برنامه ریزی کارشناسی ارشد حسابداری 89 +ظریف دانشگاه+راهنمایی مطالعه برای کنکور
برنامه ریزی کارشناسی ارشد حسابداری 89<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
آنچه در زير مي آيد نظرات شخصي بنده است.از ديگران هم سوال كنيد.
*توجه:
1- براي اينكه در ارشد موفق شويد بايد منابع مناسب و حداقلي را بخوانيد. لازم نيست چندين منبع مختلف بخواهيد تا درس را ياد بگيريد. بلكه يك منبع مناسب را بارها و بارها بخوانيد. اگر يك كتاب خوب را 2 بار بخوانيد بهتر از اينست كه 2 كتاب خوب را يك بار بخوانيد. برخي از كتابها خوبند ولي برخي از كتابها عالي اند براي مثال مروري جامع بر حسابداري مالي. اگر كتاب مروري جامع بر حسابداري مالي (دكتر نوروش و همكاران) را 3 الي 4 بار و حتي بيشتر بخوانيد ضرر نخواهيد كرد. بنده و يكي از دوستانم كه با هم براي ارشد مي خوانديم علاوه بر خواندن فصول برخي از تستها را آنقدر زده بوديم كه وقتي اول تست را مي ديديم جواب تست را مي گفتيم. بايد به اين نقطه برسيد.(البته ما كتاب را دير گرفتيم و آنطور كه مي خواستيم نشد كه بخوانيم)
2- اگر بتوانيد با كسي كه از نظر فكري مشابه شماست درس بخوانيد خيلي بهتر خواهد بود(هم از نظر عقيدتي و هم از نظر سياسي و هم از نظر درسي). اگر از نظر عقيدتي مشابه نباشيد احتمالا با هم به بحثهاي سياستي و عقيدتي خواهيد پرداخت و زمان را از دست داده و احتمالا به مشكل برخورد خواهيد كرد. اگر از نظر درسي مشابه نباشيد مطمئنا به مشكل برخورد خواهيد نمود. زيرا كسي كه قويتر است درس را ياد گرفته و اگر بخواهد مطلبي را چند بار تكرار كند احتمالا حوصله اش سر مي رود.
3- هيچگاه در درس خواندن عجله نكنيد سعي كنيد تا تمام مطلبي را كه در حال خواندن هستيد را ياد بگيريد. مطلبي را نيمه كاره رها نكنيد. منظورم اين نيست كه يك مطلب را در يك روز تمام نماييد منظورم اينست كه اگر براي مثال مطلبي 5 روز خواندنش طول مي كشد آنرا 5 روز و يا حتي بيشتر بخوانيد و بعد از ياد گيري كامل به سراغ مطلب ديگري برويد تا پيشرفت را در كار خود ببينيد. وقتي يك بخش را بطور كامل تمام مي كنيد خيال شما از بابت آن بخش راحت مي شود و بعد از آن مي توانيد تست بزنيد و فقط در صورت لزوم متن درس را مرور نماييد.
4- يك نكته خيلي مهم، اينست كه برخي از فصول را كه احتمالا ضعف داريد مشخص نموده و آنها را كنار بگذاريد البته منظور آن فصولي است كه شما ضعف داريد و در ارشد نيز سوال كم از آن بخش مي آيد. اگه در بخشي ضعف داريد و سوال زياد مي آيد حتما برنامه ريزي نمايد تا كامل آنرا بخوانيد و حتي بيشتر از ساير موارد روي آنها وقت بگذاريد. خودم يادم هست كه زبان را براي مثال چون خيلي ضعيف بودم كنار گذاشتم و نخواندم. و يا حسابداري تلفيقي فقط چند قسمت كوچك آنرا خواندم. حسابداري شعب داخلي را نيز نخواندم و .... توجه شود اينكه مي گويم نخواندم نه اينكه اصلا نخوانده باشم. منظورم اينست كه براي ارشد روي آن وقت زيادي نگذاشتم. من تمام كتابهاي تخصصي حسابداري را خواندم.
5- سعي كنيد حتما نكته برداري كنيد به هر شكلي كه مي توانيد و خودتان راحتتر هستيد بنده و رفيقم روي برگه هاي كوچك، مشابه برگه هاي جي5 مطالب مهم را مي نوشتيم. مخصوصا مواردي كه مي بايست حفظ نماييد را روي برگه هاي كوچك بنويسيد و هر روز تعدادي از برگه ها را بخوانيد. بنده و دوستم كه با هم مي خوانديم هر كدام مطالب مهم را براي خودمان نوشته و در بخشهايي از روز براي هم مي خوانديم يكي را دوست بنده مي خواند و يكي را من. اگر جايي مهم بود روي چند برگه مي نوشتيم تا بيشتر تكرار شود. شايد برخي از مطالب را بيش از 30 الي 40 بار خوانديم بطوري كه وقتي اولين كلمه روي برگه را مي ديديم كل جمله را مي گفتيم. بايد آنقدر تكرار كنيد تا ملكه ذهنتان شود. باز هم تاكيد مي كنم اگر نكته برداري نكنيد احتمالا 80% مطالبي كه مطمئن هستيد كه در دهنتان حك شده در اواخر فراموش خواهد شد كه مساله باعث لطمه زدن به اعتماد به نفس شما در ايام نزديك به امتحان شده و باعث ايجاد استرس خواهد شد. باز هم مي گويم نكته برداري، نكته برداري، نكته برداري و نكته برداري.
