دومین دفاع کارشناسی ارشد فلسفه علم در امیرکبیر و حواشی
اولین دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه امیرکبیر با موضوع "بررسی سه الگوی رابطه علم و تکنولوژی"،سه شنبه هفته قبل، توسط آقای مهدی احمدی ارائه شد.
پس از دفاعی سه ساعته، پایان نامه آقای احمدی با نمره عالی پذیرفته شد، به ایشان تبریک و آفرین می گوییم.
(متاسفانه من و بیشتر دوستان، همزمان کلاس داشتیم و نتوانستیم در دفاع حضور یابیم و هنوز خبر دقیقی از این دفاع نداریم!)
چهارشنبه، چهارم اسفند 89، دومین دفاع پایان نامه، توسط خانم افسانه آشکاری، است. برای ایشان آرزوی موفقیت داریم:
موضوع: ردپای پراگماتیسم در تعبیر نیلز بوهر از مکانیک کوانتومی
دانشجو: افسانه آشکاری
استاد راهنما: دکتر امیراحسان کرباسی زاده
استاد راهنما: دکتر ابوالفضل کیاشمشکی
استاد مشاور: دکتر سیدرضا ملیح
داور داخلی: دکتر رضا حاج ابراهیم
داور خارجی: دکتر حسین شیخ رضایی
زمان: ساعت 17، چهارم اسفند 89
مکان: اتاق 309 ساختمان فارابی دانشگاه امیرکبیر
چکیده:با ظهور مکانیک کوانتومی در اوایل قرن بیستم، دانشمندان تلاش بسیاری برای تعبیر این مکانیک جدید نمودند. یکی از معروفترین این تعابیر، تعبیر کپنهاکی است، که فیزیکدان مشهور دانمارکی نیلز بوهر، بنیانگزار آن بود. از طرفی پوزیتویسم منطقی مکتب فلسفی غالب آن دوره بود و موج عظیم آن سراسر اروپا را فراگرفته بود. تعبیر کپنهاکی وجوهی داشت که برخی از آنها در تشابه بسیار پوزیتویسم منطقی بودند، دیدگاه رایج و غالب این است که مکتب کپنهاکی، گرایشات و مبانی فلسفی پوزیتویسم دارد. هدف از ارائه این رساله، نشان دادن این امر است که آنچه در مکتب کپنهاکی یافت می شود تنها عناصر پوزیتویستی نیست، بلکه به موازات آن، عناصر پراگماتیستی هم قابل تشخیص است. بطور ضمنی به این مسئله هم پرداخته می شود که دو مکتب پراگماتیسم(آنگونه که مورد نظر جیمز و پیرس بود) و پوزیتویسم منطقی(به طور عمده مبنی بر آرای کارنپ) در برخی ویژگیها، تشابه دارند و اینها به طور عمده ویژگیهایی هستند که در تعبیر کپنهاکی یافت می شود.
پی نوشت:
آنچه در جلسه دفاع گذشت: (بعد از کار، به جلسه پایان نامه رفتم و با تاخیر رسیدم)
-دکتر کرباسی زاده اعلام کردند استاد راهنمای این پایان نامه نیستند!!! یک ماه پیش صرفا برای رفع مشکل اداری دانشجو و به درخواست دکتر ملیح، برگه استاد راهنما را امضا کرده اند و یک هفته قبل پایان نامه را دریافت کرده اند و هیچ راهنمایی و نظری در این پایان نامه نداشته اند.
-دکتر شیخ رضائی انتقادات دقیق و سازنده(کم بودن فرمولها، عدم یکنواختی کلمات ترجمه، عدم پیوستگی فصول پایان نامه و ارتباط بندهای متن و ...) مطرح کردند.
- دکتر حاج ابراهیم هم انتقاداتی به نحوه نگارش پایان نامه و ... داشتند.
- دکتر کیاشمشکی بیشتر در موضع مدافع پایان نامه بودند و توضیحاتی کامل برای واژه گزینی (مثلا برای "ایسم" در زبان فارسی گاهی پسوند "گرایی" و گاهی پسوند "انگاری" استفاده شود) و علل استفاده از مکاتب و افراد به این شکل در پایان نامه اعلام نمودند، همچنین بیان نمودند: (نقل به مضمون)سیاست گروه فلسفه علم دانشگاه امیرکبیر این است که چون معمولا فرمولهای فیزیک و ریاضی کمتر مورد مناقشه هست، و معمولا مطالب فلسفه علم را فلاسفه استفاده می کنند، گروه از دانشجویان می خواهد به فرمولها نپردازند و به مسائل فلسفی بپردازند.
