منابع کارشناسی ارشد رشته مکانیک

11304_SIMPLE%20TRUSSES.JPG

آشنایی با مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی ارشد

 مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی ارشد به شش گرایش کلی تقسیم می‌شود:

۱- طراحی کاربردی
۲- تبدیل انرژی
۳- ساخت و تولید
۴- هوافضا
۵- خودرو (سیستم محرکه خودرو – طراحی سیستم‌های تعلیق، ترمز، فرمان – سازه و بدنه خودرو)
۶- مهندسی پزشکی (بیومکانیک).

در گرایش طراحی کاربردی، ساخت و تولید و گرایش‌‌های سازه‌ بدنه و سیستم تعلیق (این دو گرایش زیر مجموعه خودرو می‌باشد) مباحثی از قبیل مقاومت مصالح، الاستیسیته و پلاستیسیته، مواد مرکب، کنترل پیشرفته، دینامیک و ارتعاشات پیشرفته، روش‌‌های المان‌‌هان محدود مطرح می‌باشد.
در گرایش تبدیل انرژی، هوافضا (گرایش‌‌های آیرودینامیک و جلو برنده و قوای محرکه که یکی از گرایش‌‌های خودرو می‌باشد) مباحثی از قبیل مکانیک سیالات پیشرفته، انتقال حرارت هدایت پیشرفته، انتقال حرارت جابجایی پیشرفته، تشعشع پیشرفته، دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)، موتورهای احتراق داخلی پیشرفته، آیرودینامیک مادون صوت و مافوق صوت، لایه مرزی، توربولانس و هیدروآیرودینامیک مطرح می‌شود.

با توجه به اینکه دوره کارشناسی ارشد معمولاً شامل ۲۴ واحد درسی، ۲ واحد سمینار و ۶ واحد پایان‌نامه می‌باشد، لازم است در گرایشی که انتخاب می‌کنید دقت لازم را نسبت به میزان علاقه خود داشته باشید. اغلب دانشجویانی که پایه تئوری خوبی ندارند در ارائه یک پایان نامه خوب دچار مشکل می‌شوند. از اینرو توجه داشته باشید که انتخاب گرایش‌‌ها بر اساس علاقه و توانایی‌‌هایتان باشد.
به طور کلی دانشگاه‌‌های تهران با توجه به وجود امکانات نسبتاً خوب برای ادامه تحصیل در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری پیشنهاد می‌شوند و در شهرستان‌‌ها نیز دانشگاه‌‌های صنعتی اصفهان‎، تبریز و شیراز در اولویت هستند. سه دانشگاه صنعتی شریف، علم و صنعت و خواجه‌ نصیر گرایش خودرو این گرایش‌‌ها را دارد و تنها دانشکده خودرو در دانشگاه علم و صنعت می‌باشد.

دانشگاه‌‌های صنعتی شریف-صنعتی امیرکبیر-تهران- علم و صنعت ایران-تربیت مدرس- خواجه نصیرالدین طوسی- صنعتی اصفهان- تبریز- شیراز- فردوسی مشهد- بوعلی سینا همدان- شهید چمران اهواز- سیستان و بلوچستان- ارومیه- کاشان- گیلان- مازندران - یزد-صنعتی مالک اشتر و امام حسین و … برای مقاطع کارشناسی ارشد پذیرش دارند.
ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌‌های دولتی حدود ۱۶۰۰ نفر و در دانشگاه آزاد حدود ۴۰۰ نفر می‌باشد. تعداد شرکت‌کنندگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد این رشته حدود ۲۰۰۰۰ نفر می‌باشد که طبق آمار حدود ۱۰ درصد این داوطلبان پذیرش می‌شوند و حق ادامه تحصیل خواهند داشت.


و اما اگر بخواهید در کنکور ارشد این رشته پذیرفته شوید باید درسهای زیر را خوب بخوانید.(بسته به گرایش مورد نظرتان به ضرایب دروس دقت کنید.)