6- منابع جديد بخوانيد. منابع چند سال گذشته مناسب نيستند. حتي منابع 2 الي 3 سال گذشته. منظورم تعدد منابع نیست.
7- در رياضي و آمار لازم نيست تا همه فصلها را بخوانيد. برخي از فصول مربوط به رشته هاي مديريت و اقتصاد است و در رشته حسابداري يا سوال نمي آيد يا خيلي كم سوال مي آيد لذا روي آنها سرمايه گذاري نكنيد. براي مثال چنانچه فصلي تعداد صفحاتش زياد است و يا مطالبش سنگين است و در ارشد حداكثر يك سوال مي آيد لازم نيست آن فصل را بخوانيد بجاي آن روي فصلهايي كه بيشتر سوال مي آيد تمركز نماييد. و سعي نماييد مطالبي را ياد بگيريد كه از آن بيشتر سوال در ارشد مي آيد. در ارشد كمتر كسي را پيدا خواهيد كرد كه 100% سوالها را زده باشد حتي در يك درس(البته شايد يك يا چند نفري را بصورت منحصر بفرد در يك درس خاص پيدا كنيد). نظر شخصي بنده اينست كه 100% زدن شانسي است.
8- هيچگاه از ماشين حساب استفاده ننماييد. شايد اوايل سخت باشد ولي عادت مي كنيد. در ارشد استفاده از ماشين حساب ممنوع است. مطمئن باشيد اگر از ماشين حساب استفاده نماييد در ارشد وقت كم مي آوريد. همه ضرب و تقسيم ها و جمع و تفريقها چند رقمي را با دست انجام دهيد شايد اوايل ضريب اشتباهاتتان بالا باشد و خسته شويد، ولي به مرور زمان بهتر خواهيد شد.
9- هنگام تست زدن در اوايل خيلي روي زمان تاكيد نكنيد بيشتر حواستان روي اين مطلب باشد كه نقاط ضعف خود را پوشش دهيد. مطمئن باشيد اگر نقاط ضعف خود را شناسايي نماييد در ارشد خيلي به شما كمك خواهد كرد تا بدون اشتباه به تستها جواب دهيد. و همچنين استرس شما خيلي كمتر خواهد شد. (من خيلي بي خيال بودم شايد اگر صبح امتحان مادرم مرا از خواب بيدار نمي كرد من خواب مي ماندم.) بعد از يك يا دو ماه بسته به زمان مانده به امتحان ارشد زماسنجي كنيد. بنده و دوستم بعد از اينكه شروع به زمانسنجي كرديم اگر قرار بود هر سوال رياضي را در 2 دقيقه بزنيم و تعداد سوالات 10 سوال بود بعد از 20 دقيقه دست از تست زدن مي كشيديم حتي اگر همه سوالات رو نمي زديم و سوالات نزده رو از روي جوابا مي زديم ولي به مرور زمان سرعتمون افزايش پيدا كرد.
10- در اوايل سعي نكنيد تا مثلا روزي 7 ساعت يا بيشتر درس بخوانيد. از كم شروع كنيد خود بخود زمان بيشتر مي شود. سعي كنيد به مرور زمان مثلا طي 2 ماه زمان خود را افزايش دهيد. بنده و رفيقم از 25 شهريور بصورت رسمي شروع به خواندن كرديم. اوايل شايد روزي 3 الي 4 ساعت مي خوانديم ولي در اواخر غير از خواب و خوراك و كارهاي جنبي واجب تقريبا هيچ وقت استراحت ديگري نداشتيم. البته اين را بگويم چون ما دو نفر مكمل خوبي براي هم بوديم خيلي به هم كمك مي كرديم.
11- خانمها لطفا در انتخاب دوست براي خواندن درس دقت نمايند(به خانمها بر نخورد) متاسفانه بدليل حسادتي كه در ذات خانمها وجود دارد(خود بنده هم خواهر دارم) معمولا وقتي مطلبي را ياد مي گيرند سعي مي كنند آنرا فقط براي خود نگه دارند ولي يادم نمي آيد مطلبي را ياد گرفته باشم و به دوستم نگفته باشم. تا جايي كه حتي اگر مطلب مهمي ياد مي گرفتم اگر مشغول تست زدن هم بود تست زدنش را قطع مي كردم تا مطلبي را كه ياد گرفته بودم به او بگويم. و البته او هم همينطور عمل مي كرد. البته اين را نيز بگويم كه خيلي از دوستان به تنهايي خوانده اند و از بنده و دوستم خيلي خيلي موفق تر بوده اند. لزوم قبولي در ارشد خواندن چند نفر با هم نيست ولي اگر 2 نفر با هم باشيد به نظر بنده موفق تر خواهيد بود.
