نکات مهم و مورد توجه برای داوطلبان کنکور فنی حرفه ای 92

1ـ  شرايط عمومي‌ و اختصاصي‌ داوطلبان‌
داوطلبان لازم است داراي شرايط عمومي و اختصاصي به شرح ذيل باشند و برادران باید از لحاظ مقررات وظیفه عمومی (مطابق بندهای ردیف 3-2 دفترچه راهنما) منعی نداشته باشند.
1-1- شرايط عمومي‌:
2-1- شرايط اختصاصي‌:
الف) دارا بودن‌ گواهینامه‌ پایان‌ تحصیلات‌ دوره متوسطه‌ نظام‌ جدید در یكی‌ از رشته‌های شاخه‌های‌ فنی ‌و حرفه‌ای ‌و كاردانش و یا احراز شرایط فارغ‌التحصیلی در یكی‌ از رشته‌های مذکور تا پایان‌ شهریور ماه‌ سال 1392 و یا ديپلم فني ‌و حرفه‌اي دوره‌ چهار ساله‌ (نظام‌ قديم).
تبصره: داوطلبانی که حد نصاب نمره قبولی یکی از کدرشته‌های مشخص شده در دفترچه راهنما را کسب نمایند ولی تا پایان شهریور ماه سال 1392 موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر نشوند، مشمول یکی از وضعیت‌های ذیل خواهند بود:
1) در صورتی که کد رشته قبولی پذيرفته شده در نیمسال اول باشد، قبولی ایشان ملغی و اجازه ثبت‌نام نخواهند داشت.
2) در صورتی که کد رشته قبولی پذيرفته شده در نيمسال دوم باشد و تا پایان دی ماه سال 1392 موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر بشوند، اجازه ثبت‌نام در نيمسال دوم را خواهند یافت و در غیر اینصورت قبولی آنان نیز ملغی است.
ب) برخورداري از توانايي جسمي متناسب با رشته يا رشته‌هاي انتخابي.
3-1- مقررات‌ وظیفه‌ عمومی:
براساس اعلام‌ رسمی‌ سازمان‌ وظیفه‌ عمومی ‌نیروی ‌انتظامی‌ داوطلبان‌ مرد لازم ‌است‌ یكی‌ از شرایط مشروحه ذيل را دارا بوده و حسب مورد يكي از كدهاي سيزده‌گانه ذيل را در بند 15 فرم تقاضانامه ثبت‌نام اينترنتي خود درج نمايند.
كد 1) داوطلبان داراي كارت‌ پایان‌ خدمت.
كد 2) داوطلبان داراي كارت‌ معافیت دائم (‌کفالت‌، پزشكی‌، ايثارگران و موارد خاص).
 كد 3) داوطلبان داراي برگ معافيت موقت (پزشكي، كفالت و ساير ...) در مدت اعتبار آن، مشروط به اينكه از تاريخ اخذ مدرك ديپلم تا زمان پذيرش در دانشگاه، بيش از يك سال سپري نشده باشد.
كد 4) دانش‌آموزان سال سوم دوره متوسطه كه به صورت حضوري مشغول به تحصيل بوده و تا تاريخ 31/6/1392 در سنوات مجاز تحصيلي فارغ‌التحصيل مي‌شوند.
 كد 5) فارغ‌التحصيلان ديپلم به شرط اتمام تحصيل تا پايان 22 سالگي بصورت پيوسته و حضوري (روزانه، بزرگسالان و آموزش از راه دور) و مشروط به اينكه از تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم تا زمان قبولي قطعي در دانشگاه بيش از يك سال سپري نشده و همچنين قبل از ثبت‌نام در دانشگاه نيز وارد غيبت نشده باشند.
كد 6) دانش‌آموزاني كه قبل از سن مشموليت (18 سالگي تمام) موفق به اخذ ديپلم به صورت حضوري يا غيرحضوري شده باشند، به شرط نداشتن غيبت و سپري نشدن بيش از يك سال از تاريخ اخذ ديپلم و يا مدرك پيش‌دانشگاهي. توضيح: دانش‌آموزاني كه قبل از سن مشموليت موفق  به اخذ ديپلم مي‌شوند چنانچه حداكثر تا شش ماه پس از رسيدن به سن مشموليت (18 سالگي تمام) وارد دانشگاه شوند، مجاز به ادامه تحصيل مي‌باشند، در غير اينصورت به دليل ورود به غيبت، مجاز به ادامه تحصيل نخواهند بود. مگر اينكه در مهلت شش ماه معرفي، خود را از طريق يكي از دفاتر پليس+10 به وظيفه عمومي معرفي كرده و داراي برگ اعزام بدون غيبت باشند.