مواد و ضرایب امتحانی

مواد درسی:

۱- زبان عمومی و تخصصی
۲- ریاضی
۳- حرارت و سیالات (ترمودینامیک، مکانیک سیالات، انتقال حرارت)
۴- جامدات (استاتیک، مقاومت مصالح، طراحی اجزاء)
۵- دینامیک و ارتعاشات (دینامیک، ارتعاشات، دینامیک ماشین، کنترل)
۶- ساخت و تولید (ماشین‌ ابزار، قالب پرس، علم مواد، ماشین‌‌های کنترل عددی، اندازه‌گیری، تولید مخصوص، هیدرولیک و نیوماتیک، مدیریت تولید).ضرایب به ترتیب مواد درسی:
۱- ساخت تولید (۱، ۲، ۱، ۲، ۱، ۴)
۲- طراحی کاربردی (۱، ۲، ۲، ۳، ۲، ۰)
۳- تبدیل انرژی (۱، ۲، ۳، ۲، ۲، ۰)
۴- مهندسی پزشکی- بیومکانیک (۳، ۴، ۳، ۴، ۳، ۳)
۵- سیستم محرکه خودرو (۲، ۳، ۳، ۳، ۲، ۰)
۶- طراحی سیستم‌‌های تعلیق، ترمز و فرمان (۲، ۳، ۱، ۳، ۴، ۰)
۷- سازه بدنه خودرو (۲، ۳، ۲، ۴، ۳، ۰)

اما چه بخوانیم؟

سوال خیلی از داوطلبین کنکور ارشد این است که چه و چقدر بخوانیم؟در ابتدا باید گفت برای قبولی در آزمون ارشد در یک دانشگاه معتبر تا می توانید بخوانید.البته خوب خواندن مهمتر از زیاد خواندن است.اگر شما از آن عده افراد باشید که نمی خواهید و یا فرصت ندارید زیاد بخوانید لااقل مراجع دانشگاهی زیر را با یک برنامه ریزی خوب،مطالعه کنید.


      منابع مرجع دانشگاهی 

* ریاضی ۱و۲ آپوستل یا لیتهلد
* معادلات بویس و سیمونز
* ریاضی مهندسی اروین کرویت سیگ
* استاتیک مریام و بیر- جانسون
* مقاومت ۱ و۲ بیر- جانسون و پوپوف
* طراحی ۱و۲ شیگلی
* سیالات ۱و۲ استریتر یا شیمز یا وایت
* ترمودینامیک ۱و۲ ون‌وایلن
* انتقال حرارت ۱و۲ اینکروپرا یا هولمن
* دینامیک مریام و دینامیک نوشته دکتر نیکخواه بهرامی
* دینامیک ماشین مارتین و اچ مابی
* ارتعاشات تامسون و حل‌المسائل سری شومز (SETO)
* کنترل اگاتا و درف (DORF)


اما اگر وقت کافی در اختیار دارید و می خواهید فراتر از منابع فوق عمل کنید و هدفتان فقط و فقط قبولی در آزمون و آن هم در یک دانشگاه معتبر است در آن صورت باید بیشتر همت کنید و منابع زیر را تهیه کرده و پس از خواندن منابع مرجع دانشگاهی،اینها را هم بخوانید که البته می توانید این کار را بموازات هم انجام دهید.   

منابع مطالعاتی

زبان تخصصی:متون تخصصی مکانیک

زبان عمومی:
۱- گرامر زبان عمومی کلیه رشته‌های کارشناسی ارشد، راهیان ارشد۲-لغات و گرامر پوران پژوهش ۳- لغت: ۵۰۴ -۴-absolutely essntial words , TOFEL flash (vocabulary) درک مطلب : TOFEL flash (Reading)