12- يك نكته مي خواهم بگويم البته شايد بگوييد كليشه اي است ولي براي بنده هيچگاه بدين صورت نبوده است. توكل بر خدا هيچگاه يادتان نرود. مطمئن باشيد كه توكل باعث آرامش خواهد بود و قطعا باعث كاهش استرس و افزايش اعتماد به نفس خواهد شد. بنده وقتي كه يكبار همه سوالات ارشد86 را زدم وقتي شمردم يادم هست كه كمتر از 35% كل سوالات بود و اگر همه هم درست مي بود بنده نمي توانستم قبول شوم. من در ارشد ابتدا هر سوالي را كه 100% مطمئن بودم زدم سوالاتي را كه 50-50 بود را نزدم البته توصيه خيلي ها اينست كه 50 -50 را بزنيد ولي بنده اين كار را نكردم. من روي درس حسابرسي خيلي ضعيف بودم و البته هنوز هم هستم. حدود 7 الي 8 سوال را مطمئن بودم و روي خيلي از سوالات بين 2 گزينه مانده بودم و واقعا نمي دانستم كدام را بايد بزنم چون وقتي زياد تست حسابرسي مي زنيد به جوابهاي متناقض زيادي از اساتيد مختلف مي رسيد مثلا آقاي اسكندري يك جور جواب مي دهد و آقاي نوروش يك جور ديگر و آقاي فاضلي و اماني يك جور ديگر (به اين موضوع ان شاء ا.. خودتان مي رسيد.) بنده بين دو گزينه اي كه مطمئن بودم دست مي گذاشتم و مي گفتم يا خود خدا و يكي را مي زدم (البته نمي گويم شما اين كار را بكنيد) منظورم اينست كه بايد توكل وجود داشته باشد. بنده درس حسابرسي را 69% زدم و شايد در كل كشور حدود 10 نفر حسابرسي را بيشتر از بنده زده باشند(ارشد سال 86 رتبه بنده 147 بوده است) بنده واقعا قبولي در ارشد را مديون خدا هستم اين را از ته دل مي گويم حتي اگر شما بگوييد اين موضوع كليشه اي است. و البته اين توكل در درسهاي ديگر هم وجود داشت. ولي در حسابرسي بارزتر بود.
13- سوالات كنكور سالهاي قبل را حتما بارها و بارها بزنيد. اگر در اثر تكرار زياد جوابها را حفظ شديد سعي كنيد باز هم راه حل را بنويسيد. مثلا حتي اگر مي دانيد كه جواب سوال 60 ، گزينه 2 مي شود ولي باز هم سعي كنيد راه حل را كامل بنويسيد و به جواب برسيد. اين كار خيلي مهم است با اين كار شما صبر و حوصله خود را افزايش مي دهيد و چنانچه در ارشد سوال تكراري بيايد فقط به گزينه اكتفا نخواهيد كرد و با نوشتن راه حل به جواب دقيق خواهيد رسيد.
14- بنده در آزمونهاي آزمايشي شركت كرده ام. البته مهم نيست كه كجا باشد. من در 6 مرحله آزمون شركت كردم و در آزمون جامع دوم رتبه ام 150 از بين 550 نفر شد. هدف من از شركت در آزمون اين نبود كه ببينم رتبه ام چند مي شود هدف بنده اين بود تا مشكلات خودم را شناسايي كنم براي مثال يكي از نقاط ضعف من عجله كردن در تست زدن بود و همين مساله باعث مي شد تا حتي سوالاتي را كه قبلا براحتي حل مي كردم در آزمون آزمايشي اشتباه بزنم. يك مشكل ديگر بنده اين بود كه از نشستن روي صندلي خسته مي شدم ولي در همه 6 آزمون بنده حتي اگر همه سوالات را مي زدم باز هم مي نشستم تا وقتم تمام شود يعني هميشه آخرين نفر از روي صندلي بلند مي شدم. با اين كار صبر و حوصله خودم را افزايش دادم.
15- به دانشجويان غير حسابداري قبل از اينكه بخواهند برنامه ريزي كلي نمايند و منابع را تهيه نمايند توصيه مي كنم كه ابتدا كتاب اصول حسابداري 1 پيام نور را بخوانند بعد اصول 2 و بعد هم اصول 3 چنانچه از كليت حسابداري خوششان آمد ما بقي منابع را تهيه نمايند.