 كد 7) دانش‌آموزاني كه پس از ترك تحصيل و در مهلت يك ساله معرفي به وظيفه عمومي، موفق به اخذ ديپلم بصورت داوطلب آزاد شده باشند، به شرط نداشتن غيبت و سپري نشدن بيش از يك سال از تاريخ اخذ ديپلم.
كد 8) فارغ‌التحصيلان ديپلم دارنده برگ اعزام به خدمت بدون غيبت كه تاريخ اعزام آنان سپري نشده باشد، مضافاً مشروط به اينكه از تاريخ اخذ مدرك تحصيلي تا زمان پذيرش در دانشگاه، بيش از يك سال سپري نشده باشد.
 كد 9) متولدین سال‌ 1342 و قبل از آن، به شرطي كه تغيير سن نداده باشند.
 كد 10) كاركنان وظيفه‌اي كه خدمت دوره ضرورت آنان تا تاريخ 31/6/92 به پايان مي‌رسد (اين دسته از افراد مجاز به شركت در آزمون مي‌باشند، ليكن بايد به هنگام ثبت‌نام در دانشگاه، گواهي يا كارت پايان خدمت ارائه نمايند.
 كد 11) آن دسته از طلاب علوم ديني داراي معافيت تحصيلي، مادامي كه اشتغال به تحصيل آنان از سوي مركز مديريت حوزه علميه مربوط تأييد شود، مي‌توانند با همان معافیت تحصیلی حوزه، در دانشگاه نيز تحصيل نمايند و در صورتيكه معافیت تحصیلی آنان به هر دليل از سوي حوزه لغو گردد، مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي‌باشند.
كد 12) كاركنان پايور شاغل در نيروهاي مسلح با ارائه گواهي اشتغال به خدمت و موافقت از سازمان مربوط براي ادامه تحصيل.
كد 13) دانشجويان انصرافي در صورتيكه در سقف سنوات مجاز تحصيل انصراف داده و همچنين از تاريخ انصراف آنان در دانشگاه و رشته قبولي تا زمان پذيرش در دانشگاه و رشته جديد، بيش از يك سال سپري نشده باشد.
* تذكرات مهم:
1) مشمولان غايب مجاز به ادامه تحصيل نمي‌باشند و در صورت شركت در آزمون و قبولي در آن، مجوز تحصيلي براي آنان صادر نگرديده و دانشگاه‌ها مجاز به ثبت‌نام از آنها نمي‌باشند.
2) دانشجويان اخراجي (به جز افرادي كه قبل از ورود به سن مشموليت اخراج شده‌اند) تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دايم مجاز به ادامه تحصيل نمي‌باشند.
 3) فارغ‌التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع تحصيل در مقطع كارداني پيوسته نمي‌باشند.
 4) دانشجويان شاغل به تحصيل مجاز به شركت مجدد در آزمون نيستند.
 5) ترخيص سربازان حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقطع كارداني مجاز نمي‌باشد.
6) دانشجوياني كه تمايل به انصراف و شروع به تحصيل مجدد دارند در طول تحصيلات دانشگاهي (از ديپلم تا دكتري)، فقط يك بار مجاز به انصراف مي‌باشند. مشروط به اينكه در سنوات مجاز تحصيلي انصراف داده و از زمان انصراف تا سروع به تحصيل مجدد، بيش از يك سال سپري نشده باشد.
 7) كاركنان وظيفه مجاز به تحصيل همزمان با انجام خدمت نيستند.
8) سقف سنوات تحصیل در مقطع کاردانی حداکثر 5/2 سال می‌باشد.
* یادآوری‌هاي مهم:
1- افرادی که دارای گواهینامه دوره پیش‌دانشگاهی و یا دیپلم کامل متوسطه نظام جدید یا قدیم نظري می‌باشند، اجازه ثبت‌نام و شرکت در این آزمون را ندارند و در صورت‌ شرکت متخلف شناخته شده و در هر مرحله از تحصیل ‌که باشند، قبولی‌ آنان لغو و از ادامه تحصیل‌ آنها ممانت بعمل آمده و ملزم به پرداخت‌ غرامت‌ خواهند بود.
