سیر مطالعاتی

سیر مطالعاتی

سیر مطالعاتی

ایستگاه اول: شیوه های مطالعه

شيوه صحيح مطالعه، چهار مزيت عمده زير را به دنبال دارد:

1- زمان مطالعه را کاهش مي‌دهد.


2- ميزان يادگيري را افزايش مي‌دهد.

3- مدت نگهداري مطالب در حافظه را طولاني تر مي‌کند.

4- بخاطر سپاري اطلاعات را آسانتر مي‌سازد.

براي داشتن مطالعه اي فعال و پويا نوشتن نکات مهم درحين خواندن ضروري است تا براي مرور مطالب، دوباره کتاب رانخوانده و در زماني کوتاه ازروي يادداشتهاي خود مطالب را مرور کرد.

يادداشت برداري، بخشي مهم و حساس از مطالعه است که بايد به آن توجهي خاص داشت. چون موفقيت شما را تا حدودي زياد تضمين خواهد کرد و مدت زمان لازم براي يادگيري را کاهش خواهد داد. خواندن بدون يادداشت برداري يک علت مهم فراموشي است.

شش روش مطالعه:

خواندن بدون نوشتن خط کشيدن زيرنکات مهم حاشيه نويسي خلاصه نويسي کليد برداري خلاقيت و طرح شبکه اي مغز.

1- خواندن بدون نوشتن: روش نادرست مطالعه است. مطالعه فرآيندي فعال و پويا است و براي نيل به اين هدف بايد از تمام حواس خود براي درک صحيح مطالب استفاده کرد. بايد با چشمان خود مطالب را خواند، بايد در زمان مورد نياز مطالب را بلند بلند ادا کرد و نکات مهم را يادداشت کرد تا هم با مطالب مورد مطالعه درگير شده و حضوري فعال و همه جانبه در يادگيري داشت و هم در هنگام مورد نياز، خصوصا" قبل از امتحان، بتوان از روي نوشته ها مرور کرد و خيلي سريع مطالب مهم را مجددا" به خاطر سپرد .

2- خط کشيدن زير نکات مهم: اين روش شايد نسبت به روش قبلي بهتر است ولي روش کاملي براي مطالعه نيست چرا که در اين روش بعضي از افراد بجاي آنکه تمرکز و توجه بروي يادگيري و درک مطالب داشته باشند ذهنشان معطوف به خط کشيدن زير نکات مهم مي گردد. حداقل روش صحيح خط کشيدن زير نکات مهم به اين صورت است که ابتدا مطالب را بخوانند و مفهوم را کاملا" درک کنند و سپس زير نکات مهم خط بکشند نه آنکه در کتاب بدنبال نکات مهم بگردند تا زير آن را خط بکشند.

3- حاشيه نويسي: اين روش نسبت بدو روش قبلي بهتر است ولي بازهم روشي کامل براي درک عميق مطالب و خواندن کتب درسي نيست ولي مي تواند براي يادگيري مطالبي که از اهميتي چندان برخوردار نيستند مورد استفاده قرار گيرد.

4- خلاصه نويسي: در اين روش شما مطالب را ميخوانيد و آنچه را که درک کرده ايد بصورت خلاصه بروي دفتري يادداشت مي کنيد که اين روش براي مطالعه مناسب است و از روشهاي قبلي بهتر مي باشد چرا که در اين روش ابتدا مطالب را درک کرده سپس آنها را يادداشت مي کنيد اما بازهم بهترين روش براي خواندن نيست.

5- کليد برداري: کليد برداري روشي بسيار مناسب براي خواندن و نوشتن نکات مهم است. در اين روش شما بعد از درک مطالب، بصورت کليدي نکات مهم را يادداشت مي کنيد و در واقع کلمه کليدي کوتاهترين، راحتترين، بهترين و پرمعني ترين کلمه اي است که با ديدن آن، مفهوم جمله تداعي شده و به خاطر آورده مي شود.

6- خلاقيت و طرح شبکه اي مغز: اين روش بهترين شيوه براي يادگيري خصوصا" فراگيري مطالب درسي است. در اين روش شما مطالب را مي خوانيد، بعد از درک حقيقي آنها نکات مهم را به زبان خودتان و بصورت کليدي يادداشت مي کنيد و سپس کلمات کليدي را بر روي طرح شبکه اي مغز مي نويسد؛ در واقع نوشته هاي خود را به بهترين شکل ممکن سازماندهي مي کنيد و نکات اصلي و فرعي را مشخص مي کنيد، تا در دفعات بعد به جاي دوباره خواني کتاب، فقط به طرح شبکه اي مراجعه کرده و با ديدن کلمات کليدي نوشته شده بروي طرح شبکه اي مغز، آنها را خيلي سريع مرور کنيد. اين روش درصد موفقيت تحصيلي شما را تا حدود بسيار زيادي افزايش مي دهد و درس خواندن را بسيار آسان مي کند. و بازده مطالعه را افزايش مي دهد.

چند توصيه مهم :

1- حداکثر زماني که افراد مي توانند فکر خود را بروي موضوعي متمرکز کنند بيش از 30 دقيقه نيست، يعني بايد سعي شود حدود ۳۰ دقيقه بروي يک مطلب تمرکز نمود و يا مطالعه داشت و حدود 10 الي 15 دقيقه استراحت نمود سپس مجددا" با همين روال شروع به مطالعه کرد.

2- پيش از مطالعه از صرف غذاهاي چرب و سنگين خودداري کنيد. و چند ساعت پس از صرف غذا مطالعه نمائيد چون پس از صرف غذاي سنگين بيشتر جريان خون متوجه دستگاه گوارش مي شود تا به هضم و جذب غذا کمک کند و لذا خونرساني به مغز کاهش مي يابد و از قدرت تفکر و تمرکز کاسته مي شود. از مصرف الکل و دارو هم خودداري فرماييد. همچنين غذاهاي آردي مثل نان و قندي قدرت ادراک و تمرکز را کم مي کند نوشابه هاي گازدارهم همينطور هستند.

3- ذهن آدمي با هوش است اگر يادداشت برداريد خود را راحت از حفظ و بياد سپاري مطالب مي کنيد و نيز همزمان نمي توانيد هم مطلبي را بنويسيد و هم گوش دهيد. پس در حين مطالعه لطفا" يادداشت برداري نماييد.

-----------------------------------------------------------



ایستگاه دوم: سیر مطالعاتی

رهبر حکیم انقلاب، مهم ترین وظیفه حوزویان و دانشگاهیان را تلاش برای ساخت تمدن باشکوه و نوین اسلامی دانسته اند و راه رسیدن به ان را در جنبش نرم افزاری و تولید علم و نهضت ازاد اندیشی دانسته‌اند و لذا بر ماست که در این مسیر با تمام توان بکوشیم. برای ساختن تمدن با شکوه اسلامی، لازم است که شناخت دقیق هویت اسلامی و تاریخ تمدن مسلمین و نگاه دقیق آینده شناسانه و شناخت رقبا و دشمنان بالفعل و بالقوه را در راس مطالعات خود قرار دهیم تا بتوانیم در رشته‌هایی که در حوزه و دانشگاه در حال تحصیل هستیم، در این مسیر قدم برداریم. بی شک تلاش برای مهندسی علم و فرهنگ و مدیریت شبکه تحقیقات با تکیه برمبانی اسلامی، از مهم ترین ارکان تولید و مدیریت دانش بومی- اسلامی است.
برای ایستادن در برابر فتنه و جنگ نرمی که دشمنان  به راه انداخته‌اند، چاره‌ای جز مطالعه نظام‌مند نیست. شناخت منابع خوب، یکی از مهم ترین عوامل بهره‌دهی مطالعات در زمان کمتر و مدیریت زمان می‌باشد. بحث دشمن شناسی متاسفانه در کشور ما جدی گرفته نشده است و لازم است که در تمام رشته‌های دانشگاهی و حوزوی در این مسیر بکوشیم تا سیطره تمدن یهودزده غرب را از زندگی خود برکنیم و موانع ذهنی و تبلیغاتی تولید علم اسلامی را از سر راه برداریم. با توجه به قرآن کریم، این نکته اهمیت صدچندان می‌یابد؛ چرا که بیش از هزار آیه از قرآن مجید درباره یهودیان دنیا طلب می‌باشد. اگر اضافه کنیم که آیات متعددی نیز به بحث شگردهای شیطان در وسوسه بشر پرداخته اند و آیاتی نیز به بحث شیوه‌های جنگ روانی و سایبرنتیک دشمنان حق اختصاص یافته شده است، اهمیت بحث دشمن شناسی، اهمیت این بحث بیش از پیش شناخته می‌شود. از آنجا که قرآن برای همه ابنای بشر و همه متخصصین وعوام آمده است، پس مطالعات جدی دشمن شناسی و اسلام شناسی و غرب شناسی و جنبش نرم افزاری و تولید علم، اختصاص به افراد خاص و رشته خاصی ندارد و همه باید در این مسیر کوشا باشند.

