چگونه یک سایت رایگان داشته باشیم

چگونه یک سایت رایگان داشته باشیم.

http://zymic.com :

امکانات:

host 6 GB, band width 50 GB, unlimit free domain, PHP/MYSql(5 data bases), Ftp file management, ad-free Hosting, free Domain name


سانی که تا حدودی با عناوین فوق الذکر آشنا باشند به قابلیت های بی نظیر این وب هاستین پی خواهند برد. خودم شخصا این سرویس رو خیلی می پسندم چون هم برای سایت های ایستا و هم برای پوپا مورد استفاده قرار می گیرد.در کل فضایی رو به کاربر می ده و همه چیز رو به عهده خود کاربر می ذاره.همچنین از امکانات ویژه این سایت، وجود نمونه سایت های طراحی شده آماده هست که شما می تونین به راحتی یکی از اونا رو از لیست انتخاب و مورد استفاده قرار بدید. این موضوع باعث می شه که شما دیگه نگران موضوع طراحی قالب سایت خودتون نباشید.

طریقه ثبت نام این سایت بسیار آسان می باشد.ابتدا وارد سایت http://zymic.comشده سپس در منوی سمت چپ روی sign up/ login یا free web hosting کلیک کنید تا صفحه مربوط به گزینه مورد نظر شما باز بشه.اگر گزینه sign up/ login رو انتخاب کنین.مستقیما وارد صفحه مربوط به فرم ثبت نام می شوید و اگر گزینه free web hosting  رو کلیک کنید.ایتدا وارد یک صفحه می شوید که دارای دو دکمه آبی رنگ است، که شاید مدتی طول بکشد تا ظاهر شوند. سپس با کلیک بر روی دکمه sign up وارد محیط فرم ثبت نام می شوید.گزینه sign up/login پیشنهاد می شود.
با فرض اینکه ما گزینه sign up/login رو انتخاب کردیم.ئارد فرم ثبت نمام شده، یک نام کاربری یا user name برای هاست خود انتخاب می کنیم.سپس ایمیل خود را وارد می کنیم.طبق توضیحات خود سایت.ظاهرا با سایت پاهو سر جنگ داره و این دو تا با هم کنار نمیان. در صورتی که ایمیل شما از سایت یاهو گرفته شده باشه، شما نمی تونین ثبت نام کنین.به عنوان مثال، اگر ایمیل شما [email protected] باشه.سایت zymic شما رو ثبت نام نمی کنه.اصلا هیچ ایمیلی از سرویس یاهو قبول نمی کنه.بنابراین پیشنها  می کنم که از سایت http://hotmail.com  و یا http://gmail.com استفاده کنید.
بعد از پر کردن این قسمت، رمز عبور موزد نظرتونو وارد کنید و دوباره تکرار کنید و در مرحله آخر کد نمایش داده شده در بالا را تایپ کرده و بر روی دکمه confirm registration کلیک کنید.چنانچه اطلاعات شما از جمله user name و email شما تکراری نباشد. حساب کاربری شما ساخته خواهد شد.
اکنون آخرین مرحله ثبت نام را نیز باید انجام دهید. این سایت نیز همانند بسیاری ا سایت های دیگر، پس از ثبت نام، یک کد فعال سازی به آدرس ایمیلی که شما در زمان ثبت نام وارد کرده اید، ارسال می کند.بنابر این جهت تکمیل ثبت نام خود، وارد ایمیل خود شود، اگر در inbox ایمیل خود موردی را از سایت zymic دریاف نکرده این.لطفا spam یا junk ایمیل خود را چک کنید.(ایمیل بلافاصله ارسال می شود.)
پس از اینکه مطلب ارسال شده از طرف سایت zymic.com را که در رابطه با تکمیل ثبت نام و فعال کردن user شماست را باز کردید.بر روی لینک زیر عبارت to active your...click here کلیک کنید،(اولین لینک)تا حساب کاربری شما فعال شود.(اکنون شما یک هاست رایگان 6GB رایگان دارید با امکانات فراوان)


