نکته های که رزمندگان ،جانبازان ،آزادگان وفرزندان شهدا وایثارگران شاغل بدانند

ایثارگران وجانبازان وفرزندان شاهد وآزادگان در قانون بودجه سال 93

 

قسمتی از قانون بودجه سال ۱۳۹۳

 

- دولت موظف است رزمندگان غیرشاغل دارای دوازده ماه سابقه رزمندگی و پیشمرگان کُرد مسلمان را تحت پوشش بیمه درمانی قرار دهد. اعتبارات این بند از محل ردیف بیمه ایرانیان قابل پرداخت است.


 تبصره ۱۶-الف- تحصیل ایثارگران، حافظان کل قرآن کریم و قاریان ممتاز کشوری و مشمولان بند(ک) ماده (۲۰) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی رایگان است. هزینه‌های مربوط به دانشگاه پیام‌نور، دانشگاههای علمی- کاربردی و دوره‌های شبانه و همچنین مراکز آموزشی و پژوهشی غیردولتی از طریق دستگاههای ذی‌ربط اعم از بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان اوقاف و امور خیریه در ابتدای هر نیمسال تحصیلی از محل اعتبارات برنامه ۳۰۴۶۷ پیوست شماره (۴) این قانون پرداخت می‌شود. کمک هزینه تحصیلی اعم از شهریه ثابت و متغیر پرداختی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران به ایثارگران وافراد مشمول خانواده آنها که در واحدهای بین‌الملل داخل یا خارج دانشگاههای دولتی و یا غیردولتی پذیرفته می‌شوند، معادل شهریه پرداختی به پذیرفته‌شدگان رشته‌ها و مقاطع مشابه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و واحدهای دانشگاهی داخلی تعیین و پرداخت می‌گردد وباقی‌مانده شهریه توسط دانشجو اعم از ایثارگر یا خانواده وی تأمین و پرداخت می‌شود.

آیین‌نامه اجرائی این بند ظرف دوماه از تاریخ تصویب این قانون به‌ پیشنهاد دستگاههای اجرائی ذی‌ربط با تأیید معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور به‌تصویب هیأت‌وزیران می‌رسد.

ب- بند (ک) ماده (۲۰) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۳ با اضافه شدن عبارت «و همسران شهداء و همسران جانبازان بیست و پنج‌درصد (۲۵%) و بالاتر و همسران آزادگان» اجراء می‌شود. اعتبار مورد نیاز تا سقف بیست و پنج میلیارد (۲۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از محل صرفه‌جویی اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران توسط این بنیاد پرداخت می‌شود.

ج- دولت مکلف است صددرصد (۱۰۰%) هزینه‌های درمانی مربوط به ایثارگران بازنشسته و شاغل در دستگاههای اجرائی و افراد تحت تکفل آنها اعم از خدمات درمان و بیمه تکمیلی را توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت نماید.

معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مکلف است اعتبار موردنیاز را از سرجمع اعتبارات دستگاههای اجرائی و صندوقهای بازنشستگی (اعتبار برنامه ۳۰۴۴۰) کسر کند و به بنیاد شهید و امور ایثارگران اختصاص دهد. اعتبارات این بند از محل ردیف ۵۳-۵۵۰۰۰۰ جدول شماره (۹) این قانون تأمین می‌شود.

د- در اجرای بند (ل) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، وزارت راه و شهرسازی موظف است با هماهنگی و معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به تأمین مسکن و یا زمین مسکونی برای حداقل پنجاه و دو هزار نفر از واجدین شرایط که قبلاً از زمین و یا مسکن واگذاری از سوی دولت استفاده نکرده‌اند، مسکن و یا زمین بر مبنای زمین به قیمت منطقه‌ای و سایر هزینه‌ها به قیمت تمام شده واگذار نماید.

