشور
· تدوين اولين برنامه استراتژيك سازمان امداد ونجات هلال احمر کشور
· تدوين اولين برنامه استراتژيك موسسه علمی کاربردی هلال ایران
· تدوين اولين برنامه استراتژيك شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
· طراحی و اجرای دوره آموزشی MPH مدیریت بحران در بلایای طبیعی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
· تدوین سند راهبردی گروه آموزشی طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
· تدوین سند راهبردی سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران و طراحی ساختار سازمانی
کارگاه ها، همایش ها، سمینارها و دوره های آموزشی اجراشده توسط دکتر علمداری
· هماهنگ کننده (coordinator) كارگاه آموزشي WHO درزمينه سيستم اورژانس پيش بيمارستاني وبيمارستاني درشهريور 1380
· هماهنگ کننده (coordinator) كارگاه بين المللي راهبري(leadership) طب اورژانس درفوريه 2003 درتهران، با همكاري اساتيد دانشگاه هاي جرج واشنگتن،Penn state ، دانشگاه اورگون،ودانشگاه لوما ليندا
· اجرای دو کارگاه فرماندهی بحران در حوادث هسته ای در سازمان انرژی اتمی در قالب کارگاه های آموزشی آژانس انرژی هسته ای
· دبيراجرايي دهمين كنگره بيماريهاي داخلي دانشگاه علوم پزشكي تهران دراسفندماه 1380
· دبيرعلمي اولين كنگره ارتقاي كيفيت مديريت سيستم اورژانس دركشور دراسفند 1382
· عضو كميته علمي اولين كنگره ملي مقابله با بلايا(Disaster medicine) درخرداد 1382
· عضوکمیته علمی کنگره ایران-فرانسه درخرداد1383وارائه سخنرانی درزمینه مدیریت کیفیت درسیستم اورژانس
· اجراي سه كارگاه آموزشي جهت مربيان دانشجويان كارداني فوريت هاي پزشكي(EMT) كشور درمحل معاونت آموزشي وزارت بهداشت درسال هاي 1381 و1382
· دبير اولين سميناربازآموزي طب اورژانس دركشور براي پزشكان عمومي درمرداد،شهريور ومهرسال1382
· اجرای کارگاه مدیریت بحران درکنگره معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور بهمن 1382
· اجرای کارگاه مدیریت بحران جهت مدیران ارشد وکارشناسان وزارت راه وترابری دردانشگاه صنعتی شریف در اسفندماه 1382
· ارائه 12 سخنرانی آموزشی درزمینه مدیریت سیستم اورژانس درسمینارهای سازمان تامین اجتماعی جهت پزشکان وپرستاران آن سازمان
· اجراي اولين كارگاه آموزشي طراحي برنامه بلايا (Disaster plan ) براي روساي اورژانسهاي كشور
· اجراي اولين كارگاه سيستم تروما براي روساي اورژانس هاي كشور براساس طرح پايلوت TEACH- VIP سازمان بهداشت جهاني
· تدوين برنامه بازآموزي پزشكان عمومي در رشته طب اورژانس و اجراي بيش از 10 برنامه بازآموزی در دانشگاه علوم پزشكي تهران ودانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
· ارائه 50 كارگاه مديريت بحران در دانشگاههاي علوم پزشکی و وزارت علوم، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی و وسازمان صنایع دفاعی کشور
· دبیر علمی اولین کنگره تخصصی پدافند غیرعامل وزارت علوم
· دبیر علمی اولین کنگره تخصصی پدافند غیرعامل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
· اجرای پانل برنامه نویسی بیمارستانی بلایا در کنگره بین المللی بسیج جامعه پزشکی درآذر 1383
· اجرای پانل مانور درحوادث غیرمترقبه در کنگره بسیج جامعه پزشکی آذر1383
· اجرای دوکارگاه سه روزه اصول اجرای مانور برای معاونین بهداشتی بیش از 30 دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی- درمانی کشور دربهمن ماه 1383
· اجرای سمینار اصول آماده سازی جامعه برای بلایا در دانشکده علوم پزشکی قم در آذرماه 1383
· اجراي كارگاه آموزشي مديريت بحران جهت مديران ارشد جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران در سال 1385
· رئيس دومين كنگره طب اورژانس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي درسال 1385
· رئيس كميته امدادونجات سومين كنگره مديريت بحران بسيج جامعه پزشكي كشور درسال 1385
· دبیر علمی نشست مشورتی امداد بین المللی صلیب سرخ وهلال احمر 1386
· شرکت در نشست علمی مشورتی " مدیریت اطلاعات دربحران های بهداشتی" کوآلالامپور مالزی 1386
· رئیس سومین کنگره طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درسال 1386
· اجرای کارگاه " دکترین حیات طیبه : از فلسفه تااجرا" درکنگره اخلاق پزشکی سازمان بسیج جامعه پزشکی درقم 1387
سابقه فرماندهی بحران
· حادثه آتش سوزی مسجد ارگ
· حادثه سقوط هواپیمای نظامی در شهرک توحید تهران
· حادثه زلزله قشم
· حادثه زلزله زرند
· حادثه زلزله بلده و چالوس
· حادثه برف گیلان
مطالب مشابه :
طرح انطباق یا!!!!!!!!!!!!!!
آگهی استخدام. انطباق جنسیتی دربیمارستان ها موجب گرافی بگیره وآقایان کارمند هم
مدیریت بحران سازمانی و منابع انسانی
تشکیل سازمان اموراداری استخدامی و تصویب قانون استخدام کشوری در سال حاکم در کارمند
نامه سرگشاده کارکنان سازمان تامین اجتماعی به مسئول انصار حزب ا... استان
مقررات اداری و استخدامی به استخدام سازمان بیمه ( کارمند بیمه دربیمارستان بهبود تبریز
زندگی نامه دکتر علمداری
در سال 1347 پدرم در یک کارگاه خشکشویی کار میکرد وهنوز کارمند دربیمارستان استخدام نیروهای
خلاصه هفت برنامه تحول اداری
(دولت و کارمند) استخدام به هر شکل در بخش دولتی پرستاری ومامایی دربیمارستان خاتم
پرفسور ناصری جراح ایرانی مقیم آلمان
۱۳۲۰ استخدام در شرکت پخش آلمان فدرال دربیمارستان به معاونت و کارمند
عروس خیلی خوشگل بود ،زگیل هم درآورد .!
کارمند بانک ملت پنج –ششماه از استخدام من نگذشته به خاطرات بستری شدنم دربیمارستان که
آموزش مکالمه عربی
آگهی استخدام دربیمارستان اداره پست می روی و از آن کارمند تمبر پستی می خری و آن را
از هرچهارایرانی یک نفراختلال روانی دارد
پیگیر 5 هزار ردیف استخدام
20 زن خبرساز برتر ایران در سال 89
تهران دربیمارستان آرش با خانواده ای کارمند و متوسط به استخدام
برچسب :
استخدام کارمند دربیمارستان