16- برخي درباره شركت در كلاسهاي آمادگي در كنكور سوال نموده اند. بنده به شخصه در هيچ كلاسي شركت نكردم و فقط يكي از دوستان بنده كه رشته اش حسابداري بود 1 ساعت اصول 1 و يك ساعت اصول 3 بخش شعب رو به من درس داد. البته دليل شركت نكردن در كلاس وضع مالي نامناسب بوده است. توصيه مي كنم اگر مشكل مالي نداريد چنانچه استاد خوبي سراغ داريد حتما در كلاس شركت كنيد. با گرفتن كلاس بجاي اينكه چندين ساعت وقت بگذاريد تا مطلب را ياد بگيريد شخصي كه قبلا مطالب را ياد گرفته است اطلاعات خود را در اختيار شما قرار مي دهد و اين به شما در صرفه جويي در زمان كمك مي نمايد. البته اينكه خودتان يك مطلب را ياد بگيريد خيلي در روحيه شما تاثير مثبتي خواهد داشت. اگر وقت كافي در اختيار داريد حتما خودتان بخوانيد تا لذت درس خواندن را درك كنيد.
17- اگر در آزمونهاي آزمايشي شركت مي كنيد(البته توصيه بنده اينست كه براي شناسايي نقاط ضعف خود شركت كنيد) به نكات زير توجه كنيد:
- نقاط ضعف خود را شناسايي كنيد.
- در هر يك از آزمونهاي آزمايشي وقت هر سوال را فقط براي همان سوال صرف كنيد. بنده قصد نداشتم در آزمون ارشد سوالات زبان را بزنم به همين دليل در آزمونهاي آزمايشي زمان مربوط به زبان(20دقيقه) را بيكار مي نشستم و از دقيقه 21 شروع مي كردم رياضي را مي زدم و بعد از اينكه زمان مربوط به رياضي تمام شد درس بعدي را شروع مي كردم (در آزموني كه بنده شركت كردم دفترچه اول و دوم را با هم دادند و ضمنا سوالات واقعا استاندارد نبود و حتي مي توان گفت كاملا غير استاندارد بود) براي بنده رتبه مهم نبود فقط و فقط شناسايي نقاط ضعف مهم بود. اين كه مي گويم هر درس را در همان زمان مربوط به خود بزنيد بدين دليل است كه خود تنظيم شويد. زمان هر يك از درسها را بنده به شرح زير براي خودم تقسيم بندي كرده بودم:
زبان 20 دقيقه، رياضي و آمار 70 دقيقه(دفترچه اول 90 دقيقه)، مالي 60 دقيقه، صنعتي 60 دقيقه و حسابرسي 30 دقيقه(دفترچه دوم 150 دقيقه).(احتمالا وقت حسابرسي را زياد مي آوريد بدليل حفظي بودن درس ولي در آزمونهاي آزمايشي زمان هر درس را به همان درس اختصاص دهيد).
18- با توجه به اينكه برخي از دوستان رشته ليسانس اينجانب را سوال كرده اند بايد بگويم ليسانس بنده رياضي بوده است. درصد هاي من در كنكور ارشد 86 به شرح زير بوده است:
زبان= 0%
رياضي و آمار= 56% (حقيقتش بدليل اينكه رشته ليسانسم رياضي بود يه مقداري مغرور شدم و نخواندم و واقعا كم زدم البته دليل ديگرش اين بود كه بنده و رفيقم زمانبندي اشتباهي داشتيم و در آخر يه مقداري وقت كم آورديم و نشد رياضي را خوب بخوانيم).
مالي= 58%
صنعتي= 40%
حسابرسي= 69%
معدل= 13.22
رتبه سال 85 = 5555(4 تا عدد 5)
رتبه 86= 147
19- دو نكته كه در فوق نيز گفته ام را بدليل اهميت آن مجددا تكرار مي نمايم:
- حتما نكته برداري نماييد. مطمئن باشيد در اواخر بدليل زياد شدن حجم مطالب فرصت مرور همه مطالب را نخواهيد داشت ولي نكاتي كه برداشته ايد مي تواند به شما كمك شاياني در ياد آوري كل مطالب درسي نمايد. باز هم مي گويم اگر مي خواهيد در آخر كار دچار استرس نشويد؛ اگر مي خواهيد قبول شويد حتما نكته برداري نماييد. خيلي از افراد را ديديم كه بدليل عدم نكته برداري متاسفانه نتوانستند قبول شوند و زحمت آنها به هدر رفت. برخي از اين افراد بدليل اعتماد به نفس بالاي خود حتي ارشد دانشگاه آزاد نيز شركت نكرده بودند. و چند نفر از اين افراد الان مشغول خدمت سربازي اند و يكي از خانمها كه دچار همين مشكل شده بود امسال مجددا مي خواهد براي ارشد بخواند و يكسال از عمرش به هدر رفت.