2- پذیرفته‌شدگان دوره روزانه آزمون‌ دوره‌هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي سال 1391 اعم از اينکه ثبت‌نام‌ نموده و يا ثبت‌نام ننموده باشند، اجازه ثبت‌نام‌ و شركت‌ در این‌ آزمون‌ را ندارند. مگر با دلايل موجه از سازمان سنجش آموزش كشور مجوز دريافت نموده باشند.
3- دانشجویان دوره‌های شبانه (نوبت دوم) دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي و يا مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي که از معافیت تحصیلی استفاده نمی‌کنند، می‌توانند بدون انصراف از تحصیل در این آزمون‌ ثبت‌نام ‌و شركت‌ نمایند. بدیهی است این دسته از داوطلبان در صورت قبولي در آزمون سال 1392 و قبل از ثبت‌نام در کدرشته قبولی جدید، لازم است از مؤسسه محل قبولي خود تسويه حساب كامل نموده و گواهی مربوط را به مؤسسه محل قبولي جديد ارائه نمایند. لازم به توضیح است این دسته از داوطلبان پس از انصراف قطعی اجازه بازگشت و ادامه تحصیل در کدرشته قبولی قبلی خود را نخواهند داشت.
* يادآور مي‌شود محل جديد تحصیل، سوابق‌ تحصیلی‌ محل‌ قبلی این دسته از دانشجویان‌ را مطابق‌ ماده‌ 63 آئین‌نامه‌ آموزشی‌ مورد بررسی‌ و واحدهای‌ درسی‌ قابل‌ قبول‌ را مشخص‌ و خواهد پذیرفت.
4- دانشجویان‌ دوره‌های شبانه (نوبت دوم) دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي و يا مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند در صورت تمایل به ثبت‌نام و شرکت مجدد در این آزمون، الزامأ باید پس از انصراف قطعی از تحصیل، خود را به حوزه‌های وظیفه عمومی معرفی و به خدمت اعزام شوند. بدیهی است این دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظیفه اجازه ثبت‌نام و شرکت در این آزمون را خواهند داشت.
5- دانشجویان‌ اخراجی موضوع ماده 29 آیین‌نامه آموزشی نیز مانند مقررات مربوط به دانشجویان انصرافی پس‌ از تسویه‌ حساب‌ كامل‌ با مؤسسه‌ ذیربط و همچنین اداره‌ كل‌ امور دانشجویان‌ داخل ‌و صندوق‌ رفاه‌ دانشجویان‌ و در صورت‌ ‌نداشتن‌ مشكل‌ نظام‌ وظیفه‌ (برای‌ برادران) اجازه ثبت‌نام در این آزمون را خواهند داشت. بدیهی‌ است‌ این‌ دسته‌ از داوطلبان‌ می‌توانند كلیه‌ تعهدات‌ مربوط را پس‌ از اتمام‌ تحصیلات‌ خود به‌ صورت‌ یكجا به‌ انجام‌ برسانند.
6- با توجه به محدودیت امکانات دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی و لزوم توزیع عادلانه فرصت‌های موجود بین تمامی متقاضیان، آن دسته از داوطلبانی که قبلاً با استفاده از امکانات دولتی (آموزش رایگان) تحصیلات خود را در رشته‌ای به اتمام رسانیده‌اند، مجاز به شرکت و انتخاب دوره روزانه در اين آزمون نمي‌باشند. اين قبيل از داوطلبان در صورت تمايل مي‌توانند براي رشته‌هاي دوره شبانه و يا مؤسسات غيرانتفاعي، متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دوره روزانه بايد برابر ضوابط مربوط با پرداخت شهريه ادامه تحصيل نمايند.
تبصره 3: بسيجيان فعال و عادي پايگاه‌هاي مقاومت بسيج، مشمول استفاده از سهميه رزمندگان نمي‌شوند.

