ایمپلنت دندانی

3-جنس ایمپلنت های دندانی چیست ؟ اجزاء تشکیل  دهنده  ایمپلنت های  دندانی کدامند؟

جنس ایمپلنت های دندانی از فلزات مختلف و حتی سرامیک ها هستند ولی اغلب ایمپلنت های دندانی از جنس تیتا نیوم هستند .
ایمپلنت های دندانی از دو جزءاصلی تشکیل شده اند :1-فیکسچر 2-اباتمنت
فیکسچر ایمپلمت داخل استخوان قرار دارد و قسمت اباتمنت ایمپلنت روی آن قرار می گیرد و نهایتا روکش چینی با فرم دندان روی آن قرار می گیرد .

4-میزان موفقیت  ایمپلنت های  دندانی چقدر است ؟

امروزه بطور متوسط بیش از 95درصد موفقیت در کاشت ایمپلنت های دندانی وجود دارد ولی درصد میزان موفقیت در ایمپلنت های دندانی به موارد زیر بستگی دارد :

الف- بیمار ب- دندانپزشک ج- ایمپلنت د- مراقبت های بعدی

الف) بیمار:بیمار باید از سلامت برخوردار باشد ، بیماری مزمن ضعیف کننده سیستم ایمنی بدن نداشته باشد.اخیرا مشکل شدید قلیی (جراحی قلب یا انفارکتوس ) نداشته باشد. دیابت کنترل نشده ورادیوتراپی وبیماری لثه و دهان نداشته باشد.فرد همچنین استعمال سیگار و مشروبات الکلی از عوامل محدود کننده عمل ایمپلنت می باشد.

ب) دندانپزشک :دندانپزشکی که ایمپلنت را انجام می دهد باید دوره های لازم ایمپلنت را دیده باشد و مهارت و تجربه کافی در انجام ایمپلنت داشته باشد ،همچنین تمام شرایط بیمار از نظر سلامت بدن و فاکتوهای مهم داخل دهانی را ارزیابی کند وبا رعایت اصول کنترل عفونت مبادرت بر انجام عمل ایمپلنت نماید.

ج)ایمپلنت:فاکتور مهم دیگر در مورد میزان موفقیت ایمپلنت مخصوصا در دراز مدت خود ایمپلنت می باشد .امروزه شرکت های سازنده ایمپلنت بسیار زیاد و متنوع هستند .قیمتهای ایمپلنت بسیار متنوع است و هر کدام از کمپانیهای سازنده روی نکاتی تاکید دارند که در ساخت ایمپلنت از آن بهره جسته اند. دندانپزشک با توجه به بودجه بیمارومسائل تکنیکی ومزیت های ایمپلنت در محدوده قیمت مورد نظر ، مبادرت به انتخاب یک سیستم می کند .
در کل ایمپلنتی مناسب است که میزان جوش خوردن آن به فک، بالا باشد(osseointegration)و میزان تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت در طول زمان کمتر باشد .

د)مراقبتهای بعدی : بیمار نقش بسیار مهمی در طول عمر ایمپلنت و موفقیت دراز مدت آن دارد عدم استعمال دخانیات و مشروبات الکلی و رعایت بهداشت دهان و دندانها و لثه ،مراجعات منظم به دندانپزشک و اطمینان از سلامت لثه و عدم وجود جرم دندانی و پوسیدگی در دندانهای دیگر همه و همه موفقیت دراز مدت ایمپلنت را افزایش می دهد.


5- کاشت ایمپلنت های دندانی به چه صورت است ؟


کاشت ایمپلنت در مطب دندانپزشکی و با بی حسی موضعی (نظیر معالجات متداول دندانها)و توسط جراح دندانپزشک ورزیده انجام میگیرد 0برای کاهش احتما ل درد و عفونت ممکن است دندانپزشک داروهائی تجویز کند که قبل و بعد از عمل کاشت ایمپلنت مورد استفاده قرار گیرد


6- طول درمان ایمپلنت چقدر است؟


طول مدت جراحی معمولا از نیم ساعت تا دو ساعت می باشد و بسته به تعداد ایمپلنتها و شرایط فکی بیمار تغییر می کند .در مواردی که علاوه بر کاشت ایمپلنت نیاز به پیوند استخوان و یا تغییر شرایط کف حفره سینوس در فک بالا نیاز باشد ،زمان کاشت ایمپلنت بیشتر خواهد بود .
پس از کاشت ایمپلنت تا قرار دادن پروتز روی آن زمانی حدود 6هفته تا 3ماه موردنیازاست ،تا کاملا ایمپلنت ها در شرایط بدور از تکان و لرزش به آرامی به استخوان فک بیمار جوش بخورد و ایمپلنت در جای خود کاملا محکم شود سپس دندانپزشک مبادرت به قرار دادن پروتز روی ایمپلنت می کند .البته در مواردی باتوجه به کمیت استخوانی فک بیمار و نوع ایمپلنت خاصی که طراحی شده است تا بار گذاری فوری روی آن صورت گیرد ،بنا به تشخیص جراح دندانپزشک می توان بلافاصله پس از جراحی کاشت ایمپلنت ،پروتز را روی ایمپلنت قرار داد.

