چیزایی که تا الان خوندم

همونطور که تو پست قبلی گفتم من تا الان رفرنس اکثر درسارو خوندم . توجه کنید که فقط خوندم و نکته برداری نکردم. چون نیازی به نکته برداری از رفرنس نیست و خلاصه ی دروس رو میتونید توی کتابای درس و کنکور بیابید منابع زیر برای کارشناسی ارشد رشته ی نرم افزار هست و چیزایی که جلوش نوشته شده دقیقا از طرف افرادی که برای کارشناسی ارشد شرکت کردن و قبول شدن معرفی شده. برای شروع اگه دروس رو خوندید و میدونید که اگه یه نگاهی به نکته ها بندازید مطالب ری کاوری میشه بی خیال رفرنس بشید و برید سراغ کتابای درس و کنکور

رفرنس ها

--------------------------------------------------------------

زبان خارجه

زبان عمومی : 504 و GET یا همون کتاب عمومی پارسه

نکته : اگه نرم افزار نارسیس رو دارید تو قسمت آموزش لغاتش حدود 2200 تا لغت هست که من همه رو به حافظه ی دائمم فرستادم . البته تو دو سال . کتاب داستانهای کوچیک رو هم اگه بگیرید بخونید بد نیست و میتونه کمکتون کنه.

زبان تخصصی : زبان تخصصیه راهیان ارشد

نکته : همونطور که گفتم من مشکلی با زبان تخصصی ندارم . چون در حال حاظر تمامی کتاب هایی که میخونم انگلیسی هست . کتابایی مثل Rootkit Arsenal, How to Program In C++/C, Windows Internal, Reversing و کتابای دیگه رو خوندم . اگه میخوایید تو زبون تخصصی قوی بشید هر مطلبی رو که به ذهنتون میرسه فارسی سرچ نکنید و فقط انگلیسی سرچ کنید . مثلا ویندوزتون سرعتش پایینه برید تو گوگل بنویسی Windows Speed is Low یا مثلا میخوایید ویندوز رو نصب کنید برید تو گوگل عوض اینکه بنویسی نحوه ی نصب ویندوز بنویسید How to install Window XP بعد می بینید که مطالبی میاد که با تصاویر توضیح داده و کم کم خودتون رو قوی کنید.

------------------------------------------------------------------------

ریاضیات

ریاضی مهندسی : ریاضی مهندسی دکتر حمید اسمعیلی

نکته: اگه شما هم مثل رشتتن فناوری اطلاعاته این کتاب بهترین کتاب موجود برای شروع این درس به صورت خود خوانه . من کتابای زیادی رو بررسی کردم ولی آخرش به این رسیدم کتاب محمود کریمی هم خیلی توصیه میشه ولی این کتاب هم به صورتی درس داده که فرض کرده شما این درس رو قبلا پاس کردید و بقولی جزو کتابای درس و کنکور هست . کتاب ریاضی مهندسی پیام نور هم بدک نیست و میتونه برای شروع خوب باشه.

محاسبات عددی : روشهای محاسبات عددی، دکتر بهروز قلی زاده

نکته : اگه باز شما هم رشتتون آی تیه این درس رو تو دوره ی کارشناسی نمی خونید. کتاب دکتر قلی زاده برای کسایی نوشته شده که هیچ چی از این درس نمی دونن از سطح پایین شروع کرده و اکثر روشهای محاسبات عددی رو گفته . خیلی عالی بود.

ساختمان گسسته : ساختمان گسسته ی دکتر بهروز قلی زاده

نکته : این کتاب رو بچه های پیام نور تو دوره ی کارشناسی پاسش میکنن . که برای رفرنس هم همین کتاب معرفی میشه . بهتره که وقتتون رو بیشتر برای خوندن فصل های 5و 6 بذارید و خودتون رو علاف فصل های ابتدایی نکنید چون چیزی نداره.

آمار و احتمال مهندسی : آمار و احتمال کاربردی، دکتر مسعود نیکوکار

نکته : کتاب پیام نور هم کتاب خوبیه ولی اسم مسعود نیکوکار هم بعیده که به گوشتون نخورده باشه . این کتاب خوبیش اینه که آخر کتاب تستهای زیادی داره که میتونه مفید باشه . همش هم واسه کارشناسی ارشده .