-دکتر ملیح که در واقع استاد راهنما بودند و ماهها زحمت همکاری این پایان نامه را کشیده بودند، بخشی از این انتقادات را وارد دانستند و درگیری اداری دانشجو(بیش از دو ماه) در تصویب و مراحل آن و کمی شتابزدگی را از علل افت دانستند و انتقاداتی به گروه مطرح کردند. پایان نامه را با تغییراتی، مقاله ایی با ارزش برای ارائه در مجلات بزرگ بین المللی دانستند.
- پایان نامه خانم افسانه آشکاری با نمره 19 پذیرفته شد. به ایشان تبریک و شادباش می گوییم.
حواشی:
- دانشجوبان 87 تاکید می کردند که گروه فلسفه علم دانشگاه امیرکبیر تخصصهای فیزیک، ریاضی، زیست شناسی و ... ندارد و پس از ماهها دوندگی و نامه نگاری با تحصیلات تکمیلی دانشگاه توانسته اند تعدادی پایان نامه درباره فلسفه فیزیک، ریاضی و ... با شرایط خاصی بگیرند. گروه فلسفه علم دانشگاه امیرکبیر، پایان نامه های فلسفی و معمولا با خود هیئت علمی گروه را می پذیرد.
- دکتر ملیح کمتر از یک ماه قبل، جراحی قلب باز داشتند و به صورت نیم خیز بر روی صندلی در جلسه پایان نامه حضور داشتند. از تشریف فرمایی و زحمات ایشان نهایت تشکر را داریم. ایشان این ترم "فلسفه ذهن" را دانشگاه شریف، و "فلسفه ذهن" و "تاریخ علم 2 " را دانشگاه علوم تحقیقات آزاد تدریس می کنند. عدم قبول کردن ایشان بعنوان استاد راهنما را نمی دانیم؟!
- همه استادان(راهنما، مشاور، داور)پایان نامه را علی رغم بعضی ضعفها، کاری مناسب برای پایان نامه کارشناسی ارشد می دانستند.
- در این جلسه پایان نامه، غیر از استادان ذکر شده (راهنما، مشاور، داور) و دکتر صداقت، هیچکدام از استادان حضور نداشتند، و بیشتر دانشجویان فلسفه علم امیرکبیر ورودی 87 ، تعدادی از دانشجویان 88 و 89 ، و چند نفر از اقوام در جلسه حضور داشتند.
مطالب مشابه :
تبریک دفاع از پایان نامه
تبریک دفاع از پایان نامه ترجمه متن دفاع موفقیت آمیز از رساله ی دکتری تان را تبریک
مراحل تصویب پایان نامه
مراحل تصویب٬تدوین و دفاع از پایان نامه: مراحل گروه و پاراف کردن متن مذکور توسط مدیر
مقاله علمی بررسی الگوهای موثر در آموزش بزرگسالان
به دنبال دفاع پایان نامه سرکار بدینوسیله متن پایان نامه ایشان جهت پایان نامه
دومین دفاع کارشناسی ارشد فلسفه علم در امیرکبیر و حواشی
اولین دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد به ایشان تبریک و متن کامل پایاننامه
برگزاری نخستین جلسه دفاع از پایان نامه دکتری در رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه آزاداسلامی اراک
دکترمیر جلال الدین کزازی با تبریک به دفاع از پایان نامه دکتری بر متن های
تبریک
تبریک. سرکار خانم اطلاع یافتیم حضرتعالی دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد روزانه دانشگاه
مراحل گذراندن پایان نامه کارشناسی ارشد
مراحل گذراندن پایان نامه که میخواهد مراحل ابتدائی دفاع تبریک به
جلسه دفاع پایان نامه آقای احمدی زمانی(مخترع دستکش مطالعه و تورق)
جلسه دفاع پایان نامه آقای احمدی زمانی متن کامل فصلنامه آیین نامه استفاده از
دفاع موفق خانم فرشاد از پایان نامه
دفاع موفق خانم فرشاد از پایان نامه متن ابزار. وبلاگ
برچسب :
متن تبریک دفاع پایان نامه