ریاضیات:
ریاضی ۱: مسعود آقاسی، نیکوکار
ریاضی ۲: مسعود آقاسی، فرزین حاجی جمشیدی
ریاضی مهندسی: معتقدی، نیکوکار
معادلات دیفرانسيل: بهزاد خداکرمی، معتقدی، فرزین حاجی جمشیدی، نیکوکاردروس تخصصی:ترمودینامیک: راهیان ارشد (خداکرمی)
مکانیک سیالات: راهیان ارشد (خداکرمی)
انتقال حرارت: راهیان ارشد (خداکرمی)
مقاومت مصالح: پوران پژوهش(دکتر نائی)
استاتیک: راهیان ارشد(صالحی پور و حسینی)
طراحی اجزاء: راهیان ارشد( روح اله حسینی)
دینامیک : راهیان ارشد( روح اله حسینی و صالحی پور)
ارتعاشات : راهیان ارشد( صالحی پور و حسینی)
دینامیک ماشین : راهیان ارشد( روح اله حسینی و صالحی پور)
کنترل : انتشارات آزاده(آریاز برادرانی)

 در پایان ذکر این نکته ضروری است که حل تست را فراموش نکنید.خواندن درس بدون حل تست چندان کارایی ندارد.حل تست باعث می شود مطالب را بهتر یاد بگیرید و روابط در ذهن شما ماندگار شوند.تست ذهن شما را همیشه آماده نگه می دارد و از لحاظ روانی ترس شما را از کنکور تا حد زیادی کم می کند.تجربه نشان داده است گاهی طراحان تست ترجیح می دهند عینا از تستهای سالهای قبل و یا با اندکی تغییر در آن، سوال طرح کنند،اگر شما تستی را قبلا کار کرده باشید و از خوش شانسی شما همان تست و یا با تغییر کوچکی در آزمون مطرح شود در آن صورت با صرف حداقل وقت می توانید آن را پاسخ دهید و فراموش نکنید هر تست درستی که می زنید می تواند شما را از پانصد نفر جلو بیندازد.در مجموعه کتابهای راهیان ارشد تستهای استاندارد زیادی قرار دارد که توصیه می کنم حتما آنها را بخوانید و البته سعی کنید ابتدا بدون نگاه به پاسخ،آن را حل کنید.در اینجا سوالهای آزمون ارشد شش سال اخیر را قرار داده ام که توصیه می شود بعد از خواندن منابع فوق اقدام به حل آنها نمایید و خود را محک بزنید.

 آزمون ارشد مکانیک سال ۹۱ همراه پاسخنامه تشریحی

آزمون ارشد مکانیک سال ۹۰ همراه پاسخنامه کلیدی

آزمون ارشد مکانیک سال ۸۹ همراه پاسخنامه کلیدی

آزمون ارشد مکانیک سال ۸۸ همراه پاسخنامه کلیدی

آزمون ارشد مکانیک سال ۸۷ همراه پاسخنامه کلیدی

آزمون ارشد مکانیک سال ۸۶ همراه پاسخنامه کلیدی

اما در چند هفته پایانی منتهی به کنکور می توانید جزوات پارسه را بخوانید تا درس خیلی سریع برایتان مرور شود و با نکات تکمیلی دیگری آشنا شوید.

مجموعه کاملجزوات پارسه مناسب برای کنکور ارشد مکانیک

یک هفته تا حداقل دو روز مانده به کنکور مطلقا استراحت کنید و اصلا مطالعه نکنید.

با آرزوی موفقیت برای شما

جزوات کنکوری دینامیک و ارتعاشات  

نکاتکلیدی مکانیک سیالات

 تعداد سوالات مواد درسی آزمون ارشد مکانیک

در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه سراسری از 6 تیتر درسی که اکثر آنها خود به چند درس تقسیم می‌شوند، سئوال مطرح می‌شود. دروس آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بصورت زیر می باشد:

زبان عمومی و تخصصی

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد 30 سئوال می‌باشد. همان‌طور که از نام درس پیداست، تعدادی از سئوالات این درس زبان عمومی و تعدادی از آن‌ها نیز مربوط به اصطلاحات و متون تخصصی مهندسی مکانیک می‌باشد. این درس برای گرایش‌های 1 تا 3 و 8 ضریب (1)، برای گرایش‌های 5، 6 و 7 ضریب (2) و برای گرایش‌های 4 و 9 ضریب (3) دارد. بدون تردید اگر دانشجویان در درس زبان حداقل‌هایی را داشته باشند مطالعه و سرمایه‌گذاری در این درس می‌تواند منطقی باشد. معمولاً منبع درس زبان تخصصی در اکثر رشته‌ها در دانشگاه‌های مختلف فرق می‌کند و اساتید این درس به صورت سلیقه‌ای منابع و یا جزوات مورد نظر خود را به دانشجویان معرفی می‌کنند.

