دانشجویان به دانشگاههای وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری
دستورالعمل نحوه ی انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور به دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی داخل
مقدمه : در اجرای بند ح تبصره 17 قانون بودجه سال 83 کل کشور مصوب مجلس شورای اسلامی ، دستورالعمل نحوه انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور به دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی داخل به شرح زیر تنظیم و ابلاغ می شود.
ماده 1 : برای رعایت اختصار ، در این دستورالعمل از واژه های زیر استفاده شده است : 1-1- دستورالعمل : دستورالعمل نحوه انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور به دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی داخل 2-1- وزارت : وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری 3-1- موسسه : دانشگاه ، موسسه آموزش عالی یا مرکز پژوهشی دارای مجوز از وزارت 4-1- دانشجو : دانشجوی دارای تابعیت ایرانی شاغل به تحصیل در یکی از دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی معتبر خارج از کشور
ماده 2 : شرایط عمومی انتقال به شرح زیر است : 1-2- معتبر بودن موسسه مبدا از نظر وزارت 2-2- نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از نظر مقررات آموزشی و خدمت وظیفه عمومی 3-2- دارا بودن مدارک تحصیلی تایید شده مقاطع قبلی 4-2- نداشتن بیش از یک سال وقفه تحصیلی در زمان تسلیم تقاضا به موسسه 5-2- دارا بودن دیپلم دوازده ساله یا پیش دانشگاهی یا معادل ارزشیابی شده آن به تایید وزارت آموزش و پرورش برای متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی
ماده 3 : شرایط اختصاصی انتقال به شرح زیر است : 1-3- میانگین نمرات امتحان کتبی پایان دوره کامل متوسطه یا پیش دانشگاهی ، برای انتقال به دوره های کارشناسی کمتر از 12 و برای دوره های دکترای عمومی کمتر از 14 نباشد. 2-3- مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته : گذراندن حداقل 12 واحد درسی یا معادل آن در یک نیمسال تحصیلی 3-3- مقطع کارشناسی پیوسته : گذراندن حداقل 24 واحد درسی یا معادل آن در یک سال تحصیلی با میانگین کل حداقل 5/2 از 4 یا معادل آن 4-3- مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته : گذراندن حداقل 14 واحد درسی یا معادل آن در یک سال تحصیلی با میانگین کل حداقل 3 از 4 یا معادل آن 5-3- مقطع دکترای حرفه ای دامپزشکی : گذراندن حداقل 48 واحد درسی یا معادل آن در دو سال تحصیلی با میانگین کل حداقل 3 از 4 یا معادل آن 6-3- مقطع دکترای تخصصی : حداکثر یک سال از دوره تحصیل تا زمان دفاع از رساله باقی مانده باشد. در موارد خاص شورای آموزشی موسسه اتخاذ تصمیم خواهد کرد. 7-3- موسسات غیر دولتی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند در صورتی که دانشجو دارای شرایط نمره و واحد مندرج در ماده 2 نباشد منوط به آنکه از حداقل نمره قبولی (دوره متوسطه پیش دانشگاهی و ترم دانشگاهی) و تعداد واحدها از یک ترم رسمی کمتر نباشد با تشخیص کمیسیون موارد خاص موسسه نسبت به پذیرش دانشجو اتخاذ تصمیم نماید. تبصره 1 : تعداد حداقل واحدهای درسی مورد نیاز برای انتقال در مقطع کارشناسی برای فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاههای داخل کشور که بورسیه هستند و یا از فرصت مطالعاتی استفاده می کنند به نصف کاهش می یابد. تبصره 2 : در صورتی که ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشجو در مقطع پایین تر با توجه به تعدادی از واحدهای گذرانده شده متقاضی در مقطع بالاتر انجام شده باشد ، واحدهای مذکور به عنوان واحدهای گذرانده شده دانشجو در مقطع بالاتر مورد محاسبه قرار نمی گیرد. تبصره 3 : ارزشیابی و پذیرش تعداد واحدهای درسی گذرانده شده دانشجو وفق مقررات مربوط بر عهده موسسه پذیرنده می باشد. تبصره 4 : مدارک تحصیلی دانشجو باید به تایید نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشور محل تحصیل دانشجو رسیده باشد.