7- عوارض جراحی  ایمپلنت  چیست؟


پس از جراحی ایمپلنت بسته به مدت زمان کیفیت استخوان و واکنش های بافتی بیمار،مقداری درد و تورم در ناحیه جراحی ایمپلنت قابل پیش بینی است که در صورت لزوم جراح دندانپزشک قبل و بعد از عمل کاشت ایمپلنت با تجویز داروآنرابه حداقل می رسند.

8- نقش ایمپلنت در حفظ استخوان فک چیست ؟


حجم استخوان فک علاوه بر کارآیی آن بعنوان محافظ ریشه دندان در ظاهر افراد هم تاثیربه سزائی دارد .ایمپلنت های دندانی در نقاطی که دندان از دست رفته است می توانند حجم استخوان فرد را حفظ کنند ودر بهبود کیفیت زندگی افراد تاثیر به سزائی بگذارد .

9- هزینه انجام  ایمپلنت  چقدر است ؟


هزینه انجام ایمپلنت در بسیاری موارد با انجام درمانهای سنتی تفاوت چندانی ندارد .
فاکتورهای تعیین کننده هزینه خود ایمپلنت ،دستمزد جراح دندانپزشک ، هزینه مواد مصرفی اضافی در صورت لزوم (پودرپیوند استخوان ) و هزینه لابراتواری می باشد،که البته بهتر است قبل از انجام عمل ایمپلنت بطور شفاف هزینه مربوط به ایمپلنت مورد توافق قرار گیرد .


10- آیا درمان ایمپلنت با دندانپزشکی زیبائی همسو است ؟


امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی ایمپلنت ،بیشترین توجه معطوف به زیبائی دندانهای متکی بر ایمپلنت به همراه موفقیت دراز مدت آنها است .تطابق فرم وظاهر استخوان ناحیه ای که ایمپلنت در آن قرار دارد با بقیه فک و هماهنگی دندان جایگزین شده توسط ایمپلنت با بقیه دندانهااز هنر دندانپزشک است .البته لازم به ذکر است که همیشه درمان ایده آل تامین زیبائی 100درصد را نمی کند و با توجه به شرایط موجود مخصوصا حجم لثه و استخوان فک بیمار جراح دندانپزشک متبحر، بالاترین حد زیبائی را در کاشت ایمپلنت لحاظ می کند.


مطالب مشابه :


هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟دکتر فرزاد مازیار 09122269771 جراح - دندانپزشک ایمپلنت D

در حال حاضر هزینه ایمپلنت کره‌ای که دارای تاییدیه‌های کیفی است، حدود 300 هزار تومان است و




هزینه درمان ایمپلنت بین ۲ تا ۴ میلیون تومان

تراز: عضو هیئت مدیره انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران، میانگین هزینه درمان ایمپلنت در




میله ای از جنس تیتانیوم

دكتر فرزاد مازيار - دندانپزشک ایمپلنت; اطلاعاتی درباره ایمپلنت دندان; هزینه درمان ایمپلنت




ایمپلنت دندانی

«مقدمه» به طور طبیعی سن از دست دادن دندان در کشورهای پیشرفته بالای 70سال است. هزینه رعایت




جراحی دندان عقل

دندان پزشکی - جراحی دندان عقل - جراحی ایمپلنت و کاشت دندان ایمپلنت - دندان پزشکی




ايمپلنت چيست؟

ايمپلنت هاي دنداني در نقاطي که دندان از دست رفته است مي توانند حجم آکادمی ایمپلنت




ایمپلنت دندانی

ایمپلنت های دندانی در نقاطی که دندان از دست رفته است هزینه انجام ایمپلنت در بسیاری موارد




دندانپزشک ایمپلنت - دکتر فرزاد مازیار

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟دکتر فرزاد جراح دندان پزشک ایمپلنت را طی عمل جراحی ویژه در




برچسب :