نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی
ادیت پایان نامه های انگلیسی
د ر رشته های مختلف
در مقاطع ارشد و دکتری
فوری
تماس با ما از طریق زیر امکان پذیر است .
تلفن همراه :
09360482779
تلفن ثابت تهران
66926637
ایمیل
ادیت کردن یعنی چه ؟
رسیدن
Academic writing refers to a particular style of expression that scholars use to define the boundaries of their disciplines and their areas of expertise.
نگارش آکادمیک
به سبکی از نگارش گفته می شود که محققین و دانشگاهیان برای ارایه مفاهیم و پژوهشها و دستاوردهای علمی و تجربیات خویش مورد استفاده قرار می دهند .
این روش نگارش دامنه وسیعی از تولیدات علمی را در بر میگیرد و برای نشر کتب دانشگاهی , مقالات مختلف, پایان نامه ها , گزارشهای مستند علمی برای مجلات و فیلمهای علمی مختلف , کنفرانسها و سیمنار های داخلی و خارجی مورد توجه دانشجویان و محققین و اساتید مراکز علمی و مراکز پژوهشی گوناگون در رشته های مختلف است .
زبان گویای ارایه علم در جهان
همه ما می دانیم که برای ورود به هر جامعه ای باید اول از زبان و فرهنگ آن جماعت آگاه باشیم .در گستره علم و دانش نیز "زبان اکادمیک" به عنوان یک زبان مرسوم برای استفاده به شمار می آید . اگر می خواهید در علم و دانش پیشرفت کنید , باید حتما اول این زبان را فرا بگیرید . این زبان به صورت یک سبک خاص است .
مثلا ما در ادبیات انواع گوناگون روشهای نوشتاری را میشناسیم .این روشها به صورت نظم , نثر وهستند .ولی نظم ویا همان شعر نیز به انواع گوناگون از قبیل شعر کلاسیک و مدرن تقسیم شده و شعر کلاسیک فارسی خودش انواع گوناگون دارد . هر فردی که بخواهد وارد جامعه ایرانی شده و در این جامعه زندگی کند باید زبان فارسی و ادبیات این زبان را بشناسد .در غیر اینصورت نمی تواند ارتباط مناسب با مردم برقرار نموده و در کار وزندگی اش از موفقیت کمتری برخوردار خواهد شد . البته این به این معنی نیست که یک دوره دانشگاهی از ادبیات فارسی را بگذراند . بلکه به اندازه نیازش باید از این زبان آگاه شود .این مسئله برای یک ایرانی که می خواهد مثلا به کشور ایتالیا رفته ودر آنجا کار و زندگی کند نیز صدق میکند .
از اینرو اگر می خواهید درچند سال آینده در کار علمی به عنوان یک دانشجو یااستا د فعالیت نمایید , باید حتما زبان آکادمیک و رئش های نگارش به این سبک را فرا بگیرید. چرا که از این به بعد باید با این زبان مطالب خود را بازگویی نمایید و به این زبان با استاد خود ارتباط بر قرارکنید . در غیر اینصورت نمی توان انتظار داشت که استاد تان شما را بخوبی پذیرفته و همکاری می نماید .
حتما دور و بر خودتان دیده اید که می گویند
" این استاد منو تحویل نمیگیره "
" اصلا نمی خواد برای من توضیح بده "
" من خیلی بهش احترام می گذارم .ولی وقتی مطالبم را بهش می دهم اونا رو اصلا نمی خونه و بر می گردونه "
در اینجا باید گفت که حق با استاد شماست
شما به زبان آکادمیک آشنا نیستید و هر مطلبی را که می نویسیدو یا می گویید خارج از یک الگوی آکادمیک مناسب است .
به این دلیل استاد شما نمی تواند با شما ارتباط بر قرار کند و احساس می کند که دانشجوی پر دردسری خواهید بود .چون باید اول به شما بگوید که چگونه به سبک آکادمیک بنویسید .این کار خودش ممکن است یکسال وقت شما را بگیرد . به همین دلیل اساتید در ابتدا دانشجویشان را تست میکنند تا ببینند تا چه اندازه در ارایه مطالب به صورت آکادمیک مهارت دارد .
به این مثال توجه کنید
جمله غیر آکادمیک :
در سال گذشته یک معدن در استان فارس پیدا شد . در این معدن رگه هایی از سنگ آهن وجود دارد که یک مهندس و همکارانش به نام احمدی آنرا کشف کردند .
جمله آکادمیک :
در سال 1392 یک معدن سنگ آهن توسط احمدی و همکاران در استان فارس در ایران کشف شد .
پس باید اول به این زبان نوشتاری و تکنیکهای آن آشنا باشید و بعد وارد جرگه دانشجویان و دانشمندان و دانشوران شوید .
باید بگویم که با همین زبان است که دانش شما به همگان خواهد رسید . شما ممکن است بسیار عالم باشید ولی تا زمانی که نتوانید علم خود را به زبان علمی به گوش عالمان برسانید , هنوز چیزی نیستید . همانند یک کندوی عسل سربسته باقی خواهید ماند .
