معلم برای شما یک قدیس نیست... اما برای فرزندتان هست...

هر مادر یا پدری که فرزندش کلاسهای اول ابتدایی به ویژه کلاس اول و دوم را گذرانده باشد نیک می داند که در این پایه ها معلم برای فرزندشان ، حکم یک قدیس را دارد.همانطوری که روانشناسان تاکید دارند کودکان بین سنین 7 تا 12 سال بهتر است تحت آموزش یک معلم واحد قرار بگیرند، تجربه نیز این امر را ثابت کرده است که اکثر مربیان نیمه وقت در مدارس قادر به برقراری ارتباط کامل با دانش آموزان نیستند. اکثر کودکان در این سن بسیار کنجکاو هستند و شاید معلومات یک معلم نتواند روح علم جویی آنها را ارضا کند ولی در کنار آن روحیات کودکان نیز نمی تواند با چند معلم ارتباط برقرار کند . به همین خاطر در چند سال اخیر مربیان هنر، ورزش ، زبان یا سایر فعالبت های فوق برنامه چندان موفق نبوده و این برنامه ها اکثرا به صورت موقت اجرا و سپس کنار گذاشته شده اند .

اما در بعضی موارد هم برخورد های شدید بین معلم و دانش آموز پیش می آید که گاهی منجر به پافشاری شدید دانش آموز به تعویض کلاس و یا حتی مدرسه ی دانش آموز شده است. روی صحبت این نوشته بیشتر با اولیا است . شکی نیست که هیچ دو معلمی در کل دنیا پیدا نخواهند شد که روش های تدریس یا تربیتی مشابهی داشته باشند . از آنجایی که معلم یک انسان است و انسانها بنا به خواسته ی خداوند متفاوت هستند تمام شیوه های آنان نیز با یکدیگر متفاوت است. شاید شما به عنوان یک مادر یا یک پدر بسیار محترم، با رویکرد معلم فرزندتان زیاد موافق نباشید . شاید با تدریس یا حتی طرز ارتباط برقرار کردن او موافق نباشید . شاید وقتی پای مقایسه به میان بیاید شما نتوانید معلم امسال فرزندتان را با معلم پارسال هم ردیف بدانید. شاید معلم پارسال فرزندتان یک فرد آزاد ، فعال و سرزنده بود و معلم امسال فرزند شما به لحاظ شخصی گرفتار تر و خموده تر باشد .شاید معلم پارسال فرزند شما در بعضی موارد ایرادات آموزشی داشته و معلم امسال فرزند شما بسیار توانمند و ارزنده باشد ، اما هیچ وقت این موضوعات باعث نمی شود که شما بخواهید قداست معلم را در حضور فرزندتان خدشه دارکنید . معلم برای یک کودک 8 ساله حکم یک قدیس را دارد و شاید احترام فرزند شما به معلم زیر بنای اعتقادات دینی اش باشد .و شما با زیر سوال بردن اسطوره های فرزندتان ، در واقع او را از اسطوره های بزرگتر فاصله داده اید . معلم ها با هم متفاوتند همان گونه که همه ی انسانها با هم متفاوتند . هیچ کس نمی تواند ادعا کند که انسان کاملی است .خواه معلم باشد یا هر فرد دیگری.... در هر صورت هر کسی عیبی دارد و این تفاوتهاست که زندگی و جامعه ی ما را مثل رنگین کمان زیبا کرده است . در آموزش و پرورش ایران  تا جایی که این حقیر اطلاع دارم هیچ اجباری برای ثبت نام هیچ دانش آموزی در مدرسه ای خاص نیست(به استثنای دانش آموزان استثنایی) و این مساله این حق را به خانواده می دهد که درصورت عدم رضایت از معلم فرزندش را با تحقیق و شناخت کامل در مدرسه ای ثبت نام کند که مورد پسندش است . اگر مدرسه ی دولتی سر کوچه شان را نپسندید می تواند در مدرسه ی غیرانتفاعی ثبت نام کند (که به نظر نمیرسد در مقایسه با هزینه های کلان زندگی شهریه ی مدارس غیر انتفاعی رقم درشتی به نظر برسد) یا حتی می تواند در یک مدرسه دولتی دیگر ثبت نام کند . حتی اگر شما با روش های معلم موافق نیستید می توانید این موضوع را با خود معلم در میان بگذارید . مدیر مدارس و شورای مدرسه نیز اغلب پیگیر این گونه مسائل هستند . اما در میان گذاشتن این گونه موضوعات با شخص دانش آموز و از بین بردن حریم معلمین کاری بسیار اشتباه خواهد بود که اولین ضربه اش به فرزند خودتان وارد خواهد شد . چرا که در آینده ای نه چندان دور این حرمت شکنی ها برای فرزندتان عادی و تمام کوتاهی های آموزشی خود را گردن معلمان خواهد انداخت .

پس توصیه خانم معین به عنوان یک خواهر کوچک:

مدرسه ی و آموزگار فرزندتان را با وسواس انتخاب کنید.

درصورتی که با روش های معلم موافق نیستید این موضوع را دوستانه با خود آموزگار در میان بگذارید.

درصورت عدم رضایت از مدرسه ی فرزندتان هیچ اجباری برای ادامه  تحصیل فرزندتان در آن مدرسه نیست . بهتر است  کاری که به آن معتقدنیستید را انجام ندهید .

حریم معلمان را حفظ کنید چون معلم به عنوان یکی از بزرگترین عوامل موفقیت در زندگی فرزند شما ایفای نقش خواهد کرد.


مطالب مشابه :


دانشگاه فسا متولد شد

آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی موافقت کرد.به در شهرستان قروه استان




لیست موسسه ها و دانشگاههای غیر انتفاعی - غیر دولتی کشور

وبلاگ رسمی مهدی غلامی میاندهی - لیست موسسه ها و دانشگاههای غیر انتفاعی قروه. موسسه




معلم برای شما یک قدیس نیست... اما برای فرزندتان هست...

کلاس اول الف - معلم برای شما یک قدیس نیست اما برای فرزندتان هست - دبستان پسرانه سما نجف




انجمن حمایت از پژوهش ، پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به سرطان تبریز

سي تي اسكن بيمارستان قروه. ها و اهداف این انجمن غیر انتفاعی و غیر دولتی که توسط یکی از




روش تحقیق روانشناسی

مقایسه سلامت روان شاعران با سایر افراد غیر عادی و غیر انتفاعی در شهرستان قروه




ویژه سرگروه های محترم

قروه: قلقلرود: گزارش بازدید از آموزشگاههای محمد ملایری و حاج فراهانی،حاج رهبر و غیر




کودکان مرزی را بشناسیم .

حتی با تایید نتیجه تست،بچه را به مدارس غیر انتفاعی برده و با ثبت @مرکز یادگیری قروه @




برچسب :