بابک زنجانی کیست؟ + فیلم رقص بابک زنجانی با دختران تاجیکستانی

n00016451-t.jpg  دانلود کلیپ     بابک زنجانی کیست؟   بابک زنجانی؛ سرمایه داری جوان و جنجالی که مدتی است نامش بر سر زبان همه افتاده است. شخصی که روزنامه نیویورک تایمز درباره اش می نویسد تحریم ها برای این سرمایه دار در حکم طلا بودند. این روزنامه آمریکایی در توصیف زنجانی می نویسد:« او خود را یک بسیجی اقتصادی می داند در حالی که یک مرسدس بنز اس ال ۵۰۰ سوار می شود و یک ساعت مچی ۳۰ هزار دلاری در دست دارد، مردی که گفته می شود ۱۳ و نیم میلیارد دلار ثروت دارد.»

به گفته خودش مالک بیش از ۶۰ شرکت از جمله شرکت گروه سورینت در امارات متحده عربی، اولین بانک سرمایه‌گذاری اسلامی در مالزی، سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه، موسسه مالی اعتباری در امارات و بانک ارزش تاجیکستان است و در حال حاضر نیز در ایران و کشورهای دیگر با ۱۷ هزار نفر کارمند در حال تجارت و ارائه خدمات است. زنجانی همچنین مالک هواپیمایی قشم و راه‌آهن سورینت، مالک و رئیس هیات‌مدیره باشگاه فوتبال راه‌آهن است.

این شرکت یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های ایران است. حوزه کاری سورینت شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، امور مالی و بانکی، مهمان‌نوازی، حمل و نقل هوایی تجاری، زیرساخت‌ها، مواد و مصالح ساختمانی، تکنولوژی اطلاعات و توسعه املاک و مستغلات بین‌المللی است که در ایران، امارات متحده عربی، مالزی، ترکیه، تاجیکستان، چین و همچنین دیگر بازارهای در حال ظهور در حال فعالیت است.

 

178105_720.jpg



دو اتفاق مهم باعث شهرت بابک زنجانی و پرتاب او به وسط میدان سیاست، اقتصاد و جامعه ایران شد. در واقع تا قبل از استیضاح وزیر کار رئیس جمهور پیشین شاید کسی او را نمی‌شناخت اما در آن روز در مجلس شورای اسلامی نخستین بار اسمش بصورت ب.ز در فیلمی بی کیفیت که احمدی‌نژاد در صحن علنی مجلس نشان داد آورده شد. فیلم احمدی نژاد سه شخصیت محوری داشت. سعید مرتضوی، فاضل لاریجانی و آقای ز.

اتفاق دیگر آمدن اسم او در لیست تحریم های اروپا و آمریکا بود. وزارت خزانه داری آمریکا در آوریل ۲۰۱۳ حساب های زنجانی را مسدود کرد و قبل از آن نیز در دسامبر ۲۰۱۲ توسط اتحادیه اروپا به دلیل آنچه کمک به دور زدن تحریمها از طریق داشتن نقش کلیدی در تجارت نفت ایران و انتقال پول مربوط به فروش آن به دولت ایران خوانده شد، در لیست تحریم قرار گرفت.

بابک زنجانی به روایت خودش
بابک مرتضی زنجانی متولد ۲۱ اسفند ۱۳۴۹، ۱۲ مارس ۱۹۷۱ در تهران( البته خودش در مصاحبه ای اعلام می کند که متولد ۱۹۷۴میلادی است)، تاجر و سرمایه دار ایرانی است. زنجانی در محله راه آهن تهران به دنیا آمده و پدرش نیز در همان راه آهن کار می کرد. دیپلم خود را از هنرستان رسالت در رشته برق در سال ۷۲ یا ۷۳ گرفته و در نوجوانی و قبل از گرفتن دیپلم در بازار طلا و سکه کار می کرده است.  
IMAGE635192736401352874.jpg
سال ۱۳۷۵ وقتی سربازی رفته، در سپاه تقسیم و به اردکان اعزام شده است. در اردکان چون «مرتب‌تر بود و تمیزتر می‌نوشت» به قرارگاه فرماندهی سپاه اعزام شده است. بعد از حدود ۱۳ تا ۱۴ ماه با دیدار هاشمی رفسنجانی، رئيس جمهور سابق، از قرارگاه سپاه و تأکید بر نیاز برخی مراکز، از جمله بانک مرکزی، وی را به عنوان سرباز به بانک مرکزی تهران می‌فرستند.