خوب تا اینجای کار ما یه اکانت تو سایت ZYMIC.COM ثبت رسوندیم و این سایت بعد از تکمیل فرم، یک ایمیل به آدرس پست الکترونیکی که در زمان ثبت نام آون رو وارد کردیم فرستاد، که طبق دستورات بالا و توضیحاتی که داده شد، این ایمیل حاوی اطلاعات مربوط به اکانت و یک لینک جهت تایید و فعالسازی اکانت شماست.پس از تکمیل عملیات فوق، وارد سایت zymic.com شده،در منوی سمت چپ سایت، user name و password خود را وارد کنید.(نکته امنیتی: دقت داشته باشید که از لحاظ امنیتی بهتر است که رمز عبور خود را از طریق صفحه کلید و به صورت دستی وارد نکنید چرا که بسیاری از هکرها از همین طریق اقدام به هک می کنند.-وقتی شما یک دکمه از صفحه کلید را فشار می دهید، سیگنالی حاوی کد مخصوص به دکمه مورد نظر جهت پردازش ارسال می شود و کافیست که یک فیلتر بر سر راه آن قرار دهید تا کد مربوط به دکمه فشار داده شده، را قبل از رسیدن به پردازش، دریافت کرده، آن را تبدیل به کارکتر کند و نهایتا رمز شما برای هکر مشخص شود.بنابر این لازم است که شما مسائل امنیتی را رعایت کرده و اطلاعات خود که شامل نام کاربری و رمز عبور است را از طریق صفحه کلید سیستم عامل-ویندوز- به آدرس start/All programs/Accessories/Ease of Access/On-Screen Keyboard در ویندوز 7 و یا start/allprgrams/Accessories/On-screen keyboard در ویندوز xp وارد کنید.-طریقه کار on-screen keyboard نیز بسیار ساده است.یک صفحه کلید برای شما باز می کند و شما می توانید با ماوس بر روی هر یک از  حروف مشخص کلیک کنید-).پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، به اکانت خود login کنید (وارد شوید).حال مرحله اول شما به پایان رسید.
حالا شما یک هاست 6gb در سرور سایت zymic.com دارید که می توانید به تعداد نامحدودی دامین (هر آدرس اینترنتی مانند yasuni.zzl.org یک دامین به حساب می آید) ایجاد کنید و از آنها به صورت جداگانه استفاده کنید.به عنوان مثال شما ممکن است یک هاست با user name=epage داشته باشید که پسورد آن 123456 می باشد.درون این هاست 6 دامین متفاوت با نام های گوناگون و پسوند های متفاوت ثبت کرده باشید.

یه عنوان مثال:
yasuni.zzl.org
toman.zzl.org
nivar.zzl.org
sakhteman87.zzl.org
birthday.zzl.org
hunter.zzl.oeg

به عنوان مثال این آدرس های سایت هایی (دامین) هست که شما در هاست خود آنها را ایجاد کرده اید.وقتی وارد هاست خود می شوید.به مفهوم آن نیست که وارد بخش مدیریت تنها یکی از سایت های فوق شده اید بلکه شما وارد بخش مدیریت کلی سایت ها شده اید.یا ساده تر بگویم.هاست نقش یک رئیس جمهور را بازی می کند و دامین ها نقش وزرا را...
وزرا تحت نظارت کلی رئیس جمهور، هر یک بخش های مربوط به خود را اداره و مدیریت می کنند.درونهاست که قرار گرفتید.تنها بستر مدیریت هر یک از سایت هایی که ثبت کرده اید برای شما فراهم می شود نه بیشتر.
هدف از ذکر مباحث بالا این بود که مخاطب فرق یک هاست با دامین را بداند و بفهمد هاست در کجا قرار می گیرد و دامین در کجا.دامین ها زیر سایه هاست ایجاد می شوند.شاید یک بازدید کننده معمولی سایت با وارد کردن آدرس http://nivar.zzl.orgدر مرورگر وب خود، اطلاعات را ببیند،این کاربر لازم نیست چیزی در رابطه با جایگاه هاست و دامین بداند، اما یک مدیر سایت حتما باید این مسئله را به خوبی درک کند.

