دهمین کنفرانس بیوشیمی فیزیک ایران در جهرم، به کار خود پایان داد
وبلاگ خبری باربدنیوز: مراسم اختتامیه دهمین کنفرانس بیوشیمی فیزیک ایران که از سوم اسفند به میزبانی دانشگاه آزاد واحد جهرم آغاز شده بود به کار خود پایان داد. در این مراسم پرفسور علی اکبر موسوی موحدی، رییس انجمن بیوشیمی فیزیک ایران اظهار داشت: دهمین همایش بیوشیمی فیزیک ایران برای اولین بار است که در دانشگاه آزاد برگزار می شود. وی این مسئله را برای دانشگاه آزاد واحد جهرم که از کارهای پژوهشی استقبال می کند، به فال نیک گرفت.
دکتر علی اکبر موسوی موحدی خاطرنشان کرد: یادمان باشد که علم پارامتری دانشگاهی و مدرسه ای نیست بلکه امروزه علم، یک مبحث اجتماعی است. وی گفت: علم نشاء است و بایستی کاشته شود تا بتوان از میوه های آن بهره برداری کرد. دکتر موسوی موحدی افزود: امروز انجمن بیوشیمی فیزیک ایران این نشاء را در شهر جهرم کاشت که همه باید آن را آبیاری کنند تا چنان رشد کند که سالها بعد، ثمره آن برای جهرم نمایان شود.
دکتر موسوی موحدی بیان داشت ما ایرانیان جایگاه علمی رفیعی در عالم داریم و امروز نیز باید در این جهت حرکت کنیم تا به جایگاه واقعی خود برسیم. وی گفت طبق آمار سال 2010، ایران در بین کشورهای اسلامی و خاورمیانه، از نظر تولید علم جهانی مقام دوم را داشته است. وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام "سال جهانی شیمی" توسط یونسکو گفت ایران سال گذشته در مقام دوم بود و با زیر پا له کردن اسراییل، امسال به رتبه اول شیمی، در بین کشورهای اسلامی و منطقه خاورمیانه دست یافت. وی افزود این جایگاه رفیع در جهان باعث شده که مجله JICS از سال 2012 توسط شرکت اشپرینگر springer که یکی از بزرگترین انتشاراتی های جهان است، چاپ شود و این اولین مجله ایرانی است که در جهان به این مرحله افتخار می رسد.
وی گفت ایران در بحث تولید علم جهان، موقعیت ممتازی دارد و از نظر فن آوری علمی به چشم انداز نزدیک هستیم. وی ابراز امیدواری کرد که این همایش در زندگی علمی و تحقیقاتی یاران جدید انجمن بیوشیمی فیزیک ایران، رشد داشته باشد. رییس انجمن بیوشیمی فیزیک ایران اعلام کرد که کنفرانس یازدهم بیوشیمی فیزیک ایران با دبیری دکتر امانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، تابستان سال 1391 در اردبیل برگزار خواهد شد.
دکتر موسوی موحدی در آیین پایانی همایش دهم ضمن تشکر و تقدیر از تمامی کسانی که در این همایش از سراسر ایران شرکت کرده اند از جمله پرفسور صبوری، دکتر زارع، امام جمعه جهرم، دانشگاه آزاد واحد جهرم، رییس دانشگاه که مرکز تحقیقاتی در زمینه بیوشیمی فیزیک را ایجاد می کند و به دکتر ذوالقدری جهرمی نیز پژوهانه(به مبلغ حداقل 20 میلیون تومان) اهدا کرد، دانشجویان و دست اندرکاران همایش تشکر و تقدیر کرد. وی همچنین تشکر ویژه همراه با هدیه ویژه از طرف انجمن بیوشیمی فیزیک ایران داشت، از خانم دکتر سمانه ذوالقدری جهرمی، دبیر علمی همایش، که به گفته وی با محبت، پشتکار و عقلانیت همایش را به انجام رسانده است. دکتر موسوی همچنین از همسر دکتر ذوالقدری و دانشجویانی که وی را در برگزاری همایش یاری رسانده اند، مسئولین شهرستان که تبلوری از همایش را در سطح شهر ایجاد کردند تشکر کرد.