در این لیست تلاش می کنیم در موضوعات مشخص شده، منابع و کتاب‌هایی را نه به عنوان لیست کامل، که به عنوان شروع جدی و هدفمند و برنامه ریزی شده به شما دوستان پیشنهاد دهیم تا ان شاء الله شما خود در مطالعات بعدی این لیست را تکمیل کنید. قطعا علایق شخصی و ضرورت‌های منطقه‌ای و زمان و مکان نیز در اصلاح این لیست موثر خواهد بود. تلاش شده است که تلفن انتشارات هر کتاب نیز در انتهای معرفی هر کتاب آوردهشود تا در تهیه آن کتاب دچار مشکل نشوید.  امید که بتوانیم از نظرات اصلاحی شما نیز بهره مند گردیم.

در این لیست نسبتا جامع در این موضوعات کتاب های مفیدی معرفی شده‌اند:

الف. جنبش نرم افزاری و تولید علم و نهضت آزاد اندیشی

ب.اسلام شناسی،جهان بینی وعقایدوکلام وعرفان وسیره و تربیت اسلامی

ج. آخرالزمان، آینده شناسی، موعود پژوهی، مهدویت

د. غرب شناسی

ه. مسیحیت شناسی انتقادی، مسیحیت صهیونیستی

و. یهودشناسی انتقادی و صهیون پژوهی و ماسون شناسی و دشمن شناسی

ز. شناخت و تحلیل رسانه و سینما و هنر

ح. تاریخ (مقام معظم رهبری خواندن تاریخ را بر جوانان واجب کرده اند.)

ط. بهائیت پژوهی

ی. مقالات مفید

ک. معرفی مجلات و سی.دی های جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

—————————————————————————————————————————–

الف. جنبش نرم افزاری و تولید علم و نهضت آزاد اندیشی

-مجموعه کتب نهضت آزاد اندیشی ، نشر معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم (۱۰ جلد).

-وامداری غرب نسبت به شرق،  نشر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی.

- دانش مسلمین ، محمد رضا حکیمی.

-تمدن اسلام وعرب ، دکترگوستاو لوبون، سید هاشم حسینی، واحد انتشارات کتابفروشی اسلامیه.

-فرهنگ اسلام در اروپا، خانم دکتر زیگرید هونکه، ترجمه مرتضی رهبانی، دفتر نشر فرهنگ اسلامیچاپ هفتم، ۱۳۸۶٫

-تمدن اسلامی از زبان بیگانگان نوشته «محمد تقی صرفی» از«دفتر نشر برگزیده»، بهار۷۴٫

-مهندسی تمدن اسلامی، معرفی دستاوردها و روند آینده فرهنگستان علوم اسلامی قم، نشر دفتر فرهنگستان علوم اسلامی قم.

-مجموعه جزوات سیدمهدی میرباقری، نظام فکری و جنبش نرم افزاری.

-جزوات استاد  سیدمهدی میرباقری، جزوه «درآمدی بر تبیین ضرورت و راهکارهای جنبش نرم افزاری، نشر فرهنگستان علوم اسلامی قم.

- یادی از استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی مؤسس فرهنگستان، قم، فجر ولایت،۱۳۸۰ .

- ضرورت مهندسی تمدن اسلامی بر پایه فلسفه شدن، قم، فجر ولایت،۱۳۸۰٫

- علیرضا پیروزمند، رابطه منطقی دین و علوم کاربردی، امیرکبیر، تهران، ۱۳۷۶٫

- حسن عبّاسی، جنگ جهانی چهارم، قم، نشر پارسایان، ۱۳۸۲٫ برای شناخت روش های نبردهای رسانه ای.

- ورنر سورین و جیمز تانکارد، نظریه های ارتباطات، ترجمه علیرضا دهقان، تهران، دانشگاه تهران، ۱۳۸۱٫

- سید مرتضی آوینی، توسعه و مبانی تمدن غرب، تهران، نشر ساقی، ۱۳۷۶٫

- مهندسی تمدن اسلامی موانع و الزامات،  دکتر عبدالعلی رضایی، فجر ولایت ، چاپ اول ۱۳۸۶٫

- تحلیل ماهیت تکنولوژی، دکتر عبدالعلی رضایی، نشر مجنون، ۱۳۸۳٫

- نظریات فلسفی فیزیکدانان معاصر، دکتر مهدی گلشنی، پژوهشگاه علوم انسانی تهران.

- از علم سکولار تا علم دینی، دکتر مهدی گلشنی، پژوهشگاه علوم انسانی تهران.

- دولت اسلامی و جنبش نرم افزاری، محمد حسن جعفرزاده و مصطفی جمالی، نشر فجر ولایت.

- جنبش نرم افزاری و تولید علم، محمد حسن جعفر زاده.

- تولید علم و شکستن مرزهای دانش، معاونت پژوهشی موسسه امام خمینی قم، مجموعه سخنرانی.

—————————————————————————————————————————–

ب.اسلام شناسی،جهان بینی و عقاید و کلام و عرفان وسیره و تربیت اسلامی

- مجموعه صحیفه نور امام خمینی رحمه الله علیه.

- کتاب ولایت فقیه، حضرت امام خمینی، مرکز تنظیم و نشر آثار امام خمینی(رحمه الله علیه).

- مجموعه آثار و سخنرانی های رهبر معظم حضرت آیت الله خامنه ای حفظه الله تعالی.

- سایه سار ولایت، منشور مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه و دانشگاهیان،(مجموعه شش جلدی) مدیریت پژوهش های بنیادین معاونت پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، ، دفتر نشر معارف، چاپ اول ۱۳۸۸، تهران، ۰۲۱۶۶۴۱۴۱۸۰ و قم ۰۲۵۱۷۷۴۴۶۱۶

- پرسش و پاسخ از محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله خامنه ای، تهران، موسسه فرهنگی قدر ولایت، ۱۳۸۰٫

- مطلع عشق، گزیده ای از رهنمودهای حضرت آیه الله سید علی خامنه ای حفظه الله به زوج های جوان، محمد جواد حاج علی اکبری، چاپ هشتم، ۱۳۸۶، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۵، تهران، ۰۲۱۲۲۸۵۶۱۲۴ و ۰۲۱۳۳۹۲۰۳۰۷ و ۰۲۱۳۳۱۱۴۲۸۸

- رساله توضیح المسائل ۱۲ مرجع تقلید(دو جلدی).

- مجموعه آثار متفکر شهید مرتضی مطهری.

- حکایتها و هدایتها (در آثار استاد شهید مطهری)، محمد جواد صاحبی، انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی (بوستان کتاب)، ۱۳۷۹، ۴۲۵ ص.