دوره‌هاي نوبت دوم (شبانه)‌ آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي:
بر اساس‌ ضوابط و شرايط ذيل‌ براي‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ دوره‌هاي‌ نوبت دوم (شبانه‌) دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي نيز از طريق‌ آزمون‌ دوره‌هاي كارداني نظام جديد سال‌ 1392 دانشجو پذيرفته‌ مي‌شود.
1‌) داوطلبان‌ متقاضي‌ تحصيل‌ در رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ دوره‌هاي‌ نوبت دوم (شبانه‌)‌ دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي‌، لازم‌ است‌ واجد شرايط عمومي‌ و اختصاصي‌ (شرايط مندرج‌ در صفحه 1) و مقررات وظيفه‌ عمومي‌ (شرايط مندرج‌ در صفحه 2) دفترچه راهنما‌ باشند.
‌2 ) كليه داوطلبان‌ مجاز به‌ انتخاب‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ دوره‌هاي‌ نوبت دوم (شبانه‌)‌ دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي،‌ مي‌باشند. اولويت انتخاب از نظر دوره روزانه يا نوبت دوم (شبانه) بستگي به نظر داوطلب دارد.
3) مواد امتحاني و ضرايب دروس آزمون هر يك از رشته‌هاي تحصيلي نوبت دوم (شبانه) همانند مواد امتحاني و ضرايب دروس دوره روزانه مي‌باشد.
4) دانشجويان‌ دوره‌ نوبت دوم (شبانه) دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي، در صورت‌ وجود امكانات و تأمين بودجه و نيز تمايل‌ مي‌توانند با سپردن‌ تعهد محضري‌ به‌ منظور تعيين‌ بازپرداخت‌ بدهي‌، ازتسهيلات‌ رفاهي‌ استفاده‌ نمايند.
5‌ ) انتقال‌ دانشجويان‌ دوره‌هاي‌ نوبت دوم (شبانه‌) به‌ دوره‌هاي‌ روزانه‌ ممنوع‌ مي‌باشد.
تبصره: انتقال و تغيير گرايش تحصيلي دانشجويان دوره نوبت دوم (شبانه)، منحصراً براي دوره نوبت دوم (شبانه) و در محدوده رشته‌ها و گرايش‌هاي مربوط به گروه امتحاني كه در آن شركت نموده‌اند و با رعايت ضوابط و دستورالعمل‌هاي مربوط امكان‌پذير خواهد بود.
6 ) برنامه‌هاي‌ آموزشي‌ دوره‌ نوبت دوم (شبانه‌‌) عيناً همان برنامه‌هاي‌ آموزشي‌ دوره‌هاي‌ روزانه‌ است‌.
7 ) پذيرفته شدن در دوره‌هاي نوبت دوم (شبانه) به عنوان يك نوبت از حداكثر دو نوبت قبولي در آزمون ورودي دوره‌هاي كارداني نظام جديد، محسوب نمي‌شود.
8) از پذيرفته‌شدگان در دوره‌ نوبت دوم (شبانه) دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي مطابق جدول بند (2-5 ) دفترچه راهنما شهريه‌ اخذ خواهد شد
ضوابط تحصيل‌ در مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌ غيردولتي ـ غيرانتفاعي:
الف) در آزمون دوره‌هاي كارداني نظام جديد سال 92 مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي در 29 رشته‌ امتحاني ذيل، دانشجو مي‌پذيرند:
ب) نظام‌ درسي‌ مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌ غيردولتي ـ غيرانتفاعي‌ نظام‌ واحدي‌ و براساس‌ نظام‌ آموزشي‌ وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ خواهد بود و به‌ فارغ‌التحصيلان‌ مدرك‌ مربوط برابر ضوابط وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ اعطا خواهد شد.
ج) از پذيرفته‌شدگان در مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي مطابق جداول بند 6 دفترچه راهنما شهريه‌ اخذ خواهد شد
د‍ ) مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌ غيردولتي ـ غيرانتفاعي‌ هيچگونه‌ تعهدي‌ در قبال‌ تهيه‌ و تأمين‌ مسكن‌، خوابگاه‌ و غذاي‌ دانشجويان‌ ندارند.
و ) دانشجويان‌ مي‌توانند از وام‌ تحصيلي‌ مطابق‌ با آيين‌نامه‌ وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ و در صورت‌ تخصيص‌ بودجه‌ استفاده‌ نمايند.
