گلکسی نوت 2
شرکتهای تولیدکننده ابزارهای اندروید همیشه در تلاش هستند تا هرچه بیشتر خود را متفاوت جلوه دهند و با ایجاد نوآوری، خریداران علاقهمند به اندروید را به سوی خود بکشانند. اما تنها تعداد معدودی از محصولات مبتی بر اندروید واقعا این تفاوت را نشان میدهند. گلکسی نوت 2 یکی از این معدود محصولات است که با صفحه نمایش بزرگ و خیره کننده Super AMOLED، پردازنده 4 هستهای بسیار قدرتمند و قلم دیجیتال S-Pen، مجالی به رقبا نمیدهد. حتی گلکسی اس 3 یکی از پرچمداران اندروید که ساخته خود سامسونگ است نیز در مقابل این ابهت به زانو درآمده است. در ادامه مطلب با بررسی تخصصی زومیت از تلفن/تبلت گلکسی نوت ۲ همراه باشید تا با نکات قوت و ضعف آن آشنا شوید.
در نگاه اول شما تفاوت ظاهری چندانی میان گلکسی نوت 2 و برادر کوچکترش گلکسی اس 3 مشاهده نمیکنید. با این حال علاوه بر ابعاد متفاوت این دو تلفن، از درون نیز کاملا متفاوت هستند و سامسونگ با قرار دادن امکانات اختصاصی در نوت 2، آن را به یک ابر تلفن هوشمند تبدیل نموده است. هنگامی که این موبایل را در دست میگیرید کاملا به تفاوت آن با گلکسی اس 3 پی خواهید برد، چرا که برخلاف اس 3 تا حدی در دست گرفتن آن مشکل است. زمانی که گلکسی نوت 1 وارد بازار شد، تردید بسیاری از مردم را برانگیخت، ولی آن چنان عناصر تشکیل دهنده آن یعنی صفحه نمایش 5.3 اینچی Super AMOLED با رزولوشن HD و قلم دیجیتال S-pen در کنار هم خوش درخشیدند که جای هیچ شکی را برای نسخه 2 باقی نگذاشتند. سامسونگ با این نوآوری که به کمک قدرتش در تولید پنل صفحه نمایش و توانایی Wacom در قلم دیجیتال بود، محصولی را مهندسی کرد که شاید کسی تصور آن را نمینمود و حالا این محصول یکه تاز دنیای خود میباشد و هیچ رقیبی در بازار فبلتها ندارد.
فبلت گلکسی نوت 2 توسط سامسونگ الکترونیکس ایران در اختیار زومیت قرار گرفت تا مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
طراحی و ارگونومی
در سالهای اخیر برای اندرویدی ها مسئله ارگونومی و راحتی استفاده نقش مهمی داشت و گوشیهایی مانند گلکسی اس 2 به دلیل همین ارگونومی مناسب توانستند طرفداران زیادی پیدا کنند. اما امسال کم کم با انتشار موبایلهای بزرگتر از 4.5 اینچ، دیگر کارکردن راحت با موبایل به فراموشی سپرده شده است و همه به این اندازههای بزرگ عادت کردهاند. شاید این موضوع به یک چشم و هم چشمی هم تبدیل شده باشد و شرکتها هر روز موبایلهای بزرگتری را وارد بازار میکنند.
در این میان هیچکدام به بزرگی گلکسی نوت 2 نیستند، موبایلی با صفحه نمایش عریض 5.5 اینچی که توجه هر بینندهای را به خود جلب میکند. این تلفن به دلیل بدنه براق (بر خلاف نکسوس 7 یا گوشیهای هواوی) و لبههای خمیده تا حدی با شک و تردید در دستانتان قرار میگیرد و همیشه باید مراقب افتادن آن به زمین باشید. با وجود بهینهسازیهای انجام شده در رابط کاربری Touchwiz سامسونگ که با نام One Hand Operation شناخته میشود و هدف آن تغییر در سایز المانهای رابط کاربری برای استفاده راحت کاربر با یک دست است، اما باز هم کارکردن با یک دست در گلکسی نوت ۲ مشکل است و اگر سیستم فعالیت یک دستی را فعال نکنید تقریبا شمارهگیری با یک دست غیر ممکن است. با اینحال سیستم One hand operation درصفحه کلید مجازی و شمارهگیر به شما قابلیت استفاده از یک دست را میدهد.