- لزومي ندارد كه همه فصلها را بخوانيد. ببينيد از چه فصلهايي بيشتر سوال مي آيد همان فصلها را بيشتر بخوانيد. نظر بنده اينست كه اگر 80% مطالب را بصورت 100% كامل ياد بگيريد خيلي بهتر از اينست كه 100% مطالب را باندازه 80% ياد بگيريد.
شاد و پيروز باشيد.
توصیه های کنکوری |
سعی کنید از همین ابتدا باورهای خود را تغییر دهید و به خود اعتماد داشته باشید . خودتان را دست کم نگیرید و بخاطر داشته باشید که رقبای شما نابغه نیستند بلکه دقیقا مثل شمان . حتی اگر در دانشگاه پیام نور یا آزاد هم مشغول تحصیل هستید ایمان داشته باشید به اینکه با کمی تلاش موفق خواهید بود فرمول زیر را به یاد داشته باشید : نبوغ = ۹۰٪ تلاش + ۱۰ ٪ استعداد باور داشته باشید که :
این باورها را از خود دور کنید :
یادتان باشد هر ضعفی که داشته باشید با تلاش و کوشش می توانید انرا جبران کنید . |
+++++++++++++++++++++++++++++
اعلام ظرفیتها ی کنکور كارشناسي ارشدحسابداري 88 |
سلام دوستان وعزیزان شمارش معکوس واسه اعلام نتایج دیگه شروع شده مطمئنا همگی دارید لحظه شماری میکنیدتا ببینید نتیجه ماهها زحمت و تلاشتون چی میشه واینکه چه رتبه ای کسب میکنید وبه قول خودمونی چه دسته گلی به آب دادیم!!! سازمان سنجشم تو آخرین اطلاعیش تاریخ اعلام نتایجوشنبه یادرصورت آماده شدن شب جمعه اعلام کرده الانم دفترچه انتخاب رشته وفرم پیش نویس انتخاب رشته و کدوظرفیت هر شهر تو سایته سازمان سنجش قرار داده شده. ظرفیت پذیرش امسال با11%افزایش نسبت به سال قبل که233نفر پذیرش داشت به260نفر رسیده که ازین تعداد140نفر روزانه 85 تا شبانه و20تاپیام نور و15نفرم غیر انتفاعی قبول میشن. نام واحد دانشگاهی روزانه شبانه توضیحات ارومیه 6 0 اصفهان 10 0 فاقد خوابگاه اصفهان 2 0 آموزش محور الزهرا 11 11 فقط زن امام خمینی قزوین 6 3 شبانه ترم بهمنه تربیت مدرس 5 7 تربیت مدرس 2 0 بورسیه اوقاف تهران 10 12 شبانش ترم بهمنه سیـــــــــستان 9 3 سیــــــــستان 3 5 آموزش محور شهید باهنرکرمان 5 5 شهید بهشتی 10 0 چمران اهواز 5 3 شیراز 7 2 علامه طباطبایی 12 12 علامه طباطبایی 2 1 آموزش محور فردوسی مشهد 10 7 فاقد خوابگاه قــــــــــــــــــــم 3 2 فقط مرد قـــــــــــــــــــم 3 2 فقط زن مازندران-بابلســـر 4 2 علوم اقتصادی 15 0 پیام نور بهشهــــــــر 20 غیر انتفاعی قزوین 15 جمع 140 85 35 جمع نهایـــــــــــــــــی 260نفر دانشگاه ارومیه هم امسال برای اولین بار به مجریان ارشد اضافه شده و دانشگاه ولیعصر رفسنجانم حذف شده. ****(:منظور از کد گرایش 1حسابداری چیه؟) پاسخ:رشته هایی هستند مثل مدیریت که چند تاگرایش دارن واسه این رشته ها کد گرایش های مختلفی تو دفترچه اومده ولی حسابداری که گرایشی نیست فقط همون کد1رو داره |
منابع کارشناسی ارشد-مالی(با اصلاحات) |
مطمئنا بهترین وکاملترین کتاب موجود در بازار ایران در زمینه مالی همانطور که خودتان می دانید 2جلد کتاب مروری جامع بر حسابداری مالی نوروش است.این کتاب همه سرفصلهایی رو که تو ارشد ازشون سوال می یادو در برمی گیره و به نظر من از هر لحاظ کامله.از ویزگی های این کتاب که توسط 4تن از بزرگترین اساتید حسابداری ایران نو شته شده تاکید بر استانداردهای حسابداری ایرانه و اینکه در پایان هر یک از15فصلش علاوه بر تستهای تالیفی تستهای کنکور سراسری و آزادو آورده که می تونه داوطلبانو با نحوه طراحی و سوال آمدن از هر سرفصل آشنا کنه.تو این کتاب که با فونت بسیار زیبا نیز مجلد شده لابلای هر فصل به بررسی نکات مهم پرداخته و استانداردی رو که مربوط به اون قسمت میشه رو نیز آورده. از کتب دیگر مالی می توان به نشریه 160استانداردهای حسابداری ایران اشاره کرد.