- مجموعه ۸ جلدی معارف قرآن، استاد مصباح یزدی، قم، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، ۱۳۷۸ .

-مجموعه آثار آیت الله مصباح یزدی خصوصا  آموزش فلسفه، نشر الهدی و آموزش عقاید.

- پرسش ها و پاسخ ها (ولایت فقیه و مباحث حکومت دینی،-شورای نگهبان ،حقوق زنان)، آیت الله محمدتقی مصباح یزدی، قم، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، ۱۳۷۸٫

- در جستجوی عرفان اسلامی، آیت الله محمدتقی مصباح یزدی، قم، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، چاپ اول، ۱۳۸۶٫ قم، ۰۲۵۱۷۷۴۲۳۲۶ و ۰۲۵۱۲۹۳۲۳۲۸

- درمحضر حکیم علامه جعفری (مجموعه پرسشها و پاسخها)،تنظیم محمدرضا جوادی و علی جعفری، تهران، موسسه تدوین آثار علامه جعفری، ۱۳۸۰٫

- در محضر علامه طباطبایی (۶۶۵ پرسش و پاسخ ها اعتقادی، اخلاقی ، تفسیری، حدیثی، فلسفی و عرفانی) ، محمدحسین رخ شاد، قم، انتشارات نهاوندی، ۱۳۸۰، ۲۵۶ ص.

- مجموعه آثار آیت الله جوادی املی، نشر اسراء.

- پرسش ها، پاسخ ها و توصیه ها، آیت الله جوادی آملی، قم، مرکز فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها ، ۱۳۸۰

- حماسه و عرفان، آیت الله جوادی املی، نشر اسراء، چاپ ششم، ۱۳۸۴، قم، ۰۲۵۱۲۹۳۱۱۶۸ و ۰۲۵۱۲۹۱۳۶۶۶

- مجموعه آثار آیت الله سبحانی خصوصا مسائل جدید کلامی، نشر موسسه امام صادق علیه السلام.

- مجموعه آثار شهید آوینی، نشر ساقی؛ خصوصا امام و حیات باطنی بشر و توسعه و مبانی  تمدن غرب.

- شهید آوینی (سیری در آثار)، حبیبه جعفریان، تهران ، نشر کتاب صبح، ۱۳۵ ص.

- روشها (ی مطالعه، ترجمه، نگارش، تندخوانی، خلاصه نویسی و…) جواد محدثی، قم، نشر معروف، ۱۳۸۰٫

- جوانان و روابط، ابوالقاسم مقیمی، مرکز مطالعات و پژوهش های فرهنگی حوزه علمیه قم، ۱۳۸۰٫

- بشیر ۷۹، پایگاه اطلاع رسانی موسسات پژوهشی- اسلامی قم،مرکز مدیریت حوزه علمیه قم

- راهنمای پایگاههای اسلامی برروی شبکه اینترنت ، قم، نشر سایت شیعه سرچ.

- راهنمای فتاوا، برخی تفاوتهای فتاوای امام و مقام معظم رهبری، محمد حسین  فلاح زاده، قم، نشر معروف.

- پاسخ به شبهات نظارت استصوابی، عباس نیکزاد، قم، نشر دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان قم.

- پاسخ به پرسشهای مذهبی، ناصر مکارم شیرازی و جعفر سبحانی، قم ، انتشارات هدف، ۷-۱۳٫ سوال های دیروز، امروز، فردا.

- آفتاب در حجاب (درباره زندگانی حضرت زینب (س)) ، سید مهدی شجاعی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۲۴۰ ص.

- مینای قلم (گزیده مقالات شیوا و نثر ادبی درباره امام علی (ع)) ، جواد محدثی، انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی (بوستان کتاب)، ۱۳۸۰، ۲۳۱ ص

- کشتی پهلو گرفته (درباره زندگانی فاطمه زهرا (ع))، سید مهدی شجاعی، انتشارات مدرسه، ۱۶۰ ص.

- شهید مالکوم ایکس، فرشته مرادی، تهران ، نشر تبارک، طرح و اجرا: کتاب دانشجویی ، تهران، نهاد رهبری دانشگاه صنعتی شریف، ۷۲ ص.

- موج فتنه از جمل تا جنگ نرم، دکتر احمد حسین شریفی، انتشارات کانون اندیشه جوان، چاپ سیزدهم، ۱۳۸۸، تهران ۰۲۱۸۸۵۰۵۴۰۲ و ۰۲۱۸۸۵۰۳۳۴۱

- ولایت فقیه به زبان ساده، جواد محدثی، نشر بوستان کتاب قم.

- حکمت نامه کودک، محمدی ری شهری، همکار و مترجم عباس پسندیده، سازمان چاپ ونشر موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، قم ۰۲۵۱۷۷۴۰۵۲۳ و ۰۲۵۱۷۷۴۰۵۴۵ و شهرری ۰۲۱۵۵۹۵۲۸۶۲

- تربیت فرزند از نظر اسلام، حسین مظاهری، شکت چاپ و نشر بین الملل وابسته به انتشارات امیرکبیر، چاپ هفتم، ۱۳۸۶، تهران ۰۲۱۸۸۹۰۳۸۴۳ و ۰۲۱۸۸۹۲۱۹۸۰

- نظام خانواده در اسلام، حسین انصاریان، انتشارات ام ابیها، چاپ بیست و چهارم، ۱۳۸۶، قم ۰۲۵۱۷۷۳۰۳۸۶

-  حجاب و نقش آن در سلامت روان، عباس رجبی، چاپ ششم، ۱۳۸۸، نشر موسسه امام خمینی قم.

- حضور قلب در نماز، علل و درمان حواسپرتی در نماز به ضمیمه علل ترک نماز و درمان آن، علی اصغر عزیزی تهرانی، نشر بوستان کتاب قم. چاپ نهم، ۱۳۸۸٫

- زندگی ایده آل، علامه محمد تقی جعفری، موسسه تدوین ونشر آثار علامه جعفری، چاپ هفتم،۱۳۸۶ ، تهران ۰۲۱۴۴۰۹۱۰۴۲ و نمابر  ۰۲۱۴۴۰۷۰۲۰۰

- بررسی تاریخی اسلام و برده داری با تکیه بر سیره معصومان علیهم السلام، عبدالرضا عرب ابوزیدآبادی، نشر موسسه امام خمینی قم، چاپ اول، ۱۳۸۸٫

- اهل سنت پاسخ می دهند/در سونامی اتهامات دشمنانبه تشیع، علی رضا ولی زاده(حر)، موسسه انتشاراتی امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، چاپ اول، ۱۳۸۸، قم ۰۲۵۱۷۷۴۱۵۷۵ و ۰۲۵۱۷۷۴۷۷۶۵

- درامدی بر عرفان حقیقی و عرفان های کاذب، دکتر احمد حسین شریفی، انتشارات صهبای یقین، چاپ دوم، ۱۳۸۷، ۰۹۱۹۱۵۱۲۰۷۱ و ۰۹۱۹۲۵۱۸۶۰۷

—————————————————————————————————————————–

ج. آخرالزمان، آینده شناسی، موعود پژوهی، مهدویت

-        آفتاب ولایت، آیه الله مصباح یزدی، نشر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، قم.

-        امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف موعود موجود، آیه الله جوادی آملی، نشر اسراء.

-        تا ظهور، پژوهشی جامع پیرامون آموزه ومباحث مهدویت،دو جلد، آیت الله نجم الدین طبسی(دروس خارج مهدویت در مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم)، انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف، چاپ اول ۱۳۸۸، قم ۰۲۵۱۷۷۳۷۸۰۱ و ۰۲۵۱۷۷۳۷۱۶۰ و تهران ۰۲۱۸۸۹۵۹۰۴۹ و ۰۲۱۸۸۹۸۱۳۸۹

-        نشانه هایی از دولت موعود، آیت الله نجم الدین طبسی(بازنویسی روانی از دروس خارج مهدویت در مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم)، چاپ سوم، ۱۳۸۶، نشر بوستان کتاب قم.