ریاضیات

تعداد سئوالات درس ریاضیات در آزمون کارشناسی ارشد سال 91, 20 سئوال بوده که خود این درس به چهار درس ریاضیات عمومی 1، ریاضیات عمومی 2، معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی تفکیک می‌شود. برای گرایش‌های 1 تا 3 و 8 و 9 ضریب (2)، برای گرایش‌های 5، 6 و 7 ضریب (3) و برای گرایش 4 ضریب آن (4) می‌باشد. در چند سال اخیر، معمولاً 5 سئوال از درس ریاضی عمومی 1، 5 سئوال از درس ریاضی عمومی 2، 5 سئوال از درس معادلات دیفرانسیل و 5 سئوال از درس ریاضی مهندسی مطرح شده است و به نظر نمی‌رسد این روند در سال‌های آینده تغییر زیادی بکند. کتاب‌های توماس، آدامز، لیت هولد، مارون، دمیدوویچ و سیلورمن از منابع مهم دروس ریاضی عمومی 1و2، کتاب‌های سیمونز و بویس از منابع مهم درس معادلات دیفرانسیل و کتاب کرویت سیک مهمترین مرجع تدریس درس ریاضی مهندسی می‌باشند. هرچند در اکثر دانشگاه‌ها خیلی از اساتید کتاب‌های تألیفی خود را نیز به عنوان منبع معرفی می‌کنند.

« دروس حرارت و سیالات »

این دروس خود به سه درس مکانیک سیالات، ترمودینامیک و انتقال حرارت تفکیک می‌شود. که مجموعاً از آنها 20 سئوال درآزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک مطرح می‌شود. دارای ضریب 3 برای گرایش‌های تبدیل انرژی، مهندسی پزشکی، سیستم محرکه خودرو، ضریب (2) برای گرایش‌های طراحی کاربردی، مکاترونیک و سازه بدنه خودرو و دارای ضریب (1) برای گرایش‌های ساخت و تولید و طراحی سیستم‌های تعلیق ترمز و فرمان می‌باشد.

مکانیک سیالات

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد حدوداً 7 سئوال می‌باشد. منابع مهم این درس در دانشگاه‌های مختلف کتاب‌های سیالات فاکس، سیالات ایروینگ اچ شیمز و استریتر، وایلی ترجمه مهندس علیرضا انتظاری، فرانک ام وایت ترجمه کریم موسوی نسب و مکانیک سیالات تألیف مجید ملکی می‌باشند، که هر کدام از آن‌ها در بخش‌هایی کامل و در برخی فصول دارای ضعف هستند.

ترمودینامیک

تعداد سئوالات این درس در آزمون حدوداً 7 سئوال می‌باشد. از مهمترین دروس برای گرایش‌های تبدیل انرژی، مهندسی پزشکی و سیستم محرکه خودرو می‌باشد، منابع مهم این درس در دانشگاه‌ها کتاب‌های ترمودینامیک تألیف سنجل، ترمودینامیک تألیف ون وایلن می‌باشند که بیشتر کتاب‌هایی مبتنی بر تفهیم و تشریح مطالب درسی می‌باشند.

انتقال حرارت

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک معمولاً 6 سئوال می‌باشد. از منابع مهم این درس در دانشگاه‌های مختلف به کتاب‌های انتقال حرارت تألیف اینکروپرا، انتقال حرارت تألیف هولمن می‌توان اشاره کرد.

« دروس جامدات »

این درس خود به سه درس استاتیک، مقاومت مصالح و طراحی اجزاء تفکیک می‌شود، که در آزمون کارشناسی ارشد 20 سئوال از این درس مطرح می‌شود. ضرایب آن‌ها برای گرایش طراحی کاربردی، سیستم‌های تعلیق، ترمز و فرمان و سیستم محرکه خودرو و مدیریت صنایع چاپ (3)، ضریب این دروس برای گرایش سازه بدنه خودرو و مهندسی پزشکی (4) و برای گرایش‌های ساخت و تولید، تبدیل انرژی و مکاترونیک (2) می‌باشد.

