پیدا کردن کار در کانادا

مراحل پیدا کردن کار در کانادا از ابتدا تا انتها :

۱- پیدا کردن کار برای تقاضا

۲- درست کردن رزومه

۳- نوشتن نامه تقاضا

۴- تقاضا

۵- مصاحبه

۶- مصاحبه‌ی دوم و سوم

۷- نتیجه


1 -پیدا کردن کار برای تقاضا : پیدا کردن کار در کانادا شدنی‌تر از آن است که تصور می‌شود. فقط کافی است از ابزار مناسب استفاده شود. برای پیدا کردن کار روش‌های خیلی زیادی وجود دارد. برای اینکه بهترین کار با توجه به علاقه و نیازتان پیدا شود. باید از همه‌ی روش‌های موجود استفاده کنید تا در آخر قدرت انتخاب بین بهترین‌ها را داشته باشید.

روش های موجود :

 از طریق اینترنت :

LinkedIn

وبسایت لینکداین بزرگ‌ترین شبکه‌ی کاری در اینترنت است با بیش از ۱۰۰ میلیون عضو. یکی از بهترین راه‌های پیدا کردن رابطه و یافتن شغل است. شما پس از عضویت در لینکداین می‌توانید افراد دیگر را به لیست خود اضافه کنید. مانند:کاریاب‌ها (Recruiter)مدیران شرکت‌هاکارمندان شرکت‌ها دوستان همکاران استادان هم‌دانشگاهی‌ها ,هم‌رشته‌ای‌ها, هر چه شبکه‌ی خود را قوی‌تر کنید شانس بالاتری دارید که از طرف شرکت‌های مختلف با شما تماس بگیرند.

کاریاب‌ها کسانی هستند که هدفشان گسترده کردن شبکه‌ی آشنایان خودشان است. پس اگر کاریابی در رشته‌تان در لینکداین پیدا کردید، حتما به لیست خود اضافه کنید. هم شما می‌توایند با کاریاب تماس حاصل کنید و رزومه‌ی خود را برایش بفرستید، هم کاریاب با شما می‌تواند تماس بگیرد.هم‌چنین می‌توانید با مدیران و کارمندان شرکت مورد نظرتان تماس حاصل کرده و سعی کنید رزومه خود را برایشان فرستاده و وقت مصاحبه بگیرید.

بسیاری از شرکت‌ها به خصوص شرکت‌های بزرگ هنگام نیاز به کارمند جدید به لینکداین مراجعه می‌کنند و از روی پروفایل شما تصمیم می‌گیرند که شما را دعوت به مصاحبه بکنند یا خیر. سعی کنید پروفایل لینکداینتان به خوبی رزومه‌تان باشد. تمام نکات مربوط به رزومه نویسی این‌جا هم کاربرد دارد.

یکی از مهمترین فواید لینکداین این است که شما می‌توانید لیست تمام شرکت‌های موجود در شهرتان و مربوط به رشته‌تان را از طریق آن بدست آورید. به این ترتیب می‌توانید به وبسایت شرکت مورد نظر مراجعه کرده و ببینید آیا به کارمند جدید نیاز دارند یا خیر.

دقت کنید که اکثر شرکت‌های کانادا وب‌سایت مخصوص به خود دارند و اکثرا در وب‌سایتشان اطلاعات مربوط به تقاضای کاری موجود است. شما می‌توانید از طریق خود وبسایت و یا با فرستان ایمیل تقاضای کار کنید.

 Monster

مانستر بزرگترین پایگاه داده شغل را دارد. برخلاف لینکدین که بیشتر برای پیدا کردن رابطه و پیدا شدن شما توسط کارفرما مناسب است، مانستر بیشتر برای جستجوی کار توسط شما مناسب است

 Workpolis-

درست کردن رزومه :

هرچه رزومه حرفه‌ای‌تر باشد شانس شما برای پیدا کردن کار بالاتر می‌رود. رزومه حرفه‌ای رزومه ایست که به طور خلاصه آن دسته از سوابق شما را در بر دارد که به کاری که تقاضا می‌کنید بیشترین ارتباط را دارد.

همچنین شامل همه بخش‌های لازم هست. در نوشتن رزومه به نکات زیر دقت کنید:

۱- سعی کنید رزومه شما بیشتر از ۲ صفحه نشود. به خصوص اگر سابقه کاریتان کمتر از ۴ سال است.

۲- در رزومه‌تان فقط از یک فونت و یک فرمت استفاده کنید.