دکتر کریم زارع، نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد، نیز در این آیین سخنرانی نمود وی در دو بخش سخن گفت که بخش اول آن سخنرانی علمی با عنوان "نقش پژوهشی علوم پایه در توسعه پایدار با چشم انداز رسیدن به قله دانایی" با رویکرد نقشه جامع علمی کشور و بخش دوم سخنان وی "الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت" که رهبر انقلاب آن را مطرح کردند، بود.
دکتر زارع گفت این همایش شروع بسیار زیبایی است از شهری که شهر علم و دانش و فضیلت است. وی افزود امیدواریم این همایش نقطه عطفی در نزدیکتر شدن دانشگاه آزاد جهرم با همایش هایی که در آینده برگزار می شود، باشد.
استاد دانشگاه شهید بهشتی بیان داشت در تولید علم و پیشرفت علم کشور، دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی دو بال و بازو هستند و این دو، با هم جلو می روند. وی گفت دانشگاه آزاد باید بتواند با دانشگاههای همسنگ خود در دنیا رقابت کند. دکتر کریم زارع ابراز کرد: بایستی در تولید علم جهان و کرسی های آزاد اندیشی که رهبری انقلاب مطرح کردند بیشتر توجه و کار شود. وی گفت در این زمینه بایستی یک رهبری علمی غیر دولتی تعریف شود و خانه های فکر در اختیار مسئولین قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برنامه پنجم با یکسال تأخیر شروع شده، اظهار داشت امیدواریم که مواردی همچون اختصاص بودجه پژوهشی به کارهای پژوهشی تحقیقی به سرنوشت برنامه چهارم دچار نشود و این بودجه در حد و حدود مناسب اختصاص یابد.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد ابراز داشت: در استفاده از فناوری های جدید از جمله انرژی های نو، کارهای زیادی در راستای تحقق اهداف نظام می توان انجام داد.
دکتر زارع در بخشی از سخنان خود گفت: دانشگاه آزاد امروز 173 میلیون متر مربع زمین دارد و یک میلیون تومان با برکت اولیه تأسیس دانشگاه آزاد که امام خمینی(ره) آن را پرداختند، امروز تبدیل به 250 هزار میلیارد تومان شده است. وی گفت امروز ما در کشورهای انگلستان، امارات، لبنان، افغانستان و عمان دانشگاه داریم و دیگر کشورها نیز از ما کمک می خواهند که بایستی تلاش کنیم تا رسالت تولید علم جهانی را به خوبی انجام دهیم.
وی با اشاره به چهار دهه ی تعریف شده برای دانشگاه آزاد از بدو تأسیس تا کنون با عنوانهای: تثبیت، توسعه، کیفیت و رقابتهای علمی جهانی، گفت: تعداد مقالات ISI ما از صفر به رقم بالای 5732 مقاله در سال جاری رسید. وی افزود همکاری متقابل دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی موجب موفقیت و پیشرفت ایران در جهان شده است. دکتر زارع گفت تعداد واحدهای دانشگاه آزاد از 11 واحد در سال 62 به 400 واحد دانشگاه و 600 مدرسه رسیده است.
استاد دانشگاه شهید بهشتی در بخشی از سخنان خود ابراز داشت: سال 62 با 11 رییس واحد خدمت امام(ره) رسیدیم و ایشان فرمودند ایران را دانشگاه کنید. همچنین گفتند امیدوارم این دانشگاه در همه جا توسعه پیدا کند، کاری کنید که نیاز نباشد جوانان برای ادامه تحصیل به خارج بروند و کاری کنید که از خارج به ایران بیایند.
زارع ادامه داد در زمینه جذب دانشجوی خارجی عقب هستیم و در سند چشم انداز پیش بینی شده که بایستی100 هزار دانشجوی خارجی داشته باشیم. دکتر زارع گفت اگر بخواهیم رسالت واقعی خود را به خوبی انجام دهیم بایستی همه با هم همکاری داشته باشیم.
وی ضمن تقدیر از اختصاص یارانه خانواده ها، پیشنهاد کرد که یارانه علمی به دانشگاهها اختصاص یابد وی گفت بایستی یارانه علمی، بورس و وام به کسانی که در تنگنای مادی هستند، اختصاص داده شود.
