تحلیل آزمون کارشناسی ارشد حسابداری سال 93

آمــار
در کنکور امسال به طور کلی ۱۵ سؤال از آمار و ۲ سؤال از مباحث احتمال و آنالیز ترکیبی آمده بود که این ۲ سؤال را می‌توان در مباحث ریاضی نیز در نظر گرفت. البته یکی از این ۲ سؤال تا حدودی سخت و وقت‌گیر بود و نیاز به دقت در صورت سؤال و حل داشت، اما به طور کلی سؤالات در سطح متوسطی بودند و سؤال بسیار دشواری که قابل حل کردن نباشد، در بین سؤالات مشاهده نمی‌شد. امسال نیز مانند سال‌های گذشته سؤالات از مباحث: آمار توصیفی، احتمال، متغیرهای تصادفی، توزیع‌های آماری و رگرسیون و ضریب همبستگی آمده بود. سؤال مربوط به متغیرهای تصادفی تنها با تعریف تابع توزیع احتمال و کمی دقت قابل حل بود. دانشجویان باید به این نکته اساسی توجه کنند که درس آمار دارای محاسبات است و با تمرین و مهارت، طریقه سریع انجام دادن محاسبات را فراگیرند تا دچار اشتباه نشوند. با توجه به اینکه در درس آمار به راحتی می‌توان درصد قابل قبولی بدست آورد، به داوطلبان عزیز توصیه می‌شود یک کتاب جامع که شامل درس‌نامه، مثال و تست‌های تألیفی فراوان باشد، را حتماً مطالعه فرمایند. خوشبختانه کتاب آمار مدرسان شریف تمام مواردی که برای درس آمار نیاز است، را در کتاب خود دارد. داوطلبانی که با تسلط بر این کتاب سر جلسه آزمون بروند به طور قطع درصد بالای ۸۰ بدست خواهند آورد.

 حسـابداری صنعتی
تعداد سؤالات درس حسابداری صنعتی در آزمون سراسری سال ۹۳ همانند سال گذشته ۲۰ سؤال بود. در نگاه اول می‌توان گفت که سؤالات بیشتر محاسباتی و بعضاً جدید (مربوط به حسابداری مدیریت) بودند. شاید بتوان گفت که سؤالات صنعتی سال ۹۳ مشابه کنکورهای ۱۳۸۶، ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ بود. تعداد سؤالاتی که می‌شد در نگاه اول به آن‌ها پاسخ داد، ۶ سؤال بود و با توجه به صورت سؤال‌ها که اغلب دارای اطلاعات زیادی بودند، لزوم حفظ تمرکز سرجلسه بسیار با اهمیت بود. همچنین برخی از سؤالات مربوط به حسابداری مدیریت بودند که در عین سادگی در بیشتر منابع حسابداری صنعتی یا مطرح نشده‌اند و یا با توجه به اینکه در آزمون‌های قبلی مطرح نشده بودند، مورد مطالعه داوطلبان قرار نگرفته است. در رابطه با سؤالات محاسباتی نیز لزوم تسلط به فرمول‌ها حائز اهمیت بود و داوطلبانی قادر به حل سؤال‌ها می‌شدند که قبلاً به تعداد کافی تست‌های سال گذشته و تست‌های تألیفی را خوب تمرین کرده باشند و آزمون‌های مدرسان شریف را به خوبی مرور کرده باشند.
 
حسـابداری مـالی
 
تعداد سؤالات درس حسابداری مالی آزمون سراسری سال ۹۳ همانند سال گذشته ۲۰ سؤال بود. در نگاه اول می‌توان گفت که سؤالات اغلب مفهومی بودند. البته برخی سؤالات نیز از استانداردها مطرح شده بود که نیاز به مطالعه متن استاندارد داشت. تعداد سؤالاتی که می‌شد در نگاه اول آن‌ها را حل نمود، ۱۰ سؤال بود که به نظر سؤالاتی در حد ساده و متوسط بودند. تغییری که این آزمون نسبت به سال‌های قبل داشت، طرح سؤال از مباحثی بود که احتمال کمی برای طرح تست از آن‌ها وجود داشته و در کنکورهای سال قبل کمتر مورد علاقه طراحان قرار گرفته است مانند (مباحث گواهینامه حق تقدم، حسابداری دولتی، عملیات متوقف شده، هزینه مالی مخارج ساخت). همانند سال‌های گذشته از متن استاندارد نیز سؤالاتی مطرح شده بود که حدوداً ۳ سؤال به طور مستقیم و ۲ سؤال به طور غیر مستقیم در آزمون مورد پوشش قرار گرفته بود. از سؤالات مطرح شده ۷ سؤال به صورت تئوریک و ۱۳ سؤال محاسباتی بودند که از سؤالات محاسباتی نیز تعداد ۵ سؤال آن بسیار وقت‌گیر بودند. با دید کلی به سؤالات می‌توان گفت که افرادی که درسنامه را به دقت خوانده بودند، باید بهتر قادر به حل سؤال‌ها باشند، چرا که از متن مباحث درس نیز ۳ سؤال طرح شده بود. در رابطه با سطح سؤالات نیز حدوداً ۱۰ سؤال در سطح راحت و متوسط بودند، ۵ سؤال محاسباتی و وقت‌گیر و ۵ سؤال دشوار بودند.