۳- مواردی که ارتباط بیشتری با کار مورد نظر دارد باید بالاتر بیاید و تاکید بیشتری رویشان شود.

۴- ا ز آوردن نکاتی که هیچ ارتباطی به شغل مورد نظر ندارد، خوددرای کنید. مگر اینکه این اطلاعات به طور کلی توانایی شما را نشان دهد (مثال: سوابق کاری و درسی و پروژه های تمام شده).

بخش‌های مختلف یک رزومه حرفه‌ای :

1 - هدف : بدنبال چه شغلی هستید ؟

2- خلاصه یا نکات برجسته رزومه : این قسمت مهمترین قسمت رزومه شماست. کسی که رزومه کاری شما را میخواند در این قسمت تصمیم میگیرد که آیا شما شخص مناسبی برای شغل مورد نظر هستید یا خیر ؟ در این قسمت باید خلاصه ای مرتبط با مهارت و سوابق کاری و تحصیلی خود ذکر بفرمائید.

3-  تحصیلات : اگر شغل مورد نظرتان تاکید زیادی روی تحصیلات دارد (مثل تحقیق و فناوری) این قسمت را با جزییات بیشتر بنویسید. در غیر این صورت ۲ تا ۳ مدرک آخری را که دریافت کردید با ذکر کار و دانشگاه و موسسه به طور خلاصه بیاورید.

مهارت‌های مرتبط (skills) هر مهارت مرتبط که در زندگی کسب کرده‌اید را در اینجا بیاورید. دقت کنید که در اینجا هم مهارت‌هایی که ارتباط بیشتری با کار دارند اول بیایند و از آوردن مهارت‌های کاملا بی‌ربط اجتناب کنید.

4- سوابق کاری :سوابق کاری خود را از جدیدترین به قدیمی‌ترین با ذکر تاریخ، نام شرکت، شغل و محل کاربیاورید. به عنوان مثال می‌توانید از فرمت زیر استفاده کنید. اگر لیست بلندی از سوابق دارید، فقط آن‌هایی را بیاورید که مربوط به شغلی است که برایش تقاضا دارید.

5- لیست مقالات

 6- زبان ها :اگر شغل مورد نظرتان نیاز به مهارت‌های زبانی مختلف دارد و یا در شهری مثل مونترآل که دو زبانه است زندگی می‌کنید، بهتر است مهارت‌های زبانی خود را در قسمت "خلاصه ‌یا نکات برجسته‌ی رزومه" بیاورید و قسمت "زبان‌ها را در رزومه خود نیاورید. در غیر این صورت هر زبانی که با آن آشنایی دارید و سطح خود را در اینجا بیاورید.

7-  جوایز و افتخارات

8- علایق: علایق خارج کاری خود را به خصوص اگر نمایانگر خصوصیتی مهم و مورد نیاز برای کار مورد نظرتان است، در قسمت علایق بیاورید. کارفرما های زیادی به این قسمت رزومه توجه میکنند.

9- لیست توصیه کنندگان :در انتهای رزومه بنویسید: "Available upon request". لیست توصیه‌ کننده‌هایتان را فقط در صورت موافقت توصیه کننده و در صورت نیاز در اختیار مصاحبه کننده قرار دهید.

 اگر روش الکترونیکی را بر می‌گزینید، چند جمله‌ای به طور خلاصه در مورد خودتان و هدفتان به رزومه و نامه تقاضا اضافه کنید. 

۵- مصاحبه :

مصاحبه کاری شما می‌تواند در یک مرحله و یا در چند مرحله و با یک یا چند نفر برگزار شود. مستقل از تعداد افراد و مصاحبه‌ها دو نوع سوال از شما پرسیده می‌شود:

سوالات کلی :

شما باید حتما قبل از مصاحبه خود را برای جواب دادن به این سوالات آماده کنید. در زیر سوالاتی که امکان دارد از شما پرسیده شود آورده شده:

چگونه راجع به شرکت ما شنیدید؟

از خودتان بگویید.دنبال چگونه شغلی هستید؟

شرکت ایده‌آل شما چگونه جاییست؟شغل ایده‌آل شما چگونه شغلیست؟

چرا می‌خواهید در کمپانی ما/در این شغل کار کنید؟در بازار کار چه فرصت‌های شغلی‌ای دارید؟

خود را در پنج سال آینده کجا می‌بینید؟چند خصوصیت مثبت و چند خصوصیت منفی خود را بگویید.

آیا می‌توانید زیر فشار و استرس کار کنید؟ مثال بیاورید.

