تصویب نهایی طرح بهبود محيط كسب و كار/بیمه بیکاری
كليات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار تصويب شد
كليات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار در جلسه علني امروز - يكشنبه - مجلس تصويب شد.
در مقدمه توجيهي كليات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار تاكيد شده است كه با توجه به شرايط اشتغال در كشور، تكاليف اصول 28 و 29 قانون اساسي ضرورت بازنگري در مقررات قانون بيمه بيكاري و لزوم حمايت از بيكاران متقاضي كار و همچنين بهمنظور ايجاد آرامش فكري در ميان جوانان جوياي شغل و ايجاد فرصت براي مديران جهت برنامهريزيهاي مربوط ، اين طرح قانوني براي تصويب ارائه شده است.
كليات اين طرح با 159 راي موافق، 10 راي مخالف و 14 راي ممتنع از مجموع 207 نماينده حاضر در مجلس به تصويب رسيد.
سيدجواد زماني سخنگوي كميسيون اجتماعي در توضيح علت ارائه اين طرح تاكيد كرد: دولت بايد در سال نخست اجراي قانون برنامه پنجم توسعه لايحهاي را در اين رابطه به مجلس ارائه ميكرد كه به دليل انجام نشدن چنين كاري، مجلس اين موضوع را در قالب طرح بررسي ميكند.
به گفته وي، تعيين مقرري يك ميليون تومان براي نوزادان، كار بسيار خوبي است، اما اكنون جوانان بيكاري در كشور وجود دارند كه سن ازدواج و شغلشان گذشته و بايد در اين زمينه براي آنان برنامهريزي صورت گيرد.
با تصويب مجلس؛
صندوق بيمه بيكاري و بيكاران متقاضي كار تشكيل ميشود
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جريان بررسي جزئيات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار، ماده يك اين طرح را تصويب كردند كه بر اساس آن صندوق بيمه بيكاري و بيكاران متقاضي كار تشكيل ميشود.
در ماده يك اين طرح آمده است كه به منظور حمايت از بيكاران غيرارادي و متقاضي كار اعم از مشمولان قانون تامين اجتماعي، قانون كار، مقررات خاص مناطق آزاد تجاري، صنعتي و ويژه اقتصادي، اشخاص حقيقي طرح قرارداد دستگاههاي اجرايي موضوع ماده 5 قانون مديريت خدمات كشوري و قواي سهگانه و بر اساس اصل 29 و بند 2 اصل 43 قانون اساسي صندوق تحت عنوان صندوق بيمه بيكاران و بيكاران متقاضي كار كه در اين قانون به اختصار صندوق ناميده ميشود،تشكيل ميگردد.
همچنين طبق تبصره ماده يك اين طرح، اشخاص حقيقي طرف قرارداد نهادها، موسسات، تشكيلات، سازمانها و نيروهاي مسلح كه به طور مستقيم زير نظر مقام معظم رهبري اداره ميشوند، در صورت موافقت ايشان با ترتيباتي كه معين ميگردد مشمول اين قانون ميباشند.
ماده يك اين طرح از مجموع 206 نماينده حاضر با 152 راي موافق، يك راي مخالف و 10 راي ممتنع به تصويب رسيد.
همچنين ماده 2 اين طرح نيز از مجموع 206 نماينده حاضر با 120 راي موافق، 6 راي ممتنع و بدون مخالفت به تصويب رسيد.
طبق اين ماده، بيكار بيمه شدهاي است كه رابطه كار وي با كارفرما بدون ميل و اراده او قطع شده و خود متقاضي كار باشد.
امكان توسعه مناطق محروم را نبايد از بين ببريم
نماينده مردم سميرم تاكيد كرد: با تصويب ماده 28 طرح بهبود مستمر فضاي كسب و كار، امكان توسعه مناطق محروم از بين ميرود.
بهروز جعفري با استناد به بند 2 اصل 43 قانون اساسي اظهار كرد: با توجه به اينكه در حال حاضر بخش خصوصي به مناطق مناطق محروم ورود پيدا نكرده و در اين قسمت سرمايهگذاري نكرده است، ضروري است دولت سرمايهگذاري را آغاز كرده و زيرساختها را به وجود آورد.