ز) انتقال و تغيير رشته دانشجويان در صورت موافقت اين مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي، منحصراً به مؤسسات غيرانتفاعي با رعايت ضوابط و آيين‌نامه‌هاي مربوط امكان‌پذير خواهد بود.
6-انتخاب رشته :
 الف- هر داوطلب‌ می‌تواند حداقل يك و حداكثر 50 كدرشته‌ محل‌ تحصیل‌ را (اعم از دوره‌هاي روزانه، شبانه و در صورت اعلام علاقمندي از مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي) با توجه‌ به‌ رشته‌‌ امتحانی‌ در صورت وجود و رعایت ‌ضوابط زیر از جداول مندرج در صفحات 23 تا 85  با اولویت‌ دلخواه‌ در بند 26 ‌تقاضانامه‌ و در محل ‌مربوط درج ‌نماید.
تذكر‌ 1- با توجه به امتیاز سهمیه بومی که برای داوطلبان هر استان در رشته‌هاي دوره روزانه و شبانه (به استناد توضيحات بند 8 «ظرفيت پذيرش و نحوه گزينش و سهميه بومي») در دانشكده‌ها و آموزشكده‌هاي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه‌اي اختصاص یافته است، توصیه‌ می‌شود هر داوطلب‌ اولین‌ انتخاب‌‌ خود را از كدرشته محل‌ دوره‌های روزانه و يا نوبت دوم (شبانه) دانشكده‌ها و آموزشكده‌های‌ تحت پوشش دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای‌ واقع‌ در استان‌ بومی‌ خود انتخاب‌ نماید.
تذكر 2- استان‌ بومی‌ داوطلب، همان‌ استان‌ محل‌ اخذ دیپلم‌ داوطلب‌ می‌باشد كه ‌در بند 19 تقاضانامه‌ ثبت‌نام‌ اعلام‌ نموده‌ است‌.
* یادآوری:
الف) با توجه به متفاوت بودن دروس تخصصي رشته‌هاي امتحاني مختلف، تغيير رشته امكان‌پذير نيست ولي تغيير رشته در رشته‌هاي تحصيلي رشته امتحاني داوطلبان، با توجه به جدول شماره 2 و با رعايت ساير ضوابط امكان‌پذير مي‌باشد.
ب) هيچيك از دانشكده‌ها و آموزشكده‌های‌ تحت پوشش دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي، تعهدی در قبال تأمین مسکن و خوابگاه و يا پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان را ندارند.
7- ظرفیت‌ پذیرش، نحوه‌ گزینش‌ و سهمیه ‌بومی:
1) گزینش‌ نهایی‌ در هر یك‌ از رشته‌های‌ امتحانی‌ بر اساس‌ نمره‌ كل‌ حاصل‌ از آزمون‌ عمومی‌، پایه و اختصاصی‌ و از بین‌ داوطلبانی‌ كه ‌حد نصاب‌ نمره‌ علمی‌ لازم‌ را احراز كرده‌ باشند، با توجه‌ به ‌ضوابط مربوط انجام‌ خواهد شد. نمره كل داوطلبان بر اساس ميانگين وزني تراز نمرات خام دروس امتحاني و ضرايب هر يك از آنها محاسبه خواهد شد.
تبصره 1- استفاده از سهمیه بومی در هر يك از رشته‌هاي تحصيلي منوط به کسب حد نصاب نمره علمی در كدرشته مربوط خواهد بود. (استان‌ بومی‌ داوطلب، همان‌ استان‌ محل‌ اخذ دیپلم‌ داوطلب‌ می‌باشد كه ‌در بند 19 تقاضانامه‌ ثبت‌نام‌ اعلام‌ نموده‌ است‌).
تبصره 2- پنجاه درصد (50%) ظرفيت پسران و شصت درصد (60%) ظرفيت دختران در رشته‌هاي تحصيلي هر يك از دانشكده‌ها و يا آموزشكده‌هاي وابسته به دانشگاه فني و حرفه‌اي مستقر در استان‌هاي: اردبيل، ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي، خراسان شمالي، خوزستان، سيستان و بلوچستان، كردستان، كهگيلويه و بويراحمد و هرمزگان، با رعايت موضوع ذكر شده براي رشته‌هاي مندرج تبصره 4 ذيل، به داوطلبان بومي اختصاص مي‌يابد.
تبصره 3- در ساير استان‌ها چهل درصد (40%) ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي دانشكده‌ها و يا آموزشكده‌هاي وابسته به دانشگاه فني و حرفه‌اي مستقر در اين استان‌ها، با رعايت موضوع ذكر شده براي رشته‌هاي مندرج در تبصره 4 ذيل، به داوطلبان بومي اختصاص مي‌يابد.