-        عصر ظهور، آیت الله علی کورانی، ترجمه عباس جلالی، شرکت چاپ و نشر بین الملل سازمان تبلیغات اسلامی، چاپ سوم، ۱۳۷۹، تهران ۰۲۱۸۸۸۹۷۵۲۷

-        در انتظار ققنوس، کاوشی در قلمرو موعودشناسی و مهدی باوری عجل الله تعالی فرجه الشریف، سید ثامر هاشم العمیدی، ترجمه و تحقیق مهدی علیزاده، نشر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، چاپ ششم، بهار۱۳۸۷

-        نگین آفرینش، درسنامه مهدویت، مرکز مهدویت حوزه علمیه قم.

-        ظهور حضرت مهدی از دیدگاه اسلام و مذاهب و ملل جهان، سید اسدالله هاشمی شهیدی، انتشارات مسجد مقدس جمکران، چاپ چهارم، بهار۱۳۸۷، قم، ۰۲۵۱۷۲۵۳۳۴۰ و ۰۲۵۱۷۲۵۳۷۰۰

-        آفتاب مهر، ویراست جدید، دفتر اول، یکصد و ده پرسش وپاسخ مهدوی، به همت جمعی از محققین مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم، چاپ پنجم، زمستان۱۳۸۸، انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف ، چاپ اول ۱۳۸۸، قم ۰۲۵۱۷۷۳۷۸۰۱ و ۰۲۵۱۷۷۳۷۱۶۰ و تهران ۰۲۱۸۸۹۵۹۰۴۹ و ۰۲۱۸۸۹۸۱۳۸۹

-        دکترین مهدویت، سید رضی موسوی گیلانی، چاپ سوم، ۱۳۸۷، انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف.

-        انتظار پویا، آیت الله آصفی، ترجمه تقی متقی، چاپ دوم، ۱۳۸۴، انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف.

-        حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف فروغ تابان ولایت، محمد محمدی اشتهاردی، انتشارات مسجد مقدس جمکران، چاپ چهاردهم، ۱۳۸۶، قم، ۰۲۵۱۷۲۵۳۳۴۰ و ۰۲۵۱۷۲۵۳۷۰۰

-        خورشید غایب(مختصر نجم الثاقب پیرامون حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف)، تلخیص آیت الله رضا استادی، ، انتشارات مسجد مقدس جمکران، چاپ چهارم، ۱۳۸۶، قم، ۰۲۵۱۷۲۵۳۳۴۰ و ۰۲۵۱۷۲۵۳۷۰۰

-        همراه با مهدی منتظر عجل الله تعالی فرجه الشریف ، بررسی تطبیقی مهدویت در اندیشه شیعه و سنی، مهدی فتلاوی، ترجمه دکتر بیژن کرمی، چاپ دوم، ۱۳۸۶، انتشارات مسجد مقدس جمکران، قم، ۰۲۵۱۷۲۵۳۳۴۰ و ۰۲۵۱۷۲۵۳۷۰۰

-        گفتمان مهدویت، آیت الله صافی گلپایگانی، چاپ چهارم، ۱۳۸۵، انتشارات مسجد مقدس جمکران، قم.

-        علی علیه السلام و پایان تاریخ(حضرت مهدی از دیدگاه امام علی علیهم السلام)، سید مجید فلسفیان، چاپ سوم، ۱۳۸۴، انتشارات مسجد مقدس جمکران.

-        نشانه های ظهور او، شیخ محمد خادمی شیرازی، چاپ پانزدهم،۱۳۸۸، انتشارات مسجد مقدس جمکران، قم.

-        آئین انتظار، خلاصه مکیال المکارم، تلخیص واحد پژوهش مسجد مقدس جمکران، چاپ چهارم، ۱۳۸۶، انتشارات مسجد مقدس جمکران، قم.

-        عصر شکوهمند رجعت، محمد رضا اکبری، چاپ اول، ۱۳۸۷، انتشارات مسجد مقدس جمکران، قم.

-        بررسی تطبیقی مهدویت در روایات شیعه و اهل سنت، دکتر مهدی اکبرنژاد، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و موسسه فرهنگی انتظار نور، نشر بوستان کتاب قم، چاپ سوم ۱۳۸۸، ۰۲۵۱۷۷۴۲۱۵۵ تا ۵۷ و تهران ۰۲۱۶۶۴۶۰۷۳۵ و پخش پکتا، تهران ۰۲۱۸۸۹۴۰۳۰۳

-        مجله تخصصی انتظار موعود، فصلنامه علمی-تخصصی ویژه امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، مرکز تخصصی مهدویت، قم ۰۲۵۱۷۷۳۷۸۰۱

-        مجله تخصصی موعود مشرق، موسسه اینده روشن. قم.

—————————————————————————————————————————–

د. غرب شناسی

- سیداحمد رهنمایى، غرب شناسى، قم، مؤسسه آموزشى و پژوهشى امام خمینى (ره)، ۱۳۸۰٫

- سرگذشت قرن بیستم، (وصیت نامه فلسفی من) پروفسور روژه گارودی،ترجمه افضل وثوقی، تهران، سروش، ۱۳۷۵٫

- محمد حسین زاده، معرفت شناسى، چاپ پنجم، قم، مؤسسه امام خمینى (ره)، ۱۳۷۹٫

- فرهنگ واژه ها، عبدالرسول بیات با همکاری جمعی از نویسندگان، موسسه اندیشه و فرهنگ دینی، چاپ دوم، ۱۳۸۱، قم.

- علل تزلزل تمدن غرب، اصغر طاهر زاده، چاپ دوم، ویرایش جدید، گروه فرهنگی المیزان، ۱۳۸۸، اصفهان، ۰۳۱۱۷۸۵۴۸۱۴ و ۰۹۱۳۱۰۴۸۵۸۲

- فرهنگ مدرنیته و توهم، اصغر طاهر زاده، چاپ دوم، گروه فرهنگی المیزان، ۱۳۸۸، اصفهان، ۰۳۱۱۷۸۵۴۸۱۴ و ۰۹۱۳۱۰۴۸۵۸۲

- پروژه اسلام آمریکایی: ایجاد شبکه هایی از مسلمانان میانه رو، ترجمه عباس کاردان و مهسا ماه پیشانیان، نشر ابرار معاصر، تهران ۰۲۱۸۸۵۰۰۲۵۰

- درآمدی بر مبانی و فرآیندهای شکل گیری مدرنیته، مهدی مشکی، چاپ اول ۱۳۸۸، موسسه امام خمینی قم.

- نیل پستمن، تکنوپولی، سیطره تکنولوژی بر فرهنگ، ترجمد سیدصادق طباطبائی.

- نیل پستمن، تکنوپولی، زندگی در عیش مردن در خوشی، ترجمد سیدصادق طباطبائی.

- سیطره کمیت و علایم آخرالزمان، رنه گنون.

- فاطمه زیباکلام،سیراندیشه فلسفى درغرب، انتشارات دانشگاه تهران.

- على دژاکام، تفکر فلسفى غرب از منظر استاد شهید مرتضى مطهرى، مؤسسه فرهنگى اندیشه معاصر.