البته توصیه میشه که تغییرات در چند تا استانداردو از سایت سازمان حسابرسی دانلود کنید.این کتاب با توجه به اینکه تو زمینه مالی از استانداردا زیاد سوال میاد اهمیت بسیار ویژه ای داره و مکمل اصلی مروری جامعه. در کنار 2کتاب فوق پراهمیت ترین کتابی که میتونید بخونی کتاب مجموعه تست های استاندارد های حسابداری مالی جمشید اسکندری البته با چاپ جدیده که مطابق با استانداردای جدید و عوض شده ایرانه. ای توصیه رو از کسی داشته باشید که مالی رو81%زده اونم با پایه ای بسیار ضعیف واز دانشگاه ضعیفتری !!!کتب زیادی تو زمینه مالی وجود دارند مثل کتابای حسن همتی کتابای میانه وتست میانه اسکندری یانشریه175 سازمان وبعقیه کتب سازمان حسابرسی از موجودی کالا گرفته تاشرکت سهامی و....و حتی کتب آموزشی و مکمل استانداردا ویا جزوات پارسه وماهان یا صد جور کتاب جورو واجور دیگه که گیچتون کرده که کدومشو بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا من هرگز نمی گم کتابای تاری وردی بده؟نه اونام خوبه ولی وقتی مروری جامع باشه نیازی نیست بخونیمش!! ولی این توصیه رو ازکسی داشته باشین که 2بار کنکور داده یه تجربه تلخ که نمی خوا دکسی تکرارش کنه و الان در اختیار شماست . 3-مجموعه پرسش های4گزینه ای استانداردهای حسابداری-جمشید اسکندری چاپ87 به بعد ۴-سه جلد کتاب حسابداری مالی -صورتهای تلفیقی و مباحث جاری(هر ۳چاپ جدید و مطابق با استاندارد ایران)تالیف یدالله تاری وردی ***کتابای مالی تاری وردی به نظرم اومد باید بهتون پیشنهاد کنم چون کتب مالی که من معرفی کردم واسه کسایی خوبه که یا پایه قوی داشته باشن یا یه بار قبلا کنکور دادن .واسه کسانی که اول راهن یا از مالی ضعیفن وبا توجه به اهمیت درس مالی حتما کتب جدید تاری وردی رو که طبق استانداردای ایران نوشته و تعدیل شده رو پیشنهاد می کنم که ترجیحا هر۳ جلو وگرنه با توجه به اون قسمتهایی که ضعیف ترن این کتابارو مطالعه کنند٪ |
منابع کارشناسی ارشد-صنعتی |
درس صنعتی یکی از درسایی هست که تو چند سال اخیر نحوه طراحی ودرجه سختی سوالاش کاملا عوض شده.بنده باتوجه به این تغییرات ودرصد50سال قبلم این منابعو به دوستان عزیزومشتاقان کارشناسی ارشد پیشنهاد می کنم:کتاب حسابداری صنعتی 1عثمانی بدون شک بهترین کتاب موجود واسه صنعتی1هست که از مفاهیم اولیه تا مباحث سفارش کار –هزینه یابی مرحله ای واضافه و کسر سربار و تخصیص هزینه رو شامل میشه.این کتاب با توجه به اینکه دکتر عثمانی جزو طراحان ارشد بوده از منابع اصلی بوده ومطالعه دقیقشو همراه حل مسائل و تستاشو حتما توصیه میکنم.درصورت مطالعه این کتا ب اصلا لازم نیست صنعی1 اسکندری رو بخونید.ضمناکتاب صنعتی 1هورن گرن ترجمه پارسائیانم اصلا کتاب جالبی نیست وتوصیه می کنم وقت گرانبها تونو+4500تومن پول بی زبونو بی خود هدر ندین؟! |
منابع کارشناسی ارشد-ریاضی |
واسه این که چه کتابی رو تو ارشد واسه ریاضی بخونین مطمئنا بیشتر از بعقیه درسا گیچ میشین !!!چون اگه رشته های فنی و کاردانشو اگه حذف کنیم معمولا 3نوع دیپلم داریم:ریاضی و فیزیک-علوم تجربی –علوم انسانی.اونایی که ریاضی بودن که مطمئنا مشکل دار نمی شن چون اکثرا پایه قوی ریاضی دارن تجربی هام معمولا بد نیستند ولی بیچاره انسانی ها!!این قشر قشر آسیب پذیره کنکورند. کتابای ریاضی هم معمولا جور واجور و رنگارنگند و کی یه کتاب نوشته که ما رو بیشتر دچار سر در گمی می کنه؟!توصیه من به دوستان اینه که مثل من جزوات دکتر ناصحی فرو از جهاد دانشگاهی یا میدون انقلاب تهران گیر بیارن .