منابع پیشنهادی من(قسمت اول)
معماری :
مرجع برای این درس کتاب موریس مانو است. من برای شروع چند فصل اول کتاب معماری آقای مقسمی و نیکوکار را خواندم. کتاب خوبی بود اما همین طور که جلو می رفتم می بایست خیلی با مطالبش درگیر می شدم تا متوجه اش بشم. وقتی چند فصل خوندم دیدم آمار اونهایی را که نمی فههم داره بالا میره پس کتاب معماری آقای هادی یوسفی از انتشارات پوران پژوهش رو گرفتم. اون عالی بود و باید اعتراف کنم بدون بدون هیچ مشکلی تا الان که این مطلب رو می خونید دارم اونو می خونم. و در واقع تا اینجا و فعلا بجز یکی دو مسئله کوچیک سوالی برام پیش نیومده. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
پس به نظر من :
اگر معماری می خواهید بخوانید کتاب معماری آقای هادی یوسفی از انتشارات پوران پژوهش را به همراه کتاب مانو و پترسون بخوانید (چون من بعضی از مطالبشو خوندم نکات خیلی خوبی داره). و بعد از آن کتاب معماری آقای مقسمی و نیکوکار را هم بخوانید.
نظریه زبان :
در ابتدا من چند فصل اول کتاب پوران پژوهش را خواندم و متوجه شدم که خیلی خوب متن درس رو گفته اما سخت گفته و برای شروع برای کنکوری خواندن یه مقدار سخته و بعضی از چیزها را متوجه نشدم این شد که کتاب آقای آرمان مهربخش از انتشارات گسترش علوم پایه را خواندم. این کتاب خیلی عالیه(هر چند اشتباهاتی هم داره).کتاب کم حجمی هم هست و مهمترین مباحثش را در فصل 2 می خوانید. یکی از مزایای این کتاب این است که هر گرامری را که توضیح داده بعدش ماشینش را هم معرفی می کنه. و عیبش اینه که کل کتاب در 4 فصل است که مهمترینش فصل 2 است و این فصل هم اینقدر طولانیه که اگر کسی به روش موازی بخواد درس بخوانه(مثل خودم) نمی تونه در یک هفته اون فصل رو تموم کنه و در نتیجه نمی تونه تست هایش را در یک جلسه حل کنه(حدود 197 تست). پس چه خوب میشد که این فصول را کوتاه می کردند تا هم مطالب دسته بندی میشد وکسی که داره می خونه هم برای هر بخش تست های مربوطه اش را بلافاصله بعد از خواندن بخش مربوطه حل کنه.
من این کتاب رو تا آخر خوندم ، فصل آخر اون مربوط به تورینگ و زبان های حساس به متن هست اما اول اینکه راجع به تورینگ خیلی کم بحث کرده اما خیلی مفیدن و فکر کنم کافی باشه دوم اینکه به جز یکی دو تا نکته در مورد گرامرهای حساس به متن توی این کتاب اصلا راجع به گرامرهای حساس به متن چیزی نگفته اما همون یکی دو نکته ای هم که گفته خیلی کاربردی اند.
کتاب 1000 تست نظریه آقای مهندس آرمان مهربخش از انتشارات نورپردازان هم می گن خوبه . من فعلا خودم اونو ندارم هر وقت که به دستم رسید راجع بهش توضیح می دم.
پس به نظر من :
پیشنهاد میکنم که برای مطالعه نظریه زبان کتاب پیرتر لینز ترجمه صراف زاده و کتاب سود کمپ ترجمه جلیلی رو بخونید به همراه کتاب آقای آرمان مهربخش از انتشارات گسترش علوم پایه و کتاب پوران پژوهش.
مدار منطقی :
مرجع : کتاب مانو و کتاب نلسون. به نظر من برای این درس کتاب آقای هادی یوسفی از انتشارات پوران پژوهش خیلی عالیه. اگر در این درس مشکل دارید می توانید از کتاب درس و کنکور آقای مقسمی شروع کنید.
پس به نظر من :
برای مدار منطقی کتاب آقای هادی یوسفی از انتشارات پوران پژوهش رو بخونید، به علاوه کتاب آقای مقسمی.
ساختمان داده :
برای این درس هم کتاب آقای هادی یوسفی از انتشارات پوران پژوهش خیلی عالیه.