- حسن معلمى، نگاهى به معرفت شناسى در فلسفه غرب، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامى، ۱۳۸۰٫

- محمد صلوات الله علیه در کتاب مقدس(بررسی متون مقدس یهودی و مسیحی در پیشگویی ظهور حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم)، سید وحید اعطاف، انتشارات نجابت، قم ۰۲۵۱۷۷۴۹۶۱۶

- سراب تمدن، درآمدی بر غرب شناسی سیاسی، محسن حلاج نیشابوری، انتشارات کیهان،چاپ اول، ۱۳۸۷، تهران ۰۲۱۳۳۱۱۰۲۰۱

- دختران راهی دیگر، سرگذشت زنان آمریکایی که اسلام را پذیرفته اند، کارول اِل آنوِی، ترجمه محمد عرب مازار یزدی و ناهید آزاد منش، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۵، تهران، ۰۲۱۲۲۸۵۶۱۲۴ و ۰۲۱۳۳۹۲۰۳۰۷ و ۰۲۱۳۳۱۱۴۲۸۸

- درآمدی بر فراز و فرود تمدن مدرن از رنسانس تا جنگ سرد، با مقدمه پروفسور حمید مولانا، سید مجید امامی، چاپ اول، ۱۳۸۶، نشر نور مطاف، قم ۰۲۵۱۷۸۳۷۰۷۰

- چپاول دانش و طبیعت، وانداناشیوا، ترجمه حسین داوری، نشر کتاب صبح، چاپ اول، ۱۳۸۳تهران ۰۲۱۸۸۵۰۱۳۳۰ و ۰۲۱۸۸۵۰۰۷۴۲

—————————————————————————————————————————–

ه. مسیحیت شناسی انتقادی، مسیحیت صهیونیستی

- شناخت مسیحیت، عباس رسول زاده و جواد باغبانی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمه الله علیه)؛ چاپ اول؛ ۱۳۸۹؛ قم ۰۲۵۱۷۷۴۲۳۲۶ و ۰۲۵۱۲۱۱۳۶۲۹

- تدارک جنگ بزرگ ، نوشته گریس هال سل، ترجمه خسرو اسدی، نشر رسا، تهران.

- مسیحیت شناسی مقایسه ای، محمدرضا  زیبایی نژاد، نشر سروش، تهران.

- آشنایی با ادیان بزرگ؛ حسین توفیقی؛ سمت و طه و مرکز جهانی علوم اسلامی؛ چاپ پنجم؛ تابستان۱۳۸۱

-کلام مسیحی؛ توماس میشل؛ ترجمه حسین توفیقی؛ مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب؛ چاپ اول؛ ۱۳۷۷؛ قم

- پسر خدا در عهدین و قرآن؛ عبدالرحیم سلیمانی اردستانی؛ موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمه الله علیه)؛ چاپ اول؛ ۱۳۷۸؛ قم

- مسیحیت و بدعت ها؛ جوان.ا.گریدی؛ ترجمه عبدالرحیم سلیمانی اردستانی؛ موسسه فرهنگی طه؛ چاپ اول؛ ۱۳۷۷؛ قم

- درآمدی بر تاریخ ادیان در قرآن؛ دکتر عبدالرحیم گواهی؛ دفتر نشر فرهنگ اسلامی؛ چاپ دوم؛ ۱۳۷۹؛ تهران

-  مسیحیت صهیونیست و بنیادگرای آمریکا؛ رضا هلال؛ ترجمه علی جنتی؛ نشر ادیان؛ قم؛ چاپ اول؛۱۳۸۳٫

-  مسیح یهودی و فرجام جهان؛رضا هلال؛ ترجمه قبس زعفرانی؛ نشر هلال؛ چاپ اول؛۱۳۸۳، تهران ۰۲۱۶۶۹۵۶۱۶۷

- هزاره گرایی در سنت مسیحی، دکتر حسین کلباسی اشتری، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۸٫

- بررسی شیوه های تبلیغاتی مسیحیت علی اسلام، مرتضی نظری، مرکز انتشارات سازمان تبلیغات اسلامی، چاپ اول، ۱۳۷۱٫

- اسنادی تاریخی تقدیم به عالیجناب پاپ، گرداورندگان نرگس سزدی و معصومه امیرلو، دفتر هنر وادبیات صریر، چاپ اول، ۱۳۸۷٫

- صهیونیسم مسیحی نقشه راه به سوی آرماگدون، استیون آر. سایزر ، ترجمه حمید بخشنده و قدسیه جوانمرد، نشر طه و مرکز پژوهش هاغی اسلامی صدا وسیما، پخش کتاب پکتا، تهران ۰۲۱۸۸۹۲۶۲۷۰ و ۷۱

—————————————————————————————————————————–

و. یهودشناسی انتقادی و صهیون پژوهی و ماسون شناسی

- یهود در المیزان، حسین فعال عراقی، نشر سبحان، چاپ دوم، ۱۳۸۳، تهران ۰۲۱۷۷۵۳۹۲۴۶ و ۰۲۱۷۷۶۳۹۳۱۹

- چهره یهود در قرآن؛ عفیف عبدالفتاح طباره؛ ترجمه و پاورقی سید مهدی آیت اللهی؛ جهان آرا؛ قم.

- تاریخ یک ارتداد اسطوره های بنیانگذار سیاست اسرائیل، پروفسور روژه گارودی، ترجمه مجید شریف، موسسه رسا، چاپ اول، تهران، ۱۳۷۵٫

- محاکمه آزادی در مهد آزادی، پرفسور روژه گارودی، با مقدمه دکتر علی اکبر ولایتی، مترجمین:مجید خلیل زاده و احمد نخستین و جعفر یاره، نشر موسسه فرهنگی اندیشه معاصر، چاپ اول، پاییز ۱۳۷۷،تهران.

-  مبانى فراماسونرى (یهود و فراماسونرى)؛ نوشته گروه تحقیقات علمى (ترکیه) به سرپرستی هارون یحیی(عدنان اکتار)؛ ترجمه جعفر سعیدى؛ چاپ دوم؛ تهران؛ نشر مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۷۶٫

-  فراماسونرى جهانی(افشاء و نقد فلسفه فراماسونری)؛ هارون یحیی(عدنان اکتار)؛ ترجمه دکتر سید داوود میر ترابی با سخنی از شهلا المعی؛ چ دوم؛ انتشارات المعی، ۱۳۸۶؛ تهران.

- زرسالاران یهودی و پارسی، استعمار بریتانیا و ایران،  عبدالله شهبازی، موسسه مطالعات وپژوهش های سیاسی، ۱۳۷۷، تهران، تا کنون ۵ جلد از آن منتشر شده است.

- تاریخ یهود مذهب یهود؛ بار سنگین سه هزاره، پرفسور اسرائیل شاهاک(یهودی منتقد صهیونیسم)، ترجمه مجید شریف، انتشارات چاپخش، چاپ اول، ۱۳۷۶، تهران.

- فصلنامه کتاب نقد، شماره ۳۲، پائیز ۸۳ ویژه نامه صهیونیسم.

- فصل نامه مطالعات تاریخی، ویژه نامه هولوکاست، شماره چهارده، پائیز۱۳۸۵٫

- دنیا بازیچه یهود، آیت الله سید محمد حسینی شیرازی، ترجمه سید هادی مدرسی، نشر سلسله قم.

-  نقش یهود در پیدایش کمونیسم نوشته فخر الدین حجازی.

-کتاب پرفسور نورمن جی. فینکلشتاین ( (THE HOLOCAST INDUSTRY دو ترجه به فارسی شده است: ۱- سوداگران فاجعه ، درباره سوء استفاده از رنج های یهودیان، ترجمه: علاءالدین طباطبایی،نشر هرمس،چاپ اول، ۱۳۸۳، تهران  و ۲- صنعت یهودی سوزی، سازمان چاپ و انتشارات  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.

- اتاق‏هاى گاز در جنگ جهانى دوم؛ واقعیت یا افسانه؟،پرفسور رابرت(روبر) فوریسون، ترجمه: سید ابوالفرید ضیاءالدینی؛ نشرموسسه فرهنگی پژوهشی ضیاءاندیشه؛ ۱۳۸۱، چاپ اول، تهران.