بنده پایه بسیار ضعیفی تو ریاضی داشتم و بهمین خاطر قصدشرکت تو کنکور مدیریت یا اقتصادو داشتم ولی امسال خیلی راحت ریاضی رو50%زدم؟ واسه ریاضی اول از همه باید بدونین چه مطالبی رو بخونین مطالبی که تو کنکور میاد :معمولا1-2تا سوال از بسط 2جمله ای2-3تا ازمجموعه 3-5سوال از تابع2تاحدو3-4تامشتق و4-7تاتابع چند متغیره3-4تا سوال از انتگرال و نهایتا3-4تا ماتریس میاداونایی که دیپلم ریاضی دارن که فقط بهشون کتاب ریاضیات کاربردی ناصحی فر از انتشارات پوران پژوهشو پیشنهاد می کنم که فصول 1تا7این کتابو بخونن چون این کتاب اول به توضیح(البته مختصر وکنکوری)مطالب درسی و نکات پرداخته بعدشم تستهای کنکورو با حل بسیار زیبا و ساده و روان آورده.البته نکته ای که تو ریاضی باید بهش توجه داشته باشین اینه که سوالت کنکور به سلیقه تیم طراحی کنکور بستگی داره و بهمین خاط تاکید زیادی می کنم واسه اینکه با نحوه سوالات و روال کارآشنا بشین سوالات3سال اخیرو همیشه جلوتون داشته باشینو حلشون کنید؟ کتاب دیگه ی ریاضی که ممکنه خیلی هاتون داشته باشینش ریاضیات هادی رنجبرانه این کتابو واسه کسایی که کتاب ناصحی فرو دارن اصلا توصیه نمی کنم چون درجه تشابهشون80%هست ومطالبشون یکیه فقط کتاب رنجبران حجیم تره وسوالت تالیفی هم داره که وقتتونو هدر می بره البته مزیت این کتاب اینه که تستای کنکورو بترتیب رشته و سال مطرح شدن وبا نظم بیشتری آخر هرفصل آورده ولی بازم میگم کتاب ناصحی فر از این کتاب خیلی بهتره!؟ اما اونایی که پایه ریاضی شون ضعیفه :شما عزیزان می تونید از کلاسای کنکور پارسه یا ماهان استفاده کنید یا جزوات اساتید بزرگی چون ناصحی فرو از دوستاتون یا از پارسه-ماهان –جهاد دانشگاهی گیر بیارین؟!مطالعه کتب دبیرستان مثل حسابان رشته ریاضی یا هرکتاب دیگه ای که البته شامل سر فصلای فوق بشه می تونه واستون مفید باشه.کتب متعددی تو زمینه ریاضی وجود داره ازجمله کتاب ریاضیات مسعود نیکوکار که البته کنکوری نیست ولی می تونه واسه درک اولیه موضوعات بهتون کمک کنه.کتاب ریاضی پورکاظمی هم همینطوره غیر کنکوری ولی مفید واسه درک اولیه مطالب.علاوه بر اینها کتاب ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت دکترجمشید صالحی صدقیانی یا امید محمودیان هم هست که حات مشابهی داره؟!واسه اینه که ریاضی باعث گیچ شدن کسایی میشه که پایه ضعیف دارن؟مشکل پیدا کردن یه منبع خوب!! واما پیشنهاد من اینه که یا جزوات خوب از ناصحی فر و امثاشو از دوستان یا از ماهان و جهاد دانشگاهی گیر بیارین یا اگه توان مالی شو دارین تابستون کلاس کنکور برین و بعد کلاس کتاب ریاضی کاربردی ناصحی فرو در کنار جزوات کلاسا بخونین تا مجبور نشین وقتتونو رو یکی از این منابع رنگین وغیر کنکوری هدر بدین؟!وتوصیه اکید دارم روی این که از تکثر منابع جدا پرهیز کنید چون تنها نتیجش از دست دادن وقت مفیدتونه رو منابع غیر مفید ؟پس سعی کنید یه منبع خوبو چند بار بخونین تا مجبور نشین یه کتابو کامل یا حتی نیمه کاره بخونید وبعدش افسوس بخورین که چرا وقتمو اینطور تلف کردم؟!؟!؟!؟!؟! پس شد: 1-جزوات جهاد دانشگاهی یا کلاس کنکور یا یکی از کتب پایه با توجه به سطح علمیتون 2-کتاب ریاضیات کاربردی ناصحی فر از انتشارات پوران پژوهش 3-داشتن یک اراده قوی و تکرار مداوم مطالب |
منابع کارشناسی ارشد-حسابرسی |