وي تاكيد كرد: نبايد اين امكان را با تصويب ماده 28 از بين برد.
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، با تصويب ماده 3 طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار، بيكار متقاضي كار را فرد ذكوري معرفي كرد كه به سن 25 سالگي رسيده و يا فرد اناثي كه سرپرست خانوار، بدسرپرست يا خودسرپرست بوده و حرفه يا مهارتي داشته باشد كه به تاييد سازمان آموزش فني و حرفهاي رسيده باشد.
بر اساس اين ماده، بيكاران متقاضي كار بايد درمراكز كاريابي دولتي تعيين شده از سوي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي ثبتنام كرده باشد و حداقل به مدت يك سال پيگير اشتغال خود بوده باشد كه البته پرداخت حق بيمه يا سابقه اشتغال براي وي الزامي نيست.
بر اساس ماده 4 اين طرح، بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار در زمره حمايتهاي اجتماعي است و دولت ملزم به اجراي آن است.
صندوق تامين اجتماعي مكلف است با دريافت حق بيمه مقرر آن را به صندوق بيمه بيكاري و بيكاران متقاضي كار پرداخت كند، صندوق مكلف است به بيمهشدگاني كه طبق مقررات اين قانون، بيكار ميباشند مقرري پرداخت كند. اتباع خارجي بجز مواردي كه مطابق مقررات بينالمللي مورد پذيرش جمهوري اسلامي ايران است، بازنشستگان، موظفين، دريافتكنندگان هرگونه مستمري و همچنين خويشفرمايان و كارفرماياني كه بيمهپرداز نيستند، از شمول مقررات اين قانون مستثني ميباشند.
لاريجاني در پاسخ به اين اخطار با وارد ندانستن اخطار نماينده مردم سميرم گفت: اين اخطار را وارد نميدانم و تبصره ماده 28 به موضوع مورد نظر شما توجه دارد.
لاريجاني افزود: بخش دولتي نميتواند از امتيازات بخشهاي خصوصي و تعاوني استفاده كند.
وي تاكيد كرد: خاصيت اين ماده را كم ميدانم.
تركيب هيات مديره صندوق بيمه بيكاري و بيكاران متقاضي كار تعيين شد
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با تصويب ماده 5 طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار تاكيد كردند: صندوق بيمه بيكاري و بيكاران متقاضي كار داراي شخصيت حقوقي مستقل و وابسته به وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي است.
بر اساس راي مجلس، هيات مديره اين صندوق متشكل از دو نفر آشنا به بخش تعاون، روابط كار و تامين اجتماعي با معرفي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي، نماينده كانون عالي كارفرمايي، نماينده كانون عالي كارگري و نماينده كارمندان و صندوقهاي بازنشستگي با معرفي معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييسجمهور است.
بر اساس تبصره اين ماده، نحوه اداره و اساسنامه صندوق بيمه بيكاري و بيكاران متقاضي كار، بر اساس مقررات اين قانون با مشورت اولين هيات مديره صندوق از سوي وزارت مذكور پيشنهاد و با رعايت اصل 85 قانون اساسي به تصويب هيات وزيران و بعد به تصويب شوراي نگهبان خواهد رسيد.
بر اساس ماده 6 اين طرح، كليه شاغلان در مشاغل با قراردادهاي كار موقت و غيرموقت يا ثابت، رسمي، پيماني و كار معين، حسب مورد موضوعات تبصره ماده 30 قانون كار، ماده 50 قانون مديريت خدمات كشوري و بند "د" ماده 50 قانون برنامه پنجم توسعه كه ظرف مدت يك سال قبل از وقوع بيكاري حداقل شش ماه سابقهي پرداخت حق بيمه داشته باشند و در اين قانون، بيمه شده ناميده ميشوند، با رعايت جدول ماده 17 اين قانون، از مقرري بيمه بيكاري برخوردار ميشوند.
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز يكشنبه و در جريان رسيدگي به جزئيات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار، ماده 7 اين طرح را به تصويب رساندند كه بر اساس آن بيمه شدگاني كه به علت تغييرات ساختار اقتصادي واحد مربوط، به تشخيص دستگاههاي ذيربط و تاييد شوراي عالي كار، بيكار موقت شناخته شوند نيز مشمول مقررات اين قانون هستند.
