آموزش کانفیگ و تغییر رمز مودم های وایرلس

آموزش کانفیگ و تغییر رمز مودم های وایرلس مدل tp-link

به دلیل درخواست دوستان در خصوص نحوه کانفیگ کردن و تغییر رمز مودم های وایرلس من یک تایپیک آموزشی در این خصوص ایجاد می کنم.
البته ناگفته نماند دوست عزیزمان جناب مهندس زندیان در مورد کانفیگ مودم های وایرلس سیسکو مباحثی رو مطرح کردن که می توانید از آدرس زیر به آن دسرسی داشته باشید:
You are not allowed to view links.
Register or Login to view.
اما من در این تایپیک در مورد نحوه کانفیگ مودم tp-linke و تغییر رمز آن می خوام آموزش بدم - البته ناگفته نماند که کانفیگ اکثر مودم ها به یک صورت ی باشد فقط ممکن است تغییرات مخصتری در منوهای مودم های شرکت های سازنده وجود داشته باشدکه آن هم با کمی دقت بیشتر می توانید انجام بدهید.

 پنل جلوئی:

[تصویر:  8950_1.png]

چراغ های نمایشگر پنل جلویی به شرح زیر است:

1. چراغ Power: نشانده اتصال صحیح آداپتور برق به دستگاه است.
2. چراغ ADSL: در صورت ثابت روشن بودن نمایانگر وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده است
3. چراغ Internet: در صورت تنظیم صحیح مودم و اتصال مودم با اینترنت این چراغ روش خواهد شد.
4. چرغ WLAN: نمایانگر فعال بودن قسمت وایرلس در مودم است
5. چراغ های 1 تا 4: نمایانگر اتصال یکی از پورت های LAN به یک وسیله دیگر است
6. چراغ QSS: چشمک زدن یا ثابت روشن شدن آن نمایانگر اتصال یک وسیله وایرلس در مد QSS به مودم است.

پنل پشت دستگاه:
[Image: 8950_1_back.png]
اتصالات پشت دستگاه به شرح زیر است:
LINE: اتصال به خط تلفن از طریق Splitter
RESET: دکمه ریست کردن مودم
POWER: اتصال آداپتور برق
ON/OFF: دکمه روش و خاموش کردن
1 تا 4: اتصال کابل شبکه برای کامپیوتر
سوکت آنتن: محل اتصال آنتن
اتصال مودم:
1. نیازمندی های سیستمی:
1.1. سرویس ADSL فعال از سرویس دهنده گان اینترنت
1.2. یک کامپیوتر با کارت شبکه کابلی و کابل شبکه (کابل شبکه در پک مودم موجود است)
1.3. فعال بودن پروتکل TCP/IP روی کامپیوتر (بصورت پیش فرض در ویندوز فعال است)
1.4. یک مروگر وب مانند فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، اپرا یا .....

2. نیازمندی های محیط نصب مودم:
2.1. نصب در محیطی بدور از گرما یا حرارت مستقیم
2.2. پرهیز از تابش مستقیم منابع نوری قوی مانند آفتاب
2.3. فضای خالی حداقلی 5 سانتی متری از اطراف
2.4. دمای کاری بین 0 تا 40 درجه سانتی گراد
2.5. رطوبت بین 10 تا 90 درصد
اتصال به مودم
لطفا قبل از هر کاری از فعال بودن سرویس ADSL خود مطمئن شوید (با اتصال مودم به خط تلفن باید چراغ ADSL پس از حدود 30 ثانیه ثابت روش شود) سپس مراحل زیر را برای اتصال مودم انجام دهید:
1. قرار دادن مودم در محل مناسب، بهترین محل برای قرار دادن مودم مرکز شبکه وایرلس شماست
2. نصب آنتن و قرار دادن آن در حالت عمودی
3. اتصال کارت شبکه کامپیوتر به یکی از پورت های LAN مودم با کابل شبکه مناسب (برای استفاده از سیستم وایرلس شما می توانید پس از تنظیم مودم اتصال کابلی آنرا جدا کنید اما به یاد داشته باشد که همیشه تنظیم را روی حالت اتصال کابلی انجام دهید نه روی اتصال بیسیم)
4. اتصال خط تلفن از طریق Splitter موجود در پک مودم به مودم
5. اتصال آداپتور برق و سپس روشن کردن مودم