ه – بانک مرکزی موظف است از طریق بانکهای عامل در سال ۱۳۹۳ به تعداد یکصد هزار نفر از جانبازان پانزده درصد (۱۵%) و بالاتر با اولویت درصد جانبازی، آزادگان، خانواده شهدا(همسر، والدین و فرزندان)‌، ایثارگران با حداقل دو و نیم سال حضور در جبهه، فرزندان جانبازان هفتاد درصد(۷۰%) و بالاتر و وراث تحت تکفل جانبازان بیست و پنج درصد(۲۵%) و بالاتر و وراث تحت تکفل آزادگان متوفی فقط یک فقره تسهیلات مسکن براساس قوانین مربوطه و برابر قانون الزام بانکها به پرداخت تسهیلات به وراث جانبازان و آزادگان متوفی مصوب ۲۲/۱/۱۳۸۰ (واجدین شرایط) برای خرید یا ساخت مسکن اعطاء نماید.

مبلغ تسهیلات مزبور به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با جمعیت بیش از یک‌میلیون نفر، هفتصد و بیست میلیون (۷۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، مراکز استان‌ها، ششصد میلیون (۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، سایر شهرها پانصد میلیون (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، روستاها سیصد میلیون(۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در شهرهای جدید معادل سقف تسهیلات مرکز همان استان و با نرخ چهاردرصد(۴%) با مدت بازپرداخت بیست‌ساله بدون رعایت الگوی مصوب مسکن و نوساز بودن تعیین می‌شود.

۱- دولت موظف است نسبت به تضمین پیش‌بینی و پرداخت مابه‌التفاوت سود بانکی تا سقف نرخ مصوب نظام بانکی به بانکهای عامل با تأیید وزارت راه و شهرسازی(‌سازمان ملی زمین و مسکن) اقدام و اعتبار مورد نیاز را در ردیفهای مربوطه منظور نماید. همچنین بانکهای عامل موظفند نسبت به ارزیابی ملک، محاسبه و أخذ تضمین‌های بازپرداخت لازم به میزان اصل تسهیلات و سود سهم ایثارگر(چهار درصد (۴%)) اقدام نمایند.

۲- ایثارگرانی که در سالهای گذشته از تسهیلات مسکن تا سقف پنجاه میلیون(۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال استفاده نموده‌اند و همچنین افرادی که وام دریافتی قبلی خود را بدون در نظر گرفتن سقف مبلغ طی مدتی کمتر از سه سال تا پایان سال ۱۳۹۲ تسویه نموده‌اند و جانبازان هفتاددرصد(۷۰%) و بالاتر که با توجه به وضعیت جسمانی دارای مسکن نامناسب می‌باشند با تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌توانند مجدداً از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

۳- وامهای حمایتی غیرایثارگری از قبیل وامهای کارمندی و شرکتی و نظایر آن مانع دریافت این تسهیلات نمی‌شوند. افراد مشمول می‌توانند مشترکاً از تسهیلات بانکی متعلقه برای یک واحد مسکونی استفاده نمایند.

۴- اوراق واگذاری از قبیل برگه یا قرارداد واگذاری توسط اداره کل راه و شهرسازی ملاک ارائه تسهیلات نزد بانکهای عامل می‌باشد. افراد واجد شرایطی که مسکن آنها از طریق تعاونی‌های معتبر همانند نیروهای مسلح تأمین می‌شود و همچنین مشمولین ساکن روستاها و شهرهایی که اکثریت املاک و منازل مسکونی آنها فاقد سند رسمی هستند، می‌توانند با وثیقه و یا تضمین معتبر بدون ارائه سند ملکی رسمی و یا ثبتی تسهیلات مقرر را دریافت و در همان محل احداث یا خرید نمایند.

۵- بانکهای عامل مجازند جهت احداث واحدهای مسکونی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ایثارگران مشمول این بند تسهیلات مربوطه را پرداخت کنند تا پس از احداث به افراد واجد شرایط مذکور که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی می‌شوند فروش اقساطی نمایند.