ایجاد یک دامین در هاست:
برای انجام این کار پس از وارد شدن به محیط هاست.در منوی سمت چپ، به دنیال لینک control panel جستجو و کلیک کنید تا وارد بخش مدیریت دامین ها شوید(در صورت عادی وقتی وارد هاست شدید، ممکن است لیست دامین های خود را نبینید. اگر با مشکل ذکر شده مواجه شدید، با کلیک بر روی لینک control panel مشکل فوق حل خواهد شد و شما وارد محیط مدیریت دامین ها می شوید تا بتوانید لیستی از دامین ها را مشاهده کنید و به یکی از آنها login کنید)در قسمت مدیریت دامین ها، آنگونه که در پرانتز نیز بحث شد.لیستی از دامین هایی که قبلا ثبت کرده اید وجود دارد که شما می توانید با انتخاب هر یک وارد محیط مدیریت محتویات دامین (که همان سایت راحی شده شماست)بشوید.اما قبل از هر چیز ما باید یک دامین را در هاست خود ثبت کنیم.در صورت عاد وقتی برای اولین بار با کلیک بر روی control panel وارد محیط مدیریت دامین ها می شوید، چیز خاصی مشاهده نخواهید کرد، چرا که هنوز دامینی را به ثبت نرسانده اید.پس لازم است ابتدا یک دامین با نام دلخواه خود ایجاد کنید.
برای انجام این کار وقتی در محیط control panel سایت خود قرار گرفتید، بر روی دکمه آبی رنگ creat a new web host account کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.در مرحله اول شما باید نام دامین و پسوند خود را انتخاب کنبد (پسوند های اراده شده توسط این سایت عبارتند از zxq.net, 99k.org, zzl.org, zymichost.com, clanteam.com) در صورتی که شما نام sarbaz را انتخاب کنید و در میان پسوند ها 99k.org را برگزینید.آدرس اینترنتی شما http://sarbaz.99k.orgمی باشد که بعدا شما با ورود به مدیریت منابع این دامین و وارد کردن سایت طراحی شده خود در این قسمت(در ادامه توضیح خواهم داد)، می توانید یک وب سایت به آدرس فوق داشته باشید و بازدید کننده وقتی آدرس فوق را در مرورگر خود وارد کرد، سایت شما را در مقابل خود ببیند.
پس از وارد کردن نام و انتخاب پسوند.بر روی دکمه continue کلیک کنید تا وارد مرحله دوم شوید(نکته: چنانچه پس از انتخاب نام و پسوند، بروی دکمه continue کلیک کردید و پیغام Sorry, the following name yasuni.zzl.org is already taken, please select one of the below options: را دریافت کردید. نگران نباشید، این پیغام به شما اعلام می دارد که نام انتخابی شما قبلا توسط شخصی دیگر با همین پسوند ثبت شده و شما نمی توانید این نام را با این پسوند انتخاب کنید، به عنوان مثال آدرس yasuni.zzl.org قبلا ثبت شده ئ چنانچه شما نام yasuni را با پسوند zzl.org نتخاب کنبد، این پیغام را درباف خواهید کرد، که با تغییر نام و یا آدرس های پیشنهادی خود می توانید این پیغام را از بین ببرید و وارد مرحله دوم شوید) که در رابطه با رمز عبور و مسائل امنیتی می باشد.برای دامین خود یک رمز را انتخاب کنید و جهت اطمینان از درستی رمزتان آن را دوباره تکرار کنید.سپس  بر روی دکمه continue کلیک کنید تا در مرحله بعدی که آخرین گام فرم ثبت دامین است قرار بگیرید.در این قسمت یک سری قوانین و مقررات سایت بیان شده است، با متن ها کاری نداشته باشید، تنها موضوع مهم در این صفحه سه check box (مربع گزینه) می باشد که هر سه آنها را باد فعال کده، سپس کد نمایش داده شده در پائین را تایپ کنید و منتظر بمانید تا دامین شما با موفقیت ثبت شود.

