سوال و جواب در خصوص بیمه شخص ثالث و بدنه
2- محدوده اعتبار بیمه نامه اتومبیل چگونه است؟
بیمهنامه بدنه اتومبیل فقط در داخل ایران اعتبار دارد و برای خارج از کشور نیاز به توافق خاص است.
بادرخواست کتبی بیمه گذار و موافقت بیمه گر و کارشناسی مجدد مورد بیمه ، بیمه نامهقابل انتقال خواهد بود،ولی تخفیفات به بیمه گذارجدید منتقل نخواهد شد . که دراینصورت با صدور الحاقیه بیمه نامه به مالک جدید قابل انتقال می باشد.
بله ، بیمه گذار می تواند بیمه نامه را از هر اتومبیلی ، به اتومبیل دیگری که به نام خود اوست انتقال دهد وتخفیفات احتمالی نیز منتقل می شود ولی به اتومبیل دیگری که به نامش نیست قابل انتقال نمی باشد.
•هنگامی که هزینه تعمیر وتعویض قسمتهای اسیب دیده از 70درصد مبلغ بیمه شده بیشتر باشد.
•هنگامی که خودرو سرقت شده با شد واز اعلام آن به مراجع قضایی وانتظامی3ماه گذشته با شد وپیدا نشده باشد.
اولین کاری که بیمه گزار باید انجام دهد تماس با پلیس 110جهت دریافت گزارش پلیس وسپس مراجعه به مراجع حل اختلاف جهت تایید گزارش پلیس و سپس تهیه مدارک لازم ومراجعه به بیمه ایران.
در کلیه بیمه نامه هاچنا نچه هر یک از اقساط در موعد مقرر پرداخت نگردد مطابق ماده ده قانون بیمه تعهد شرکت بیمه به نسبت حق بیمه پرداختی به کل حق بیمه کاهش می یابد ، وچنانچه حتی کل بدهی یک روز دیر تر تسویه شود ادامه پوشش بیمه فقط بعد از بازدید کارشناس بیمه میسر است وصرفا"پرداخت اقساط معوق برای ادامه پوشش کافی نیست .
۸- در خسارتهای بیمه ای اختلاف بر سر میزان خسارت چگونه حل می شود ؟
•با مذاکره وکدخدا منشی و در بیمه بدنه معرفی به مراکز ونمایندگیهای مجاز
•تعیین داور توسط طرفین
•در صورت عدم توافق مراجعه به مراجع قضایی
- از نظر بیمه در چه موقعی اتومبیل ازدست رفته کلی تلقی می شود ؟
•هنگامی که هزینه تعمیر وتعویض قسمتهای اسیب دیده از 70درصد مبلغ بیمه شده بیشتر باشد.
•هنگامی که خودرو سرقت شده با شد واز اعلام ان به مراجع قضایی وانتظامی3ماه گذشته با شد وپیدا نشده باشد.
هر زمان خسارتی اتفاق افتاده و بیمه گذار مبلغ خسارت و یا تعمیر اتومبیل را از شرکت بیمه دریافت نماید موظف است پس از تعمیر اتومبیل مورد بیمه را به رؤیت کارشناس بیمه گر برساند تا بازدید مجددا از سلامتی اتومبیل مورد بیمه تهیه گردد و در بیمه نامه این موضوع ذکر شود به این امر اصطلاحا بازدید مجدد ( پس از خسارت ) می گویند. علت این امر آنست که مشتری موظف است پس از دریافت خسارت اتومبیل را به حالت اول برگرداند تا چنانچه مجددا خسارتی وارد شود معلوم گردد که خسارت مربوط به حادثه جدید است یا قبلی.
المثنی در بیمه نامه شخص ثالث صادر نمی گردد اما گواهی بیمه نامه شخص ثالث خود را با مراجعه به شعبه صادر کننده بیمه نامه خود(با ارئه سند مالکیت و کارت شناسایی معتبر) می توانید دریافت نمایید.
در بیمه نامه های شخص ثالث خسارت به زیان دیده پرداخت می گردد و اصل خسارت از مقصر حادثه دریافت می گردد(ریکاوری) اما در بیمه نامه بدنه خسارت غیر قابل پرداخت می باشد.
المثنی صادر نمی شود اما با ارائه نامه سرقت ، سند مالکیت و کارت شناسایی معتبر گواهی بیمه نامه خود را می توانید از شعبه صادر کننده بیمه نامه دریافت نمایید.
لطفا به لینک های زیر مراجعه فرمائید:1-لینک 1 2-لینک2
مبلغ بیمه نامه بدنه با عنایت به ارزش مورد بیمه و پوششهای درخواستی توسط شما تعیین می گردد لذا به شما پیشنهاد می شود با مراجعه به یکی از نمایندگی های شرکت و مشخص نمودن ارزش مورد بیمه و پوششهای درخواستی شما مبلغ حق بیمه مشخص شود.
بله. تعهدات مندرج در بیمه نامه ثابت می باشد ،در صورت درخواست افزایش تعهدات با درخواست خود به محل صدور بیمه نامه مراجعه فرمایید.
دیه با توجه به نرخ روز مشخص می گردد اما تعهدات شرکت در حد تعهدات مندرج در بیمه نامه شما می باشد.