به موجب اين مصوبه به منظور تشويق كارفرماياني كه طرح اصلاح ساختار واحدهاي كاري آنان به تاييد كميته تخصصي مربوطه داراي توجيه اقتصادي باشد، از محل منابع صندوق رديف اعتباري پيشبيني شده در بودجه سالانه كشور، صندوق توسعه ملي و منابع بانكي، تسهيلاتي در اختيار آنان قرار ميگيرد.
نمايندگان در اين مصوبه مقرر كردند كه ضوابط و نحوه اعطاي تسهيلات موضوع اين ماده و همچنين تركيب كميته تخصصي و وظايف اعضاي آن نيز به موجب آييننامه اين فصل تعيين شود.
همچنين مصوب شد در صورت عدم اجراي طرح تغيير ساختار توسط كارفرما و يا عدم اعاده به كار شاغلان، كليه هزينههاي اجرايي و مبلغ مقرري پرداخت شده از كارفرماي واحد ذيربط مطالبه و در صورت عدم پرداخت، برابر ضوابط ماده 50 قانون تامين اجتماعي وصول ميشود.
اين ماده با 133 راي موافق و 13 راي ممتنع از مجموع 203 نماينده حاضر به تصويب رسيد.
نمايندگان با تصويب ماده 8 طرح بيمه بيكاري نيز مقرر كردند كارفرمايان بيمهپرداز و بيمه شدگان فاقد كارفرما، در صورتي ميتوانند تحت پوشش بيمه بيكاري قرار گيرند كه علاوه بر پرداخت حق بيمه سهم كارفرما و سهم كارگر، علت بيكاري آنان به تشخيص صندوق غيرارادي و از مواردي مانند شرايط بازار و از دست رفتن سرمايه ناشي شده باشد.
نمايندگان مجلس با 129 موافق و 10 راي ممتنع از مجموع 205 نماينده حاضر اين ماده را به تصويب رساندند.
با تصويب مجلس شوراي اسلامي، از اين پس بيمه شدگاني كه به علت قوه قهريه و بروز حوادث غير مترقبه بيكار ميشوند با معرفي واحد تعاون كار و رفاه اجتماعي محل، از مقرر بيمهي بيكاري استفاده ميكند.
نمايندگان مجلس در بررسي طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار مصوب كردند كه بيمه شدگاني كه به علت بروز حوادث غير مترقبه از قبيل سيل و زلزله و جنگ و آتش سوزي بيكار ميشوند با معرفي واحد تعاوني كارو رفاه اجتماعي محل از مقرري بيمه بيكاري استفاده كنند.
اين ماده 127 راي موافق، 2 راي مخالف و 6 راي ممتنع داشت.
همچنين نمايندگان مصوب كردند كه تشخيص استحقاق مقرري بيمه بيكاري بر اساس مقررات اين قانون بر عهدهي صندوق است.
مجلس درباره محل تامين حق بيمه بيكاري تصميمگيري نكرد
نمايندگان مجلس در بررسي طرح بيمهي بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار، مادهي مربوط به محل تامين حق بيمهي بيكاري را مراعا گذاشتند و آن را جهت بررسي بيشتر و تعيين منابع به كميسيون ارجاع دادند.
يكي از مواد طرح بيمهي بيكاري مربوط به محل تامين حق بيمهي بيكاري بود كه مقرر ميكرد اين حق به ميزان 4 درصد مزد بيمه شده ميباشد كه 2 درصد آن توسط كارفرما، 1 درصد توسط بيمه شونده و يك درصد توسط دولت تامين ميشود.
نمايندگان معتقد بودند كه اين ماده مغاير با برنامه است لذا تصويب آن نياز به دو سوم آراء دارد كه نهايتا حذف اصل اين ماده مورد تاييد نمايندگان قرار نگرفت و لذا جهت بررسي بيشتر و تعيين محل تامين بار مالي به كميسيون اجتماعي ارجاع شد.