اکنون شما با مفهوم هاست و دامین آشنا شده اید.یک هاست ایجاد کرده اید و درون این هاست یک دامین را به ثبت رسانده اید.برای این جلسه فکر کنم کافی باشه. چون امتحانات هست و درسا برای من که درس خون نیستم خیلی سنگینه، امیدوارم بتونم پاس کنم...
مطالب فوق رو تمرین کنین، اگه تونستین چند تا دامین ایجاد کنید با هر اسمی که دوس دارین و هر پسوندی که باب دلتونه، فقط خوب دقت کنین چون اسمی که انتخاب می کنین دیگه اسم وب سایتتون می شه، پس یه چیزی انتخاب کنین که روند باشه و تو ذهن طرف مخاطب سایت شما بمونه، تا دفعه دگه که بخواد وارد سایتتون بشه، نیازی نداشته باشه که در مورد اسم سایتتون فکر کنه شاید یه چیزایی یادش بیاد.انتخاب اسم یکی از هنر های طراح سایته و به قولی یه استراتژی خیلی هوشمندانست جهت جذب مخاطب.چند تا نکته در مورد اسم سایت بگم، صرف نظر از اینکه روند باشه، باید سعی کنین جذاب و منحصر به فرد باشه، کوتاه باشه ککه خیلی مهمه،هیشکی نمیاد یه اسم طولانی رو تو ذهنش بسپاره،می تونین از اسم سایتای معروف و بزرگ هم مایه بگیرید...



خوب الان دیگه شما یه دامین درون هاست خودتون ایجاد کردین و بهتر بگم یه وب سایت دارین...فرض کنین در قسمت قبل وقتی می خواستین دامینتون آدرس ایوب سایت شما example.99k.org می شه.با این شرایط شما با انجام کلیه مراحل بالا سایت خودتون رو آماده کردین. حالا مشکلی که وجود داره و امروز می خوام در موردش صحبت کنم برمی گرده به نحوه مدیریت یک دامین...
وقتی می گم مدیریت یک دامین منظورم اینه که چجوری باید سایتی رو که ساختین، آپلود کنین تا وقتی مثلا یک نفر آدرس سایت شما ر example.99k.org رو وارد می کنه، سایتی که به دست شما طراحی شده رو ببینه...
برای اینکار لازمه اولا به چند تا نکته اشاره کنم.
1.
شما باید بتونین با نرم افزار های طراحی سایت مثل frontpage از سری مجموعه office 2003 و یا نرم افزار dream wave یا و نرم افزار های مشابه، یک سایت طراحی کنید.لازم به ذکره کسانی که php کار می کنن، چون مبحث یه کم تخصصی می شه و من خودم شخصا تو این حیطه کار نکردم نمی تونم نظر بدم. پس توضیحاتی که من می دم فقط برای داشتن یه سایت ایستا هستش.
کسانی که نمی تونن قالب سایت طراحی کنن می تونن با مراجعه به سایت هایی که قالب های سایت برای دانلود آن هم به صورت رایگان وجود دارد، یک قالب را انتخاب و با تغییر محتویات آن سایت خود را آماده کنند. البته خود سایت zymic.com هم قالب هایی رو برای کاربران خودش به صورت آماده برای دانلود رایگان گذاشته، به منظور مشاهده، انتخاب و استفاده از این قالب ها شما می تونین به قسمت Free Template 90 ، 89 , 88 تمامی قالب های موجود رو مشاهده کنین...
توصیه می کنم کسانی که اطلاعاتی در رابطه با طراحی سایت نمی دونن،ابتدا کتاب آموزشی یکی از نرم افزار های موجود در بازار رو تهیه کرده، خوانده سپس اقدام به طراحی سایت کنید، البته کسانی هم هستن که نیازی به کتاب ندارند، خود من تمامی مراحل طراحی سایت رو طی 4 سالی که با نرم افزار کار می کردم، بدون راهنما یاد گرفتم...درسته یه کم طول می کشه چیزی یاد بگیرین اما، مطمئن باشید اگه خودتون یاد بگیرید، کاملا به زیر و بم هر نرم افزاری آشنایی لازم رو پیدا می کنین و دیگه لازم نیست بابت طراحی سایت با یک نرم افزار دیگه احساس مشکل کنید و بخواین تا به کتابای مختلف مراجعه کنین...