قانون اعطای تخفیفات در شورای عالی بیمه و تایید هیات دولت مشخص می شود .(موضوع 138 قانون اساسی)وفق ماده 13 مصوبه بیمه مرکزی که در تاریخ 8/12/89 به تایید شورای عالی بیمه رسیده است اذعان می دارد حق بیمه آن دسته از بیمه گذارانی که در مدت اعتبار بیمه نامه موجب پرداخت خسارت از محل بیمه نامه شوند هنگام تجدید بیمه نامه علاوه بر محرومیت از تخفیفات مستلزم پرداخت جریمه نیز می باشد.
بیمه ثالث من 60 م بود وبعد از اجرای طرح90 م ،آنرا به 90م افزایش دادم ،حال که ملغی شده تکلیف ماالتفاوت پرداختی ما چیست؟
متشکرم
سلام
بیمه ثالث من 60 م بود وبعد از اجرای طرح90 م ،آنرا به 90م افزایش دادم ،حال که ملغی شده تکلیف ماالتفاوت پرداختی ما چیست؟
متشکرم
تا زمان قطعی نشدن نرخ نهایی دیه در سال 90 پیشنهاد می گردد اقدام خاصی انجام ندهید ولی در صورت درخواست شما می توانید با مراجعه به شعبه صادر کننده بیمه نامه مبلغ ما به التفاوت خود را وفق شرایط جاری دریافت نمایید.
احتراما اینجانبدر مورخه 7/3/90 اقدام به خرید بیمه شخص ثالث نمودم که در آن زمان با توجه به بحث تغییر قیمت دیه مجبور به پرداخت 521000تومان جهت خرید پوشش 100000000تومانی گردیدم با توجه به بازگشت نرخ دیه به 60000000تومان مابه التفاوت را چگونه می توانم بازپس بگیرم؟
تا زمان قطعی نشدن نرخ نهایی دیه در سال 90 پیشنهاد می گردد اقدام خاصی انجام ندهید ولی در صورت درخواست شما می توانید با مراجعه به شعبه صادر کننده بیمه نامه مبلغ ما به التفاوت خود را وفق شرایط جاری دریافت نمایید.
اینجانب در یک حادثه رانندگی که البته برخورد با گاردیل جاده بوده مصدوم شدم و از ناحیه ساق پا و زانو دچار شکستگی شده و تحت درمان قرار گرفتم آیا می توانم از بیمه سرنشین استفاده نمایم ضمن اینکه خودم راننده بودم و تاریخ تصادف 25/12/89 بوده است لطفا اگر پاسخ مثبت است مراحل آن را جهت اینجانب بیان فرمایید
از راهنمایی شما سپسگذارم
در صورتیکه پوشش سرنشین را در بیمه نامه خود خریداری نموده باشید می توانید با مراجعه به شعب خسارتی در سراسر شرکت (در تهران صرفا واقع در خ شهید مطهری بعد از قائم مقام فراهانی مهونت امور اجرایی بیمه های اتومبیل)و به همراه داشتن کروکی ، مدارک بیمارستانی و پزشکی قانونی ، بیمه نامه و سایر مدارک اقدام به تشکیل پرونده و دریافت خسارت نمایید.
خواستم بدونم برای گرفتن مبلغ فاکتور قسمت های خسارت دیده وسیله نقلیه ام که از بیمه ایران مقصر استفاده شده نشان دادن خود وسیله نقلیه هم لازم است ؟
با تشکر
در صورتیکه اعلام خسارت شما بدون کروکی بوده و مبلغ خسارت بیش از 000/000/5 ریال باشد رویت خودرو پس از سلامت نیاز می باشد.
نرخ دیه در سال 89 ، 000/000/450 ریال و در ماه حرام 000/000/600 ریال بوده و در سال 90 در حال بررسی می باشد. با توجه به درخواست شما می توانید از 000/000/600 ریال به بیشتر با توجه به صلاحدید خود و بررسی ریسک های موجود خریداری نمایید.
درصورتی کی یک اتومبیل به اتومبیل دیگری بزند آیاد اتومبیل خسارت دیده می تواند افت قیمت اتومبیل خود را از بیمه بگیرد .
افت خودرو در تعهدات بیمه گر نمی باشد اما در صورت درخواست ، می توانید از مقصر حادثه مطالبه نمایید.(مقصر حادثه افت خودرو را بایداز جیب خود جبران نماید)
مطالب مشابه :
سوال و جواب در خصوص بیمه شخص ثالث و بدنه
رسول آریانپور مشاور بیمه های المثنی در بیمه نامه شخص ثالث صادر نمی گردد اما گواهی
در صورت مفقود شدن بيمه نامه شخص ثالث چگونه مي توان المثني دريافت نمود ؟
اطلاعات بیمه ای مورد نیاز مردم - در صورت مفقود شدن بيمه نامه شخص ثالث چگونه مي توان المثني
تخفیفهای بیمهای خود را به خودروی جدید انتقال دهید .
( یک معلم ) - تخفیفهای بیمهای خود را به خودروی جدید انتقال دهید . - - ( یک معلم )
تخفیفهای بیمهای خود را به خودروی جدید انتقال دهید .
( یک معلم ) - تخفیفهای بیمهای خود را به خودروی جدید انتقال دهید . -
دریافت قبض المثنی تلفن ثابت
دفتر عطارد - دریافت قبض المثنی تلفن ثابت - پست - پست بانک - همراه اول - مخابرات -مالیات-ایرانسل
مدارک مورد نیاز جهت انتقال خودرو
۸- بیمه نامه شخص ثالث خودرو دارای
برچسب :
المثنی بیمه ماشین