شکل زیر راهنمای خوب و سریعی برای اتصالات است:

[Image: 8950_4.png]
  راهنمای تنظیم سریع:
1. آدرس IP پیش فرض این مودم 192.168.1.1 و Subnet Mask آن 255.255.255.0 است. این مقادیر قابل تغییر است اما در این راهنما ما از مقادیر پیش فرض جهت تنظیم استفاده می کنیم. تنظمات IP کارت شبکه متصل شده را برای اتصال صحیح تنظیم کنید، اگر از نحوه این کار اطلاع ندارید به لینک زیر مراجعه کنید
راهنمای تنظیم کارت شبکه کامپیوتر برای اتصال به مودم
2. تنظیم این مودم توسط یک مرورگر وب انجام میشود و در هر سیستم عاملی امکانپذیر است. آدرس مودم را در مرورگر خود وارد کنید:

 

[Image: 8950_2.png]



3. بعد از چند لحظه پنجره جدیدی باز شده که از شما Username و Password مودم را درخواست می نماید این مقادیر بصورت پیش فرض admin و admin (بصورت حروف کوچک) است. آنها را وارد کرده و روی دکمه OK کلیک کنید.

[Image: 8950_3.png]


توجه:
الف. این Username و Password را با Username و Password ی که ISP به شما داده اشتباه نگیرید.
ب. اگر صفحه درخواست Username و Password ظاهر نشد به به معنی این است که یا شما تنظمات کارت شبکه مناسبی ندارید که باید آنها را بازبینی کنید و یا روی مروگر شما پ ر و ک س ی تنظیم شده که باید در اینترنت اکسپلورر به منوی Internet Option و سپس به Connection و سپس در قسمت Lan Setting رفته و تیک آیتم Using P r o x y را برداشته و OK کنید.
4. بعد از ورود موفق به تنظمیات مودم شکل زیر را مشاهد خواهید کرد:
بعد از ورود موفق به تنظمیات مودم شکل زیر را مشاهد خواهید کرد:
[تصویر:  8950_5.png]

روی Quick Setup کلیک کنید.
5. در این صفحه مقادیر VPI و VCI را وارد کنید و روی دکمه Next کلیک کنید. این مقادیر برای هر ISP ممکن است متفاوت باشد مقادیر متداول آن در ایران 0 و 35 برای اکثر سرویس دهنده ها و 0 و 59 برای پارس آنلاین است. اگر از این مقادیر مطمئن نیستید از ISP خود سوال کنید.
[تصویر:  8950_6.png]
6.در صفحه بعد گزینه PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب و دکمه Next را کلیک کنید.
[تصویر:  8950_7.png]
7. در این صفحه اطلاعات (Username و Password) مربوط به سرویس اینترنتی را که خریداری کرده اید در فیلد های PPP Username و PPP Password وارد کنید و سایر آیتم ها را مانند شکل زیر بدون تغییر رها کرده و دکمه Next را کلیک کنید
[تصویر:  8950_8.png]
8. صفحه زیر نمایش داده میشود، گزینه های آنرا مانند شکل زیر بدون تغییر رها کرده و Next را کلیک کنید.
[تصویر:  8950_9.png]
9. صفحه Wireless Setup نمایش داده میشود. برای فعال بودن وایرلس مودم باید گزینه Enable Wireless را تیک بزنید و در قسمت SSID نامی را برای شبکه وایرلس خود انتخاب کنید. سپس روی Next کلیک کنید.
[تصویر:  8950_10.png]
10. صفحه خلاصه ای از تنظمات نمایش داده میشود که در پایین این صفحه دکمه Save/Reboot قرار دارد. برای اینکه تنظمات شما ذخیره شده و مورد استفاده قرار گیرد روی آن کلیک کنید.
[تصویر:  8950_11.png]
11. مودم شما Restart شده وپس از حدود 2 دقیقه مجددا آماده کار خواهد بود. در خلال این مدت مودم را خاموش نکنید.
[تصویر:  8950_12.png]
.

