آیین نامه و دستور العمل اجرایی انتقالات قسمت 1

آیین نامه و دستور العمل اجرایی انتقالات


مقدمه

با وجود اینکه به صراحت در دفاتر راهنمای آزمونهای سراسری دانشگاه تاکید شده است که پذیرفته شدگان هر واحد دانشگاهی (واحدی که خود داوطلب انتخاب کرده است ) بایستی در همان واحد دانشگاهی تا پایان دوره خود تحصیل نموده و تقاضای انتقال به دیگر واحد ها را ننمایند اما در جهت کمک به تعدادی از دانشجویان و خانواده محترم آنان که دارای شرایط خاصی بوده یا خواهند شد این آیین نامه تنظیم و به مورد اجرا گذاشته می شود .

تعاریف

    1- انتقالدانشجو : تغییر محل تحصیل دانشجو از واحد پذیرفته شده به واحد دیگری از دانشگاه آزاد اسلامی در همان رشته و مقطع پذیرفته شده .

   2- میهمانی دانشجو : ادامه تحصیل دانشجو در واحد دیگری از دانشگاه آزاد اسلامی برای مدت معینی در همان رشته و مقطع تحصیلی پذیرفته شده .

   3- جدول همترازی : جدولی است که واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به درجه ، میانگین نمرات آزمون ورودی دوره های تحصیلی ، دوری از مرکز (تهران) و بدی آب و هوا به ده گروه طبقه بندی شده و بر اساس این جدول و ضوابطی که در آیین نامه آورده شده است انتقال و میهمانی دانشجویان حائز شرایط انجام می گیرد . 

 

- انتقال و میهمانی در شرایط کلی

- انتقال و میهمانی در موارد خاص

- سایرموارد

- دستورالعمل اجرائی

- زمان نقل و انتقالات

- نحوه و زمان بررسی در خواستها

- مدارک مثبته لازم جهت هر یک از مواد آیین نامه

- موارد آموزشی و دانشجویی

-جدول همترازی

 

-انتقال و میهمانیدر شرایط کلی

ماده 1- جدول همترازی

1-1 )):انتقال یا میهمانی به گروه 1 جدول همترازی یعنی واحدهای دانشگاهی مستقر در شهر تهران ممنوع است .

2-1)):انتقال یا میهمانی از گروه 3 به گروه 2 جدول همترازی تا حد اقل سقف ده در صد ظرفیت پذیرش واحد با موافقت واحد های دانشگاهی مبداء و مقصد مجاز است و انتقال یا میهمانی بیش از سقف مذکور با موافقت معاونت دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی امکانپذیر است .

:(3-1) انتقال یا میهمانی در داخل واحدهای یک گروه (گروه های هم سطح) با موافقت واحد ها ی دانشگاهی مبداء و مقصد امکانپذیر است . (به استثنای گروه 1و 2

:(4-1) انتقال یا میهمانی در داخل گروه 2 جدول همترازی با موافقت معاونت دانشجویی سازمان مرکزی امکانپذیر است .

:(5-1) انتقال یا میهمانی از گروه های بالای جدول همترازی به گروه های پایین جدول همترازی امکانپذیر است .

:(6-1) انتقال از گروه های پایین جدول همترازی با موافقت  واحدهای مبداء و مقصد امکانپذیر است .(به استثنای گروه 1و2

:(7-1) انتقال بیش از یک گروه بالاتر و میهمانی بیش از دو گروه بالاتر در جدول همترازی چنانچه در داخل استان باشد با موافقت رئیس منطقه و چنانچه خارج از استان باشد با موافقت معاونت دانشجویی سازمان مرکزی امکان پذیر است.(به استثنای گروه 1و 2

:(8-1) میهمان درجدول همترازی از گروه های پایین تا دو گروه بالاتر صرفا با موافقت واحدهای مبداء و مقصد امکانپذیر است .به استثنای گروه 1و2

انتقال و میهمانی در موارد خاص

ماده 2- دانشجویان متاهل

:(1-2) انتقال و میهمانی دانشجویان دختر در صورتیکه پس از ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه ازدواج کرده باشند به محل زندگی همسر ، بدون هیچ محدودیتی انجام می شود در صورتی که دانشگاه محل زندگی همسر دانشجو فاقد رشته تحصیلی دانشجو باشد می تواند به شهرهای همجوار که رشته در آنها دایر است منتقل گردد.