همچنین شما با استفاده از یک دست تنها به نیمی از صفحه نمایش دسترسی دارید و اگر به کارکردن با یک دست عادت دارید باید به سراغ موبایلهای 4.3 اینچی به پایین بروید. در هر صورت این موضوع در تمام پرچمداران اندروید وجود دارد و شاید فضای بیشتر کاری در نمایشگر بزرگ، بر قابلیت کار کردن با یک دست برتری داشته باشد.
یکی از حرکتهای بسیار هوشمندانه سامسونگ در گلکسی نوت ۲، افزایش ابعاد قلم دیجیتال S-Pen است که به شدت به ارگونومی این قلم کمک نموده و دیگر برای فشردن دکمه روی آن نیاز به جستجو نیست، چرا که سطح مقطع آن برخلاف نوت 1 دیگر دایرهای شکل نیست. همین سطح مقطع غیر دایرهای شکل باعث شده تا در هنگام قرار دادن قلم در جای تعبیه شده روی بدنه، نیاز به دقت بیشتری باشد.
مورد بعدی که شاید به جهت بهبود کارایی انجام شده اما نتیجه نه چندان جذابی داشته، این است که دکمه خاموش و روشن تا حدی پایین تر قرار داده شده تا به هنگام استفاده از یک دست بتوان راحتتر آن را فشرد. اما اشکالی که در این جابجایی به وجود آمده، این است که تا حدی این دکمه ضخامت دارد و ممکن است در کارهای مختلف ناگهان بی اختیار آن را بفشارید. در صورتی که دکمه پاور نوت 1 به این راحتیها به اشتباه فشرده نمیشد.
از لحاظ زیبایی به دلیل طراحی ساده و خمیده باید این موبایل را در رده بهترینها قرار داد. صفحه نمایش بسیار بزرگ و با کیفیت این موبایل نظر هر کاربری را به خود جلب میکند. همانطور که گفتیم ظاهر این موبایل شباهت بسیاری به گلکسی اس 3 دارد و زبان طراحی آنها کاملا مشابه است. نکات جذاب گلکسی اس 3 مانند شیشه نازک و چسبیده به پنل نمایشگر یا بدنه با بافت فلز مانند به این موبایل هم رسیده و جلوه خاصی به آن بخشیده است. در کل شاید این موبایل به زیبایی آیفون 5 یا لومیا 920 نباشد، اما ابعاد بزرگ آن باعث شده تا حدی این مسئله به فراموشی سپرده شود و به جذابیت آن بیافزاید.
در مورد ارگونومی نرمافزار نیز باید گفت که بیشتر نرم افزارها همانند موبایلهای دیگر به خوبی اجرا میشوند و نیازی به تغییر رابط کاربری برای بهبود تجربه کاربر وجود ندارد (بر خلاف نکسوس 7 که تا حدی نیاز به تغییر رابط کاربری در بعضی موارد وجود دارد). تنها موردی که در ارگونومی نرمافزار هم مثبت است و هم منفی، صفحه کلید مجازی آن میباشد. این صفحه کلید بر خلاف تمامی موبایلهای اندروید و iOS از یک ردیف عدد نیز برخوردار است و دیگر برای وارد کردن عدد نیازی نیست به حالت دیگری رفته و دوباره به حروف بازگردید. اما ایرادی که به آن وارد است نازک شدن کلیدها میباشد، این موضوع تا حدی از دقت لمس حروف میکاهد و مدتی نیاز به تمرین خواهید داشت تا سرعت خود را به حالت ایدهآل برسانید. در آخر نیز باید گفت که نرمافزارها در این صفحه نمایش عظیم و درخشان معمولا با لذت و راحتی بیشتری استفاده میشوند و تا حدی تجربه یک تبلت را در این موبایل به ارمغان میآورند (مانند مرور وب، اپلیکیشنهایی که از دکمه های فراوان و ریز برخوردار هستند و موارد اینچینی که همگی در این موبایل بهتر عمل خواهند کرد).