------------------------------------------------------------------

دروس تخصصی مشترک

ساختمان داده : ساختمان داده ها با زبان ++C ، علیخانزاده

نکته : جدای از بحث کنکور کارشناسی ارشد من این کتاب رو خیلی وقت پیشا به صورت انگلیسی خونده بودم و برای یاد گیری مطالب مرتبط با ساختمان داده ها به صورت کاربردی خیلی میتونه مفید باشه . البته ساختمان داده ها چیز خاصی نداره و میتونه درس نمره آوری باشه ولی بحث جست و جو میتونه خیلی مهم باشه.

مدار منطقی : طراحی دیجیتال ، موریس مانو، سپیدنام

نکته: اگه تو نخ کارشناسی ارشد باشید محاله که اسم این کتاب رو نشنیده باشد، آقای مانو کتابای زیادی نوشته که توشون طراحی دیجیتال (Digital Design) و معماریش واقعا حرف نداره میتونید هم به صورت انگلیسی و هم به صورت فارسی این کتاب رو بخونید و از خوندونش لذت ببرید. فصل های آخر خیلی مهمه خودتون رو مشغول جدول کارنو و اعداد دودویی نکنید خواهشا (اینم تجربه)

نظریه زبان و اتوماتا : مقدمه ای بر نظریه زبان و ماشین ها، دکتر عبدالحسین صراف زاده

نکته : یه کتاب بیشتر در این زمینه وجود نداره که همونطور که میدونید نویسندش آقای پیتر لینز هست منتهی چندین ترجمه برای این کتاب وجود داره و هر کدوم رو که دوست داشتید می تونید بخونید . منتهی از اونجایی که این کتاب پیش نیاز کامپایلر و زبانهای برنامه سازی هست پس لطفا خوب یادش بگیرید که بعدا مثل بلا نسبت تو گل نمونید که من موندم و الان دارم دوباره این درس رو میخونم.

سیستم عامل: سیستم های عامل ، استالینگز،ابراهیمی، ابراهیمی

نکته : واسه درس سیستم عامل هم منابع زیادی وجود داره که میشه از بین اونها به سیستم عامل تننباوم، سیلبرشاتس و استالینگز اشاره کرد که من خودم اینو انتخاب کردم و میتونید کتابای دیگرو هم کنارش بخونید .چون دارم یه سیستم عامل میسازم که اسمش Arcsin OS هست و خیلی راحت تر مطالب سیستم عامل رو درک میکنم. اگه شما هم شروع به ساختن یه سیستم عامل ساده کنید به نظرم میتونه مفید باشه.

معماری : طراحی و معماری کامپیوتر ، دیوید پترسون، مسعود هوشمند

نکته : همونطور که گفتم کتاب موریس مانو هم برای این درس پیشنهاد شده که میتونید بگیرید و بخونید. ولی از اونجایی که من این کتاب رو خیلی وقت پیشا حدود دو سال پیش به صورت لاتین داشتم میخوندم الانم همینو به صورت فارسی خوندم . اگه یه مقدار زبون ماشین بلد باشید فکر نمی کنم کاری داشته باشه . اگه قبلا با حساب دودویی آشنایی دارید فصل 1و2و3 رومیتونید رد کنید.

---------------------------------------------------------------------

دروس تخصصی نرم افزار

کامپایلر : اصول و روشهای کامپایلر، ای هو (AHO)، قُلزم

نکته برای درس کامپایلر هم رفرنس های زیادی به صورت فارسی وجود نداره . پس الکی دنبال کتاب نگردید . کتاب ای هو هم که معروفترین این کتابهاست . البته ترجمش کامل نیست چون من این کتاب رو به صورت لاتین دیدم که بیشتر از 1000 صفحه است ولی ترجمش حدود 600 صفه است . اگه قبل از اینکه این کتاب رو بخونید کتاب کامپایلر پیامنور رو بخونید خیلی میتونه کمکتون کنه چون این درس هم جزو دروس تخصصی نرم افزاره و ما در دوران کارشناسی پاسش نمی کنیم.( در ضمن ترجمه ی کتاب افتضاحه)

