هشدار و آشنایی با سرظان سینه

ماه اکتبر ماه اطلاع رسانی برای سرطان سینه

همه‌ساله در ماه اکتبر مجموعه‌ی تلاش‌ها برای اطلاع‌رسانی در مورد سرطان سینه افزایش می‌یابد. روبان صورتی به عنوان نماد سرطان سینه در ۱۶ ژوئن ۱۹۹۰ معرفی شد. در مسابقه‌ی راهپیمایی که توسط اعضای انجمن کومن در واشنگتن دی‌سی برگزار شده بود، آنها به شرکت‌کنندگان کلاه‌های آفتابی صورتی رنگ هدیه می‌کرد. یک سال بعد در مسابقه‌ی راهپیمایی مشابهی که در نیویورک برگزار شد، انجمن کومن از روبان‌های صورتی به عنوان سمبل افزایش آگاهی درباره‌ی سرطان سینه استفاده کرد و از همان سال، روبان صورتی نماد مبارزه با سرطان سینه انتخاب شد.

 

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌


در سال ۱۹۹۲ در آمریکا، الکساندرا پنی، سردبیر مجله‌ی سلف، این ایده را مطرح کرد که همراه با هر نسخه از شماره‌ی مجله که اختصاص به افزایش آگاهی در مورد سرطان سینه داشت یک روبان صورتی به مخاطب‌های خود هدیه بدهند. در ۶ اکتبر ۱۹۹۷، پاول دیوید‌سون آمریکایی پبنک‌ریبن دات کام را به ثبت جهانی رساند و این تارنما را در اختیار تمام جهانیان قرار داد. در همان سال والتر اسقیفن هلندی به صورت حرفه‌ای شبکه‌ی خیریه‌ای برای روبان صورتی راه‌اندازی کرد.

بعد از مدتی آواندا ویتمن که به عنوان مدل بین‌المللی در پاریس، میلان، نیویورک و سایر پایتخت‌های مد دنیا مشغول به کار بود و در رشته‌ی روان‌شناسی بالینی نیز فارغ‌التحصیل شده بود به انجمن روبان صورتی پیوست و به عنوان چهره‌ی بین‌المللی این کمپین معرفی شد. در حال حاضر انجمن روبان صورتی در ۳۰ کشور از پنج قاره جهان مشغول به فعالیت است.

گروه ایران ویج نیز در این ایام با جمع آوری تصاویر جهانی برای این موضوع سعی در اطلاع رسانی دقیق و کامل داره و از اونجا که برای هیچ ایرانی و ایران ویجی این بیماری را نمیخواهیم پس سعی داریم شما گل بانوی ایران ویجی را با این بیماری بیشتر آشنا کنیم و شما نیز با اطلاع رسانی درست برای دوستانان کمک بزرگی به آنها بکنید شاید همین ایمیل جان خیلی ها را نجات داد که مطمئن هم هستیم همین طور خواهد شد.

 

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌


علائم و تشخیص سرطان پستان



 سرطان سینه (پستان) چیست؟

سرطان پستان عبارت از بدخیمی بافت اصلی پستان. در واقع سلول‌های نسج ‌پستان که سازنده ی شیر برای تغذیه نوزادان است، دچار بدخیمی می ‌شوند.



 علت ایجاد کننده سرطان پستان کدام است؟

برای سرطان پستان علت خاصی وجود ندارد. البته زمینه ی خانوادگی در ابتلا به این بیماری در خانم‌ها موثر می ‌باشد و در خانواده ی افراد مبتلا به سرطان، امکان درگیری این بیماری بیشتر است.

عوامل دیگری نیز در بروز سرطان پستان نقش دارند، از جمله این که اگر در خانمی پریودها از سنین پایین شروع شده باشد، احتمال سرطان پستان بیشتر می ‌شود و یا کسانی که قرص‌های جلوگیری از بارداری را به مدت طولانی استفاده می ‌کنند احتمال درگیری بالاتری دارند و یا خانم‌هایی که پس از یائسه شدن از داروهای استروژنی و هورمونی استفاده می ‌کنند، معمولاً بیشتر به سرطان سینه مبتلا می ‌شوند.


علایم بیماری سرطان پستان کدام است؟

این بیماری شایع‌ترین سرطان در خانم‌ها می‌باشد و میزان ابتلا آن در آقایان کم ‌تر از 1/0است. علایم بیماری سرطان سینه عبارت است از: لمس یک توده ی سفت در داخل پستان که در داخل قسمتی از نسج ‌پستان می ‌باشد و خانم‌ها اگر دقت کنند، متوجه آن خواهند شد و اگر متوجه نشوند، ممکن است به صورت کشیدگی پوست قسمت درگیر خود را نشان دهد و حتی ممکن است باعث زخم شدن آن قسمت از پوست شده و گاهی ممکن است، درگیری‌های بسیار وسیع در ناحیه پستان ایجاد کند که به این مرحله، شروع پاژه گفته می ‌شود و در موارد کمی ممکن است، به‌ صورت ترشحات خونی خود را نشان دهد که این حالت زیاد شایع نیست.