همانطور که پیشتر اشاره شد، در حالت عادی و زمانی که با یک دست با نوت ۲ کار میکنید، استفاده از قسمتهای مختلف رابط کاربری و برنامههای مختلف مانند ماشینحساب، کیبرد روی صفحه و شمارهگیر تلفن مشکل است و نمیتوان با یک دست قسمتهای مختلف صفحه را لمس کرد. اما سامسونگ تجربیات بدست آمده از نوت ۱ را در نسل دوم نوت بکار گرفته است و تمام نرمافزارهای داخلی سامسونگ دارای قابلیت One Hand Operation هستند که با فعال کردن آن از طریق منو مربوطه، تغییراتی در چیدمان و ابعاد المان برنامهها ایجاد میشود که با یک دست نیز به توان با تلفن کار کرد. اما این موضوع در تمام نرمافزارها وجود ندارد و در بعضی شرایط کار کردن با گوشی با استفاده از یک دست، واقعا مشکل است. (در تصویر بالا دشواری کار کردن با یک دست زمانی که One Hand Operation فعال نیست، قابل مشاهده است.
مشخصات فنی و امکانات به همراه قیمت
- صفحه نمایش لمسی خازنی 5.5 اینچی با رزولوشن 1280 در 720 از نوع Super AMOLED
- روکش صفحه نمایش شیشه گوریلا 2
- پشتیبانی از چهار باند GSM و چهار باند شبکه نسل سوم به همراه شبکه HSDPA با سرعت 21 مگابیت در ثانیه و HSUPA با سرعت 5.76 مگابیت در ثانیه، پشتیبانی از شبکه LTE (وابسته به نوع شبکه – که در ایران این موضوع فعلا اهمیتی ندارد)
- سیستم عامل اندروید نسخه 4.1 به همراه لانچر TouchWiz
- پردازنده چهارهستهای مبتنی بر معماری ARM Cortex-A9 با فرکانس 1.6 گیگاهرتز، نام سیستم-روی-یک-چیپ Exynos 4412
- پردازنده گرافیکی Mali-400MP4
- 2 گیگابایت رم LPDDR2
- قلم دیجیتال S-Pen با قابلیت تشخیص 1024 سطح فشار (در مقابل 512 سطح در نسخه قبلی)
- دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه لنز وسیع، فوکس اتوماتیک و فلش LED در کنار سیستم تشخیص لبخند و بسته شدن چشم
- فیلمبرداری با کیفیت Full HD و نرخ 30 فریم در ثانیه
- دوربین جلویی 1.9 مگاپیکسل
- پشتیبانی از سیستم بی سیم Wi-Fi دو بانده در استانداردهای a/b/g/n
- حافظه ذخیره سازی 16 و 32 گیگابایتی و پشتیبانی از کارت حافظه میکرو SD
- پشتیبانی از NFC
- بلوتوث نسخه 4
- درگاه میکرو USB در کنار پشتیبانی از میزبانی حافظه USB و خروجی تلویزیون با رزولوشن Full HD، سیستم MHL (اما باید آداپتور سامسونگ را تهیه کنید) و شارژ، خروجی 3.5 میلیمتری صدا
- باتری 3100 میلی آمپرساعتی
- ابعاد 151.1 در 80.5 در 9.4 میلیمتر(ضخامت و عرض کمتر از نوت 1 و طول بیشتر)
- وزن 180 گرم
- قیمت نسخه ۱۶ گیگ در تهران: 2,220,000 تومان
همانطور که مشاهده میکنید قابلیتی در دنیای موبایل وجود ندارد که در این موبایل گنجانده نشده باشد، حال این همه امکانات را در کنار قلم دیجیتال بسیار کاربردی (به دلیل مهندسی قوی و طراحی بسیار مناسب)، باتری 3100 میلیآمپر ساعتی و صفحه نمایش 5.5 اینچی بینظیر آن قرار دهید تا اندرویدیهای دیگر همانند اسباب بازی به نظر آیند. بهای این همه امکانات وزن 180 گرمی و اندازه بزرگ است که برای میلیونها نفر در سرتاسر جهان در اولویت چندم قرار دارد. بسیاری از ما ترجیح میدهیم ساعتها از موبایل خود لذت ببریم و کارهای مختلف را بدون نگرانی از تمام شدن باتری انجام دهیم. چون امروزه موبایل تنها یک وسیله ارتباط تلفنی نیست و مردم، بسیاری از کارهای روزانه خود را در موبایل انجام میدهند و تمام شدن باتری مساوی است با عقب افتادن طیف وسیعی از کارها. سامسونگ نیز این موضوع را به خوبی درک کرده و یک باتری غول پیکر ۳۱۰۰ میلیآمپر ساعتی در دل گلکسی نوت ۲ جای داده است.