در ادامه نمايندگان مصوب كردند كه چگونگي پرداخت و وصول حق بيمهي بيكاري، تكاليف بيمه شده با كارفرما و نيز نحوهي رسيدگي به اعتراض، تخلفات و ساير مواردي كه در اين قانون تصريح نشده است كه بر اساس قوانين و مقررات مربوط در تامين اجتماعي و بازنشستگي كشوري و لشگري حسب مورد ميباشد.
نمايندگان مجلس در جلسه علني امروز – چهارشنبه – علاوه بر تصويب مواد ديگري از طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار و آخرين ماده مراعا مانده از طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار، بخش شبه دولتي را از استفاده از امتيازات بخش خصوصي و تعاوني منع كرده و بعد از آن براي بررسي تحريمها و نوسانات طلا و ارز جلسه غيرعلني تشكيل دادند.
به گزارش تابناک، اين مصوبات به شرح زير است:
بيمه شدگان بيكار براي اخذ پروانههاي كسب در اولويتاند
نمايندگان مجلس در جريان رسيدگي به طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار، مادهاي را به تصويب رساندند كه براساس آن بيمهشدگان بيكار براي اخذ پروانههاي كسب در اولويت قرار ميگيرند.
بر اساس ماده 21 اين طرح كه به تصويب مجلس رسيد، كارفرمايان موظف شدند فهرست مشاغل بلاتصدي خود را به مراكز خدمات اشتغال محل اعلام كنند تا از سوي اين مراكز، نيروهاي مورد نياز محلهاي شغلي مذكور به استثناي ردههاي شغلي كارشناسي و بالاتر با معرفي بيكاران متقاضي كار مشمول اين قانون تامين شود.
به موجب تبصره اين ماده، دولت مكلف شد، همه ساله منابع مورد نياز براي طرحهاي اشتغالزايي مقرري بگيران بيمه بيكاري را در بودجه سالانه كل كشور پيشبيني كرده و در اختيار صندوق قرار دهد.
به موجب تبصره ديگري از اين ماده، بيمه شدههاي بيكار در اخذ پروانههاي كسب و كار، موافقت اصولي و تاسيس واحدهاي اقتصادي از دستگاههاي اجرايي ذيربط، با معرفي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در اولويت قرار دارند.
تبصره 3 اين ماده، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي را در اجراي اين قانون مكلف ميكند تا نسبت به تحقق آموزش مهارتهاي مورد نياز بازار كار و نيز بازآموزي و ارتقاي مهارت كارگران تحت پوشش بيمه بيكاري از طريق مراكز دولتي يا غيردولتي با استفاده از منابع صندوق و منابع پيشبيني شده خود اقدام كنند.
حق بيمههاي بيكاري به حساب صندوق بيمه بيكاري واريز ميشود
نمايندگان مجلس در جريان ادامه رسيدگي به جزئيات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار، مادهاي را به تصويب رساندند كه بر اساس آن حق بيمههاي بيكاري به حساب صندوق بيمه بيكاري واريز ميشود.
به موجب ماده 22 اين طرح، مصوب شد كه بر اساس آن صندوق تامين اجتماعي و ساير صندوقهاي بازنشستگي حسب مورد مكلفند درآمدهاي پيشبيني شده در اين قانون را به همراه ساير حق بيمههاي موضوع ماده 28 قانون تامين اجتماعي و كسور بازنشستگي وصول و به حساب صندوق واريز كنند.
نمايندگان مجلس همچنين با تصويب ماده 23 اين طرح، مقرر كردند هزينههاي اداري و نيروي انساني صندوق موضوع اين فصل از محل درآمدهاي ناشي از آن تامين شود كه در هر حال نبايد از پنج درصد ميزان مقرري پرداختي به بيمه شدگان توسط صندوق تجاوز كند.
بر اساس ماده 24 اين طرح نيز كه به تصويب مجلس رسيد، قانون بيمه بيكاري مصوب 26/6/69 از تاريخ لازمالاجرا شدن اين قانون لغو ميشود و بيمه شدگاني كه تاريخ وقوع بيكاري آنان قبل از تاريخ مذكور باشد، نيز تحت شمول مقررات اين قانون قرار ميگيرند.
بر اساس ماده 25 اين طرح، آييننامه اجرايي اين طرح حداكثر ظرف سه ماه از تاريخ ابلاغ قانون توسط وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي تهيه و به تصويب هيات وزيران ميرسد.