قسمت سوم :

RE :آموزش کانفیگ و تغییر رمز مودم های وایرلس مدل tp-link

کمی در مورد سيستم هاي رمز گذاري شبكه هاي بي سيمی که در مطالب فوق گفته شده
شبكه هاي بي سيم مورد صحبت ما كه به آنها wife نيز گفته مي شود، بر اساس استانداردIEEE802.IIساخته شده اند. اين استاندارد مجموعه اي از قوانين مشخص براي شبكه هاي بي سيم محلي است. اين قوانين چيزهايي مثل فركانس سيگنال هاي ارتباطي و الگوريتم هاي انتقال داده ها را مشخص مي كنند. امروزه اكثر مودم هايي كه براي اتصال به اينترنت از آنها استفاده مي شود از سه الگوريتم امنيتي براي رمز گذاري داده ها استفاده مي كنند. اين سه الگوريتم به ترتيب
WEP,WPA وWPA2هستند.
استانداردWEP كه حروف اختصاري Wired Equivalent privacy با امنيت معادل شبكه كابلي» است، در سال 1999 به عنوان قسمتي از نسخه اصلي استاندارد 11 /802 مطرح شد اين الگوريتم به صورت گسترده اي استفاده مي شود و در اكثر مودم ها به صورت پيش فرض اولين گزينه اي است كه به كاربر ارائه مي شود. اما در چند سال بعد،‌ اين سيستم شكسته شد و هكرها به راحتي به شبكه هايي كه با اين الگوريتم امن شده اند حمله مي كنند و كليد رمز را به دست مي آورند. در سال 2004 با ارائه نسخه 802 /11 i ازاستاندارد IEEE رسماً اعلام شد كه دو سيستم WEB-40 و104 -WEPنتوانستند اهداف امنيتي خود را پياده سازي كرده و توسط WPAو WPA2 در واقع كوتاه شده عبارت wi- fiprotected Accessدسترسي مطمئني به شبكه وايرلس) است و WPA2 نسخه تكميلي آن به شمار مي رود. در سال 2001 مقاله اي منتشر شد كه نحوه شكستن سيستم رمزWEP در آن شرح داده شده بود. به راحتی می توان گفت، ‌از هر نقطه اي كهيك اسكن (پويش) ساده براي شبكه هاي بي سيم اطرافم کنیم حداقل از هر 10 شبكه سه تاي آنها از اين سيستم رمز استفاده مي كنند. در صورتي كه كاربر اين سيستم در حال استفاده از شبكه باشد و شبكه ترافيك داشته باشد، در زماني كمتر از 10 دقيقه مي توان كليد رمز اين شبكه ها را به دست آورد.
راه حل اين مشكل استفاده از الگوريتم هاي WPA و WPA2 هست. هر چند WPA نيز مشكلات خاص خودش را دارد و بهتر است در صورت پشتيباني مودمتان حتماً‌ از WPA2 استفاده كنيد.
شبكه هاي بي سيم چگونه هك مي شوند؟

هكر براي اينكه شبكه اي را هك كند، بايد بتواند ترافيكي را كه از آن رد مي شود، مورد بررسي قرار دهد. براي اين كار،‌ او كارت شبكه بي سيم خودش را در حالت مانيتورينگ قرار داده و سپس روي كانال ارتباطي شما تنظيم مي كند. از آنجايي كه شبكه بسيم رمز دارد،‌ اطلاعات به صورت رمز شده در هوا هستند و در اولين نگاه هكر نمي تواند ماهيت آنها را تشخيص بدهد. به دليل عيب امنيتي كه در الگوريتم WEP وجود دارد، ‌در صورتي كه هكر بتواند از يك ميزان مشخصي بيشتر ترافيك شبكه را ذخيره كند، مي تواند رمز شبكه را از آن استخراج كند.
براي شبكه هاي WPA و WPA2 قضيه اندكي فرق مي كند. هنگامي كه شما مي خواهيد به يك شبكه بي سيم با يكي از سيستم هاي رمز بالا متصل شويد، در اصطلاح يك فرايند (دست دادن) روي مي دهد كه طي آن دو طرف خود را معرفي مي كنند. در اينجا هكر روي كانال بي سيم منتظر انجام يك دست دادن است. او سپس اين فرآيند دست دادن را روي كامپيوتر شخصي خود ذخيره كرده و سعي در شكستن آن مي كند. از آنجايي كه طول رمزها براي شبكه هاي WPA حداقل هشت حرف است، ‌در صورتي كه در كلمه رمز خود از حروف كوچك و بزرگ استفاه كرده باشد و كامپيوتر هكر توانايي آزمايش يك ميليون كلمه رمز را در ثانيه داشته باشد، ‌نزديك به 21 ماه زمان براي شكستن آن نياز دارد.
چگونه شبكه بي سيم خود را امن كنيم؟

