چرا همه ی مسیر انتقال آب بهشت آباد به اصفهان از طریق شلمزار،گهرو بوسیله ی لوله نیست؟

در روزهای اخیر استاندار و چهارمحال و بختیاری با اعلام توقف روند اجرایی تونل انتقال آب بهشت آباد به اصفهان باعث ایجاد مسرت در دل مردم استان شد اما انتشار خبری دیگر باعث نقش بستن سوالاتی در ذهن مردم شهر های شلمزار و گهرو شد .

در خبر مورخ 17فروردین ماه 1393ساعت 17:53دقیقه خبرگزاری ایسنا با انتشار خبری با تیتر"تاکید استاندار چهارمحال و بختیاری بر ادامه کار کارشناسی تا رفع مشکلات انتقال آب در کشور"از توقف روند اجرایی تونل بهشت آباد خبر داد.

در خبر مذکور که سخنان استاندار استان چهارمحال و بختیاری را منتشر نموده است بر توقف تونل انتقال آب بهشت آباد به اصفهان تاکید شده است و آقای سلیمانی بر مشکلات آب استان طی سال های گذشته اشاره نموده است اما بند اول این خبر باعث شکل گیری سوالی بزرگ در ذهن مردم شهر های شلمزار و گهرو شده است .

خبر گزاری ایسنا در بخشی از این خبر عنوان نموده است:«به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه چهارمحال و بختیاری، قاسم سلیمانی در مراسم تودیع و معارفه رئیس آب منطقه‌ای استان به مشکلات ناشی از انتقال آب از طریق تونل بهشت‌آباد اشاره کرد و افزود: با توجه به برگزاری جلسات متعدد با وزیر نیرو و شورای عالی آب قرار شد به جای حفر تونل 64 متری بهشت‌آباد از طریق کار کارشناسی با پمپاژ سقلی و حفر تونل کوتاهی بین گهرو و شلمزار انتقال آب بین حوضه‌ای صورت گیرد.»

در اینجا این سوال مطرح می گردد که چرا با توجه به تغییر روش انتقال آب بهشت آباد به اصفهان  و حتی تغییر مسیر آن بازهم مسئولان از حفر تونل سخن می گویند؟با توجه به اخبار منتشر شده در رسانه ها از زبان مسئولان استان مبنی بر  توقف حفر تونل بهشت آباد به سمت اصفهان که قرار بود به طول 64کیلومتر از طریق دشت تشنیز، شهرکرد، فرخشهر و در ادامه استان اصفهان انجام شود مقرر گردید آب سد بهشت آباد به وسیله ی لوله و از طریق شلمزار به سمت گهرو و در ادامه اصفهان صورت پذیرد.

مسئولان استان باید این سوال را پاسخگو باشند که اگر قرار است آب بهشت آباد به اصفهان از طریق لوله انجام شود پس چه لزومی به حفر تونل بین شلمزار و گهرو  وجود دارد؟

اگر تاکنون سری به شهرستان کیار و شهر های شلمزار و گهرو زده باشید حتما متوجه وجود چشمه ساران زیبا و پر آب در این مناطق شده اید،وجود دریاچه ی شلمزار و چشمه ی پر آب دالان بهشت گهرو خود موید این سخن است .

سه شهر پر جمعیت دستنا،شلمزار و گهرو جهت تامین آب کشاورزی  و مصارف خانگی و صنعتی خود از وجود این چشمه ها بهره می برند و نزدیک به 20هزار نفر از مردمان شهرستان کیار با وجود این چشمه ها سیراب می گردند .

وجود چشمه ساران فراوان در این منطقه باعث تجمع جمعیت در این قسمت از استان چهارمحال و بختیاری شده است و تنها در طول مسیری 15کیلومتری سه شهر بزرگ دستنا،شلمزار و گهرو شکل گرفته اند. اگر به بالای کوه سوخته صعود کرده باشید شهری دیگر هم در ورای این کوه چشم شما را می نوازد و آن شهر ناغان است که در فاصله ای اندک از تالاب سولگان واقع شده است ،قدیمی ها می گویند در سال هایی که تالاب سولگان پر آب باشد وضع آب شهر های شلمزار و دستنا هم خوب می شود و سال هایی که این تالاب کم آب است کم آبی سراغ شلمزار و دستنا هم می آید،با این اوصاف حفر تونل انتقال آب بین شلمزار و گهرو شاید هدفی است برای بهره گیری از منابع آب این منطقه، آبی که سهم شهرهای  ناغان و گهرو شلمزار و دستنا و روستا های سلم و جعفر آبد و زوردگان و تشنیز است .


مطالب مشابه :


انگور

مجله جامع کشاورزی و فضای سبز - انگور - شما میتوانید موضوعات مورد علاقه خود را در زمینه های




انگور

ايران به عنوان يكي از مبادي پيدايش وگسترش انگور در كشت درختان بارور انگور ديم




مشکلات و ناهنجاری های تغذیه ای در انگور

به وسيله آن كشت و زيتون و درختان خرما و انگور و از هر گونه محصولات مشکلات و ناهنجاری های




مقاله درباره باغبانی عمومی .......مقاله درباره پرورش انگور

بینی وضعیت سوسک حنایی می باشد که در مناطق خرماخیز جهان می تواند مشکلات درختان انگور




مشکلات درختان مرکبات در تابستان های گرم

مشکلات درختان مرکبات در تابستان های گرم . تاثیر عناصر مختلف در رشد مرکبات و انگور.




اهمیت وپرورش درختان مثمردرافغانستان

اهمیت وپرورش درختان ولی درکشورما متأ سفانه مشکلات عمده باغداری درعدم انگور. 80. 57.




اصول کاشت نهال درختان میوه در مناطق معتدله

گلکاری علمی وعملی،باغبانی، گیاهان داروئی - اصول کاشت نهال درختان میوه در مناطق معتدله




خانه گوزن زرد باغ انگور می شود ( گزارش کامل خبرگزاری مهر از روند تخریب ها در دشت برم)

خانه گوزن زرد باغ انگور می شود/ درختان دشت یک فعال محیط زیست در خصوص مشکلات محل زندگی




روش های کاشت، داشت وبرداشت محصولات باغبانی در منطقه الموت قزوین

درختان مثمر گیلاس ، انار ، انگور ،به ،سیب بازار مصرف از مشکلات عمده باغداران




درختان میوه پاکوتاه

درختان میوه بهر حال درختان پا کوتاه به آسانی رشد نمی کنند و به طور کلی مشکلات اصلاح انگور.




برچسب :