از امکانات جذاب و بسیار کاربردی جدید نسبت به نسخه قبل میتوان به امکان تشخیص بیرون آمدن قلم نام برد، که در نوت 1 وجود نداشته است. این امکان باعث گشایش طیف وسیعی از امکانات نرمافزاری در آینده خواهد شد. در حال حاضر شما در صفحه خانه اگر قلم را بیرون بکشید سریعا به صفحه مربوط به برنامه S-note هدایت خواهید شد که در بسیاری موارد میتواند وقت زیادی را برای شما صرفه جویی کند. امکان بعدی وجود LED اطلاعرسانی در قسمت جلوی گوشی است که در نوت 1 وجود نداشت و در واقع همان LED گلکسی اس 3 است. این LED یک امکان کلاسیک است که وجودش در بسیاری موارد کاربردی و موثر است. این LED شما را از پیغامهای نخوانده یا ایمیلهای دریافت شده یا تماسهای از دست رفته و مواردی از این قبلی آگاه میکند.
نوت 2 فاقد اسپیکر استریو است، که با وجود اندازه بزرگ و صفحه نمایش بینظیر حضورش خالی از لطف نبوده است. هر چند کاربران کمتر از اسپیکر موبایل استفاده میکنند و بیشتر هدفون را ترجیح میدهند، اما باز هم این موضوع میتوانست به قابلیتهای چند رسانهای آن بیافزاید.یک مورد کوچک دیگر، نبود رادیو FM است که بعید میدانم دیگر یک نکته منفی به حساب بیاید.
کیفیت ساخت و دوام
مهندسی یک محصول که دارای مشخصات اینچنینی است بسیار مشکل و طاقت فرسا است. اینکه سامسونگ بخواهد به طور کل برای این محصول نسبتا انقلابی ناگهان یک طراحی جدید ارایه کند، شاید ریسک بالایی را به طلبد. با این حال سامسونگ به طراحی و جنس ساخت سنتی خود یعنی پلاستیک روی آورده است. این طراحی مزایا و معایب خود را دارد. مزیت آن در سبک بودن و مقاوت در مقابل ضربه است و مزیت دیگر قابل تعویض بودن باتری است که برای بسیاری اهمیت زیادی دارد. در تصاویر زیر میتوانید تفاوتهای ظاهری نسل اول و دوم فبلت گلکسی نوت 2 را مشاهده کنید:
بزرکتری ضعف این مهندسی ساخت در عدم القاء حس یک کالای باکیفیت و لوکس در کاربر است که شاید در انتخاب محصول تاثیر کمی داشته باشد اما در طولانی مدت در لذت استفاده کاربر تاثیرگذار است. نوت 2 و نوت 1 به دلیل خط و خش پذیریی و ساییده شدن بدنه (مخصوصا پوشش پشت باتری)، پس از مدتی چهره غیر لوکس خود را نمایان خواهند کرد. اما با این حال دقت و ظرافت در بخش جلویی به همراه جنس فلزی زیر شیشه، به زیبایی و حس لوکس بودن کالا کمک میکنند، ولی در نهایت پلاستیک براق پشت نوت 2 به هیچ عنوان در حالت ایدهآل خود نیست.
اگر قصد سالم نگه داشتن بدنه این موبایل با صفحه نمایش عظیم و درخشان آن را دارید، همان روز اول کاور و روکش صفحه نمایش را فراموش نکنید.در کل کیفیت ساخت نوت ۲ خوب است ولی جنس بدنه آن مخصوصا پوشش پشت باتری مناسب نیست و نیاز به محافظت دارد. هر چند برای گلکسی نوت معمولا کاورهای زیبا و جذابی عرضه میشود که استفاده از آنها به لذت استفاده از این محصول نیز میافزاید.