استاتیک

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد در حدود 7 سئوال می‌باشد. این درس از جمله دروسی می‌باشد که دانشجویان رشته مکانیک در سال‌های اولیه تحصیل آن را یاد می‌گیرند، تسلط به جبر بردارها، آشنایی با مثلثات و مفاهیم فیزیک و قوانین نیوتن از جمله نکاتی است که در این درس باید مد نظر قرار گیرد. همچنین اکثر سئوالات این درس مبتنی بر شکل می‌باشد. منابع مهم این درس کتاب‌های استاتیک جانستون، استاتیک مریام و استاتیک (شیمز) می‌باشند. این درس مباحثی نظیر روابط تعادل هیدرواستاتیک، خرپاها، تیرها، کابل‌ها و زنجیرها، اصطکاک، خواص سطوح و کار مجازی را مورد بررسی قرار می‌دهد. کمی تمرین و تسلط نسبی به فرمول‌ها و روبه‌رو شدن با مسائل متنوع می‌تواند داوطلب را آماده پاسخگویی به تست‌های آزمون ارشد بکند.

مقاومت مصالح

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 6 سئوال می‌باشد. مطالب این درس در مورد تنش، کرنش، بارگذاری، پیچش، خمش، برش، خیزتیرها، روش‌های انرژی و ستون‌ها می‌باشد. تسلط کامل به مفاهیم و روابط برداری، آشنایی نسبی با دروس ریاضی عمومی و معادلات دیفرانسیل برای ورود به مطالعه این درس کاملاً ضروری می‌باشد. منابع مهم این درس در دانشگاه‌های معتبر کتاب‌های بیرجانسون، ایگور پوپوف (ترجمه شاپور طاحونی)، کتاب مقاومت مصالح تیمو شینکو و کتاب مقاومت مصالح دکتر حجت‌ا... عادلی می‌باشند.

طراحی اجزاء

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد حدوداً 7 سئوال می‌باشد. منابع مهم این درس کتاب‌های طراحی اجزای شیگلی، کتاب طراحی اجزاء تألیف جوزف ادوارد تیسلگی و همچنین اصول طراحی ماشین تألیف پ ـ آرلف می‌باشند. همان‌طور که از نام این درس پیداست مطالب آن راجع‌به طراحی انواع قطعات و اجزای مکانیکی می‌باشد. طراحی دینامیکی اجزاء، طراحی پیچ‌ها و پین‌ها، طراحی جوش‌ها، فنرها، یاتاقان‌ها و روانکاری چرخ‌دنده‌ها، محورها، کلاچ و ترمز از جمله مباحثی هستند که در این درس مورد بررسی قرار می‌گیرند.

                                                    دینامیک و ارتعاشات

این عنوان به چهار درس تفکیک می‌شود که عبارتند از: دینامیک، ارتعاشات، دینامیک ماشین و کنترل، ضرایب آنها برای گرایش‌های طراحی کاربردی و تبدیل انرژی (2)، برای گرایش‌های بیومکانیک، سازه بدنه خودرو و مکاترونیک (3)، برای گرایش طراحی سیستم‌های تعلیقی، ترمز و فرمان (4) و برای گرایش ساخت و تولید (1) می‌باشد.

دینامیک

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد در حدود 5 سئوال می‌باشد. منبع مهم این درس کتاب‌ دینامیک تالیف مریام می‌باشد. به دلیل پیچیدگی در بعضی مفاهیم و مسائل و عدم ارایه مطالب تستی در کتاب‌ فوق داوطلبان آزمون ارشد با کمی مشکل در تست زنی مواجه هستند.