- افرایم سینه، اسرائیل پس از سال ۲۰۰۰، ترجمه عبدالکریم جادرى، تهران، دانشکده فرماندهى و ستاد سپاه پاسداران، دوره عالى جنگ، ۱۳۸۱

- تبار انحراف، پژوهشی در دشمن شناسی تاریخی؛جلد اول؛ پژوهش ونگارش موسسه اطلاع رسانی و مطالعات فرهنگی لوح و قلم؛ چاپ اول؛ ۱۳۸۳؛ قم.

- سازمان هاى یهودیان آمریکا؛ نوشته لى اوبرین؛ ترجمه على ناصرى؛ چ دوم؛ مؤسسه تحقیقاتى و انتشاراتى نور؛ ۱۳۷۵٫

- یهودیان جهان، عبدالوهاب محمد المسیری، ترجمه عبدالکریم جادری، تهران، نشردوره عالی جنگ دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.

- اقتصاد رژیم صهیونیستی، فضل النقیب، ترجمه عبدالکریم جادری، تهران، نشر دوره عالی جنگ دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.

-فراماسونری (پیرامون سازمان مخفی فراماسونری در ایران و جهان)، محمد خاتمی، تهران، نشر کتاب صبح.

- سلطه پنهانی، سیطره نامرئی صهیونیسم بر سیاست، فرهنگ و افکار ملتها؛مجید صفاتاج؛ نشر آرون؛ چاپ اول؛ تهران؛ ۱۳۸۳٫

- سیر تاریخی تورات (تحریفات ۱۸ دوره ای در کتاب مقدس)، قم، انتشارات در راه حق

- محاکمه آزادی ،دفاعیات پروفسور روژه گارودی در[بی]دادگاههای[صهیونیستی] فرانسه به جرم افشای حقایق تاریخی، تهران ، نشر کیهان.

-  یهود در فرهنگ، تبلیغات و رسانه‏های غرب، زیاد ابوغنیمه، ترجمه عبدالفتاح احمدی، مؤسسه فرهنگی پژوهشی ضیاء اندیشه، ۱۳۸۰، تهران،

- بیداری من، دیوید دیوک، ترجمه مؤسسه اطلاع رسانی و مطالعات فرهنگی لوح و قلم قم؛ نشر تسنیم اندیشه، چاپ اول، ۱۳۸۴، قم.

-  نفوذ صهیونیسم در مطبوعات، میرابوالفتح دعوتی، نشر ایام، ۱۳۷۹، قم ؛

- جهان زیر سلطه صهیونیسم، شمس الدین رحمانی، نشر سپاه پاسداران، ۱۳۶۱، تهران؛

- پژوهه صهیونیت ، جلد اول و دوم ، نشر موسسه فرهنگی پژوهشی ضیاء اندیشه ، چاپ اول ، دی ۱۳۷۶٫

- یهود بین الملل، هنری فورد، ترجمه علی آرش، نشر موسسه فرهنگی پژوهشی ضیاء اندیشه، با تسهیلات حمایتی مرکز مطالعات فلسطین، تهران، صندوق پستی ۵۴۴-۱۴۱۴۵

- کابالا عرفان سیاسی یهود، مقدمه ای بر شناخت ابعاد سیاسی عرفان یهودی از منظر یک مسلمان، محمد بهزاد کرمانی، چاپ اول، ۱۳۸۸، انتشارات سخن گستر مشهد، ۰۵۱۱۸۴۳۹۹۵۵، مشهد بین ابن سینای ۱۶ و پاستور، شماره ۱۷۴٫

- نفوذ فراماسونری در مدیریت نهادهای فرهنگی ایران، محمد حسن طباطبایی، نشر مرکز اسناد انقلاب اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۰، تهران، ۰۲۱۲۲۲۱۱۱۹۴ (در این کتاب، اسناد متقنی درباره تاریخ تاسیس دانشگاه در ایران به دست فراماسونرها در زمان رضاخان آمده است.)

- سقوط اسرائیل، مهدی حمد الفتلاوی، ترجمه و تحقیق محمد باقر ذوالقدر، نشر بوستان کتاب، چاپ اول، ۱۳۸۵٫

- فاتحین جهانی(جنایتکاران حقیقی جنگ)، لوئیس مارشالکو، ترجمه دکتر عبدالرحیم گواهی، موسسه انتشاراتی فرهنگی تبیان،چاپ اول، ۱۳۷۷، تهران۰۲۱۸۸۳۸۱۱۱ و ۰۲۱۸۸۲۵۹۹۹

- ساختارهای صهیونیستی، صبری جریس و احمد خلیفه، ترجمه قبس زعفرانی، دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی، مرکز چاپ و انتشارات وزارت امور خارجه، چاپ اول، ۱۳۸۱، تهران، ۰۲۱۲۲۴۵۸۶۰۴ تا ۶۰۷

- نبرد نابرابر، روند ظهور و سقوط رژیم صهیونیستی، دکتر حسن واعظی، نشر سروش، چاپ اول، ۱۳۷۹، تهران ۰۲۱۶۶۴۰۴۲۵۵

- فلسطین از اشغال تا انتفاضه، دکتر مجید صفاتاج، انتشارات مدرسه، چاپ اول، ۱۳۸۲، تهران، ۰۲۱۸۸۹۰۳۸۰۹

- فلسطین از دیدگاه امام خمینی رحمه الله علیه، آثار موضوعی امام، تبیان، دفتر چهارم، موسسه تنظیم ونشر آثار حضرت امام خمینی رحمه الله علیه، چاپ سوم ۱۳۷۴٫

- صهیونیسم و نقد تاریخ نگاری معاصر غرب، محمد امیر شیخ نوری، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۸

- پرونده اسرائیل و صهیونیسم سیاسی، پروفسور روژه گارودی، ترجمه دکتر نسرین حکمی، چاپ دوم، ۱۳۶۹، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، تهران.

- زن در انفاضه، مجموعه مقالات؟، نشر هماهنگ(وابسته به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی)، چاپ اول، ۱۳۸۳، تهران، ۰۲۱۸۸۹۵۵۸۰۱

—————————————————————————————————————————–

ز. شناخت و تحلیل رسانه و سینما و هنر

- سید مرتضی آوینی، سینما؛ آینه جادو، تهران، نشر ساقی.

- نماد و اسطوره، حمید پارسانیا، مرکز نشر اسراء، چاپ اول، قم ، ۱۳۷۳٫

- هنر در قلمرو مکتب، جواد محدثی، بوستان کتاب قم، چاپ سوم، ۱۳۷۶٫

- سیر حکمت و هنر مسیحی، دکتر محمد مددپور، نشر سوره مهر، پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۱، تهران ۰۲۱۸۸۸۹۵۷۶۶ و ۰۲۱۸۸۹۲۰۰۱

- ماهیت تکنولوژی و هنر تکنولوژیک، دکتر محمد مددپور، نشر سوره مهر، پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۴، تهران ۰۲۱۸۸۸۹۵۷۶۶ و ۰۲۱۸۸۹۲۰۰۱

- حکمت، هنر و زیبایی، مجموعه مقالات دکتر حسن بلخاری قهی، چاپ اول؟، ۱۳۸۴، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، تهران.

- سلطه پنهانی، سیطره نامرئی صهیونیسم بر سیاست، فرهنگ و افکار ملتها، دکترمجید صفاتاج، نشر آرون، چاپ اول، ۱۳۸۳، تهران.

- اسطوره های صهیونیستی در سینما، فرج نژاد، نشر مشترک هلال(موسسه فرهنگی موعود)، چاپ اول، ۱۳۸۸، تهران ۰۲۱۶۶۹۵۶۱۶۷ و مرکز پژوهش های اسلامی صدا وسیما، قم ۰۲۵۱۲۹۱۰۶۰۲ و ۰۲۵۱۲۹۳۵۸۰۳

- هالیوود و فرجام جهان، سید ابوالحسن علوی طباطبائی، نشر هلال(موسسه فرهنگی موعود)، تهران ۰۲۱۶۶۹۵۶۱۶۷

- افسانه هولوکاست در سینما، ، سید ابوالحسن علوی طباطبائی، نشر کیهان.