مطمئنا درس حسابرسی یکی از راحت ترین و ساده ترین درسایی هست که همه با اینکه فکر می کنند درصد بالایی از این درسو باید بیارن خیلی کمترم مطالعش می کنن.من امسال حسابرسی رو حدودا90زدم.قبل همه باید بدونین با اینکه حسابرسی از همه درسا ساده تره ولی همه این درسوبالا میزنن وشما باید سعی کنید تو رقابت کم نیاریدو بالاتر از همه بزنید؟چون آوردن درصدی بین50تا70درسته که خوبه ولی شاهکار نیست این درصدو کسانی هم که مطالعه کم هم دارن راحت میارن پس اگه بخوایینتو گردونه رقابت از بعقیه سبقت بگیرین باید بالای70-80بزنید وبرای اینکار منابع خوبی رو انتخاب کنید.اول از همه بهتون پیشنهاد میکنم همین تابستون حتی با هفته ای2ساعت هم که شده کتب حسابرسی جلد1و2سازمان حسابرسی رو تمام کنید تا چارچوب کلی این درس دستتون بیاد.بعدش می تونید از مهر به بعد ازکتاب سنجش تکمیلی استفاده کنید که95%مطالب مهم داخلش گنجونده شده وشامل تست بصورت فصلی و تفکیکی هست.این کتابو بهمراه نشریه استانداردهای حسابرسی ایران حتما باید مطالعه کنید تا درصد بالایی بیارین ودر نهایت واز همه مهم تر تست زدن واسه این درس تو3مااه آخره که می تونید علاوه بر استفاده از کتاب سنجش تکمیلی که آخرش تستای کنکورو داره از کتابپرسشهای4گزینه ای حسابرسی کورش امانی وفاضلی استفاده کنید که به تفکیک هر استاندارد حسابرسی تست وپاسخ نامه تشریحی و جالبی رو داره و آزمون های حسابداران رسمی رو که هر ساله کلی سواال تکراری ازش میادو نیز داره. 4-استانداردهای حسابرسی-سازمان حسابرسی |
منابع کارشناسی ارشد حسابداری-آمار |
همونطوری که می دونید درس آمار در کنکور ارشد15 سوال رو با ضریب 3 به خودش اختصاص داده.و میتونه یک مزیت برای کسایی به حساب بیاد که در درس ریاضی یا بعضی از مباحث ریاضی ضعیف اند.چون اغلب مباحث آمار آسونه و شما میتونین با تمرین وممارست تون به این 15سوال به راحتی پاسخ بدید.منابعی که مورد نظر ماست یکی جزوه آمار پارسه و دیگری آمار واحتمال رنجبرانه. با اینکه کتاب آمار واحتمال رنجبران دارای حجم بالایی است ولی تستهای تالیفی خوبی رو در پایان هر فصل داره که از آسون به سخت اومده ودر پایان کتاب هم تستهای کنکور ارشد در سالهای مختلف رو داره.این کتاب، کتاب خوب و جامعیه وحتما لازمه چند فصل اولش که مربوط به رشته حسابداریه رو بخونید ولی برای کسانی که در آمار پایه ی قوی تری دارند می تونند به جزوه آمار پارسه مراجعه واکتفاکنند . در جزوه آمار پارسه خلاصه نکات مربوط به هر متحث رو با مثالهایی از کنکور سالهای گذشته آورده و در پایان جزوه تستهای 2 سال گذشته رو در رشته های اقتصاد ، مدیریت ، حسابداری و برنامه ریزی شهری رو آورده.و تقریبا خلاصه ای ازکتاب رنجبرانه.ولی بعضی قسمت ها مثل احتمال رو چند نکته جالب اضافه کرده که خیلی در حل مسائل میتونه بهتون کمک کنه. کتاب ع مطالب مشابه :منابع کارشناسی ارشد-ریاضیاین کتاب خیلی بهتره! کنکور پارسه یا ماهان استفاده کنید یا جزوات اساتید بزرگی برنامه ریزی کارشناسی ارشد حسابداری 89 +ظریف دانشگاه+راهنمایی مطالعه برای کنکورو حتی کتب آموزشی و مکمل استانداردا ویا جزوات پارسه وماهان یا بهتره! ؟ اما پارسه یا منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریتجزوه که فرقی نمی کنه ولی جزوه ماهان ، پارسه یا ماهان و ) نميگم جزوات به بهتره چون ویژه داوطلبان ارشد صنایع و سیستمکتاب استاد گایینی پارسه=== این کتاب خیلی بهتره پس جزوه باشن یا از انتشارات منابع 2اینها تنها درسی هستند که بیشتر تاکید می کنم به جای کتاب از جزوات ماهان ، پارسه یا بهتره منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریتجزوه که فرقی نمی کنه ولی جزوه ماهان ، پارسه یا ماهان و ) نميگم جزوات به بهتره چون كافيه مصـاحبـه با رتبـه هاي برتر كنكور كارشنـاسي ارشد حسابداري و كارنامه ي آنها...آیا از كتابها و جزوات بهتره اول کتاب مهرگان یا عادل ماهان یا پارسه البته برچسب : جزوات ماهان بهتره یا پارسه |