بيكاران متقاضي كار و خانوادههاي آنها تحت پوشش بيمه قرار ميگيرند
نمايندگان مجلس در بررسي طرح بيمه بيكاري مصوب كردند كه بيكاران متقاضي كار و خانواده و افراد تحت تكفل در مدت دريافت كمك هزينه بيكاري تحت پوشش خدمات درماني بيمه تامين اجتماعي قرار گيرند.
همچنين بر اين اساس بيكاران متقاضي كار، خانواده و افراد تحت تكفل آنان در صورت دارا بودن سابقه ساير بيمههاي درماني، تحت پوشش همان بيمه درماني قرار ميگيرند.
صندوق موظف است هزينههاي ناشي از اين امر را به خدمات درماني مربوط بپردازد.
نمايندگان مجلس در فصل حمايت از بيكاران متقاضي كار مصوب كردند كه مقرري كمك هزينه بيكاري براي بيكاران متقاضي كار به منظور حمايت از اقشار آسيبپذير و بسط عدالت اجتماعي پرداخت ميشود و حقوق تلقي نميشود.
همچنين افراد واجد شرايط در صورتي از حمايت اين قانون برخوردار ميشوند كه تحت پوشش نهاد حمايتي ديگري نباشند.
مجلس همچنين مقرر كرد كه مشمولان اين قانون كه مدت بيمه بيكاري آنان منقضي شده است در صورت داشتن شرايط برابر مقررات مورد حمايت قرار ميگيرند.
مراكز كاريابي موظف به حرفهآموزي به متقاضيان كار شدند
مجلس در بررسي طرح بيمه بيكاري مراكز كاريابي دولتي يا خصوصي را مكلف كرد كليه افراد متقاضي كار را جهت حرفهآموزي و كسب مهارتهاي فني به مراكز آموزشي اعم از مراكز آموزشي سازمان فني و حرفهاي، كارخانجات و آزاد معرفي كند.
بر اين اساس مراكز آموزشي مذكور مكلفند نسبت به حرفهآموزي و كسب مهارتهاي فني متقاضيان كار اقدام كنند تا بر اساس نياز بازار كار، آموزشهاي لازم را كسب كنند.
گفتني است هزينههاي مربوط از محل اعتبارات وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و با كمك صندوق تامين ميشود.
مجلس همچنين مراكز خدمات اشتغال و كاريابي دولتي را مكلف كرد كليه جويندگان كار را ثبتنام كنند و با انجام مشاوره شغلي با توجه به استعداد فرد و نياز بازار كار طي فرمي به مراكز آموزش فني و حرفهاي دولتي يا آزاد جهت آموزش و ارتقاي مهارت معرفي كنند.
به موجب تبصره اين ماده، بيكار متقاضي كار بايد حداقل يك دوره از دورههاي آموزش فني و حرفهاي را گذرانده و داراي مدرك فني و حرفهاي باشد.
براي فارغالتحصيلان دانشگاهي و مراكز آموزش عالي و فارغالتحصيلان مراكز كار و دانش و فني و حرفهاي كه با تشخيص واحد تعاون، كار و رفاه اجتماعي محل، از مهارتهاي لازم برخوردارند، گذراندن دورههاي مربوطه در مراكز آموزش فني و حرفهاي الزامي نيست.
طبق ماده ديگر اين طرح كه به تصويب مجلس رسيد، بيكار متقاضي كار بايد حداقل يك سال داراي كارت بيكاري بوده و در انتظار كار باشد.
كارفرمايان مكلف به اعلام محلهاي خالي شغلي شدند
به موجب مصوبه مجلس در طرح بيمه بيكاري، كليه كارفرمايان و كارآفرينان مكلف شدند فهرست محلهاي خالي شغلي را كه ايجاد ميشود به مراكز دولتي يا خصوصي خدمات اشتغال و كاريابي محل اعلام كنند.
همچنين طبق مصوبه ديگر از مجلس، تشخيص و معرفي بيكاران مشمول اين قانون كه درخواست و مدارك خود را به مراكز خدمات اشتغال واحدهاي تعاون، كار و رفاه اجتماعي تحويل دادهاند، بر عهده وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي است.