ارتعاشات

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد 5 سئوال می‌باشد. از این درس به غیر از رشته مکانیک، برای رشته مهندسی هواوفضا نیز سئوال طرح می‌شود. منبع مهم این درس در دانشگاه‌ها کتاب‌ ارتعاشات تالیف تامسون می‌باشد. بیشتر سئوالات این درس مبتنی بر فرمول و محاسبات می‌باشندو تسلط بر فرمول‌ها و دقت در محاسبات نقش مهمی در موفقیت این درس دارد. حجم این درس خیلی بالا نیست و در چهار فصل جمع‌بندی می‌شود.

دینامیک ماشین

از این درس در آزمون کارشناسی ارشد 5 سئوال مطرح می‌شود و منبع مهم این درس کتاب‌ دینامیک تالیف مارتین می‌باشد، که کتاب‌ نسبتاً مناسبی در این زمینه است. مفاهیم این درس به قوانین و روابط مکانیکی حاکم در ماشین‌ها اشاره می‌کند. تقریباً تمامی تست‌های این درس مبتنی بر شکل و محاسبه هستند و البته فهمیدن مطالب تئوری نیز نقش مهمی در پاسخگویی به تست‌های این درس دارد.

کنترل

از این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 5 سئوال مطرح می‌شود. کتاب‌های اوگاتا، درف، بنجامین‌کو از منابع معروف دانشگاهی این درس هستند و هر کدام در فصولی خاص مطالب را خوب توضیح داده‌اند، ولی به دلیل ترجمه بودن تمام این کتاب‌ها، مشکلاتی در آن‌ها دیده می‌شود.

« مجموعه دروس تخصصی ساخت و تولید »

این درس شامل 8 درس می‌باشد که مجموعاً از آنها 20 تست در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک مطرح می‌شود. ضریب آن‌ها برای گرایش ساخت و تولید (4)، برای گرایش بیومکانیک و مدیریت صنایع چاپ (3)، برای گرایش مکاترونیک (2) و برای سایر گرایش‌ها صفر می‌باشد. این دروس به شرح زیر هستند.

ماشین ابزار

همان‌طور که از نام این درس پیداست، مطالب آن مربوط به قطعات، تجهیزات و ساختمان کلی ماشین‌ها (ماشین‌های فرزکاری، تراشکاری و ...) می‌باشد. معمولاً 4 سئوال هر ساله از این درس درآزمون کارشناسی ارشد مطرح می‌شود که بیشتر آن‌ها مبتنی بر مفاهیم تئوری و برخی بر پایه اشکال و نمودارها هستند. منبع مهم این درس، کتاب توانایی ماشین‌کاری تألیف محمدرضازاد فرد می‌باشد.

قالب پرس

از این درس معمولاً 2 سئوال در آزمون مطرح می‌شود و مطالب آن بیشتر در مورد قالب‌ها، قابلیت کشش ورق، عملیات برش، قالب‌های برش،انواع پرس‌ها و مواد مورد استفاده در ساخت قالب‌ها و پرس‌ها می‌باشد. منبع مهم این درس جزوه طراحی قالب‌های پرس دانشگاه امیرکبیر دکتر ملایی است.

علم مواد (متالوژی و عملیات حرارتی)

تعداد سئوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 4 سئوال می‌باشد مطالب آن در مورد شناخت مواد، خواص مکانیکی مواد آلیاژ‌ها، فلزات، عملیات حرارتی، خوردگی و مواد غیرفلزی می‌باشد. معمولاً دو یا سه سئوال آن از مطالب حفظ کردنی و دو یا یک سئوال آن از تست‌هایی که دارای محاسبه کمی هستند، مطرح می‌شود. منابع مهم این درس کتاب‌های اصول علم مواد تألیف حسین تویسرکانی، اصول و کاربرد عملیات حرارتی تألیف دکتر گلعذار می‌باشند.

