راهنمای استفاده از اندروید مارکت: چطور نرم افزار و بازی های اندروید را دانلود کنیم

Android MarketAndroid Market

متاسفانه دسترسی به منبع غنی نرم افزار های سیستم عامل اندروید برای کاربران ایرانی مسدود است و ایرانی ها نمی توانند به راحتی از اندروید مارکت استفاده نموده و Appهای مورد نظر خود را دانلود و نصب کنند. اما خوشبختانه راه های مختلفی برای عبور از محدودیت گوگل و استفاده از نرم افزارهای اندرویدی وجود دارد. در ادامه علاوه بر معرفی روش استفاده از اندروید مارکت، فروشگاه های جایگزین را نیز معرفی خواهیم کرد.

گوگل تمام روش های ممکن را برای شناسایی شما بکار می گیرد. یعنی IP شما را چک می کند، اگر GPS روشن باشد موقعیت شما را بررسی می کند، اگر سیم کارت یکی از سرویس دهنده های ایرانی را در گوشی داشته باشید آن را شناسایی می کند و حتی اگر در اکانت گوگل خود کشورتان را ایران انتخاب کرده باشید به آن نیز توجه می کند.

پس برای استفاده از اندروید مارکت می بایست GPS خود را خاموش کنید، سیم کارت را از داخل گوشی خارج کنید و یا گوشی را در حالت Plane قرار دهید تا سرویس دهنده مخابراتی شما تشخیص داده نشود و در نهایت نیز در اکانت گوگل خود موقعیت و مکان زندگی را مکانی جز ایران انتخاب کنید.

قبل از ادامه این راهنما بهتر است بدانید که نرم افزارهای اندرویدی را می توانید از سایت های دیگر نیز دانلود کنید. به عنوان مثال دو وب سایت ایرانی Iranapps.com و getbazaar.com نیز نرم افزارهای مجانی اندروید را در اختیار کاربران قرار می دهند. البته برخی از نرم افزارهای این دو فروشگاه نیز پولی هستند و بابت خرید آنها می بایست هزینه کنید. از جمله مزیت های این دو فروشگاه ایرانی می توان به  توضیحات فارسی مرتبط با هر نرم افزار و ارائه نرم افزارهای ایرانی اشار کرد. فروشگاه دیگری که می توانید از آن استفاده کنید 1mobile.com است که عناوین بسیار بیشتری نسبت به دو فروشگاه ایرانی دارد.

اما هیچ کدام از این 3 فروشگاه جذابیت و امنیت اندروید مارکت را ندارند. پس اگر تمایل دارید از اندروید مارکت استفاده کنید خواندن مقاله را ادامه دهید.

ابتدا می بایست  آدرس IP اینترنت خود را عوض کنید. تا گوگل متوجه ایرانی بودن شما نشود. برای تعویض IP دو راه بیشتر ندارید یا گوشی خود را برداشته و از ایران خارج شوید و یا متوصل به VPN و یا Socks5 شوید. در این مقاله هر دو روش را آموزش خواهیم داد.

در صفحه های بعدی نحوه استفاده از VPN و Proxy را در ابزارهای اندروید آموزش خواهید دید.


تغییر IP ابزار اندروید از طریق اتصال به VPN

قبل از استفاده از VPN می بایست سرویس مورد نظر را خریداری کنید زمانی که VPN تهیه می کنید سرویس دهنده به شما IP، نام کاربری و رمز عبور را ارائه می کند. برای اتصال به VPN ابتدا باید به اینترنت متصل باشید. پس تلفن را در حالت Plane قرار دهید، Wi-Fi گوشی را روشن کنید و به شبکه بی سیم خود متصل شوید، GPS را نیز خاموش نمایید.

  • حال که به اینترنت متصل شده اید، دکمه منو را در گوشه سمت چپ پایین فشار دهید و سپس Setting را انتخاب کنید.
  • سپس وارد قسمت Wireless and Network شوید و پس از آن مطمئن شوید که Flight Mode فعال است.
  • سپس صفحه را کمی به سمت پایین اسکرول کنید تا VPN Setting را پیدا کنید. وارد قسمت VPN Setting شده و Add VPN را انتخاب کنید.
  • در این قسمت می توانید پروتوکل VPN را انتخاب کنید. این قسمت براساس نوع سرویسی که تهیه کرده اید متفاوت خواهد بود ولی اکثر سرویس دهنده ها از پروتوکل PPTP استفاده می کنند. پس اولین گزینه را انتخاب نموده و سپس یک نام را در قسمت VPN Name وارد کنید.
  • پس از آن روی Set VPN Server کلیک کنید در این قسمت آدرس سرور یا IP آن را وارد کنید. گزینه Enable Encryption را به حالت تیک خورده رها کنید ولی اگر نتوانستید به سرور VPN متصل شدید این گزینه را غیر فعال نموده و مجددا سعی کنید.
  • VPN شما ساخته شده است حال دکمه برگشت به عقب را از گوشه پایین سمت راست انتخاب کنید و برروی VPN ای که ساختید کلیک کنید سپس Username و Password خود را وارد کنید و به شبکه متصل شوید. (در ادامه تصاویر مربوط به هر مرحله را بصورت پشت سر هم و از چپ به راست مشاهده خواهید کرد.)