مشمولان اين قانون با معرفي كتبي واحد تعاون، كار و رفاه اجتماعي محل مورد حمايت قرار ميگيرند.
رييس كميسيون اصل 44:
منع شبه دولتيها از امتيازات بخش خصوصي و تعاوني، راه خدمت دولت را نميبندد
در جريان رسيدگي مجلس شوراي اسلامي به ماده 28 طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار، كه بخش شبه دولتي را از برخورداري از امتيازات بخشهاي خصوصي و تعاوني منع ميكند، رييس كميسيون ويژه نظارت و پيگيري اجراي اصل 44 قانون اساسي تاكيد كرد: قانون اساسي سه بخش دولتي، خصوصي و تعاوني را تصويب كرده و بخش چهارمي به اسم نهادها و موسسات عمومي غيردولتي را نميشناسد.
حميدرضا فولادگر گفت: ماده 28 طرح مذكور راه دولت براي كار در مناطق محروم يا سرمايهگذاري در فناوريهاي نوين، ريسكپذير و يا شركتهايي كه داراي سهام است را نميبندد.
وي تاكيد كرد: اين ماده نهادهايي را كه زير نظر مقام معظم رهبري است با اذن ايشان از امتيازات و منافع تخصيص يافته به بخشهاي خصوصي و تعاوني بر حذر ميكند.
پس از سخنان فولادگر، ماده 28 به راي گذاشته شد كه از 198 نماينده حاضر، 137 نفر با آن موافقت كردند.
بخش شبه دولتي نميتواند از امتيازات بخش خصوصي و تعاوني استفاده كند
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي آخرين ماده مراعا مانده از طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار را با 137 راي به تصويب رساندند، مادهاي كه بخش شبه دولتي را از برخورداري از امتيازات بخشهاي خصوصي و تعاوني منع ميكند.
بر اساس ماده 28 طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار، آن دسته از اشخاص حقوقي كه دولت و دستگاههاي اجرايي، مستقيم يا غيرمستقيم در آنها سهام مديريتي اعم از سهمالشركه، دارايي و يا سهام دارند نميتوانند از امتيازات و منافع تخصيص يافته به بخشهاي تعاوني و خصوصي استفاده كنند.
مصاديق اين امتيازات و منافع به پيشنهاد هر يك از اتاقها،از سوي وزارت امور اقتصادي و دارايي تعيين ميشود.
بر اساس تبصره 1 اين ماده، شركتهاي گروه يك و دو ماده 2 قانون اصل 44 كه به استناد قانون، دولت در آنها سهام داشته و يا در آينده سهامدار شود، از حكم فوق مستثني است.
بر اساس تبصره 2 اين ماده، به منظور تغيير نقش دولت از مالكيت و مديريت مستقيم بنگاهها و سياستگذاري و نظارت، دولت موظف است ظرف شش ماه پس از لازمالاجرا شدن اين قانون، تركيبات قانوني لازم را به نحوي اعمال نمايد تا مداخله و نفوذ دستگاههاي اجرايي در مديريت شركتها و موسسات بخشهاي خصوصي و تعاوني و نهادها و موسسات عمومي غيردولتي منطبق بر سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي شود.
اجراي حكم اين تبصره در مورد نهادهاي تحت نظر مقام معظم رهبري منوط به اذن ايشان است.
با تصويب ماده 28 طرح ايجاد فضاي مساعد كارآفريني و رفع موانع كسب و كار، اين طرح 29 مادهاي پس از چند هفته بحث و بررسي به پايان رسيد.
رييس مجلس:
اميدوارم طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار براي اشتغال كشور نتايج خوبي داشته باشد
رييس مجلس شوراي اسلامي با پايان بررسي طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار، از كميسيونهاي اصل 44 و جهاد اقتصادي، مركز پژوهشها و اتاقهاي بازرگاني و تعاون تشكر كرد.
علي لاريجاني گفت: از اين دوستان به دليل كار فشرده و مستمر بر روي طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار تشكر ميكنم.
