چند توصیه به دانشجویان درخصوص تحلیل داده های پرسشنامه
یکی از اقدامات اساسی که معمولا" دانشجویان رشته مدیریت در فرایند تدوین پایان نامه با آن مواجه می شوند جمع آوری داده های مورد نیاز و تحلیل آنهاست. در این خصوص چند توصیه به دانشجویان عزیز ارائه می شود.
1- تحلیل داده ها علیرغم اینکه به نظر بسیاری از دانشجویان، کاری سخت و دشوار می آید اما باید گفت بر خلاف این تصور همگانی، این کار نه تنها سخت نیست بلکه نسبت به سایر بخش های پایان نامه، یکی از ساده ترین بخش ها محسوب می شود. لذا، به دانشجویان مقطع ارشد اکیدا" توصیه می شود خود با تهیه یک کتاب آموزش نرم افزار spss و نرم افزار مربوطه و کمک گرفتن از استاد راهنما و مشاور نسبت به تحلیل داده ها اقدام نمایند. این امر به فهم خروجی های spss و نهایتا"، دفاع موفقیت آمیز از پایان نامه کمک شایانی می نماید. هر چند تحقق این توصیه منوط به پشتکار دانشجو و صرف زمان لازم است اما بهترین توصیه ای است که می تواند به دانشجو بشود.
2- اگر به هر دلیل، امکان تحلیل داده ها توسط خود دانشجو امکانپذیر نمی باشد و دانشجو خواهان استفاده از کمک افراد ثالث جهت تحلیل داده هاست باید این امر به دست افراد مورد وثوق و متخصص سپرده شود زیرا: اولا" گاهی مشاهده می شود این افراد بدون بهره گیری از داده های جمع آوری شده توسط دانشجو و با کمک داده هایی که خود از قبل دراختیار دارند(به منظور صرف زمان کمتر جهت ورود داده) مثلا" اقدام به تحلیل داده ها و ارائه خروجی به دانشجو می نمایند؛ ثانیا" گاهی مشاهده می شود این افراد به بهانه های واهی کلیه فصول پایان نامه را از دانشجو می گیرند و بعد اقدام به فروش پایان نامه به افراد غیر می نمایند، در حالیکه آنچه یک تحلیل گر بدان نیازمند است صرفا" سئوالات و فرضیات تحقیق و مدل مفهومی است نه بیشتر؛ ثالثا" برخی از این افراد اساسا" از تخصص لازم در این زمینه و خصوصا" رشته مدیریت برخوردار نمی باشند؛ رابعا"، برخی از این افراد هزینه های قابل توجهی را از دانشجو طلب می نمایند؛ خامسا" برخی از این افراد بلافاصله بعد از دریافت حق الزحمه خود دیگر هیچ تعهدی نسبت به انجام اصلاحات مورد نیاز ندارند و در صورتیکه یکی از اساتید راهنما، مشاور یا داور انجام اصلاحی را ضروری ببیند یا برای تکمیل کار، تحلیل دیگری را پیشنهاد نماید یا حاضر به انجام کار نیستند و یا پرداخت مبالغ اضافی را پیشنهاد می دهند. مضاف بر موارد فوق، گاه دیده می شود که برخی از این افراد نظر خود را بر نظر اساتید راهنما و مشاور و داور مقدم دانسته و برای فرار از انجام اصلاحات، رای اساتید را اشتباه می پندارند تا تحلیل های انجام شده توسط خود را.
3- جهت پرهیز از مشکلات یاد شده فوق، حتما" قبل از هرگونه اقدامی جهت تحلیل داده ها، مراتب را با استاد راهنما طرح نمائید تا ایشان احتمالا" نسبت به معرفی افراد مورد وثوق اقدام نماید.
مطالب مشابه :
فرمت توصیه نامه-Recommendation :
بسوی موفقیت - فرمت توصیه نامه-Recommendation : - کاربرد MBA در کسب و کار
توصیه درخصوص انتخاب موضوع پایان نامه
علمی، آموزشی، اطلاع رسانی امید - توصیه درخصوص انتخاب موضوع پایان نامه -
توصیه هایی برای انتخاب موضوع پایان نامه
علمی، آموزشی، اطلاع رسانی امید - توصیه هایی برای انتخاب موضوع پایان نامه -
چطور یک توصیه نامه کاری برای موسسات ارایه دهنده دوره MBA بنویسیم؟
بسوی موفقیت - چطور یک توصیه نامه کاری برای موسسات ارایه دهنده دوره mba بنویسیم؟ - کاربرد mba در
توصیه به داشتن مقاله بیس(پایه) هنگام ارائه پروپوزال
علمی، آموزشی، اطلاع رسانی امید - توصیه به داشتن مقاله بیس(پایه) هنگام ارائه پروپوزال -
زندگی نامه رکن الدین اوحدی مراغه ای
علمی - زندگی نامه رکن الدین اوحدی مراغه ای برای جوانان سه توصیه دارم : 1)
توصیه نامه یونسکو مربوط به مقام و منزلت معلم
دبيرستان هيات امنايي دكتر حسابي آبدانان - توصیه نامه یونسکو مربوط به مقام و منزلت معلم -
پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی Ph.D. بدون آزمون
انجمن علمی مهندسی صنایع - پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی Ph.D. بدون آزمون - یار و همراه دانشجویان
توصیه هایی عمومی برای امتحانات پایان ترم
علمی، آموزشی، اطلاع رسانی امید - توصیه هایی عمومی بدان پاسخ می گوئید در پاسخ نامه ذکر
ده نکته که نویسندگان توصیه نامه باید در نظر داشته باشند:
بسوی موفقیت - ده نکته که نویسندگان توصیه نامه باید در نظر داشته باشند: - کاربرد mba در کسب و کار
برچسب :
توصیه نامه علمی