اولين نكته اي كه بايد به آن اشاره كرد، استفاده از سيستم هاي رمز جديد است. به هيچ عنوان شبكه خود را با سيستم WEP تنظيم نكنيد.
در اكثر مودم ها تنظيماتي به عنوان Mac filtering وجود دارد. هر كارت شبكه اي يك مؤلفه شناسايي به اسم mac دستگاه هاي خود را كه به مودمتان وصل مي شوند، وارد آن كرده و باقي دستگاه ها را فيلتر كنيد. در اين صورت اگر رمز شبكه شما به دست هكر بيفتد. باز هم نمي تواند از ترافيك اينترنتي شما استفاده كند.
نكته بعدي اينكه حتماً‌ رمز پيش فرض مودم خود را عوض كنيد. اكثر مودم ها صفحه اي براي تنظيمات دارند كه در آنجا شما نحوه اتصال به اينترنت و تنظيمات ديگر مانند برپايي يك شبكه بي سيم را انجام مي دهيد.

منبع: نشريه دانستنيها ـ خرداد90


مطالب مشابه :


تغییر رمز مبین نت - تغییر رمز مودم وایرلس HUAWEI BM632w

تذکر: در ویندوز 7 و xp بعد از تغییر رمز مودم وایرلس برای اینکه به مودم به صورت وایرلس متصل شوید.




چگونه تغییر رمز مودم وایرلس HUAWEI BM632w

تذکر: در ویندوز 7 و xp بعد از تغییر رمز مودم وایرلس برای اینکه به مودم به صورت وایرلس متصل شوید.




تنظیمات مودم Dlink 2730 u

سپس نام کاربر رمز عبور "مدیریت" و "مدیریت در این مودم به اشتراک گذاری اتصال به اینترنت از




تنظیم کانکشن اینترنت مودم وایرلس

پسورد گذاری روی مودم وایرلس اولا اینکه این کار با توجه به مارک مودم وایرلس متفاوت است




آموزش کانفیگ و تغییر رمز مودم های وایرلس

به دلیل درخواست دوستان در خصوص نحوه کانفیگ کردن و تغییر رمز مودم های وایرلس من یک تایپیک




آموزش اشتراک گذاری اینترنت بین لپ تاپ و گوشی موبایل از طریق وایرلس

آموزش اشتراک گذاری اینترنت بین لپ تاپ و گوشی موبایل از طریق وایرلس مودم وایرلس tp




مشخصات فنی وظاهری مودم huawei hg532e

و مودم های وایرلس می باشدتمامی دستگاه شما با فعال کردن رمز گذاری بیسیم در داخل




آموزش کانفیگ مودم TP-LINK TD-W8951N

می توانید انواع سیستم های رمز گذاری وایرلس را فرض رمزگذاری وایرلس مودم غیر




آموزش راه اندازی مودم وایرلس tp-link مدل td-w 8901

بهتر است با انتخاب یک Authentication بر روی وایرلس خود رمز مودم وایرلس tp گذاری پرینتر




آموزش کانفیگ مودم TP-Link TD-W8151N

می توانید انواع سیستم های رمز گذاری وایرلس را فرض رمزگذاری وایرلس مودم غیر




برچسب :