اگر زمان اتصال به اندروید مارکت با پیغام خطای زیر مواجه شدید یعنی گوگل شما را شناسایی کرده و نمی توانید از Appهای بی نظیر Android استفاده کنید. اگر تمام مراحل اعلام شده را انجام داده اید یعنی به وی پی ان وصل هستید، GPS خاموش است. از قسمت تنظیمات گزینه Accounts and Sync را انتخاب نموده و یک اکانت Google جدید بسازید سپس وارد Markets شده و دکمه منو را فشار داده و سپس Account را انتخاب کنید و اکانت جدیدی که ساختید را انتخاب نمایید.

در صفحه بعد ساخت کانکشن Socks5 را آموزش خواهید دید.


ساخت کانکشن Socks5 در اندروید

یکی دیگر از روش های رایج تغییر IP استفاده از پروکسی سرورها است. رایج ترین پروتوکل پروکسی سروها نیز Socks5 می باشد که نحوه اتصال به آن را در ادامه آموزش می دهیم . برای اتصال به پروکسی سرور در اندروید می توانید از نرم افزار ProxyDroid استفاده کنید. برای استفاده از این نرم افزار تلفن یا تبلت اندرویدی شما می بایست Root شده باشد. اگر با مفهوم روت شدن آشنا نیستند، مقالات زومیت را دنبال کنید. ما به زودی طی یک مقاله نحوه روت کردن و مزایای آن را به همراه برخی از نرم افزارهایی که تنها در حالت Root برروی اندروید نصب می شوند، معرفی خواهیم کرد.

نرم افزار مجانی ProxyDroid را از اندروید مارکت و یا دانلود سنتر زومیت دریافت کنید.

پس از نصب نرم افزار آن را اجرا کنید و سپس اطلاعات زیر را وارد نمایید: (این اطلاعات را می بایست از سرویس دهنده ای که از آن پروکسی را خریداری کرده اید بگیرید)

  • در قسمت Host آدرس سرور پروکسی را وارد کنید.
  • Port: پورت سرور را وارد کنید.
  • Proxy Type: پروتوکل مورد نظر خود را انتخاب کنید معمولا Socks5

سپس صفحه تنظیمات را به سمت پایین اسکرول کنید تا به قسمت Account Information برسید در این قسمت گزینه Enable Authentication را فعال نموده و سپس در قسمت User و Password، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.

حال به قسمت بالای صفحه آمده و Proxy Switch را فعال کنید کمی صبر کنید اگر گزینه فعال بماند یعنی شما با موفقیت متصل شده اید. با این روش نیز شما می توانید از Android Market استفاده کنید.

تهیه شده توسط زومیت


مطالب مشابه :


چگونه روی مموری کارت گوشی آندروید برنامه نصب کنیم

برای استفاده از آموزش نصب نرم افزار و بازی روی مموری کارت آندروید . اول : برای اینکار اول




چگونه اسکایپ را دانلود و نصب کنیم

۵ دیدگاه; ضرورت استفاده از اسکایپ و نرم افزار های مشابه ، هر روز در حال افزایش است و کم کم تا




چگونه روی مموری کارت گوشی آندروید برنامه نصب کنیم

چگونه روی مموری گوشی آندروید برنامه نصب کنیم. از آموزش نصب نرم افزار و




راهنمای استفاده از اندروید مارکت: چطور نرم افزار و بازی های اندروید را دانلود کنیم

چطور نرم افزار و بازی های اندروید را دانلود کنیم پس از نصب نرم افزار آن را چگونه دلربا




آموزش بهترین روش انتقال نرم افزارها به مموری کارت در آندورید

گوشی ها برای نصب نرم افزار کمه و نیاز گوشی نصبش کنیم نرم افزار شده آندروید




دانلود نرم افزاری برای نصب برنامه بر روی مموری اندروید و اموزش روت و برنامه ان

از آموزش نصب نرم افزار و آندروید خود را برای نرم افزار چگونه نرم افزار




چگونه صفحه نمایش لمسی گوشی خود را تمیز کنیم

انـدرویــد (Android) - چگونه صفحه نمایش لمسی گوشی خود را تمیز کنیم - بــازی و نــرم نرم افزار




برچسب :