تبصره 4- رشته‌هاي: (فرش دستباف، قلمزني، هنرهاي تجسمي ـ نقاشي، الكترونيك ـ راديو و تلويزيون، تأسيسات ـ تبريد، تعمير و نگهداري ماشين‌هاي الكتريكي، چاپ ـ چاپ، ساخت و توليد ـ قالب سازي، سراميك ـ سراميك صنعتي، صنايع فلزي ـ جوشكاري، صنايع نساجي ـ صنايع نساجي، متالورژي ـ مدلسازي، معدن ـ استخراج معدن، الكترونيك و مخابرات دريايي ـ الكترونيك و مخابرات دريايي، مكانيك موتورهاي دريايي ـ مكانيك موتورهاي دريايي، ناوبري ـ ناوبري، نقشه برداري ـ نقشه برداري، پرورش طيور، امور زراعي و باغي ـ تكنولوژي گياه پزشكي، پرورش زنبور عسل، تكثير و پرورش آبزيان ـ آب شيرين، صنايع غذايي ـ كنترل كيفيت مواد غذايي، گاوداري صنعتي، گل و گياهان زينتي، ماشين‌هاي كشاورزي ـ مكانيك ماشين‌هاي كشاورزي، مرغداري صنعتي، ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT)، برق ـ الکترونیک و ابزاردقیق، تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی ـ آزمایشگاه تشخیص پزشکی، برق ـ قدرت (گرایش پست و انتقال)، برق ـ قدرت (گرایش توزیع)، برق و تأسیسات، لوازم خانگی، سخت‌افزار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات پس از فروش خودرو، نصب و تعمیر آسانسور و پله برقی، گازرسانی، هنرهای چوبی، راهسازی، شهرسازی، نگهداری و مرمت ساختمان، معماری سنتی، شیمی آزمایشگاهی (گرایش صنعتی)، شیمی آزمایشگاهی (گرایش آرایشی بهداشتی)، بهره‌برداری پالایش گاز، فرآوری سنگ (گرایش فرآوری سنگ ترئینی)، فرآوری سنگ (گرایش فرآوری سنگ ساختمانی)، حسابداری (گرایش مالی)، حسابداری (گرایش صنعتی)، تبلیغات و بازاریابی، بهداشت آبزیان، بهداشتیاری دامپزشکی، تکثیر و پرورش آبزیان زینتی، انتقال و توزیع آب کشاورزی، تولید قارچ‌های خوراکی، تولید نهال، تولید و بهره‌برداری گیاهان دارویی و معطر و شیر و فرآورده‌های لبنی) براي پسران و رشته‌هاي: (تربيت بدني ـ تربيت بدني، فرش دستباف، قلمزني، گرافيك، سراميك ـ سراميك صنعتي، نقشه كشي عمومي ـ نقشه كشي و طراحي صنعتي، صنايع غذايي ـ كنترل كيفيت مواد غذايي، گل و گياهان زينتي، سخت‌افزار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و ارتباطات، شهرسازی، نگهداری و مرمت ساختمان، معماری سنتی، حسابداری (گرایش مالی)، حسابداری (گرایش حسابرسی)، تبلیغات و بازاریابی، طراحی پوشاک و انیمیشن) براي دختران، به دليل محدود بودن تعداد رشته محل در كشور، مشمول سهميه بومي نخواهند بود.
تذکرات مهم:
1- هر داوطلب منحصراً مجاز است كه يكي از كدرشته‌هاي امتحاني متناسب با ديپلم خود را كه در (جدول شماره 3) مشخص شده، انتخاب نمايد، داوطلبانی که به هر دلیل در رشته‌ای غیر از رشته متناسب با دیپلم خود که در (جدول شماره 3) دفترچه  راهنما مشخص شده، در آزمون ثبت‌نام و انتخاب رشته نموده و پذیرفته شود قبولی آنان در هر مرحله‌ای از تحصیل که باشند «کان لم یکن» تلقی و حق هیچگونه ادعایی را نخواهند داشت.
2-8- نحوه اقدام براي ثبت‌نام:
داوطلبان لازم است منحصراً به روش ذيل و با پرداخت الكترونيكي وجه ثبت‌نام، كه در ذيل توضيح داده شده است، اقدامات لازم را بعمل آورند.
1-2-8- مراجعه به سايت اينترنتي سازمان به نشاني: www.sanjesh.org
2-2-8- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق سايت سازمان.
3-2-8- با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال مي‌باشد، با مراجعه به سايت سازمان و پرداخت مبلغ 000/106 (يكصد و شش هزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام شركت در آزمون، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند
تبصره: چنانچه داوطلبي با توجه به رشته‌هاي مندرج در قسمت الف بند 6 دفترچه راهنما علاقمند به شركت در گزينش رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ‌ غيرانتفاعي لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 000/29 (بيست و نه هزار) ريال ديگر نيز از همين طريق، اقدام نمايد.
 