دکتر کریم زارع ابراز امیدواری کرد دستاورد این همایش، که برای اولین بار در شهری غیر از مراکز استان برگزار می شود، با زیر ساختهای خوب و بالا و پتانسیل های مردمی، جذب تا 10 هزار دانشجو حتی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا و همچنین تخصیص رشته های جدید برای دانشگاه آزاد جهرم باشد.
در این مراسم از برگزیده های همایش با اهدای لوح و تندیس همایش، تقدیر شد. در مراسم پایانی دهمین کنفرانس بیوشیمی فیزیک ایران، از پرفسور علی اکبر موسوی موحدی، رییس انجمن بیوشیمی فیزیک ایران و چهره ماندگار کشور، در کنار مراتب علمی وی، به خاطر موافقت با برگزاری این همایش در شهر جهرم تجلیل شد. همچنین از پرفسور علی اکبر صبوری، به خاطر اهدای یک دوره کامل نشریه JICS با ارزش بالای علمی و مادی به دانشگاه آزاد واحد جهرم، تقدیر شد. دکتر کریم زارع دیگر شخصیتی بود که با اهدای لوح و تندیس همایش، مورد تقدیر قرار گرفت.
از جمله برنامه های آیین پایانی همایش نیز معرفی پژوهشگران جوان برتر همایش بود که خانم عادله دیوسالار و آقای رضا حسین زاده دو پژوهشگر جوان برتر بودند که با اهدای لوح، تندیس همایش و هدیه از آنها تقدیر شد. خانم دکتر سمانه ذوالقدری، دبیر علمی همایش نیز دیگر فردی بود که از وی با لوح و تندیس و هدیه تجلیل شد.
پخش کلیپ تصویری و گرفتن عکس های یادگاری با اساتید برجسته کشوری از دیگر برنامه های مراسم اختتامیه دهمین همایش ملی بیوشیمی فیزیک ایران بود که سوم الی پنجم اسفند89، به میزبانی دانشگاه آزاد واحد جهرم در سالن حافظ این دانشگاه، برگزار شد.
مطالب مشابه :
سیزدهمین کنگره سراسری بیوشیمی ایران - ۱ تا ۳ اسفند ۹۱ - دانشگاه علوم پزشکی یزد
سیزدهمین کنگره سراسری بیوشیمی ایران - ۱ تا ۳ اسفند ۹۱ - دانشگاه علوم پزشکی همایش همزمان:
دهمین کنفرانس بیوشیمی فیزیک ایران در جهرم، به کار خود پایان داد
دهمین همایش بیوشیمی فیزیک ایران برای به روز بودن به سبک شهرداری جهرم/ هنوز توی سال 92
بیوشیمی دکتر سوختانلو
دانشجویان پزشکی مشهد ورودی بهمن 92 - بیوشیمی دکتر سوختانلو - - دانشجویان پزشکی مشهد ورودی بهمن 92
فهرست همایش های پزشکی سال 1392
پزشکی بالینی - فهرست همایش های پزشکی سال 1392 -
دکتر زارع معاون پارلمانی دانشگاه آزاد: همایش بیوشیمی فیزیک ایران از معتبرترین همایش های جهانی است
دکتر زارع گفت امیدواریم دهمین همایش بیوشیمی فیزیک ایران شروع حرکتی جدید در توسعه علمی و
اولین همايش منطقه ای شيمي دانشگاه پيام نور مرکز ارومیه - اردیبهشت 92
شیمیدان - اولین همايش منطقه ای شيمي دانشگاه پيام نور مرکز ارومیه - اردیبهشت 92 - وبلاگ حاضر
فهرست کنگره ها، کارگاه ها، همایش ها و سمینارهای داخلی و خارجی
فهرست کنگره ها، کارگاه ها، همایش ها و 29 تا 31 خرداد 92 - سیزدهمین کنگره سراسری بیوشیمی
فهرست کنگره ها، همایش ها و سمینارهای داخلی و خارجی آینده
پزشکی و سلامت - فهرست کنگره ها، همایش ها و سمینارهای داخلی و خارجی آینده - علمی- آموزشی
برچسب :
همایش بیوشیمی 92