۶- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق بانکهای عامل به ایثارگرانی که دارای مسکن نامناسب یا ناتمام می‌باشند و در سنوات گذشته از تسهیلات مسکن کمتر از سقف وام مصوب در سال ۱۳۹۳ استفاده کرده‌اند فقط برای یک‌بار با معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران‌، مابه‌التفاوت وام قبلی و یا با فک رهن و تسویه از یک فقره وام مسکن در قالب تسهیلات ساخت با همان وثیقه قبلی و یا وثیقه جدید پرداخت نماید. زمان پذیرش تقاضای این تسهیلات توسط بانکهای عامل از ابتدای تیرماه ۱۳۹۳ به مدت یک‌سال و ملاک، تاریخ صدور معرفی‌نامه توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌باشد.

و - افراد و رزمندگانی که در دوران دفاع مقدس و حوادث زمان انقلاب اسلامی دچار آسیب‌ جسمی، روحی و روانی شده‌اند ولی صورت سانحه و مدارک بالینی همزمان را ندارند، با معرفی یگانهای اعزام‌کننده و نهادهای متولی توسط کمیسیون احراز بنیاد شهید و امور ایثارگران و با نظر کمیسیون پزشکی، جانبازی آنها مورد تأیید قرار می‌گیرد و متناسب با میزان جانبازی‌ آنها تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار می‌گیرند.

 

  در ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم تسهیلاتی جهت رزمندگان در نظر گرفته شده است ولیکن با وجود گذشت بیش از دو سال از ابلاغ برنامه تا کنون هیچ ایین نامه اجرایی و یا همتی در جهت اجرای قانون دیده نمی شود  قوانین حمایتی که در برنامه پنجم جهت رزمندگان پیش بینی شده است بشرح زیر می باشد .

 

 بند ح ماده ۴۴ :دولت مکلف است به منظور حفظ کرامت و منزلت ایثارگران و رزمندگان معسر، نسبت به تأمین معیشت و پوشش بیمه‌ای آنان در قالب بودجه سنواتی اقدام نماید.».

 

بند ی- سند راهبردی خدمات‌رسانی به رزمندگان توسط ستاد کل نیروهای مسلح با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونت برنامه‌ریزی و معاونت راهبردی رئیس جمهور تهیه و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

 

بند م- جانبازانی که صورت سانحه و مدارک بالینی ندارند ولی از نظر کمیسیون پزشکی، جانبازی آنان مورد تأیید است، متناسب با میزان جانبازی‌شان تحت پوشش بنیاد شهید قرار می‌گیرند.

 

بند ط- دولت نسبت به ساماندهی و برقراری مستمری بسیجیان و رزمندگان معسر دوران دفاع دولت نسبت به ساماندهی و برقراری مستمری بسیجیان و رزمندگان معسر دوران دفاع مقدس اعم از بسیجیان تحت فرماندهی سپاه پاسداران، کمیته انقلاب اسلامی و جهاد سازندگی اقدام نماید.

 

لذا  ایثارگران گرامی باید از نمایندگان خود در مجلس درخواست کنند تا در جهت اجرایی نمودن قوانین پیگیری های لازم را انجام دهند .

 

ماده 108قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران(جانبازی)

 