:(2-2) انتقال و میهمانی دانشجوی دختر که قبل از ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه ازدواج کرده است به مرکز استان محل زندگی همسر ، در صورت احراز حداقل نمره آزمون آخرین نفر واحد مقصد انجام می شود و در صورتیکه نمره آخرین نفر واحد مقصد انجام می شود و در صورتیکه نمره آخرین نفر را کسب ننماید به شهرهای استان محل زندگی همسر امکان پذیر است . در صورتی که دانشگاه محل زندگی همسر دانشجو فاقد رشته تحصیلی دانشجو باشد می تواند به شهرهای همجوار که رشته در آنها دایر است منتقل گردد .

:(3-2) انتقال و میهمانی دانشجویان پسر متاهل به محل زندگی همسر به استثنای گروه های 1و 2 و مراکز استانها پس از بررسی تعداد متقاضیان در صورت امکان انجام می شود .

ماده 3- چند دانشجویی

1-3)): برای کمک به خانواده هایی که چند دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی دارند در صورت موجود بودن رشته و مقطع تحصیلی انتقال آنان به هر یک از گروه های جدول که دیگر اعضای خانواده اشتغال به تحصیل دارند امکان پذیر است .

:(2-3) در صورتیکه  رشته و مقطع تحصیلی دانشجو در واحد هایی که  دیگر اعضای خانواده اشتغال به تحصیل دارند  دایر نباشد انتقال یا میهمانی به شهرهای همجوار یا استان محل زندگی والدین امکان پذیر است .(به استثنای گروه های 1و2)

:(3-3) در صورتیکه متقاضی  انتقال یا میهمانی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می نماید و یکی دیگر از اعضای خانواده وی در سایر دانشگاهها (غیر از دانشگاه آزاد اسلامی ) مشغول به تحصیل باشد دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی می تواند به واحد دانشگاه آزاد اسلامی شهر محل اشتغال به تحصیل عضو دیگر خانواده (که غیر از دانشگاه آزاد اسلامی است ) انتقال یا میهمان گردد .

ماده 4- فوت

1-4)): در صورت فوت پدر  چنانچه دانشجو تنها فرزند و یا سرپرست خانواده باشد انتقال وی به محل زندگی والدین امکان پذیر است .

2-4)): در صورت فوت پدر یا مادر دانشجو در صورتی که دانشجو مشمول تبصره (1) نگردد به مدت دونیمسال میهمان به محل زندگی والدین امکان پذیر است .

:(3-4) در صورت فوت پدر و مادر دانشجو انتقال دانشجو به محل زندگی والدین امکان پذیر است .

:(4-4) در صورت فوت همسر دانشجویان دختر چنانچه دارای فرزند باشند انتقال دانشجوی دختر به محل زندگی والدین خود  امکان پذیر است .و درصورتیکه فاقد فرزند باشد به مدت دو نیمسال میهمانی به محل زندگی والدین امکان پذیر است.

ماده 5- دانشجویان کارمند دولت  

دانشجویان کارمند دولت   ، در صورت ارائه حکم انتقال اداری پس از ورود به دانشگاه و معرفی نامه از بالاترین مقام سازمان ذیربط به هر یک از گروه های جدول همترازی امکان پذیر است .

