رئیس دانشکده داروسازی زنجان خبر داد؛احداث مرکز گیاهان دارویی در طارم

رئیس دانشکده داروسازی زنجان گفت: به زودی کلنگ مرکز تحقیقاتی - تولیدی مخصوص کشت و صنعت گیاهان دارویی در طارم به زمین زده خواهد شد.


مهرداد حمیدی  ضمن اشاره به ویژگی جغرافیایی و آب و خاک منحصر به فرد منطقه طارم، اظهار کرد: زمینی به مساحت 40 هکتار برای راه اندازی این پروژه به تملک دانشکده داروسازی استان درآمده است و با احداث این مجموعه، بهره گیری آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی جهت مطالعه بر روی گونه های نادر گیاهی استان و بهینه سازی آنها از این پتانسیل صورت خواهد گرفت.

وی تولید گیاهان دارویی را از دیگر برنامه های مرکز گیاهان دارویی برشمرد و تصریح کرد: این امر ضمن ایجاد اشتغال در مراحل مختلف کشت، برداشت و تولید گیاهان دارویی در منطقه طارم، محصول تولیدی را به صورت مستقیم وارد بازار دارویی کشور و حتی دنیا خواهد نمود.

حمیدی تعامل بین دستگاهی و بین بخشی را در این راستا بسیار ضروری و مؤثر ارزیابی کرد و افزود: جهت دستیابی به این امر کارگروههایی مشتمل از سازمانهای مرتبط از جمله جهادکشاورزی، مرکز تحقیقات گیاهی استان، اداره منابع طبیعی و دانشگاه زنجان و دانشکده داروسازی تشکیل شده است تا ضمن شناخت توانمندیهای هر ارگان، بهره گیری لازم از آنها صورت پذیرد.

این مقام مسئول ضمن تأکید بر لزوم بهره گیری از طبیعت در درمان بیماری ها، ابراز کرد: در سالهای اخیر با توسعه تولید علمی و استاندارد داروهای گیاهی در کشور و ایجاد صنعت داروهای گیاهی به معنای واقعی در چند نقطه، شاهد توسعه کمی و کیفی داروهای گیاهی استاندارد شده در داروخانه ها بوده ایم.

حمیدی با بیان اینکه تا چندی پیش داروهای گیاهی در عطاری ها به صورت بدنه خود گیاه مثلاً پودر خشک شده برگ، ریشه و یا سایر اعضای گیاه به شکل سنتی به فروش می رفت، متذکر شد: اگرچه اثرات درمانی منحصر به این گیاهان به صورت تجربی به اثبات رسیده است، اما از سویی از آثار زیانبار و جانبی آنها به دلیل عدم مطالعه علمی استاندارد بر روی گیاهان غفلت می شد؛ چرا که رابطه علت و معلولی مشخصی بین مصرف یک گیاه دارویی و عوارض ناشی از آن که در مواقعی حتی يك سال بعد بروز می کرد، وجود نداشت.

وی با بیان اینکه گاهی حتی برخی از گیاهان بسیار شناخته شده ای که طی هزاران سال به عنوان دارو به کار برده می شوند، ممکن است به دلایل مختلف مشکل آفرین شوند، تصریح کرد: آلودگی گیاهان در مزارع و رویشگاه های طبیعی در اثر سموم و علف کش ها، حشرات سمی یا لاشه حیواناتی که در طبیعت رها می شوند، از جمله راههای احتمالی ورود آلودگی ها در ترکیب گیاهان است که می تواند خطرات ناخواسته ای را به بار بیاورد.


مطالب مشابه :


انتصاب احمد خیری به عنوان مدیر روابط عمومی و بین الملل شهرداری کرج

یادآوری می شود احمد خیری مشاور رسانه ای شهردار کرج پیش از البرز، مدرس دانشکده خبر و




مشخصات کاندیداهای انتخابات نظام پرستاری کرج

پایگاه اطلاع رسانی پرستاری - مشخصات کاندیداهای انتخابات نظام پرستاری کرج - سلامت حق همه است




اخبار آبان ماه دانشکده

بچه هاي تربيت بدني كرج - اخبار آبان ماه دانشکده - بهانه اي براي با هم بودن - بچه هاي تربيت بدني




احمد خیری مدیر روابط عمومی و بین الملل شهرداری کرج شد

پایگاه اطلاع رسانی محمدباقر فرهند - احمد خیری مدیر روابط عمومی و بین الملل شهرداری کرج شد




دانشگاه هنر تهران - دانشکده موسیقی

BEETHOVEN76 - دانشگاه هنر تهران - دانشکده موسیقی - music school




حمایت 3500 دانشجو از امام جمعه جدید کرج

ایران نیوز - حمایت 3500 دانشجو از امام جمعه جدید کرج - پایگاه خبری تحلیلی ایران/نسخه آزمایشی




رئیس دانشکده داروسازی زنجان خبر داد؛احداث مرکز گیاهان دارویی در طارم

وب سایت شهرستان طارم - رئیس دانشکده داروسازی زنجان خبر داد؛احداث مرکز گیاهان دارویی در طارم -




اطلاعیه استخدام دانشگاه علوم پزشکی آبادان

هر روز 30 خبر استخدامی جدید در استخدام کرج; استخدام




برچسب :