طراحي الگوي جديد آموزش زبان‌هاي خارجي

در راستاي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش انجام مي شود :
طراحي الگوي جديد آموزش زبان‌هاي خارجي
معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش از طراحي الگوي جديد آموزش زبان هاي خارجي در راستاي سند تحول بنيادين اين وزارتخانه خبر داد.

نخستين شوراي سياست‌گذاري زبان‌هاي خارجي در سال جاري با حضور دكتر محمديان، صاحب‌نظران تعليم و تربيت اساتيد دانشگاه، دبيران آزموده، متخصصان موضوعي و برنامه‌ريزان درسي برگزار شد.

به گزارش مركز اطلاع رساني وروابط عمومي وزارت آموزش وپرورش به نقل از سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي ، حجت‌الاسلام دكتر محي‌الدين بهرام‌ محمديان تغيير ساختار نظام آموزشي 3ـ3ـ6 را فرصتي مناسب براي گروه‌هاي‌ زبان خارجي، براي دستيابي به يك روش و الگوي آموزشي جديد با نگاهي نو دانست و افزود: شناسايي نيازهاي دانش‌آموزان در عصر حاضر از ضروريات نظام آموزشي است.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش ضمن ابراز احترام به خدمات و زحمات گذشتگان، بر بهره‌گيري از دستاوردهاي ايشان تأكيد و اظهار كرد: كار علمي، يك نقد علمي متناسب با نيازهاي معاصر نظام آموزشي است.

وي در ادامه خاطر نشان كرد : در سند ملي آموزش و پرورش، مباني فلسفي آموزش و پرورش، ويژگي‌هاي انسان مطلوب و دانش‌آموز توانمند، نياز بازار كار، چشم‌انداز و دورنماي اهداف و جايگاه آموزش، آموزش زبان در اشتغال، مهارت و فن‌آوري و حوزه‌هاي عرصه علم و دانش مطرح شده، كه راهنماي خوبي براي حوزه برنامه‌ريزي است.

معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش با اشاره به طراحي الگوي جديد آموزش زبان‌هاي خارجي براساس اهداف سند ملي آموزش و پرورش افزود: براساس مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش، زبان‌هاي خارجي شامل زبان‌هاي فرانسه ، روسي، آلماني و اسپانيايي است و به دليل كثرت مخاطبان، بر زبان انگليسي تمركز و تأكيد ويژه‌اي شده است.

دكتر محمديان يكي از تكاليف مهم سند ملي آموزش و پرورش را توليد بسته آموزشي دانست و افزود: بسته آموزشي شامل راهنماي معلم، كتاب درسي، نشريات آموزشي و كمك آموزشي، محتواي الكترونيكي، لوح فشرده و فيلم‌هاي آموزشي است كه لازم است هم‌زمان با توليد راهنماي برنامه درسي، تدوين گردد.

وي از ديگر دستاوردهاي سند ملي آموزش و پرورش و برنامه درسي ملي را تنوع در محيط يادگيري دانست و اظهار كرد: كلاس درس تنها فضاي آموزشي نيست و آزمايشگاه، گردش‌هاي علمي، موزه، كتابخانه و ... مي‌توانند فضاهاي متنوع يادگيري ‌باشند.

معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش فرايند توليد برنامه درسي و محتواي آموزشي را مستلزم توجه به مباني و اسناد بالادستي و انجام نيازسنجي دقيق دانست و افزود: اهداف، نيازها، ضرورت‌ها بعد از احصاء توسط شورا بازنويسي، و در راهنماي برنامه درسي زبان‌هاي خارجي سياست‌گذاري شود.

وي هم‌چنين اعتباربخشي، اجراي آزمايشي، اشاعه برنامه، آموزش معلمان و فراهم ساختن محيط‌هاي يادگيري متناسب با برنامه‌هاي درسي جديد را از ديگر مراحل فرايند توليد برنامه درسي دانست و افزود: نظرسنجي محتواي توليد شده از رؤساي گروه‌هاي آموزشي استان‌هاي سراسر كشور، متخصصان موضوعي و معلمان برگزيده سراسر كشور در تمام مراحل توليد امكان‌پذير و ضروري است.


مطالب مشابه :


کلنگ احداث استخر شنای دانش آموزی آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد

اسدآباد نیوز - کلنگ احداث استخر شنای دانش آموزی آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد - سیاسی اجتماعی




گزارش عملكرد سه ماهه ي دوم سال تحصیلی 91-90

بسمه تعالی. اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد . گزارش عملكرد سه ماهه ي دوم سال تحصیلی 91-90




طراحي الگوي جديد آموزش زبان‌هاي خارجي

گروه آموزشی زبان انگلیسی شهرستان اسدآباد معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش با اشاره به




جشنواره دوسالانه نهج البلاغه

اخبـــــــــــــار اسـدآبـــــــــــاد - جشنواره دوسالانه نهج البلاغه - Asadabad Iran and world news




افتتاح دبیرستان خلیج فارس شهرستان اسدآباد با دستان استاندار استان همدان

اسدآباد نیوز - افتتاح دبیرستان خلیج فارس شهرستان روابط عمومی آموزش و پرورش اسدآباد:




برگزاری جشن میلاد در دهه کرامت از سوی آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد

امور بانوان فرمانداری شهرستان اسدآباد - برگزاری جشن میلاد در دهه کرامت از سوی آموزش و پرورش




ارج نهادن به مقام شامخ شهیدان بویژه شهید علی اکبر صوفی

آموزش و پرورش اسدآباد اسدآباد شهر سید جمال نا گفتنی ها پروانه ی بی




شیوه نامه اجرای جشنواره ملاصدرا

باسلام قابل توجه گروه ادبیات شهرستان اسداباد آموزش و پرورش استان مازندران در نظر دارد




توانبخشی در کشیدگی عضله ساق پا

گروه آموزشی تربیت بدنی اسدآباد - توانبخشی در کشیدگی عضله ساق پا آموزش و پرورش استان




اسامی كانديدا هاي ثبت نام شده اسدآباد

اسدآباد نیوز - اسامی كانديدا هاي ثبت نام شده اسدآباد مصطفی خزایی، دبیر آموزش و پرورش.




برچسب :