ماده 6- بیماران خاص و معلولین 

انتقال و میهمانی دانشجویانی که مبتلا به بیماری صعب العلاج و مصدومیت و ضایعات پیشرفته و یا دارای معلولیت می باشند در صورتیکه امکان ارائه خدمات درمانی مورد نیاز در شهر محل تحصیل فراهم نباشد پس از بررسی و تائید پزشک معتمد واحد (فرم شماره 3 پیوست آیین نامه) در صورت موافقت کمیسیون پزشکی سازمان مرکزی به هر یک از گروههای جدول همترازی امکان پذیر است .

ماده 7- دانشجویان شاهد و ایثارگر 

انتقال و میهمانی همسر و فرزندان شهید و مفقودالاثر ، آزادگان و همسر و فرزندان آنان ، جانبازان بالاتر از 40 در صد و  همسر و فرزندانجانبازان بالاتر از 50 درصدبه کلیه واحد های دانشگاه آزاد اسلامیپس از تایید کمیسیون ایثارگران سازمان مرکزی بلامانع است ( بقیه موارد مربوط به خانواده ها ی ایثارگران براساس آیین نامه ای که قبلا تنظیم و تصویب شده کماکان توسط کمیته مربوط بررسی و پیشنهاد شده و پس از تصویب ریاست دانشگاه مراتب توسط حوزه معاونت دانشجوئی انجام خواهد شد .)

ماده 8- هیئت علمی

:(1-8) انتقال همسر و فرزندان اعضای هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی به هر یک از گروه های جدول همترازی در چهار چوب تفاهم نامه (موضوع بند 2-8 این ماده ) امکان پذیر است .

2-8)):در صورت همکاری متقابل وزارتین علوم و تحقیقات و فناوری و بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و همچنین سایر موسسات آموزش عالی کشور که با دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه مربوطه را امضا کرده باشند و نسبت به انتقال فرزند و همسر اعضای  هیئت علمی رسمی و تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند. دانشگاه آزاد اسلامی نیز نسبت به انتقال همسر و فرزندان اعضای هیات علمی رسمی و تمام وقت موسسات مزبور با مرتبه علمی مربی و بالاتر به شرط ارائه معرفی نامه از وزارتین وسایر موسسات مذکور به هر یک از گروههای جدول همترازی طبق مقررات اقدام خواهد نمود.

ادامه دارد...


مطالب مشابه :


آیین نامه و دستور العمل اجرایی انتقالات قسمت 1

معاونت دانشجوئی دانشگاه آزاد رفسنجان. می تواند به واحد دانشگاه آزاد اسلامی شهر




شماره تلفن های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

+نوشته شده در چهارشنبه بیستم مهر 1390ساعت 16:49 توسط همیاردانشجویی دانشگاه آزاد رفسنجان |




مصاحبه اختصاصی وبلاگ دانشگاه کار فسنجان با ریاست محترم دانشگاه

ریاست محترم دانشگاه کار واحد رفسنجان. چند ساعت تدریس در دانشگاه آزاد در چند سال گذشته




معرفی و سوابق دکتر فردین نعمت زاده عضو هيات علمي دانشگاه كار واحد رفسنجان

دانشگاه کار واحد رفسنجان و متالورژي از بهمن ماه 1385 تا بهمن ماه 1386در دانشگاه آزاد واحد




مقایسه اعتبار و رنکینگ دانشگاههای مالزی با ایران در سطح بین الملل

دانشگاه کار واحد رفسنجان رشته ساخت تولید دانشگاه کار رفسنجان دانشگاه آزاد




جشن دانشجویان جدیدالورود

مهندس صفریان ریاست محنرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان و حجت السلام آقای دانش




همایش ملی «پسته، محور توسعه اقتصادی» در دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان برگزار شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان نیز از برگزاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد




نخستین کنگره‌ شعر و ادبیات عاشورایی در افغانستان فراخوان داد -

دانشگاه آزاد واحد رفسنجان. سیستم مکانیزه دانشگاه آزاد(انتخاب واحدونمرات)




برچسب :