شروع زودتر پریود در سنین پایین، مصرف قرص‌های جلوگیری از بارداری به مدت طولانی و استفاده از داروهای استروژنی و هورمونی در دوران یائسگی ابتلا به سرطان پستان را در خانم ها افزایش می دهند.


 راه‌های تشخیصی سرطان پستان کدام است؟

یکی از راه‌های تشخیص سرطان پستان این است که به خانم‌ها آموزش داده شود که چگونه پستان خود را معاینه کنند و این معاینه باید به ‌طور مرتب و ماهانه و قبل از پریود توسط خود فرد انجام شود. خانم‌ها در صورت وجود توده‌ای مشکوک در پستان، لازم است، بلافاصله به پزشک مراجعه کنند. بدین منظور در برخی کشورها روش‌های غربالگر (SCREENING) به صورت معاینه و مراجعه به پزشک برای هر 4 تا 6 ماه انجام می ‌شود.

هم ‌چنین بررسی‌های ماموگرافی هر سال یا هر دو سال یک بار، از سن حدود 35 سال به بالاتر توصیه می‌ شود و این کار جزو برنامه ی بهداشتی بسیاری از کشورهای پیشرفته می ‌باشد که باعث تشخیص زودرس بیماری می ‌شود و در صورت شک یا مشاهده ی هر توده‌ای در روش غربالگری یا معاینه توسط خود بیمار باید به پزشک مراجعه کرد. معمولاً پزشکان از روش ماموگرافی جهت بررسی و تأیید خوش‌خیم یا بدخیم بودن توده استفاده می‌ کنند. البته در بعضی موارد سونوگرافی هم ارزش تشخیصی بالایی دارد.


 سرطان پستان بیشتر در چه افرادی دیده می ‌شود و آیا زمینه ژنتیکی و خانواده‌ای دارد یا خیر؟

همان‌طور که گفته شد، سرطان ‌پستان بیشتر در خانم‌ها دیده می‌ شود و خطر ابتلا به آن، با افزایش سن بیشتر می ‌شود. عوامل بسیاری در بروز آن موثر است. از جمله ژنتیک؛ در خانواده‌هایی که اقوام درجه یک آن‌ها دچار سرطان پستان شده‌اند، احتمال درگیری و ابتلا به مراتب بالاتر از سایر افراد می ‌باشد.


مطالب مشابه :


بهترین راه برای اینکه یک خانم متاهل زودتر باردار شود چیست ؟

بهترین راه برای اینکه یک خانم متاهل زودتر برای حامله شدن پریود شدن را




نسخه های شفا بخش دکتر خیراندیش

۵ـ آیا راهی برای زودتر یائسه شدن دوره پریود هست راهی برای کم شدن پف




آنچه که باید درباره پریودهای نامنظم بدانید

حداقل 30 درصد بانوان در طول دوران باروری ، پریود تر شدن خونریزی تا راهی برای




هشدار و آشنایی با سرظان سینه

تا عاقلان راهی برای خندیدن باعث زخم شدن آن قسمت از زودتر پریود در سنین




تغییرات هورمونی ماهانه و تاثیرات آن(قابل توجه خانوما وآقایون)

و بعد یک ماه پریود نشده یا شدن دختران برای اولین بار راهی که می‌توانید




افراط در آمیزش و ناراحتی قلبی

،مسائل زناشویی ،تنظیم خانواده،پریود ؛ راهی برای موی سر و ریش و تن زودتر سفید و




برخی درمانهای استاد آل اسحاق

آیا راهی برای گذشت 15 روز از پریود جنین سقط شد دارم ایا شما راهی برای پسردار شدن




آشنایی با علائم و نشانه های حاملگی و بارداری

،مسائل زناشویی ،تنظیم خانواده،پریود ؛ راهی برای بسیار زودتر آغاز می گردد




» فرم دادن باسن

پریود. بیماریهای در اونجا بهتر و زودتر نتیجه خواهید گرفت. ا. برای بزرگ شدن سایز سینه




نکاتی درباره پدر شدن

ها و سازمان‌ها برای پدر شدن و مادر زودتر راهی برای حل مشکلات پیدا ( پریود ) تربیت




برچسب :