به هر حال با فرض اینکه شما سایتتون رو طراحی کردین، از طرح مباحث بیشتر در رابطه با این موضوع امتناع می کنم و به نکته بعدی اشاره می کنم...
2.
نکته دوم اینه که شکل کلی یک سایت اینجوری هستش که، به عنوان مثال شما یک سایت 20 صفحه ای دارید، که شامل:
1.
صفحه اصلی
2.
گالری عکس
3.
موزیک
4.
نظرات
5.
ارتباط با ما
می باشد.برای ساخت این وب سایت ابتدا شما باید یاد بگیرید که در کار خود نظم داشته باشید.
وقتی یک کاربر آدرس سایت شما رو وارد می کنه example.99k.org یک صفحه ای باز می شه که دارای یک سری اطلاعات هستش و شما این صفحه رو معمولا با اسم صفحه اصلی می شناسین...
باید بگم روال طراحی سایت اینطوریه که شما یک صفحه به عنوان صفحه اصلی و اولیه طراحی می کنید، سپس همه ی صفحاتی که باید در وب سایت شما وجود داشته باشند رو به این صفحه پیوند می زنید.
دقت داشته باشید که نام صفحه اصلی، (اولیه) باید index.htm باشه تا از بقه صفحات ایجاد شده متمایز بشه.
حالا با فرض اینکه شما صفحه اول رو ساختین.شما باید ترتیبی بدین که باقی صفحه ها هم به شکلی ساده در کنار صفحه اصلی وجود داشته باشند.
به عنوان مثال: شما در درایو c خود یک پوشه به اسم site بسازید.سپس مشخص کنید که می خواهید سایت شما چه مطالبی را در بر بگیرد(گالری تضاویر، موزیک، ارتباز با ما، نظرات).پس از مشخص کردن محتویات وب سایت، بهتر است که برای هر عنوان یک پوشه درون پوسه site بسازیم.برای مثال:گالری تصاویر= یک پوشه به اسم gallery بسازید، موزیک=یک پوشه به اسم ,music و .... سپس فایل مربوط به هر صفحه رو داخل پوشه مربوط به خودش ذخیره کنید،(فایل گالری تصاویر که از طریق نرم افزار طراحی کردین رو تو پوشه gallery با نام main-g.htm ذخیره کنید...)پس از اینکه همه صفحات رو ایجاد کردین.خیلی راحت اونا رو به صفحه اوله پیوند بدین و یک سایت کامل رو درست کنین...البته اگه از قالب استفاده کنین دیگه نیازی به این همه دردسر ندارین (این برای کسانیه که خودشون قالب می زنن)...
فکر کنم ذکر همین دو نکته کافیه، پس از رعایت این دو مطلب، شما آمادگی اینو پیدا می کنین که وارد مرحله آخر در حیطه قابلیت های این سایت بشین که همون آپ کرددن سایت هستش...
از این پس دیگه کار خیلی سخت نیست.پس از اینکه وارد control panel هاست خودتون شدید، با انتخاب دکمه روبروی دامین خود (در اینجا با توجه به مثال example.99k.org ) به دامین خود login کنید تا در قسمت مدیریت دامین قرار بگیرید.در این قسمت شما فقط با یک بخش کار خواهید داشت، File Management، در این بخش بر روی file manager کلیک کنید و وارد بخش آپلود فایل شوید...
در این قسمت وقتی برای اولین بار وارد بشین.علاوه بر منویی که زیر عبارت filr manager مشاهده می کنید، یک فایل به اسم index.htm وجود داره که قضیش اینجوریه، وقتی شما دامینتون رو ثبت کردین، سایت zymic.com به طور پیش فرض یه صفحه به عنوان صفحه نخست سایت شما در نظر می گیره، بنابراین در صورتی که example.99k.org رو وارد کنید، یک صفحه که حاوی محتویات تبلیغاتی سایت zymic.com هست، نمایش داده می شه...این فایل index.htm مربوط به همون صفحه می شه.چنانچه سایتتون آمادست و می خواین شروع به آپلود کنین.قبل از هی چیز، index.htm رو حذف کنید.سپس از منوی بالا upload file رو انتخاب کنید.بر روی browse کلیک کنید، فایل مورد نظر رو اط درایو c پوشه site انتخاب کنید، سپس دکمه upload رو فشار بدید.فایل شما به زودی آپلود شده و نمایش داده می شود...
اما در رابطه با پوشه ها، شما باید پوشه ها رو دقیقا به گونه ای که در پوشه site وجود دارن وارد کنین، به عنان مثال اگر ما فایل های مربوط به گالری تصاویرمان در پوشه gallery ذخیره شده باشند، باید در فضای دامین خود نیز، یک پوشه به اسم gallery ایجاد کرده و اطلاعات را درون پوشه وارد کنیم.
برای ایجاد یک پوشه، بر روی new directory کلیک کنید، نام پوشه را دقیقا مطابق با نامی که در پوشه site قرار داده اید،تایپ کنید(مثلا اگر در پوشه site از درایویک پوشه به اسم Gallery وجود داشته باشد، ما موظفید در new directory دقیقا اسم Gallery رو وارد کنید)
پس از اینکه پوشه مورد نظر رو ساختین، با دوبار کلیک وارد پوشه شده و فایل ها رو به روش قبلی آبلود کیند...
پس از اتمام آپلود، به همین سادگی می توانید یک سایت داشته باشید...
برای امروز کافیه امیدوارم تا اینجا مشکلی نداشته باشید، اگه مشکلی داشین تو بخش پرسش و پاسخ همین سایت مطرح کنید تا در صورت آگاهی بهتون کمک های لازمه رو بکنم،سعی می کنم تو آپ بعدیم در مورد ftp و نرم افزار ftp، چگونگی کار با این نرم افزار و ...صحبت کنم
خسته نباشید