ماده 4 : سقف ظرفیت پذیرش دانشجوی انتقالی و میزان شهریه تحصیلی آنها توسط هیات امناء تصویب خواهد شد. تبصره 1 : میزان شهریه تحصیلی و سقف پذیرش دانشجوی انتقالی به تفکیک رشته تحصیلی در هر سال به تصویب هیات امناء خواهد رسید. تبصره 2 : فرزندان اعضای هیات علمی و دانشجویان بورسیه خارج از کشور از پرداخت شهریه معاف خواهند بود و شهریه فرزندان مامورین رسمی دولت به خارج از کشور در موسسات دولتی مطابق شهریه شبانه خواهد بود.
ماده 5 : دانشجو در دوران تحصیل تابع مقررات و ضوابط مورد عمل موسسه پذیرنده است. تبصره 1 : موسسه می تواند ضمن رعایت شرایط اختصاصی ماده 3 از طریق برگزاری مصاحبه علمی ، اتخاذ تصمیم نماید. تبصره 2 : ثبت نام دانشجویان بورسیه وزارت در خارج از کشور منوط به تایید اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت است.
ماده 6 : تعداد و مشخصات واحدهایی که دانشجو باید بگذراند و حداکثر مدت زمان مجاز برای اتمام تحصیل از سوی گروه آموزشی ذیربط موسسه پذیرنده تعیین می شود.
ماده 7 : پذیرش دانشجو برای رشته ها و مقاطع تحصیلی دایر در موسسه انجام می شود. این دستورالعمل در 7 ماده و 8 تبصره در تاریخ 1/7/1383 به تصویب وزیر علوم ، تحقیقات و فنآوری رسید و پس از ابلاغ قابل اجرا است. ضمناً از تاریخ تصویب این دستورالعمل ، کلیه آیین نامه ها و مصوبات قبلی و بخشنامه های مغایر با آن لغو می گردد. |
مطالب مشابه :
شرایط بورسیه و پرسشهایی در مورد بورسیه خارج از کشور
شرایط بورسیه و پرسشهایی در اعضاء هيأت علمي رسمي دانشگاه هاي تحت پوشش وزارت علوم نياز به
اعلام شرایط جدید اعزام بورسیه به خارج از كشور
شرایط جدید اعزام بورسیه به خارج از كشور اعلام شد مدیركل بورس وزارت علوم: متقاضیان تا نیمه دی
شرایط بورسیه و پرسشهایی در مورد بورسیه خارج از کشور
شرایط بورسیه و پرسشهایی در مورد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دستورالعمل اعطاي بورس
شرایط بورسیه خارج از کشور در دوره دکتری
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دستورالعمل اعطای بورس تحصیلی این وزارتخانه برای دوره دکتری
شرایط پذیرش در پردیسهای خودگردان دانشگاههای علوم پزشکی اعلام شد.
شرایط بورسیه خارج از وزارت علوم و تحقيقات وفن آوري . وزارت آموزش
نحوه بورسیه شدن
نحوه بورسیه تاييد وزارت علوم در هر بکنید چون با شرایط شما کلاس های زبان
شرایط ویژه بورسیه تحصیل در آمریکا
ایالت Louisiana و مورد تایید وزارت علوم به نام های Louisana Tech University » شرایط ویژه بورسیه تحصیل
دانشجویان به دانشگاههای وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری
دانشجویان به دانشگاههای وزارت علوم شرایط اختصاصی ثبت نام دانشجویان بورسیه وزارت در
جدیدترین شرایط استفاده از بورس داخل دکتری علوم پزشکی اعلام شد
جدیدترین شرایط استفاده از بورس داخل دکتری علوم رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت
شرایط بورسیه شدن در بنیاد علمي آموزشي قلمچی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری . شرایط بورسیه شدن در بنیاد علمي آموزشي
برچسب :
شرایط بورسیه وزارت علوم