ماده 108 - پرسنلي كه يك يا چند عضو خود يا بخشي از آن را براي هميشه از دست دهند، يا بيش از يك سال به منظور درمان بستري گردند، و يا به علت فقدان سلامتي ، تمام يا بخشي از توان كاري خود را از دست بدهند و تا يك سال كارآيي خود را به دست نياورند، چنانچه در يكي از موارد مذكور در ماده فوق اين وضعيت براي آنان به وجود آمده باشد جانباز و در ساير موارد معلول شناخته مي شوند. 
جانبازان و معلولين از نظر وضعيت خدمتي مشمول يكي از بندهاي زير خواهند شد: 
الف - پرسنلي كه خسارت وارده بر عضو يا اعضا آنان و يا ميزان كارآيي از دست رفته ايشان جزئي بوده و امكان ادامه خدمت بدون مشقت براي آنان وجود داشته باشد به خدمت ادامه خواهند داد. 
ب - پرسنلي كه خسارات وارده بر عضو يا اعضا آنان و يا ميزان كارايي از دست رفته ايشان در حدي باشد كه ادامه خدمت براي آنان توام با مشقت باشد لكن شخصا مايل به ادامه خدمت باشند به خدمت ادامه مي دهند و در صورت عدم تمايل بازنشسته مي گردند. 
ج - پرسنلي كه خسارت وارده بر عضو يا اعضا آنان و يا ميزان كارايي از دست رفته ايشان در حدي باشد كه امكان ادامه خدمت را از آنان سلب نمايد و پرسنلي كه بيش از يك سال بستري باشند بازنشسته مي گردند. 
تبصره 1 - تشخيص تطبيق وضعيت پرسنل با اين ماده و بندهاي آن از نظر پزشكي بر عهده كميسيون عالي پزشكي مي باشد. 
تبصره 2 - پرسنلي كه بر اساس اين ماده بازنشسته مي گردند چنانچه حداكثر تا 5 سال پس از بازنشستگي سلامت خود را به نحوي بازيابند كه به تشخيص كميسيون عالي پزشكي امكان ارجاع شغل به آنان وجود داشته باشد در صورتي كه واجد صلاحيت اعاده به خدمت باشند با تمايل شخصي و با تصويب مقامات مذكور در ماده 78 اين قانون با درجه يا رتبه قبل از بازنشستگي به خدمت اعاده مي گردند.

 

قسمتی از مصاحبه فاش نیوز با مسئول محترم ایثارگران ارتش جناب سرهنگ جعفری در خصوص ماده ۱۰۸ :

 فاش نیوز: نحوه پرداخت بعد از احراز جانبازی چگونه است؟

 - وقتی جانباز چه کادر چه وظیفه در ارتش درصد جانبازی می گیرد و توسط کمیسیون عالی پزشکی مشمول بند «ج» می شود که یکی از موارد قانونی مذکور در ماده 108 ارتش است به سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح معرفی می شود و به عنوان یک فرد بازنشسته مشمول دریافت مستمری و تحت پوشش بیمه درمانی خانواده قرار می گیرد. جانباز بر حسب وضعیتش مشمول 2 نوع از بند «ج» می شود:

 1 – بند «ج» جزئی که استحقاقش در همین حد است.

 2- بند «ج» کلی که تبدیل به حالت اشتغال می شود و از مزایای حالت اشتغال برخوردار می شود. همانطور که در ابتدا به آن اشاره نمودم برای اجرای قانون حالت اشتغال پرسنل وظیفه قانون، بنیاد شهید را مکلف کرده است  و ما ملزم به معرفی جانباز به بنیاد شهید هستیم. اما متأسفانه تا به امروز ساز و کار اجرای این قانون در بنیاد برای پرسنل وظیفه مهیا نشده است.

 به طور کلی بند «ج» دو قسمت می باشد : 1 – جزئی 2 – کلی که به همان حالت اشتغال با در نظر گرفتن دریافت مستمری و بیمه اطلاق می شود، اما در بنیاد در حال حاضر آنها فقط حق پرستاری  و ما به التفاوت حقوق حالت اشتغال را می گیرند. ولی در هر صورت تحت اجرای قانون حالت اشتغال مانند همرزمان شهیدشان نیستند. مثلاً یک شهید سرباز که خانواده و همسر داشته، اکنون خانواده وی مطابق با درجه آن شهید حقوق می گیرند و پس از پایان دوره 30  سال بازنشسته می شود و خانواده وی پاداش خواهند گرفت، اما همرزم شهید سرباز که  اکنون قطع نخاع شده و 70 درصد بنیاد و 95 درصد ارتش را گرفته ، نه از درجه و نه از حقوق حالت اشتغال مطابق با درجه برخوردار می گردد و وضعیتش هم بعد از 30 سال پایان خدمت مشخص نیست که آیا به وی پاداش تعلق می گیرد یا خیر؟ قانون تصریح دارد که بنیاد این اقدامات را انجام دهد ولی فعلاً بنیاد ساز و کارش را برای اجرای آن تعیین نکرده است.