گلکسی نوت ۲ در ۲ رنگ سفید و خاکستری تیره وارد بازار کشور شده است، ما در این بررسی نسخه خاکستری آن را در اختیار داشتیم اما برای مشاهده تصاویر مربوط به نسخه سفید میتوانید به نگاه نزدیک زومیت به این محصول مراجعه کنید.
صفحه نمایش و صدا
به بخش جذاب داستان رسیدیم. بخشی که گلکسی نوت 2 در آن با قدرت تمام میدرخشد. در ابتدا باید بگوییم فکر اینکه گلکسی اس 3 یا گلکسی نوت یک، توان رقابت با نوت 2 را داشته باشند از سر بیرون کنید. خوشبختانه چیدمان سابپیکسلها در این صفحه نمایش Pentile نیست و با وجود تراکم پیکسل پایینتر نسبت به گلکسی اس ۳ باز هم شفافیت بسیار بهتری را در متن و لبه ها ارایه میکند.
مشخصات این صفحه نمایش به قرار زیر است:
- رزولوشن 1280 در 720 با نسبت تصویر 16 به 9
- سایز 5.5 اینچ با سیستم لمسی خازنی و لایه تشخیص قلم S-Pen از شرکت Wacom
- نوع پنل Super AMOLED با چیدمان RGB ( سابپیکسلهای قرمز و سبز افقی و سابپیکسل آبی عمودی است)
- تراکم 267 پیکسل در اینچ (نوت 1 دارای 285 پیکسل در اینچ بوده است)
- حداکثر روشنایی 400 شمع بر متر مربع در حالت روشنایی صد در صد (همین مقدار برای گلکسی اس 3 حدود 330 شمع بر متر مربع بوده است. این تست در وبسایت GSMarnea.com انجام شده است)
در زیر نور آفتاب تا حدی از دیگر رقبای تازه وارد، ضعیفتر عمل میکند و در حد آیفون 4S است. باید توجه داشت که لایه تشخیص قلم S-pen در این تلفن موجب انعکاس نور و کاهش شفافیت تصویر در زاویای مختلف میشود. در زیر میتوانید گالری گلکسی نوت 2 را در شرایط مختلف از جمله زیر نور آفتاب مشاهده کنید. ( یک تصویر از آیفون 4S نیز در همین شرایط گرفتهایم تا بتوانیم بهتر مقایسه کنید.)
در کل صفحه نمایش نوت ۲ در زیر نور آفتاب عملکرد مناسبی دارد. اما در نور محیطهای بسته کیفیت تصویر این نمایشگر فوقالعاده است، عمق رنگ مشکی در آن بسیار بالا است و رنگها به شکل بسیار جذابی نمایش داده میشوند. در مورد پخش فیلم و عکس به راحتی میتوان گفت که این صفحه نمایش در نوع خود بینظیر است. این موبایل برای تماشای فیلم با اختلاف بسیاری در رده اول قرار دارد. در مورد خواندن متون نیز به هیچ عنوان با گلکسی اس 3 قابل مقایسه نیست، به لطف چیدمان RGB سابپیکسلها، متون کاملا واضح نمایش داده میشوند. اما با این حال گلکسی اس 3 به دلیل تراکم بالاتر پیکسلها، توان رقابت با نوت 2 را دارد.
از لحاظ زاویه دید این صفحه نمایش عملکرد مناسبی دارد اما در بهترین وضعیت قرار ندارد. در زاویه دید بسیار بالا به طور کل روشنایی و رنگ خود را از دست میدهد، اما تا زاویه حدود ۱۶۰ درجه تصویر کیفیت مطلوب و قابل قبولی دارد.