زنجانی چندی بعد راننده محسن نوربخش، رئیس وقت بانک مرکزی، می‌شود. او در آنجا غیر از رانندگی کار ثبت نامه‌ها را هم بر عهده می‌گیرد. او بعد از اتمام دوره سربازی به دلیل اینکه «صاحب چند کارت» برای دلالی بانک مرکزی بود تصمیم می‌گیرد در تزریق دلارهای بانک مرکزی برای کنترل بازار فعالیت کند. بابک زنجانی می‌گوید هر روز ۱۷ میلیون دلار از بانک می‌گرفته و پخش می‌کرده و ۱۷ میلیون تومان هم سود دریافت می‌کرده است.

اما نکته مهم این است که ادعای بابک زنجانی توسط اطرافیان مرحوم نوربخش تکذیب شده است. به عنوان مثال یزدان‌پناه که سال‌ها رئیس دفتر وی در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی بوده با صراحت می‌گوید: « مرحوم نوربخش هیچ‌گاه راننده‌ای به نام بابک زنجانی نداشته است» یا محمد‌رضا شجاع‌الدینی، معاون اداری و مالی پیشین بانک مرکزی، بیان کرده پس از آنکه این ادعای بابک زنجانی را شنیده با توجه به آنکه تصویر چاپ‌شده از بابک زنجانی برایش غریب بوده از دوستانش در معاونت مالی و اداری خواسته تا سابقه بابک زنجانی را در این بانک بررسی کنند. پاسخ معاونت مالی و اداری جالب بوده است: «هیچ‌گونه سابقه‌ای از بابک زنجانی در کارگزینی بانک مرکزی وجود ندارد». در این باره اما محمد‌جواد وهاجی قائم‌مقام بانک مرکزی حرف آخر را زده که در دوران مرحوم نوربخش کمیته تزریق ارز به بازار زیر نظر او فعالیت می‌کرده است. وهاجی می‌گوید:« به هیچ وجه شخصی به نام بابک زنجانی را نمی‌شناسد.»

زنجانی بعد از درگذشت نوربخش تصمیم می‌گیرد سالامبور فروش شود( یعنی پوست گوسفند به خارج از ایران بفروشد) علت هم آن بود که می‌فهمد، این حرفه بسیار سودبخش است. او پوست گوسفندان را می‌خرید و می‌داد تا دباغی کنند و بعد به گفته خود، آنها را به ترکیه می‌فرستاد. زنجانی می‌گوید در اولین کانتینری که به ترکیه فرستاد هر سالامبور برایش نیم دلار تمام شد؛ اما آنها را در ترکیه به ۱۹ تا ۲۰ دلار فروخت و پولش یک‌باره چندبرابر شد. او کارش را با ۵ هزار پوست شروع کرد و سودهای کلانی عایدش شد؛ همه چیز خوب پیش‌می‌رفت تا اینکه در سال ۱۹۹۶ میلادی به دلیل چک برگشتی در ۲۲ سالگی ورشکست شد و به مدت دو سال به زندان افتاد.

بعد از آزادی برای وصول چک هایش، غیرقانونی به ترکیه می رود و در آن جا موفق می شود برخی طلب های خود را از بدهکاران بازپس بگیرد. در برگشت به ایران از راه ارومیه دستگیر می شود و پانرده روز در انفرادی می ماند و بعد با ۵۰ هزار تومان جریمه آزاد می شود.

بعد از این اتفاق تجارت سالامبور را این بار در ازمیر ترکیه از سر می گیرد. در همین حین در ترکیه مدیریت بحران می خواند و سپس در دانشگاه اگ یونیورستی ازمیر مهندسی برق را شروع می کند. در این دوران شرکت های مختلفی را راه اندازی یا خریداری می کند و انواع و اقسام لوازم را به ایران وارد می کند.

بابک زنجانی در سال ۱۳۸۵ هواپیمایی قشم را خریداری می کند  که برای تبلیغات تلویزیونی سالی یک میلیارد تومان به صدا و سیما داده که ۵۰۰ میلیون تومان پول و ۵۰۰ میلیون تومان هم بلیط هواپیما است.

زنجانی در سال ۸۸ دوباره بازداشت می شود. خودش دلیل بازداشت در آن روزها را این گونه شرح می دهد:

« یکی از دوستانم چکی را به من داد از آقای... این دوست من از ایشان طلب داشت. دوست من زمینی را از من خرید و چک های آن شخص را به من داد. بعد یک روز مرا برد پیش ایشان و خواست تا طلبش را به من بدهد. از آنجا با هم آشنا شدیم که یک روز هم به من گفت که کارخانه ای در کرج دارد که می خواهد بفروشد. سال ۸۸ بود اما خیابان ها هنوز شلوغ نشده بود. یک روز به دفتر ایشان در تقاطع خیابان شریعتی رفته بودم. وقتی از دفترشان خارج شدم و بازداشتم کردند. سوال و جواب کردند که این چک را بابت چه چیزی گرفته ام و اینطور حرف ها. در شلوغی های سال ۸۸ هم که بازداشت بودم و نمی دانستم. بعد از آن مرا به دادگاه فرستادند... بعد هم چک را به من دادند و گفتند برو به سلامت»