 فاش نیوز: بند «الف» و «ب» ماده 108 را هم توضیح دهید؟

 - تفاوت این سه بند در امتیازات است. بند «الف» امتیازاتش بسیار کمتر از بند «ج» است. مثلاً جانباز وظیفه ای که شامل بند «الف» می شود، مستمری شامل حالش نمی شود و همچنین تحت پوشش بیمه هم قرار نمی گیرد؛ فقط کمک هزینه ای هر چند وقت یک بار به صورت پاداش پرداخت می گردد و همچنین کسر خدمت سربازی که شامل حال فرزندانشان می گردد.

 بند «ب» بیشتر برای پرسنل کادر است که علی رغم ضایعات وارده بر بدنشان، مایلند ادامه خدمت دهند. بند «ب» در حقیقت همان بند «ج» است که اجرای آن اختیاری است و توسط خود پرسنل انجام می گیرد.

 برخی از تسهیلات فرزندان شاهد شاغل وایثارگران وجانبازان زیر25% به نقل از خبر آنلاین

 الف- در تمامی قوانین و مقررات مصوب، چنانچه با ذکر درصد محدودیتی برای بهره‌مندی جانبازان تعیین نشده باشد، آن امتیاز به تمامی جانبازان با هر درصدی تعلق خواهد گرفت و مجریان نمی‌توانند محدودیتی در اجرا قائل شوند؛ به طور مثال در قانون واگذاری خودرو، جانبازان 50درصد و بالاتر مشمول این امتیاز می‌شوند، لذا واگذاری خودرو به درصدهای پایین‌تر از 50درصد مجاز نخواهد بود.