زبانهای برنامه سازی :زبانهای برنامه سازی ، پرات، سالخورده

نکته : این کتاب هم که خیلی معروفه و نیازی به معرفی نداره . فقط اگه قبلا با زبانهای سی پلاس پلاس کار کردید و بهش تسلط دارید ( تسطل به این معنا که هر برنامه ای رو اگه به صورت کنسولی ازتون خواستن بنویسی بنویسید ، با مپ و وکتور و وراثت و پنهان سازی و این چیزا خوب آشنا باشید) و از طرفی نظریه زبون رو هم خوب بلد باشید نیازی به خوندن نیست و اگه درس و کنکور رو بخونید کافیه . من این کتاب رو دارم ولی نخوندم گذاشتم اگه مشکلی داشتم بهش مراجعه کنم. چون تقریبا میشه گفت مشکلی با برنامه نویسی ندارم

پایگاه داده : اصول طراحی پایگاه داده ها، سیلبرشاتس، جعفر نژاد قمی

نکته : برای درس پایگاه داده هم کتابای زیادی وجود داره، از جمله کتاب آقای رانکوهی که آخر ما نفهمیدیم این "خرد جهان واقع" یعنی چی . اگه این درس رو با نمره ی خوبی پاس کردید یا اگه به MySQL یا SQL Server تسلط دارید نیازی به خوندم این کتاب هم نیست و فقط به عنوان رفرنس کنارتون باشه که اگه به مشکل برخوردید برید سراغش.

طراحی الگوریتم : طراحی الگوریتم، نیپولیتان، جعفر نژاد قمی

نکته : طراحی الگوریتم هم از اون درسای سخته . والا درسته که پاسش کردیم ولی واقعا به قولی ناپلئونی پاس کردیم . این کتاب رو هم حتما خیلی براش وقت بذارید چون درک برخی از مسائلش واقعا سخته . کتاب پیام نورش هم بد نیست اگه وقت دارید اول اونو بخونید بعد اینو بخونید.

----------------------------------------------------------------------------------

اینا رفرنس هایی بود که من خوندم تو پست بعدی کتابای درس کنکور منابع رو خواهم گفت. قبلا هم تو وبلاگم یه پستی زدمو همه ی رفرنس ها رو به زبان لاتین برای دانلود گذاشتم که میتونید برید اینجا و دانلودشون کنید.موفق باشید. نظر فراموش نشه


مطالب مشابه :


چیزایی که تا الان خوندم

مشاوره ی دکتر حقیقت به من خدا رو ریاضی مهندسی : ریاضی مهندسی دکتر حمید اسمعیلی




1300 تن از اساتید و مدرسان دانشکده‌های علوم تربیتی، طی بیانیه‌ای از نامزدی مهندس موسوی در انتخابات ر

دکتر همایون آذری - دکتر حمید رضا آراسته - دکتر احمد احمدی دکتر عزیزالله تاجیک اسمعیلی




طی شد این عمر

مشاوره ی دکتر حقیقت به من خدا رو




نتایج پذیرش مقالات سمینار پرستار ماما و پژوهش

پروین مظفری، کتایون اسمعیلی لادن ناصح، دکتر فروغ رفیعی، دکتر سرور پرویزی، حمید حقانی




منابع ارشد تربیت بدنی دانشگاه آزاد

دکتر محمود شیخ ـ دکتر مرتضی آر. تی. فلوید ­/ دکتر حمید محمدرضا اسمعیلی.




مصاحبه نشریه فرهنگیان با دکتر تاجیک معاونت دانشگاه فرهنگیان کل کشور

حمید رضا فدایی مصاحبه با دکتر تاجیک اسمعیلی معاونت محترم دانشگاه فرهنگیان مغتنم فرصتی




مقالات پذیرفته شده در دومین همایش اعتیاد و آسیبهای روانی و اجتماعی

دکتر يوسف کريمي. دکتر حمید ارژنگ. حسن معصومه اسمعیلی.




ıllıllı با اجازه مافیای محسن اسمعیلی ıllıllı

محسن اسمعیلی هم در راس آن اسفندیار رحیم مشایی و سپس دکتر حمید بهبهانی وزیر سابق




برچسب :