مرجعش کتاب آلیس هوریتز است کتاب ترجمه علیخانزاده را هم میگن خوبه.
پس به نظر من :
اگه هر دوی کتاب های ساختمان داده آقای هادی یوسفی از انتشارات پوران پژوهش و ساختمان داده مقسمی رو بخونید خیلی بهتره. اگر چه خودم اول کتاب آقای هادی یوسفی رو دارم می خونم و بعد کتاب مقسمی رو.
پایگاه داده :
مرجع اصلی کتاب دیت (Date)است.
به نظر من :
کتاب مصطفی حق جو(که فکر می کنم 3 جلده ) رو حتما بخونید. برای تست هم کتاب های پوران پژوهش و مقسمی بخونید. (کتاب مقسمی خیلی خوبه)
مهندسی نرم افزار :
کتاب آقای پرسمن ترجمه آقای هاشمی طبا یا ترجمه سالخورده.
و کتاب تست کتاب پوران پژوهش و راهیان ارشد رو پیشنهاد می کنم. پارسه هم هست.
طراحی الگوریتم :
مرجع که کتاب نیپولیتان و سیلبرشاتس و هورویتز است. کتاب ترجمه جعفر نژاد که همان مرجع است.
اما من کتاب آقای مقسمی رو دارم کتاب خیلی خوبیه و نکات خیلی خوبی هم داره.
پس به نظر من :
کتاب CLRS کتاب خیلی خوبیه اما به زبان اصلی هست رو اگه مسلط باشید خیلی عالی میشه.
کتاب هورویتز و کتاب دکتر محمود نقیب زاده و کتاب ئکتر قلی زاده هم هست.
کتاب تست مقسمی خیلی عالیه، راهیان ارشد.
محاسبات عددی :
مرجع: کتاب بوردن؛ ترجمه دكتر علي اكبر عالم زاده
محاسبات عددی، دکتر نیکوکار.
محاسبات عددي تاليف دكتر قليزاده
کتاب بهزاد خداکرمی راهیان ارشد خیلی خوبه اما ناقصه. (برای یادگیری خیلی خوبه)
کتاب بابلیان میگن خیلی عالیه.
سیستم عامل :
مرجع:
Operating System :By silberschatz
سیستم عامل، استالینگز.
سیستم عامل، تننباوم.
تستی:
سیستمعامل، مقسمی، درس و کنکور.
انتشارات پوران پژوهش
پارسه
کامپایلر :
برای این درس کتاب کنکوری درست و حسابی در بازار نیست. مرجع اصلی این کتاب، کتاب ای هو، اولمن می باشد. و ترجمه های مختلفی داره که جالب هم نیستن. اما من خودم ترجهم همین کتاب و از دکتر ابراهیم زاده قلزم را می خونم و نکته برداری می کنم. فکر می کنم برای این درس چاره ای نیست و باید همین کار رو کرد. یک کتاب دیگه هم هست از انتشارات راهیان ارشد، اسمش مجموعه مهندسی کامپیوتر جلد 3 هست که اون شامل دروس: کامپایلر، زبان های برنامه سازی، طراحی الگوریتم و پایگاه داده می باشد. و خیلی کلی هم تدریش شده و یک سری تست هم دارد.
پس به نظر من :
مرجع رو بخونید و نکته برداری کنید. یا سر کلاس اساتید مربوط به این درس بروید. در کنارش کتاب راهیان هم بد نیست.
فکر می کنم این درس را باید با تست زدن یاد گرفت. کتاب تستی پوران پژوهش هم هست.
زبان های برنامه سازی:
برای این درس هم کتاب کنکوری درست و حسابی در بازار نیست. مرجع اصلی این کتاب ، کتاب ترنس پرت هست. و فکر می کنم ترجمه های مختلفی دارد که جالب نیستن. من خودم برای این درس هم کتاب ترجمه جعفرنژاد را می خوانم و نکته برداری می کنم. در کنارش کتاب راهیان ارشد ، مجموعه مهندسی کامپیوتر جلد 3 هم هست. که در بالا راجع بهش توضیح دادم.
پس به نظر من :
مرجع رو بگیرید و نکته برداری کنید. یا سر کلاس اساتید مربوط به این درس بروید. در کنارش کتاب راهیان هم بد نیست.