ب- چنانچه در قانون، استفاده از تسهیلات را به تشخیص کمیسیون یا شورایی گذاشته باشند، بهره‌مندی از تسهیلات پس از تأیید آن کمیسیون یا شورا خواهد بود؛ به طور مثال در قانون حالت اشتغال درصد، ملاک بهره‌مندی از حقوق حالت اشتغال نیست، اما تشخیص ازکارافتادگی برای دریافت حقوق حالت اشتغال، با کمیسیون‌های پزشکی ذی‌صلاح در بنیاد و نیروهای مسلح است.
ج- اغلب امتیازات و تسهیلات در قوانین شامل مستخدمین دستگاه‌های اجرایی است. لذا جانبازانی که مستخدم نیستند کمتر از این امتیازات برخوردار هستند که این نقص فقط توسط مقنن قابل رفع است.
د- اهم تسهیلاتی که جانبازان زیر 25درصد می‌توانند همانند جانبازان 25درصد و بالاتر از آن بهره‌مند شوند، به قرار زیر است:
 - اعاده به خدمت: این جانبازان چنانچه به صورت رسمی، قراردادی، پیمانی، روزمزد و... در خدمت دستگاهی بوده‌اند و از آن دستگاه بدون آرای مراجع قضایی، هیأت‌های تخلفات اداری یا مراجع قانونی مشابه از خدمت منفک شده باشند، برای یک‌بار می‌توانند اعاده به خدمت شوند.
 - حالت اشتغال: جانبازان زیر 25درصد چنانچه عارضه جانبازی آنها یا مجموع عوارض جانبازی با سایر عوارض غیرجانبازی آنان از قبیل بیماری یا حوادثی مانند تصادف و... با تشخیص کمیسیون پزشکی به مرز ازکارافتادگی برسد، مشمول می‌شوند.
- حقوق وظیفه: چنانچه جانباز زیر 25درصد با شرحی که در بند(2) ارائه شد ازکارافتاده کلی شناخته نشد ولی ازکارافتاده جزئی شناخته شد می‌تواند از حقوق وظیفه برخوردار شود.
 - تبدیل وضعیت استخدامی: جانبازان زیر 25درصد با هر نوع وضعیت خدمتی در دستگاه‌های اجرایی می‌توانند تقاضای تبدیل وضعیت استخدامی خود را به رسمی، ثابت یا عناوین مشابه بکنند و دستگاه مکلف به اجرای قانون است.
 - تقلیل ساعت کاری و ایجاد پست همتراز: جانبازان زیر 25درصد برابر آیین‌نامه اجرایی ماده9 و 11 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان نمی‌توانند از جدول تقلیل ساعت کاری استفاده کنند، اما چنانچه کمیسیون پزشکی وضعیت جسمی و روحی آنان را به‌گونه‌ای تشخیص دهد که قادر به کار تمام‌وقت نباشند، می‌توانند از مزایای پست همتراز برابر قانون استفاده کنند.
 - حق پرستاری: جانبازان زیر 25درصد اعصاب و روان و شیمیایی با تشخیص کمیسیون پزشکی می‌توانند از حق پرستاری استفاده کنند.
 - ماموریت آموزشی: جانبازان زیر‌25درصد شاغل در دستگاه‌های مشمول قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان، می‌توانند از مأموریت آموزشی با استفاده از تمامی حقوق و مزایای مربوط بهره‌مند شوند.
 - یک مقطع تحصیلی بالاتر و یک گروه تشویقی: جانبازان زیر‌25درصد از امتیازات یک مقطع تحصیلی بالاتر و یک گروه تشویقی برخوردار خواهند شد.
 - جانبازان زیر 25درصد مشمول مواد 17،16،15،13،7،6 و 19 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان هستند. البته ماده13 این قانون آیین‌نامه اجرایی دارد که بخشی از مواد این آیین‌نامه برای جانبازان بالاتر از 25درصد وضع شده است.
 - معافیت از مالیات برحقوق و دستمزد: جانبازان زیر‌25درصد شاغل از معافیت مالیات برحقوق و دستمزد برخوردارند و حقوق آنان مشمول دریافت مالیات نمی‌شود.
 - معافیت از پرداخت کسورات بازنشستگی و بیمه: جانبازان زیر 25درصد شاغل از پرداخت کسورات بیمه و بازنشستگی معاف هستند.
 - مسکن: برابر مصوبه هیأت وزیران جانبازان زیر 25درصد از امتیاز مسکن مهر برخوردار بوده و همانند جانبازان بالای 25درصد می‌توانند از وام مسکن در قالب تأمین مسکن مهر برخوردار باشند.
 - استخدام و اشتغال: جانبازان زیر 25درصد می‌توانند از سهمیه‌های استخدامی برخوردار شوند و از تسهیلات شغلی مانند وام اشتغال استفاده کنند.
 - پروانه کسب: برابر قانون نظام صنفی، وزارت بازرگانی مکلف است، نسبت به صدور پروانه کسب برای جانبازانزیر 25درصد اقدام کند.

 - درمان: جانبازان زیر 25درصد و افراد تحت تکفل آنان از بیمه همگانی و تکمیلی برخوردار هستند و چنانچه شاغل در دستگاه‌های اجرایی نباشند، توسط بنیاد، بیمه خواهند شد.

در ضمن بنده با وجود معتمد معین ایثارگران وشاهد شهرستان بناب وازطرفی چون فقه و حقوق درمقطع کارشناسی ارشد خوندم علاوه برتمام قوانین وتسهیلات تصویبی دولت به ایثارگران وجانبازان ،آزادگان وفرزندان شاهد درقانون جامع وبرنامه پنجم توسعه ، به تمام قوانین ومقررات ومجازات های آیین دادرسی مدنی و کیفری وقوانین و تبصره های دادگاهها و دادسرا ها کاملا مسلط و می توانم با همکاری شما عزیزان ایثارگر و شاهد حق و حقوق خودمان را از دولت بگیریم.