آیا اگر لازم باشد آخر هفته‌ها و بعد از ساعت کاری کار می‌کنید؟

آیا شما توانایی اتمام به موقع کار(meet deadline) را دارید؟ مثال بیاورید.

چرا اینقدر شغل خود را عوض کردید؟از یک تجربه کاری خود مثال بیاورید که با شکست مواجه شدید.

چرا می‌خواهید شغل قبلی خود را ترک کنید؟بزرگترین چالش کاری شما چه بوده است؟

برای چه باید شما را استخدام کنیم؟چرا مدت طولانی‌ است که کار نکردید؟

خصوصیات یک مدیر یا رییس خوب یا بد چیست؟

اگر رییس شما ایده‌ای داشته باشد که بخواهد حتما پیاده کند و شما مخالف باشید چه می‌کنید؟مثالی بزنید از وقتی که از کار شما انتقاد شد.

در وقت آزاد خود چه می‌کنید؟آیا ممکن بود شغل قبلی خود را بهتر انجام دهید؟

چه چیزی شما را عصبانی می‌کند؟

اگر ما شما را استخدام کنیم شرکت ما را چطور و چگونه پیشرفت می‌دهید؟

آیا مایل به تغییر مکان و مسافرت هستید؟آیا می‌توان با توصیه کنندگانتان تماس گرفت؟

سخت‌ترین قسمت این شغل چیست؟آیا قصد دارید کسب و کار خود را شروع کنید؟

مثالی از زمانی که مهارت‌های آنالیز/خلاقیت/حل مسئله/اتمام به موقع/مدیریت خود را به کار بردید بیاورید.

چقدر حقوق می‌خواهید؟موفقیت چیست؟مثالی بیاورید 

از وقتی که با دخالت خود در مشکلی، آن را با موفقیت حل کردید.

آیا تا به حال کسی را استخدام/اخراج کرده‌اید؟آیا وظایف باید به دقت و با جزییات برای شما تعریف شود؟

اگر همکار شما کار نکند و یا کار را خراب کند عکس العمل شما چیست؟

آیا شما توانایی اتمام به موقع کار را دارید؟

اگر کارمند زیردست شما دیر سر کار بیاید/درست کار نکند/احترام محیط کار را نگه ندارد/... چه می‌کنید؟

آیا تجربه تنظیم بودجه داشته‌اید؟اگر از شما درخواست غیر اخلاقی کنند چه می‌کنید؟ 

اگر اصرار کنند چه؟چه چیز در شما ایجاد انگیزه می‌کند؟آیا ترجیح می‌دهید تنها کار کنید یا در یک تیم؟

چه کتابی اخیرا خوانده‌اید؟ 

۶- مصاحبه‌ی دوم و سوم :

مصاحبه شما می‌تواند چند مرحله‌ای باشد. ممکن است در مصاحبه اول شما فقط با تیم HR مصاحبه کنید و در مصاحبه دوم با تیم تکنیکال و در مصاحبه سوم با سرپرست. حتی ممکن است برای معرفی شما به مدیران و صاحبان شرکت مصاحبه‌های جدایی برای شما تدارک ببینند. همچینن ممکن است چندین مصاحبه تلفنی داشته باشید (به خصوص اگر شغل مورد نظرتان در شهری که زندگی می‌کنید نباشد).

شما ممکن است ابتدا با کاریاب مصاحبه کنید (به خصوص در شرکت‌های بزرگتر).ولی مستقل از این همه، سوالاتی که با آن مواجه می‌شوید در بخش مصاحبه آورده شده است و مصاحبه کننده‌ها و طریق مصاحبه فقط نوع سوالات را عوض می‌کند.

هر کس راجع به مسئله مربوط به خود از شما سوال می‌پرسد. 

۷- نتیجه : پس از اتمام همه مصاحبه‌ها به احتمال قوی با شما تماس می‌گیرند و نتیجه را به شما اعلام می‌دارند. اگر تماس نگرفتند حتما خودتان با آنها تماس بگیرید.

 در صورتی که شما پیشنهاد کار (job offer) را گرفتید: با توجه به مهلتی که برای جواب مثبت یا منفی دادن دارید و با توجه به بقیه پیشنهادات در نامه یا تماسی شغل مورد نظر را قبول کنید و قرارداد را امضا کنید و یا مودبانه آن را رد کنید.