- فاتحین جهانی جنایتکاران حقیقی جنگ دوم جهانی، لوئیس مارشال کو، ترجمه دکتر عبدالرحیم گواهی، موسسه فرهنگی انتشاراتی تبیان، چاپ اول، ۱۳۷۷٫

-  نفوذ صهیونیسم بر رسانه هاى خبرى و سازمان هاى بین المللى؛ اثر فؤاد بن سید عبدالرحمن الرفاعى؛ ترجمه حسین سروقامت؛ نشر کیهان؛۱۳۷۷٫

۰ موجودیت غرب و رسانه های تکنولوژیک، محمد حسنی، چاپ اول، ۱۳۸۴، مرکز پژوهش های اسلامی صدا وسیما، قم ۰۲۵۱۲۹۱۰۶۰۲ و ۰۲۵۱۲۹۳۵۸۰۳

- انحصار نوین رسانه ای، نب.اچ.باگدیکیان، ترجمه علی رضا عبادتی، نشر روایت فتح، ۱۳۸۵، تهران ۰۲۱۸۸۸۰۹۷۶۴

- امپراطوری رسانه ای روپرت مورداک(رابرت مرداخ)، ویلیام شاوکراس، ترجمه امیر حسین بابالار، نشر ساقی، چاپ اول، ۱۳۸۵، تهران ۰۲۱۸۸۸۰۹۷۴۸

- الشخصیة العربیه فی السینما، احمد رأفت بهجت، قاهره، بی تا.

—————————————————————————————————————————–

ح. تاریخ

- تاریخ ناگفته و پنهان آمریکا (هارون یحیی) ترجمه نصیر صاحب‌حق، نشر هلال(موسسه موعود)، چاپ اول، ۱۳۸۴٫ تهران ۰۲۱۶۶۹۵۶۱۶۷

-  آمریکا بدون نقاب؛ سیدهاشم میرلوحى؛ نشر کیهان؛ ۱۳۸۰٫

-  نفوذ صهیونیسم در مطبوعات؛ میرابوالفتح دعوتى؛ نشر ایام؛ ۱۳۷۹؛ قم.

- پروتستانتیسم، پیورتانیسم و مسیحیت صهیونیستی؛ نصیر صاحب حق؛ نشر هلال؛ چاپ اول؛ تهران ۱۳۸۳٫

- بحران آمریکا (انتقادات مردم و شخصیتهای علمی، سیاسی و فرهنگی آمریکا نسبت به دولت آمریکا، هادی قطبی، قم، نشر احمدیه

- سفر به ولایت عزراییل ، اثر جلال آل احمد ، نشر رواق ، تهران ، ۱۳۶۳

- فاتحین جهانی، جنایتکاران حقیقی جنگ دوم جهانی، لوییس مارشال کو، ترجمه دکتر عبدالرحیم گواهی، نشر موسسه فرهنگی انتشاراتی تبیان، تهران،۱۳۷۷، چاپ اول.

- تاراج بزرگ، آمریکا و غارت میراث فرهنگی ایراناز ۱۳۲۰-۱۳۰۴ خورشیدی، ترجمه مصطفی امیری و گ.مرادی،چاپ اول ۱۳۸۸، نشر موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی ، تهران، ۰۲۱۲۲۶۶۶۷۰۴

- قحطی بزرگ ۱۲۹۸-۱۲۹۶ ش / ۱۹۱۹-۱۹۱۷م. (درباره بزرگترین نسل کشی در تاریخ بشری/اسناد وزارت خارجه آمریکا درباره کشتار عظیم ایرانیان و قحطی انگلیسی در ایران در ایام جنگ جهانی اول) نوشته: دکتر محمد قلی مجد، ترجمه محمد کریمی، نشر موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی ، تهران، ۰۲۱۲۲۶۶۶۷۰۴

- ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست، انتشارات اطلاعات / دو جلد.

- صفویه در عرصه دین فرهنگ وسیاست، سه جلد، رسول جعفریان، انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، چاپ اول، ۱۳۷۹، قم

- مسائل نهضت های اسلامی، دکتر کلیم صدیقی، رهبر مسلمانان انگلیس، ترجمه سید هادی خسروشاهی، انتشارات اطلاعات، چاپ دوم، ۱۳۸۴، تهران ۰۲۱۲۹۹۹۳۴۵۵ تا ۵۶ و ۰۲۱۲۹۹۹۳۲۴۲

- عصر امام خمینی قدس سره الشریف، میر احمدرضا حاجتی، نشر بوستان کتاب قم، چاپ نهم، ۱۳۸۲٫

- جریان ها و سازمان های مذهبی-سیاسی ایران(از روی کار آمدن محمد رضا شاه تا پیروزی انقلاب اسلامی ۱۳۲۰-۱۳۵۷)، رسول جعفریان، نشر مورخ، چاپ هشتم، ۱۳۸۶، قم ۰۲۵۱۷۷۳۱۳۵۵

- روزهای سرنوشت ساز در جنگ های صلیبی، بسّام العسلی، ترجمه عبدالحسین بینش، پژوهشکده تحقیقات اسلامی، نشر زمزم هدایت، چاپ اول، ۱۳۸۶،قم ۰۲۵۱۷۷۳۰۷۳۵و  ۰۹۱۲۲۵۳۲۸۸۷

- نگاهی نو به جنگ های صلیبی، عبدالحسین بینش، پژوهشکده تحقیقات اسلامی، نشر زمزم هدایت، چاپ اول، ۱۳۸۶،قم ۰۲۵۱۷۷۳۰۷۳۵و  ۰۹۱۲۲۵۳۲۸۸۷

- تاریخ از دیدگاه امام علی علیه السلام، علامه محمد تقی جعفری، نشر پیام آزادی، تهران ۰۲۱۳۳۱۱۴۲۷۵

- روحانیت ستیزی در تاریخ معاصر ایران، فاطمه رجبی، شرکت چاپ و نشر بین الملل وابسته به انتشارات امیرکبیر، چاپ اول، ۱۳۸۳، تهران ۰۲۱۸۸۹۲۱۹۸۰ و ۰۲۱۸۸۹۰۳۸۴۳

- هفت موج اصلاحات، نسبت نظریه وعمل، حمید پارسانیا، نشر فراندیش(ناشر آثار مرکز کفا)، چاپ اول، ۱۳۸۱، تهران ۰۲۱۶۶۹۵۱۴۸۹

- حدیث پیمانه، استاد حمید پارسانیا(مبانی نظری و تاریخی انقلاب اسلامی ایران) نشر معارف.

- بررسی و تحقیق در جنبش مشروطیت ایران، رسول جعفریان، انتشارات طوس، ۱۳۶۹، قم.

- مصباح دوستان، ناگفتههایی از زندگی علمی و سیاسی آیت الله مصباح یزدی حفظه الله، رضا صنعتی، تهیه کننده: دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر ایران، قم، پخش ۰۲۵۱۲۹۲۵۶۱۲

- مجموعه کتب دکتر شهریار زرشناس

- مجموعه کتب دکتر موسی نجفی

- مجموعه کتب دکتر موسی فقه حقانی

- مجموعه کتب حجه الاسلام والمسلمین علی ابوالحسنی منذر

- مجموعه کتب دکتر ابراهیم فیاض.

- مجموعه کتب حجه الاسلام رسول جعفریان.

—————————————————————————————————————————–

ط. بهائیت پژوهی

- بهائیان، سید محمد باقر نجفی، نشرمشعر، چاپ اول، پائیز۱۳۸۳، تهران.