فکر می کنم این درس را باید با تست زدن یاد گرفت.
گسسته :
مرجع که کتاب روزن هست که یک کتاب قطور به زبان اصلی هست . من خودم توی طول ترم که این درس رو داشتیم بیشتر این کتاب رو خوندم. کتاب خوبی بود . من از اول کتاب گسسته راهیان ارشد رو خوندم. چند فصلش رو که خوندم و همین طور که جلو می رفتم به این نتیجه می رسیدم که بیشتر منو سردرگم می کنه . کتاب خوبی بود و نکات خیلی زیادی داشت اما ارتباط برقرار کردن با آن سخت و سردرگم کننده است. این شد که بی خیال این کتاب شدم و کتاب گسسته آقای یوسفی رو گرفتم که مثل بقیه کتاب های ایشون عالی است در حال حاضر من این کتاب رو می خونم.
از کتاب آقای قلی زاده، انتشارات دانشگاه شریف هم خیلی تعریف می کنند.
مرجع: کتاب روزن
ساختمانهای گسسته، دکتر قلی زاده.
ریاضی گسسته، گریمالدی.
کتاب تست هادی یوسفی انتشارات پوران پژوهش
3000 تست گسسته جلد سبز، کتاب قلزم. گسسته منصوری از راهیان ارشد
پس به نظر من :
کتاب آقای یوسفی خیلی خوبه. نکات کتاب راهیان هم بد نیست.
شبکه های کامپیوتری:
مرجع:
شبکههای کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمهی ملکیان، زارعپور و پدرام.
شبکههای کامپیوتری و انتقال داده، ویلیام استالینگز.
تستی:
3000 مسئلهی حل شده در شبکههای کامپیوتری و انتقالداده، دکتر فتحی و مهندس صفائی.
کتاب مهندس اینترنت ملکیان به جز یکی دو فصل آخرش.
انتقال داده راهیان ارشد
پارسه
هوش مصنوعی:
کتاب راسل (Artificial Intelligence: A modern approach. By Russell) که مرجع است.
من خودم کتاب ترجمه شده آن را از جعفرنژاد خواندم کتاب بدی نیستاما سرشار از اشتباهه. کتاب پوران پژوهش هم هست و کتاب کم حجمی هم هست.
مرجع:
Artificial Intelligence: A modern approach. By Russell
هوش مصنوعی راسل ترجمه جعفرنژاد
هوش مصنوعي تاليف دكتر فهيمي
هوش مصنوعی- راسل - ترجمه سعید راحتی
تستی:
هوش مصنوعی - مهدیه شادی، پوران پژوهش
راهیان ارشد
زبان عمومی و تخصصی:
برای این کتاب منبع زیاد هست. ولی چون ضریب آن یک است ممکنه بهای زیادی به آن داده نشود و اصلا نخوننش.
504 واژۀ کاملاً ضروری تالیف Murray Bromberg (لغت)
Barron’s Essential Words for the TOEFL (لغت)
English Grammar in Use (Cambridge) (گرامر)
تستی:
کتاب لغت و گرامر پوران پژوهش
کتاب گسترش علوم پایه (مقسمی، رضوانی)
به این آدرس مراجعه کنید:
http://konkorearshad.blogfa.com/post-47.aspx
-----------------------------------------------------------------------
خارج از درس
دانشگاه استنفورد
خانمی با لباس کتان راه راه وشوهرش با کت وشلوار نخ نما شده خانه دوز در شهر بوستن از قطار پايين آمدند و بدون هيچ قرار قبلی وارد دفتر رييس دانشگاه هاروارد شدند. منشی فورا متوجه شد اين زوج روستايی هيچ کاری در هاروارد ندارند .
مرد به آرامی گفت : «مايل هستيم رييس راببينيم.» منشی با بی حوصلگی گفت :«ايشان تمام روز گرفتارند.» خانم جواب داد : «ما منتظر خواهيم شد.»
منشی ساعت ها آنها را ناديده گرفت و به اين اميد بود که بالاخره دلسرد شوند و پی کارشان بروند.