در مورد صدا نیز باید گفت که کیفیت خروجی شفاف است ولی از حجم و قدرت کافی برای استفاده در مکانهای پر سروصدا برخوردار نیست. البته قدرت آن به نسبت بسیاری از موبایلها بیشتر است که نتیجه اندازه بزرگتر اسپیکر میباشد. صدای زنگ بلند و رسا میباشد و در مقایسه با موبایلهای دیگر نسبتا مناسب است. کیفیت صدا در هنگام مکالمه نیز بسیار خوب است، ولی به دلیل بزرگ بودن موبایل باید دقیقا اسپیکر بالایی را روی گوش خود قرار دهید تا صدای مناسب را بشنوید، در کل همانند گلکسی اس 3 صدای مکالمه مناسبی را ارایه میدهد.
دوربین
دوربین این موبایل از ماژولی استفاده میکند که در گلکسی اس 3 نیز به کار رفته است. بنابراین نباید نگران عملکرد آن باشید.
مشخصات فنی این دوربین به قرار زیر است.
دوربین پشت:
- 8 مگاپیکسل رزولوشن
- سنسور CMOS از نوع Backside illuminated مدل S5C73M3 (مشابه گلکسی اس 3)
- ضریب دیافراگم F/2.6 با فاصله کانونی 3.7 میلیمتر
- اندازه سنسور 1/3.2 اینچ
- اندازه پیکسل 1.4 میکرومتر
دوربین جلو :
- سنسور CMOS مدل S5K6A3 از نوع Backside illuminated
- اندازه سنسور 1/6 اینچ (اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر)
- رزولوشن 1412 در 1412 (رزولشن خروجی 1280 در 960)
- ضریب دیافراگم F/2.8 با فاصله کانونی 2.5 میلیمتر
این دو ماژول دوربین، دقیقا در گلکسی اس 3 نیز استفاده شده اند و کوچکترین تفاوتی میان کیفیت این دوربین این دو تلفن وجود ندارد. نمونه عکسهای گرفته شده توسط این موبایل را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
همچنین میتوانید برش ۱۰۰ درصد بخشی از عکسهای گرفته شده را در تصویر پایین مشاهده کنید:
امکانات نرمافزاری دوربین نوت 2 نیز کاملا شبیه گلکسی اس ۳ است و شما به امکاناتی همچون HDR یا فوکس لمسی دسترسی دارید. سرعت عکس برداری همانند گلکسی اس 3 بسیار سریع است و لحظهای که شما شاتر را لمس میکنید سریعا عکس ذخیره میشود. رابط کاربری دوربین هم مثل همیشه قابلیت شخصی سازی دارد و استفاده از آن بسیار آسان است.
نقطه ضعفی که در این موبایل و گلکسی اس 3 وجود دارد، نبود دکمه اختصاصی دوربین است. این موضوع برای موبایلی به این اندازه بیشتر خود را نشان میدهد و کار را در بعضی موارد مشکل مینماید. در هر صورت میتوان دوربین گلکسی نوت 2 را جزو بهترینها دانست و مطمئنا عکسهای شفاف و زیبای بسیاری را با این موبایل خواهید گرفت.
فیلمبرداری با نوت 2 نیز از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است و همانند گلکسی اس 3 نتیجه فایل خروجی بسیار شفاف و مناسب است. برای مشاهده نمونه فیلمها و جزئيات بیشتر در مورد دوربین این تلفن به بررسی گلکسی اس ۳ مراجعه کنید.
مشخصات سیستم-روی-یک-چیپ Exynos 4412 بکار رفته در گلکسی نوت 2 به شرح زیر است:
- چهار هسته از نوع ARM Cortex-A9 با فرکانس 1.6 گیگاهرتز به همراه 32 کیلوبایت کش برای هر هسته
- یک مگابایت L2-Cache
- چهار هسته پردازنده گرافیکی Mali-400
- لیتوگرافی 32 نانومتری از نوع فرایند HK-MG شرکت سامسونگ
- دو درگاه 32 بیتی رم از نوع LPDDR2(به همراه 2 گیگابایت فضای رم)
طول عمر باتری
شاید از دید بسیاری از کاربران دوران عمر باتری چند روزه به پایان رسیده باشد، اما گلکسی نوت 2 دوباره یاد آن روزها را زنده خواهد کرد. باتری 3100 میلیآمپر ساعتی و سیستم مدیریت انرژی Exynos 4412 با لیتوگرافی 32 نانومتری در کنار سیستمعامل نسخه 4.1 اندروید توانسته است قدرت این موبایل را در زمینه عمر باتری نیز به رخ بکشد. باتری Note 2 با استفاده عادی و تماس تلفنی به این راحتیها تمام نمیشود، ما نیز آنقدر زمان نداشتیم که بتوانیم با تماس این باتری را به اتمام برسانیم . اعداد بدست آمده برای تماس شبکه نسل دوم 20 ساعت به بالا است. بسیاری از ما حتی در دو ماه هم انقدر تماس تلفنی نداریم.