بعد از مدتی او کارهای انتقال پول برای قرارگاه خاتم الانبیاء در زمان ریاست آقای رستم قاسمی را انجام می دهد و به تاسیس بانک در ناجیکستان و مالزی روی می آورد و به پبشنهاد وزیر نفت وقت(قاسمی) و سیف الله جشن ساز مدیرعامل نیکو فروش و در جلسه ای که با حضور غضنفری( وزیر صنعت، معدن و تجارت)، حسینی( وزیر اقتصاد)، بهمنی( رئیس کل بانک مرکزی) برگزار می شود مسئول یافتن مشتری برای نفت ایران می شود.

همچنین در این جلسه یک صورتجلسه دست نویس تنظیم شد و قرار شد برای پول هایی که در خارج است و نمی توان منتقل کنند شرکت HK حسابی در بانک زنجانی در مالزی باز کند و از این طریق پول ها منتقل شود. زنجانی عنوان می کند که ۱۲ کشتی نفت فروخته که حدود ۲۴ میلیون بشکه می شود.

بعد هم که نوبت به موضوع فروش موضوع فروش میعانات گازی به بابک زنجانی می رسد. زنجانی ارائه این پیشنهاد به خودش را از طرف شرکت HK که زیر مجموعه شرکت ملی نفت است می داند چرا که آنها برای پیمانکارانشان، دارو و مصارف اساسی پول نیاز داشتند. او در این مرحله با پتروناس صحبت  می کند و یک میلیارد و دویست میلیون یورو می گیرد و به حساب های شرکت HK نزد بانک First Islamic واریز می کند( HK یکی از شرکت های زیرمجموعه شرکت نفتی نیکوست که در اصل زیرمجموعه وزارت نفت بود).

 زنجانی در این باره عنوان می کند: « ما در این عملیات جان خود را کف دستمان گذاشتیم و فکرمی‌کردیم جایزه هم به ما بدهند. برای فروش بار ۱۲ کشتی نفت ایران کمک کردیم و زمینه آن را فراهم ساختیم، پولش را هم گرفتیم. منافع ما هم فقط همان هفت در هزار کارمزد انتقال پول نفت ایران به داخل کشور بوده است یعنی چیزی حدود ۱۵۰ میلیون دلار.»

بعد از مدتی اتحادیه اروپا او را وارد لیست تحریم های خود می کند، بابک زنجانی در این هنگام پول خود را به «ین» تبدیل و به بانک ژاپن منتقل می کند. پس از آن تصمیم می گیرد برای دور زدن تحریم ها ذی نفع حساب ها را عوض کند. آنجا بود که به فکر شرکت های تامین اجتماعی افتاد، چرا که شرکت های تامین اجتماعی تحریم نمی شدند. معامله ای که باعث گره زدن او با سعید مرتضوی می شود.

نمایندگان هیات تحقیق و تفحص تامین اجتماعی درباره معامله بابک زنجانی و سعید مرتضوی در گزارش خود آورده بودند:

« هیات در روزهای اول به موضوعی دست‌یافت که تا روزهای پایانی کار خود بسیاری از وقت اعضای هیات را درگیر خود کرده بود. تفاهمنامه‌ای به شماره ۹۱/۹۱۵۳/۱۰۰۰ در تاریخ ۲۷ آذر سال ۹۱ بین سازمان هلدینگ سورینت قشم به مدیرعاملی بابک زنجانی منعقد شد. مطابق این تفاهمنامه مقرر شده بود تا سقف چهارمیلیاردیورو (معادل ین ژاپن) ۱۳۸ شرکت متعلق به سازمان تامین‌اجتماعی -که اغلب موضوع تحقیق‌وتفحص بودند- به شرکت سورینت قشم واگذار شود.» در این گزارش آمده است: «اسامی ۱۳۸شرکت از مجموع ۲۰۷شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌اجتماعی (شستا) شامل: هواپیمایی ج‌.‌ا.ا، فولاد خوزستان، فولادمبارکه اصفهان، بانک صادرات، هتل‌های هما، پتروشیمی غدیر، ‌پتروشیمی تبریز، شرکت ملی نفتکش، چوب و کاغذ ایران، شرکت‌های مختلف بیمه‌ای، (ملت، میهن، دانا و پارسیان)، کشتیرانی ج‌.‌ا.ا، بانک‌های مختلف از جمله پاسارگاد، تات، پارسیان، دی و... صنایع مس شهیدباهنر و... به هلدینگ سورینت قشم بوده است، دارای اشکالات عدیده حقوقی و عدم‌ رعایت قوانین مصرح قانونی در ابعاد مختلف است.»