 


مطالب مشابه :


آشنايي با پسوند تعدادی از فايل های کم آشنا

آشنايي با پسوند تعدادی از فايل های کم آشنا ساخت لوگو و هدر رایگان. وب سایت بهزاد محمدی ;




چگونه یک سایت رایگان داشته باشیم

چگونه یک سایت رایگان نام yasuni را با پسوند zzl.org نتخاب ساخت این وب سایت ابتدا شما




ساخت فایل های Setup با Installshiled 2010 Premier v16.0

ساخت فایل های Setup با دانلود و آموزش رایگان ساخت فایل های Setup که معمولا پسوند Exe و




ثبت دامنه رایگان دات کام بدون پسوند

ثبت دامنه رایگان دات کام بدون پسوند ثبت دامنه رایگان بدون و شما باید با آن لینک




ساخت درايو مجازي بدون نرم افزار

که یک فایل اجرایی با پسوند .bat یا همان BatchFile مرورگر وب; ساخت سایت به صورت رایگان;




برنامه ساخت بنر های تبلیغاتی Ulead GIF Animator v5.1 + Serial

دانلود رایگان نرم افزار ساخت و پسوند گیف - ساخت ها و وب سایت ها - برنامه ساخت




نرم افزار فلش

دانلود نرم افزار رایگان جهت ساخت وب سایت هایی با جهت ساخت آلبوم هایی با پسوند




آموزش طراحی وب با HTML (قسمت اول)

پنجره Save As نام فایل را با پسوند html وب سایت با نرم مجازی رایگان با




آموزش طراحی آلبوم عکس فلش برای وب سایت با نرم افزار ACDSee

آموزش طراحی آلبوم عکس فلش برای وب سایت با و پسوند فایل. با ساخت آلبوم عکس فلش با




برچسب :