اما موبایلها دیگر یک وسیله صرف برای تماس گرفتن نیستند، مخصوصا اگر یک صفحه نمایش 5.5 اینچی Super AMOLED نیز داشته باشند. این موبایل در موارد چندرسانهای و پخش ویدیو نیز کم نمیآورد. ما برای آزمایش طول عمر باتری نوت ۲ یک ویدیو HD - 720p با بیتریت 2 مگابیت در ثانیه را پخش نمودیم، این موبایل توانست بعد از پخش 9 ساعت ویدیو باز هم 19 درصد باتری داشته باشد. یعنی فبلت نوت ۲ زمانی که روشنایی روی ۵۰ درصد تنظیم شده باشد در حدود 11 تا 12 ساعت ویدیو پخش میکند. این مقدار نه تنها رقابتی است، بلکه تا حدی از رقبای اصلی یعنی آیفون 5 نیز بالاتر است.
اگر میخواهید یاد دوران باتری یک هفتهای را زنده کنید، گلکسی نوت 2 برای شما ساخته شده است.در زمینه وبگردی نیز باید گفت که طول عمر آن به شدت نسبت به نسخه قبلی یعنی گلکسی نوت 1 افزایش یافته است. در گلکسی نوت 1 شما تنها 3 ساعت فرصت داشتید که در صفحه نمایش زیبای 5.3 اینچی از وب لذت ببرید. اما در گلکسی نوت 2 دیگر اینگونه نیست. این موبایل به راحتی زمانی در حدود 9 ساعت را دوام میآورد که به رکورد آیفون 5 نزدیک شده است. باید این موضوع را توجه داشته که در این موبایل شما 9 ساعت را در یک صفحه نمایش 5.5 اینچی زیبا سپری
مطالب مشابه :
تبلت - کتابخوانموبایل مشخصات رسمی، عکس ها و ویدیوی کار با گلکسی نوت 8
بعد از چندین بار لو رفتن عکس ها، سرانجام مشخصات رسمی گلکسی نوت 8 ویدیو از کار با این تبلت
برسی کامل امکانات تبلت گلکسی نوت ۸ + عکس و توضیحات
هنگامی که شما انگشت یا قلم اس را با کمی فاصله بالای نوار زمان ویدیو تبلت گلکسی نوت ۸
بررسی گلگسی نوت 8 (توسط سایت نارنجی)
تبلت 8 اینچی تلاش نموده تا خانواده گلکسی نوت ها را تکمیل کند. گلکسی نوت 8 ویدیو ، رویداد
تبلت گلکسی نوت 8
هنگامی که شما انگشت یا قلم اس را با کمی فاصله بالای نوار زمان ویدیو تبلت گلکسی نوت 8
بررسی گلگسی نوت8
از ميان بررسی تخصصی تبلت گلکسی نوت 8 سامسونگ تماشای این ویدیو هستم» است که به
گلکسی نوت 2
در ادامه مطلب با بررسی تخصصی زومیت از تلفن/تبلت گلکسی نوت ۲ همراه نوت ۲ یک ویدیو hd
گوشی گلکسی نوت 2 سامسونگ
مثل همیشه یک ویدیو در بعد از معرفی تبلت Note 10 اما وزن آن 180 گرم است که به نسبت نوت یک
مزایا و معایب تبلت ها
یک تبلت 8.9 یا 10 اینچی فضای جدا از اینکه شما بخواهید ویدیو تماشا کنید، کتاب تبلت; نوت
برچسب :
ویدیو تبلت نوت 8