در صورتی که شما را نپذیرفتند: حتما بازخورد بگیرید و دلایل رد شدنتان را متوجه شوید. این به شما کمک می‌کند در مصاحبه‌های بعدی بهتر ظاهر شوید و یا شغل مناسب‌تری برای تقاضا انتخاب کنید.

سوالات تکنیکال : 

مصاحبه تکنیکال زمانیست که توانایی‌ها شما که در رزومه‌تان آورده‌اید مورد سوال قرار می‌گیرد و شما اثبات می‌کنید که همه‌ آن توانایی‌ها را دارید.

این بخش ارتباط مستقیم با شغل مد نظرتان و رتبه‌ی آن و سابقه شما دارد. در هنگام مصاحبه تکنیکال، از سوابق و تجربیات کاری شما سوال می‌شود. همچینین از تحصیلات و مهارت‌های شما سوال می‌شود و امکان دارد از شما تست شفاهی و یا کتبی هم گرفته شود.

برای بدست آوردن نمونه این سوالات شما می‌توانید از آشنایانتان در رشته کاری خودتان سوال کنید. همچنین می‌توانید به شکل آنلاین در این باره جستجو کنید.

سوالاتی که شما می‌توانید بپرسید :

در مصاحبه هم از شما خواسته خواهد شد که سوالاتتان را بپرسید و هم برایتان خودتان بهتر است که سوالاتی را آماده کنید و برای نشان دادن پیشقدمیتان بپرسید.

در مورد شرکت مورد نظر تحقیق کنید (امروزه در مورد هر شخص و هر شرکت اطلاعات و مقالات زیادی به شکل آنلاین یافت می‌شود) و سوالاتتان را یادداشت کنید.

شما در لیست سوالات می‌توانید موارد زیر را بگنجانید:سوالات در مورد صنعت (industry)سوالات راجع به خود کمپانی یا موسسه (نپرسید که شرکت شما چه کار می‌کند راجع به آن تحقیق کنید)سوالات در مورد نوع کار و مسئولیت شغل مورد نظرسوال راجع به محیط کاری چشم‌انداز رشد و پیشرفت شرکت چیست.

چشم‌انداز پیشرفت شما در شرکت چیست.چقدر نیاز به مسافرت دارید (نپرسید که چقدر مرخصی دارید مگر وقتی که offer را گرفتید)

آیا امکان دارد شما را به شعبه‌های دیگر بفرستند؟بپرسید که آیا لازم است لیست توصیه کننده های خود را نشان دهید.چه زمانی باید شروع به کار کنید.

چه زمانی جواب شما را خواهم شنید و چگونه پیگیری کنم؟ (نپرسید که آیا من قبول شدم)در دپارتمان شما شرکت با چه چالش‌هایی مواجه است.

در مورد مشتری‌های شرکت.آیا شخص دیگری هست که باید با او صحبت کنید؟


مطالب مشابه :


تشريح ساختار رزومه + دانلود يک نمونه رزومه کاري

تشريح ساختار رزومه + دانلود يک نمونه رزومه کاري - پاتوق هواداران نحوه نگارش رزومه کاری.




رزومه چیست ! تشریح ساختار رزومه ! دانلود نمونه ای از یک رزومه

تشریح ساختار رزومه ! دانلود نمونه ای ای از تجربیات کاری، سوابق تحصیلی و فارسی. اشعار و




رزومه کار جنرال

راهنمای تازه واردین به ونکوور کانادا به زبان فارسی. دانلود رزومه رزومه ساعات کاری




آموزش نوشتن رزومه

آموزش نوشتن رزومه تحصیلی یا تجربیات کاری را اضافه کنید.به یاد دانلود کتاب




دانلود فرم خام رزومه با قابلیت ویرایش

دانلود فرم خام رزومه با قابلیت گزارش رزومه کاری دانلود جزوه آموزش فارسی نرم افزار etabs 9.7.4.




دانلود رایگان مقالات فارسی حسابداری

دانلود رایگان مقالات فارسی حسابداری - دانلود محافظه کاری. 31. رزومه دانشگاهی » دانلود




پیدا کردن کار در کانادا

آموزش زبان فرانسه و دانلود کسی که رزومه کاری شما را دیکشنری آنلاین فرانسه فارسی




نمونه رزومه

دانلود سوالات آزمون نظام مهندسی رزومه [نام و نام [توضیح مختصر مسئولیت های کاری




نحوه نگارش رزومه ( نمونه رزومه )

از نوشتن فارسی رزومه خودداری کنید و خود افراد از کاری که انجام می دانلود نرم




برچسب :