البته از خود بنده در آموزش و پرورش بناب هم بیمه تکمیلی ، طلایی ،عمر و... را کسر می کنند یا به جایگاه شغلی ایثارگران و جانبازان و آزادگان و فرزندان شاهد در آموزش و پرورش اهمیت خاصی قائل نیستندمعاون متوسطه (آقای اروج زاده) با همکاری مسئول متوسطه(آقای انصاری) امسال تمام دروس آمادگی دفاعی که حق نداشتند وچندین ساله که چندین بار دوره های آموزشی و تخصصی دیده بودم درس ندادند؟  ازمن که دومین مربی تخصصی بعد از آقای عبدالحسین زاده هستم (البته بعد از بازنشسته شدن استادم رزمنده هشت سال دفاع مقدس آقای حسین روشنی ) درس آمادگی دفاعی ندادند چرا؟ نمی دانم ؟در حالی که طبق ماده 7 قانون ایثارگران در تسهیلات باید شغل مناسب با شان ومنزلت اجتماعی و روحیه روانی و عاطفی فرزندان شهید وایثارگران سازگار باشد در غیر اینصورت مدیر یا رییس باید بستر مناسب و شرایط شغلی وجایگاه خوب وعالی ودر محل خدمتی که ایثارگر راحت وآسایش روحی و روانی دارد آماده کنددر حالی که توجهی ندارند. البته بسیاری از مدیران ومسئولین شهرستان هر وقت نام شهید و ایثارگر را بر زبان جاری می کنند اونقدر درشت تلفظ می کنند که ما مات مبهوت وحیران می مانیم ، اما شما را به خدا به جای این کار ها درست بنویسید.

با تشکر روز جمعه هجدهم مهرماه ، توسط سید پیمان امجدی معتمد معین ایثارگران وشاهد شهرستان بناب

 

 

                                                                        

 


مطالب مشابه :


رونمایی ازکتاب ( تولد پهلوان )زندگینامه سردار شهید میر حسین امجدی

پیامِ آيات درس دين و زندگی سال دوم دبیرستان سما بناب با مدرک سما واحد بناب




نمونه سوالات پیشنهادی آمادگی دفاعی از کتاب جدیدالتالیف جهت استفاده همکاران ودانش آموزان

سلام , خوش آمدید دوستان عزیز مدیریت وبلاگ : سید پیمان امجدی دبیر آموزش و پرورش بناب با مدرک




برگزاری نشست روشنگری سیاسی با حضور دکتر سراج

صبح امروز آمفي تئاتر دانشکده فني و حرفه اي سما ميزبان پسرانه سما واحد بناب بودند که




نکته های که رزمندگان ،جانبازان ،آزادگان وفرزندان شهدا وایثارگران شاغل بدانند

فرهنگی سما واحد بناب مبلغ تسهیلات مزبور به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با




طراحـــــی جالب و مبتکـــــرانه کتابخانه

آموزشکده سما واحد بناب. دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران




انتخاب سه واحد صادر کننده نمونه ملی از آذربایجان شرقی

بناب خبرلری انتخاب سه واحد صادر کننده نمونه ملی از آذربایجان آموزشکده فنی و حرفه ای سما .




معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشکده فنی کشاورزی مراغه

گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب 4. (دولتی) 5 . گروه مکانیک خودرو سما بناب .




مقالات علمی اینجانب (بمهن محمد حسین رحمتی)

گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب 4. گروه مکانیک خودرو سما بناب




استاد طرح 1 ارشدم ...!

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب. آموزشکده سما واحد بناب. دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد




برچسب :