- در جستجوی حقیقت(کاوشی در فرقه ضاله بهائیت)، علیرضا روزبهانی بروجردی، اداره کل فرق و ادیان معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه قم، نشر مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، ۰۲۵۱۲۹۳۳۱۹۰ و ۰۲۵۱۲۹۱۴۴۶۶

- محاکمه و بررسی، در عقاید و احکام و آداب و تاریخ باب وبهاء، سه جلد، نوشته علامه مصطفوی، مرکز نشر آثار علامه مصطفوی، تهران، ۰۲۱۸۸۷۹۹۳۵۸

- خاطرات زندگی صبحی و تاریخ بابی گری و بهائی گری (به همراه کتاب صبحی و پیام پدر: نوشته فضل الله مهتدی/صبحی: نجات یافته از بهائیت)، به کوشش و مقدمه هادی خسروشاهی، نشر مرکز اسناد انقلاب اسلامی، چاپ دوم، تهران، ۰۲۱۲۲۲۱۱۱۹۴

- نیکو، حسن، فلسفه نیکو، تهران، موسسه مطبوعاتی فراهانی، ۱۳۴۳ه.ش. جلد اول، ص۱۳۸٫

- آوراه، عبدالحسین، کشف الحیل، چاپ هفتم، جلد اول، ص۲ و صص ۱۴۶-۱۴۷ و همچنین: شرح احوالی از مرحوم آیتی، یغما، سال ۲۰، تیر ۴۶، ص۲۱۳-۲۱۶ و همچنین زندگی نامه خودنگاشت آیتی.

- اقتصاد مراغه ای، صالح، ایقاظ(بیدار کننده بهائیان)، به اهتمام علی امیر مستوفیان، نشر راه نیکان، چاپ اول(از این ناشر)، ۱۳۸۸

- بابی گری وبهائی گری، محمد محمدی اشتهاردی، نشر ناصر،قم، ۰۲۵۱۷۷۴۳۴۰۰

- سایه روشن بهائیت، جلد۲۵ نیمه پنهان کیهان، دفتر پژوهش های موسسه کیهان، چاپ پنجم،۱۳۸۷، تهران، ۰۲۱۳۳۱۱۰۲۰۱

- فصلنامه مطالعات تاریخی، ویژه نامه بهائیت، شماره ۱۷، تابستان ۱۳۸۶، موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی، تهران، ۰۲۱۲۲۶۶۶۷۰۴

- بهائیان در عصر پهلوی، جلد۳۱ نیمه پنهان کیهان، دفتر پژوهش های موسسه کیهان، به قلم احمد اللهیاری، چاپ اول، ۱۳۸۷، تهران، ۰۲۱۳۳۱۱۰۲۰۱

- ارمغان صافی در نقد فرقه بهائی، آیه الله حاج ملا محمد جواد صافی گلپایگانی، انتشارات دلیل ما، قم، ۰۲۵۱۷۷۴۴۹۸۸ و ۰۲۵۱۷۷۳۳۴۱۳

- چهار مقاله در زمینه بهائیت، دفتر انتشارات اسلامی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تلفن ۰۲۵۱۲۹۳۲۲۱۹ و ۰۲۵۱۲۹۳۳۲۱۹

- پای سخنان پدر، محمد جعفر امامی، انتشارات اسوه، چاپ دوم، ۱۳۸۳،  تهران، ۰۲۱۶۶۳۲۲۱۲ و ۰۲۱۶۶۳۵۰۸۰

- پشت پرده تشکیلات(خاطرات عضو سابق بهائیت) به روایت بهزاد جهانگیری، نوشته سعید سجادی، جلد۳۳ نیمه پنهان کیهان، دفتر پژوهش های موسسه کیهان، چاپ اول، ۱۳۸۸، تهران، ۰۲۱۳۳۱۱۰۲۰۱

- چرا مسلمان شدم(سخنی با بهائیان)، فاطمه السادات رستگاری (مهناز رئوفی)، انتشارات نور علم، چاپ اول، تابستان ۱۳۷۸، همدان.

- نامه ای برای برادرم، فاطمه السادات رستگاری (مهناز رئوفی)، انتشارات دانشجو، زمستان ۱۳۷۹٫

- سایه شوم(خاطرات یک نجات یافته از بهائیت)، فاطمه السادات رستگاری(مهناز رئوفی)، جلد۲۶ نیمه پنهان کیهان، دفتر پژوهش های موسسه کیهان، چاپ هشتم، ۱۳۸۷، تهران، ۰۲۱۳۳۱۱۰۲۰۱

- فریب، فاطمه السادات رستگاری(مهناز رئوفی/نجات یافته از بهائیت)، جلد۳۲ نیمه پنهان کیهان، دفتر پژوهش های موسسه کیهان، چاپ سوم، ۱۳۸۸، تهران، ۰۲۱۳۳۱۱۰۲۰۱

- مسلخ عشق، فاطمه السادات رستگاری(مهناز رئوفی/نجات یافته از بهائیت)، نشر پیکان، چاپ دوم، ۱۳۸۵، تهران، ۰۲۱۸۸۴۴۹۲۳۷ تا ۳۹

- نشریه زمانه، شماره۶۱ ، ویژه نامه بهائیت.

- سیری در کتاب های بهائیان، خداپرستی در بهائیت، رضا سلطان زاده، چاپ دوم، نشر دارالکتب الاسلامیه، تهران.

- گفتار خوش یارقلی، نگارش مرحوم محلاتی، با مقدمه آیه الله سید شهاب الدین مرعشی نجفی، انتشارات فراهانی، تهران.

—————————————————————————————————————————–

ی. مقالات مفید

- محسن غرویان، «اهل حکمت در محضر زعیم حکیم حکومت»، روزنامه رسالت، ۱۲ بهمن ۱۳۸۲، صفحه فرهنگى، ص ۶٫

- چالش با تبلیغات صهیونیسم از کانون آن در آمریکا، صلاح حافظ (مصری)، روزنامه سیاست روز، ش  ۶۹۶، ۸/۷/۸۲، ص ۶ و شماره  ۷۰۰،


مطالب مشابه :


نمایشگاه پيشينه رينه

با احترام، به استحضار مي‌رساند اعضاي انتشارات جوان پويا در جهت حفظ و حراست از فرهنگ و




اختتاميه جشنواره قصه‌نويسي كتاب كودك و نوجوان/2

و جوان شب گذشته با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، مديرعامل انتشارات پويا و سترگ و




”وقتی توصیه های ادگار آلن پو را جدی نمی گیریم“

روز اولي هم که به انتشارات ما تشريف آورده فرهنگ و علوم پويا، جوان باشد و تازه کار و




کتا ب های مرتبط با اندیشه اسلامی2

(انتشارات جوان مسأله مهدويت از منظر عقلي و عاطفي، محمد منصور نژاد، جوان پويا




قدرت مشاهده و خوب دیدن

مشاوره پويا باشگاه همسران جوان. سامانه آموزش مکاتبه (انتشارات نگاه )




اسامی برترین‌های جشنواره ملی کتاب سال کودک و نوجوان

1- لوح تقدير به همراه جايزه به کتاب "کارهاي خوب امروز" از انتشارات و پويا به جوان قم دکتر




لیست موضوعی کتب و مجلات و انتشاراتی ها و مراکز پخش جبهه فرهنگی انقلاب/ویراست دوم

معرفي برخي انتشارات و پخش به زوج هاي جوان، محمد جواد حاج پويا، آيت الله آصفي




کتاب هایی که در 9ماه گذشته درباره پیامبر اکرم(ص) منتشر شد

معرفي كتاب «انتشارات رامان سخن» - کتاب هایی که در 9ماه گذشته درباره پیامبر اکرم(ص) منتشر شد




سیر مطالعاتی

پاسخگوئی به سوالات - سیر مطالعاتی - یک طلبه جوان از شهر مقدس قم




برچسب :