از طرف دیگر برای استفاده از زبان آکادمیک به ابزارهای دیگری نیز نیاز داریم که باید آنها نیز داشته باشیم
.آشنایی کامل به زبان و ادبیات زبان مادری
آشنایی کامل به یک زبان بین المللی
اشنایی کامل با رشته خودتان
داشتن امکانات کافی برای دریافت اطلا عات علمی ا اینتر نت , کتابخانه ها و ...
مورد اول (زبان مادری) همین زبان فارسی است که در دانشگاه خودتان با آن می نویسید و می خوانید و حرف می زنید . اگر از لحاظ دستوری به این زبان مسلط نباشید , کار تان پیش نمیرود . در اینجا شما اگرچه توانسته اید یک مطلب علمی را در یک صفحه کاغذ بنویسید .ولی این مطلب برای ارایه به یک استاد نیست و همین نقطه ضعف شماست .اگر بتوانید به اصول نگارش یک متن علمی مسلط شوید , آنگاه خواهید توانست , دانش واقعی خود را به همگان نشان دهید . در غیر اینصورت هیچ استاد و یا مرکز علمی پذیرای شما نخواهد بود . برای همین است که برای دادن پذیرش به دانشجویان در اروپا و کشور های دیگر , اول در خواست نگارش یک پرو پوزال چند صفحه ای میکنند تا ببینند شما تا چه اندازه می توانید به صورت آکادمیک اطلا عات خود را بیان کنید . همین چند صفحه کافی است تا شما را بشناسند . بنا بر این کلید موفقیت شما نگارش درست آکادمیک است . من دانشجویانی را می شناسم که با شهریه های کلان در دانشگاه های داخلی و خارجی در رشته های دکتری پذیرش شده اند ولی بعد از دو سال هنوز نتوانسته اند یک پرو پوزال مناسب به متن آکادمیک ارایه بدهند و به همین علت مثل توپ فوتبال بین استاد ها در رفت و آمد هستند .
یکی از این دانشجویان می گفت که عمرش هدر رفته و اساتید دارند وقت او را تلف می کنند .ولی اصل قضیه این بود که نتوانسته به آن استاندارد لازم برای شروع نگارش علمی برسد و این مسئله اساتید را از پدیرش او مردد میکند.
یک مسئله دیگر ضعف زبان انگلیسی است .اگر دانشجویی در نگارش فارسی استاد است ولی نمی تواند به انگلیسی (در یک دانشگاه خارجی) بیان نماید, اینجا مسئله فرق میکند . او اصول کار نگارش را رعایت میکند ولی زبان انگلیسی اش هنوز توان لازم را ندارد .در اینجا می تواند از یک ادیتور مجرب که دانشگاه به او معرفی میکند استفاده نماید . در اینجا استاد کار دانشجو را خوانده و درک کرده که او اصول نگارش را رعایت نموده ولی نتوانسته با انگلیسی بیان نماید . لذا استفاده از ادیتور به عنوان اصلاح کننده اجزای جملات و پاراگرفها ( و نه نویسنده اصلی ) کاری کاملا قانونی و رسمی است و ادیتورهای مجرب از در آمدهای مناسبی در دانشگاه ها برخوردارند.در بسیار از وبسایتهای دانشگاه های دولتی و محلات آی اس آی اسامی ادیتورهای مجرب ثبت شده اند .
مورد دوم (زبان ) است که بر همگان واضح است . این زبان درب ورودی شما به دنیای علم در جهان است . موارد دیگر نیز بر همگان واضح و مبرهن است .
آشنایی با رشته خودتان و داشتن امکانات کافی امری بدیهی است.
نام مقاله :
روش نگارش پرو پوزال
مطالب مشابه :
فرمت توصیه نامه-Recommendation :
فرمت توصیه نامه بعضی دانشگاهها 2 توصیه نامه علمی که توسط اساتید قبلی شما باید
نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی
ضعف شماست .اگر بتوانید به اصول نگارش یک متن علمی مسلط توصیه نامه های اساتید
نکاتی جهت موفقیت در مصاحبه حضوری دکتری
ها، دو یا سه توصیه نامه از اساتید دوره کارشناسی متن های معرفی نامه اساتید به
نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه
نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه توصیه های اساتید عزیزم
نکات مصاحبه دکتری - 1
ها، دو یا سه توصیه نامه از اساتید دوره کارشناسی متن های معرفی نامه اساتید به
روز دفاع از پایان نامه چه کنم؟
حتی به نظر من ایرادهای داوری که متن را به نامه توسط اساتید راهنما توصیه می شود
آخرین توصیه نامه رئیس دانشگاه کاشان برای دانشجویان و کارمندان
آخرین توصیه نامه رئیس دانشگاه کاشان برای دانشجویان و کارمندان
چک لیست اقدامات لازم الاجرا قبل از مهاجرت
در ابتدا بنا بود که با متن بگیرین، یکی از اساتید خز دانشکدتون و یکی توصیه نامه
برچسب :
متن توصیه نامه اساتید