زنجانی در این باره ادعا می کند که «مراحل قانونی خرید شرکت‌ها طی شده بود و آنها مصوبات داخلی خودشان را گرفتند و از کمیته بالاتری هم در زمینه فروش شرکت‌ها مصوبه گرفتند. خودشان هم دوست داشتند از شر این شرکت‌ها راحت شوند، چرا که همه‌شان زیان ده و مشکل دار بودند.»(1)

176092_823.jpg

 

بدهی بابک زنجانی چقدر است؟
یکی از نکات مهم درباره ارتباط بابک زنجانی با وزارت نفت میزان مبلغی است که وی از فروش نفت بدست آورده است. بیژن زنگنه وزیر نفت ایران ۱۹ شهریور ۹۲ گفته بود بابک زنجانی، بیش از دو میلیارد دلار حاصل از فروش نفت ایران را به خزانه دولت واریز نکرده و وزارت نفت و مجلس ایران در حال پیگیری این مساله هستند.  
%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DA%A9%20%D8%B2%D9%86%
یک روز پس از اظهارات زنگنه، زنجانی سخنان  او را تکذیب و گفت این پول در حساب شرکتی وابسته به وزارت نفت در خارج از کشور است و عدم انتقال این پول به وزارت نفت ربطی به او ندارد.   nf00262303-2.jpg

اما بابک زنجانی در ویدئویی که بر روی سایت یوتیوب منتشر کرد، گفت که نقش او در این ماجرا صرفاً کمک به افتتاح حساب برای یکی از شرکت‌های وزارت نفت در بانکی بوده که او در آن کار می‌کرده است. به گفته او این شرکت در هنگ کنگ به ثبت رسیده است. از آنجایی که این شرکت به دلیل تحریم‌ها نمی‌توانسته برای نقل و انتقالات پولی خود حسابی در خارج از کشور داشته باشد، او صرفاً کمک کرده که این شرکتی بتواند حسابی در خارج از کشور باز کند تا پول عاید از فروش محصولات خود را دریافت کند. زنجانی گفت که به دلیل تحریمهای علیه او و بانکی که او در آن فعال بوده و شرکت زیر مجموعه وزارت نفت در آن حساب داشته، انتقال این پول به ایران فعلاً با مشکلاتی همراه است.

اما حمیدرضا حسینی، عضو هیات‌رییسه اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی، اظهار نظر جالبی درباره این حرف های بابک زنجانی می کند. به عقیده حسینی مورد زنجانی از عجایب روزگار است. حسینی احتمال لو رفتن اسامی شرکت‌ها از سوی شخص «بابک زنجانی» را مطرح می کند تا او بتواند در این وضعیت وخیم به بهانه تحریم‌ها از ایفای تعهدات خود سر باز زند. به نظر او اما اینکه می‌بینیم این روزها «بابک زنجانی» با وجود بدهی میلیارد دلاری و ده‌ها سند قلابی آزاد است و به کسی هم جوابگو نیست از عجایب روزگار ماست.

منبع
(1)این بخش از مطلب بیشتر بر اساس مصاحبه تفصیلی آسمان با بابک زنجانی نوشته شده است. دقت در مصاحبه هر خواننده ای را متوجه مبهم و متناقض بودن صحبت های زنجانی می کند.

169389_870.jpg

فیلم کامل و بدون سانسور رقص بابک زنجانی با دختران تاجیکستانی

در پی دستگیری ۴۹ نفر از مقامات ترکیه به اتهام پولشویی و دریافت رشوه از رضا ضراب،تاجر ایرانی الاصل کشور ترکیه و شریک بابک زنجانی خبرگزاری Doğan Haber با انتشار ویدئویی از رقص بابک زنجانی می نویسد این ویدئو ۱۵ مارس ۲۰۱۳ در حاشیه مراسم افتتاح یکی از پروژه های پایانه مسافربری «آسیا اکسپرس» – شرکت هلدینگ توسعه سورینت بابک زنجانی با حضور برخی مقامات تاجیکستانی توسط خبرنگار این خبرگزاری گرفته شده است.                                                               دانلود کلیپ


مطالب مشابه :


فیش حقوقی

جهت دریافت فیش حقوقی بر زحمتکش کیترینگ هواپیمایی جمهوری فیش حقوقی بازنشستگان;




اینترنت ایرانسل

روش دیگر برای دریافت تنظیمات gprs فیش حقوقی بازنشستگان فیش حقوقی شرکت هواپیمایی هما




بابک زنجانی کیست؟ + فیلم رقص بابک زنجانی با دختران تاجیکستانی

فیش حقوقی فرهنگیان تومان هم سود دریافت می صادرات، هتل‌های هما، پتروشیمی غدیر




برچسب :