وي افزود: برخلاف برخي اظهارنظرها كه درباره طرح مذكور از سوي برخي انجام شد، اين اظهارات واقعيت ندارد. در سال جهاد اقتصادي سعي شد فضاي كسب و كار بهبود يابد و تلاش شد تا طراوت بين بخشهاي خصوصي و دولتي ايجاد شود.
رييس مجلس شوراي اسلامي ابراز اميدواري كرد طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار در آينده نزديك موجب بهبود اشتغال و كسب و كار شود.
جهت بررسي تحريمها و نوسانات طلا و ارز؛
جلسه علني مجلس، غيرعلني شد
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي صبح امروز - چهارشنبه - جلسه علني مجلس را براي بررسي موضوع تحريمها و نوسانات طلا و ارز تعطيل كردند و جلسه غيرعلني تشكيل دادند.
محمدرضا باهنر نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با اعلام پايان جلسه علني صبح امروز - چهارشنبه - گفت: قرار است نمايندگان در جلسه غيرعلني اظهارات وزير اقتصاد و رييس كل بانك مركزي در مورد هدفمندي يارانهها، مسائل اقتصادي و نرخ طلا و ارز را استماع كنند و دوستان دولت براي مجلسيها در اين باره توضيح دهند.
وي با بيان اينكه نمايندگان نيز در جلسه غيرعلني سوالات خود را در اين باره خواهند پرسيد گفت: اگر به جمعبندي رسيديم نتيجه را به رسانهها اعلام ميكنيم.
جلسه علني روز گذشته مجلس نيز جهت توضيح رييس ستاد انتخابات كل كشور درباره سامانه رايگيري الكترونيكي به همين ترتيب پايان يافته بود و مجلس جلسه غيرعلني تشكيل داده بود
مطالب مرتبط:
تعيين شرايط قطع كمك هزينه بيكاري/ اتمام بررسي بيمه بيكاري جزئيات لايحه جديد بيمه بيكاري/مدت برخورداري از مقرري بيمه بيكاريمطالب مشابه :
بیمه
ي كه 100% قبول دارن سابقه دوم اينكه وقتي بخوان به شما سابقه بيمه بدن هرچي سابقه داريد
درباره بیمه بدنه اتومبیل بدانیم.
بيمه نامه بدنه ا تومبیل داراي پوششها و تعهدات متنوعي است كه در ذيل کلیات آنرا ميخوانيد:
جزئيات لايحه جديد بيمه بيكاري/مدت برخورداري از مقرري بيمه بيكاري
افق نو - جزئيات لايحه جديد بيمه بيكاري/مدت برخورداري از مقرري بيمه بيكاري - نکته ها از دید یک
تصویب نهایی طرح بهبود محيط كسب و كار/بیمه بیکاری
كليات طرح بيمه بيكاري و حمايت از بيكاران متقاضي كار در جلسه علني امروز - يكشنبه - مجلس تصويب شد.
بيمه جات
Hiker of Australia - بيمه جات - - Hiker of Australia نوشته شده در تاريخ یکشنبه سی و یکم شهریور ۱۳۸۷ توسط |
فرمول محاسبه حقوق و كسر ماليات و حق بيمه كاركنان
بانک اطلاعات حسابداری حاسب ملی-واحدآموزش - فرمول محاسبه حقوق و كسر ماليات و حق بيمه كاركنان
تعيين شرايط قطع كمك هزينه بيكاري/ اتمام بررسي بيمه بيكاري
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با تصويب مادهي 32 طرح بيمهي بيكاري 6 ماه سابقهي حضور در
بازنشستگی کارگران مشاغل سخت و زیان آور بدون شرط سني
سابقه کار متنا و ب و پرداخت حق بيمه در کارهاي سخت و زيان آ و ر داشته باشند بد و ن شرط سني مي
اصول اساسي حاكم بر نظام بيمه هاي اجتماعي
تامین اجتماعی - اصول اساسي حاكم بر نظام بيمه هاي اجتماعي - در حوزه بیمه و تامین اجتماعی
روزشمار بيمه در ايران و جهان
بیمه - روزشمار بيمه در ايران و جهان - {{(( هیچ وقت خسته و نا امید نشوید.شاید آخرین کلید در را
برچسب :
سابقه ي بيمه