 حسابرسی
تعداد سؤالات در حسابرسی در آزمون سراسری سال ۹۳ همانند سال‌های گذشته (۹۱ و ۹۲)، ۲۰ سؤال بود. در نگاه اول با داشتن یک مطالعه متوسط می‌شد به ۱۲ سؤال پاسخ داد. با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش مبتنی‌بر تغییر منبع طرح سؤال از استانداردهای قدیمی به استانداردهای جدید، تعداد ۲ سؤال به طور مستقیم از استاندارد گزارشگری و ۳ سؤال به طور غیرمستقیم از استانداردهای گزارشگری مطرح شده بود. نکته جالب در طرح سؤالات این بود که در گزینه‌های مربوط به استانداردهای گزارشگری عناوین استفاده شده در استاندارد قدیمی نیز مطرح شده بود که اغلب جواب سؤال نبودند و با استفاده از آن‌ها هم می‌شد به رد گزینه نادرست پرداخت. با توجه به اینکه بخش زیادی از سؤالات حسابرسی از سؤال‌های سال گذشته مطرح می‌شوند در این آزمون نیز بالغ بر ۱۲ سؤال مشابه سال‌های گذشته بود. در این آزمون همچنین از مباحثی که در سال‌های گذشته کمتر سؤال مطرح شده بود نیز سؤال طرح شده بود (مباحثی چون کاربرگ‌های حسابرسی، تدوین طرح کلی حسابرسی و آزمون معاملات). به طور کلی می‌توان گفت، سطح سؤالات مشابه سؤالات سال‌های گذشته بود و با مطالعه سؤال‌های سال‌های گذشته امکان کسب یک درصد معقول در این درس وجود داشت.

 ریاضی عمومی 
سؤالات ریاضی عمومی رشته‌ حسابداری در آزمون کارشناسی ارشد ۹۳، به لحاظ تعداد سؤالات فرقی نکرده بود و همان ۲۵ سؤال داده شده بود. به لحاظ ضریب سختی نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی نداشته و سؤالات در یک سطح بودند. همچنین سؤالات به طور کاملاً استاندارد طرح شده بودند. فقط یک سؤال تا حدودی سخت بود که شاید دانشجو نتوانسته باشد به راحتی سؤال را پاسخ دهد. به غیر از این یک سؤال عین و یا شبیه بقیه سؤالات در کتاب‌ها و آزمون‌های مدرسان شریف به وفور دیده می‌شد و داوطلبان صرفاً با خواندن کتاب مدرسان شریف به راحتی می‌توانستند به اکثر سؤالات پاسخ دهند. همانند سال‌های گذشته به نظر می‌رسد فصول مشتق و کاربرد آن از اهمیت خاصی برخوردار هستند و بعد از آن‌ فصل تابع حائز اهمیت می‌باشد. به داوطلبان رشته‌ حسابداری که سال آینده قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را دارند، توصیه می‌کنیم تمام مطالب را به طور کامل بخوانند و طبیعتاً مباحث پر اهمیت‌تر را با حل تست‌های بیشتر مرور کنند و از بررسی و حل تست‌های ۱۰ سال گذشته غافل نشوند.
 
منبع:مدرسان شریف


مطالب مشابه :


کارنامه نفرات قبول شده در ارشد فراگیر پیام نور

قبولی در منابع آزمون اشد،دانلود منابع آزمون کارشناسی ارشد،پذیرش دانشجوی ارشد




1-6-تحلیل امتحانات دوره متوسطه(محاسبه درصد قبولی و میانگین نمرات)

(محاسبه درصد قبولی و از جمله تحلیل آزمون، نتایج کلی آزمون جهت انجام محاسبات




درصدهای دروس کنکور ارشد ساخت و تولید

درصد دروس یکی از دوستان قبولی شبانه در گرایش ساخت و تولید کارشناسی ارشد محاسبات آنلاین




مصاحبه با نفر ممتاز آزمون نظام مهندسی آذر 92رشته عمران نظارت

ایا شما همزمان در آزمون محاسبات و شما به 67 درصد تقلیل می قبولی در آزمون




بسته های آموزش غیر حضوری آمادگی نظام مهندسی

آزمون نظام مهندسی تهیه شده که درصد قبولی بالایی را نظارت و اجرا و محاسبات با هزینه




تحلیل آزمون کارشناسی ارشد حسابداری سال 93

مشاوره آزمون استعلام موضوع پایان نامه. لینک دوستان. قالب وبلاگ. سايت ديوان محاسبات




در صد قبولی

رد کنم تا مبادا درصد قبولی بدتر از آن از محاسبات معمولی آزمون ‌ ورودي




معرفی دانشگاه های غیرانتفاعی دارای رتبه های نخست در آزمون کارشناسی ارشد

که دانشجویان آنها بیشترین درصد قبولی را در آزمون کارشناسی سال 91 محاسبات




آگهی دعوت برای آزمون حسابدار رسمی(سازمان حسابرسی)

آگهی دعوت برای آزمون ( %25 ) و قوانین تجارت و محاسبات برای قبولی داوطلبان در آزمون بشرح




برچسب :