مطالب مشابه :


تعداد داوطلبان کنکور فنی وحرفه ای و ظرفیت پذیرش

تعداد داوطلبان کنکور فنی پذیرش کنکور کاردانی فنی و حرفه های فنی و حرفه ای و




زمان ثبت نام برای کنکور فنی و حرفه ای و کاردانش سال92 دوره های روزانه ،شبانه و غیرانتفاعی

زمان ثبت نام و برگزاری آزمون فنی حرفه ای و سال 92 از طریق شبکه تعداد داوطلبان کنکور




آغاز ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد مرداد92 کاردانی فنی و حرفه ای ،کاردانی به کارشناسی ،کارشناسی پ

تاثیر معدل در کنکور فنی وحرفه ای. کاردانی فنی و حرفه ای تعداد رشته هاي




نکات مهم و مورد توجه برای داوطلبان کنکور فنی حرفه ای 92

نکات مهم و مورد توجه برای داوطلبان کنکور فنی حرفه کنکور فنی حرفه ای 92. تعداد رشته محل




تعداد داوطلبان کنکور ارشد 92

تعداد داوطلبان کنکور ارشد 92 کاردانی فنی و حرفه ای. تعداد داوطلبان کنکور ارشد 92.




برگزاری آزمون کاردانی پیوسته92 فنی و حرفه‌ای در ۲۵ مردادماه با آخرین آمار شرکت کننده در کنکور

تاثیر معدل در کنکور فنی وحرفه ای. پیوسته فنی و حرفهای سال 92 با شرکت فنی و حرفه ای,




تعداد داوطلبان کنکور سراسری نود اعلام شد

جزئیات تعداد داوطلبان در کنکور آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی آمارگیر حرفه ای




55 نکته جهت ثبت نام و انتخاب رشته کنکور کاردانی فنی و حرفه ای و کار و دانش سال92

( فنی و حرفه ای و یا تعداد داوطلبان پذیرش شده کنکور فنی شما 19/2/92




آخرين مهلت ثبت نام آزمون کارداني فني حرفه اي

کنکور سراسری93 کارداني حرفه اي سال 92 از روز که چنانچه تعداد داوطلبان متقاضي




اعلام نتایج آزمون کاردانی فنی و حرفه‌ای و غیر انتفاعی دولتی سال92/محل دریافت نتایج / شرایط و مدارک ث

نظام جدید فنی و حرفهای و موسسات در تاريخ 28/7/92 در تعداد داوطلبان کنکور سراسری




برچسب :