ماشین‌های کنترل عددی

از این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 2 سئوال مطرح می‌شود. منابع مهم این درس کتاب‌های ماشین‌های کنترل عددی تألیف محسن لطفی، برنامه‌نویسی ماشین‌های کنترل عددی کامپیوتری تألیف مهندس روح‌ا... پناهی جزوه CNC دانشگاه تبریز دکتر شبگرد هستند. معرفی سیستم‌های کنترل عددی، اجزای اصلی ماشین‌های کنترل عددی، اصول برنامه‌نویسی در ماشین‌های تراش و فرز CNC ، از رئوس مطالب این کتاب می‌باشد. درست است که فقط 2 سئوال از این درس در آزمون مطرح می‌شود ولی به همین نسبت نیز مطالب آن کم حجم‌تر و ساده‌تر نسبت به سایر دروس می‌باشد.

اندازه‌گیری

از این درس نیز در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 2 سئوال مطرح می‌شود و همان‌طور که از نام آن پیداست مطالب آن مربوط به وسایل اندازه‌گیری‌های مختلف می‌باشد. منابع مهم این درس جزوه اندازه‌گیری دکتر امیر عبداللـه و جزوه دکتر مهران محبوب خواه می‌باشند. این درس نیز همانند ماشین‌های کنترل عددی حجم مطالب آن کم و مطالب آن ساده است.

تولید مخصوص

از این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 2 سئوال مطرح می‌شود، منبع این درس جزوه تولید مخصوص دانشگاه امیرکبیر دکتر امیرعبداللـه و کتاب روش‌های ماشینکاری مدرن ترجمه فرزاد بیغال می‌باشد.

هیدرولیک و نیوماتیک

از این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 2 سئوال مطرح می‌شود، منابع مهم این درس هیدرولیک صنعتی تألیف احمدرضا مدینه، جزوات هیدرولیک و نیوماتیک تألیف فستو می‌باشند.

مدیریت تولید

از این درس در آزمون کارشناسی ارشد معمولاً 2 سئوال مطرح می‌شود، منابع مهم این درس کتاب برنامه‌ریزی تولید تألیف احمد ماکوئی، جزوه دانشگاه تبریز دکتر قنبری و جزوه درسی دانشگاه امیرکبیر می‌باشند.

 قابل توجه اونایی که زندگیشون شده کنکور ارشد

بد نیست رو اینکلیک کنید 


منبع: وبلاگ دوست خوبم آقای باهری که البته کلیک راست کردن و کپی کردن و مسدود کرده بودن که مجبور شدم به روش های غیر اخلاقی دست بزنم.

http://alirezabaheri.blogfa.com/post-42.aspx


مطالب مشابه :


منابع کارشناسی ارشد و گرایشهای ان و ضرایب در رشته مکانیک

منابع کارشناسی ارشد و گرایشهای مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی ارشد دارای جامدات*: به




سوالات آزمون کارشناسی ارشد مکانیک

مهندسی مکانیک موارد و منابع آزمون کارشناسی ارشد مکانیک تخصصی مکانیک جامدات




منابع کارشناسی ارشد مکانیک

منابع کارشناسی ارشد مکانیک منابع کارشناسی ارشد گرایش طراحی جامدات کارشناس




منابع کارشناسی ارشد رشته مکانیک

منابع کارشناسی ارشد رشته مکانیک آزمون ارشد مکانیک سال ۹۱ همراه « دروس جامدات




مجموعه مهندسی مکانیک برای کارشناسی ارشد

مجموعه مهندسی مکانیک برای کارشناسی ارشد - - مهندسی-مکانیک دانلود-کتاب-سیالات-جامدات




دروس آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

دروس آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک جامدات. این درس خود ‌های کارشناسی ارشد رشتهٔ




مجموعه مهندسی مکانیک برای کارشناسی ارشد

مجموعه مهندسی مکانیک برای کارشناسی ارشد - - مهندسی-مکانیک-mechanic-متلب-matlab- مکانیک جامدات




منابع کنکور از کاردانی تا کارشناسی ارشد در رشته ی مکانیک

مکانیک(خودرو) - منابع کنکور از کاردانی تا کارشناسی ارشد در رشته ی مکانیک جامدات (استاتيك




سوالات کنکور کارشناسی ارشد 88 رشته مهندسی مکانیک

سوالات کنکور کارشناسی ارشد 88 مهندسی-مکانیک دانلود-کتاب-سیالات-جامدات-متلب




برچسب :