اما اين طور نشد. منشی به تنگ آمد و سرانجام تصميم گرفت مزاحم رييس شود ، هرچند که اين کار نامطبوعی بود که همواره از آن اکراه داشت. وی به رييس گفت :« شايد اگرچند دقيقه ای آنان را ببينيد، بروند.»
رييس با اوقات تلخی آهی کشيد و سرتکان داد. معلوم بود شخصی با اهميت او وقت بودن با آنها را نداشت. به علاوه از اينکه لباسی کتان و راه راه وکت وشلواری خانه دوز دفترش را به هم بريزد، خوشش نمی آمد. رييس با قيافه ای عبوس و با وقار سلانه سلانه به سوی آن دو رفت.
خانم به او گفت : «ما پسری داشتيم که يک سال در هاروارد درس خواند. وی اينجا راضی بود. اما حدود يک سال پيش در حادثه ای کشته شد.
شوهرم و من دوست داريم ؛ بنايی به يادبود او در دانشگاه بنا کنيم.»
رييس تحت تاثير قرار نگرفته بود ... او يکه خورده بود. با غيظ گفت :«خانم محترم ما نمی توانيم برای هرکسی که به هاروارد می آيد و می ميرد ، بنايی برپا کنيم. اگر اين کار را بکنيم ، اينجا مثل قبرستان می شود.»
خانم به سرعت توضيح داد :
«آه ، نه. نمی خواهيم مجسمه بسازيم. فکر کرديم بهتر باشد ساختمانی به هاروارد بدهيم.» رييس لباس کتان راه راه و کت و شلوار خانه دوز آن دو را برانداز کرد و گفت : «يک ساختمان ! می دانيد هزينه ی يک ساختمان چقدر است ؟ ارزش ساختمان های موجود در هاروارد هفت ونيم ميليون دلار است.»
خانم يک لحظه سکوت کرد. رييس خشنود بود. شايد حالا می توانست ازشرشان خلاص شود.
زن رو به شوهرش کرد و آرام گفت :
« آيا هزينه راه اندازی دانشگاه همين قدر است ؟ پس چرا خودمان دانشگاه راه نيندازيم ؟» شوهرش سر تکان داد. قيافه رييس دستخوش سر درگمی و حيرت بود. آقا و خانم "ليلاند استنفورد" بلند شدند و راهی پالوآلتو در ايالت کاليفرنيا شدند ، يعنی جايی که دانشگاهی ساختند که نام آنها را برخود دارد: دانشگاه استنفورد ، يادبود پسری که هاروارد به او اهميت نداد.
مطالب مشابه :
جزوه درس هوش مصنوعی (بیان ساده)
منبع تدریس درس هوش مصنوعی کتاب هوش مصنوعی راسل می باشد. با توجه به اینکه ترجمه اقای جعفرنژاد
حل المسائل کتاب هوش مصنوعی راسل
احتمالا کتاب معروف هوش مصنوعی ، نوشته راسل رو میشناسید . این کتاب تمریناتی داره که حلش خیلی
مدیریت - پایگاه - هوش
هوش مصنوعی. کتاب راسل اصلی ترین منبع این درسه اما کو ترجمه درست و حسابی؟! من هم ترجمه
منابع ارشد IT -
هوش مصنوعی راسل (ترجمه سعید راحتی. (عین الله جعفرنژاد قمی)
دانشگاه آزاد
+ در مورد درس هوش مصنوعی در کنکورهای هوش مصنوعی ترجمه جعفرنژاد. اگر روی کتاب راسل
منابع پیشنهادی من(قسمت اول)
هوش مصنوعی: کتاب راسل هوش مصنوعی راسل ترجمه جعفرنژاد. هوش مصنوعي تاليف دكتر
عینالله جعفرنژاد قمی
عینالله جعفرنژاد (ترجمه) به عنوان کتاب سال انتخاب شدند. هوش مصنوعی استورات راسل ,
منابع پیشنهادی من (قسمت 2)
11- هوش مصنوعی. هوش مصنوعی ترجمه جعفرنژاد. هوش مصنوعی- راسل - ترجمه سعید
اشاره ای کلی به منابع
هوش مصنوعی ترجمه جعفرنژاد. هوش مصنوعی- راسل - ترجمه سعید کتاب ترجمه جعفر نژاد که همان مرجع
برچسب :
کتاب هوش مصنوعی راسل ترجمه جعفرنژاد