قطار شیراز-جهرم-بندرعباس هم به مقصد نخواهد رسید!

"طرح ملی راه‌ آهن شیراز-بندرعباس بدون برگزاری مناقصه و با همکاری گسترده بانک ملی با گروه امیر منصور آریا به شرکت تراورس واگذار شده بود."

تيتر  آخرين نشريه گروه تراورس :
"راه اهن شیراز -بندر عباس را 30ماهه می سازیم ، سالی 250 کیلو متر"

تیرماه امسال زمانی که امید همه نسبت به پیوستن شیراز به شبکه ریلی کشور ناامید شده بود ، ناگهان با حضور وزیر راه و شهرسازی عملیات راه آهن شیراز - جهرم -بندرعباس آغاز شد ، برآورد اوليه از انجام اين طرح در حدود 1300 ميليارد تومان بود كه پيش بينی ها از افزايش حجم ريالی پروژه تا 2 هزار ميليارد تومان حكايت می كند . اما ماجرا آن جا جالب می شود که طرح ملی راه‌ آهن شيراز - بندرعباس بدون برگزاری مناقصه و با همكاری گسترده بانك ملی با گروه امير منصور آريا به شركت تراورس واگذار شده بود .

گروه امیر منصور آریا
گروه امیر منصور آریا همان تشکیلاتی است که این روزها به عنوان عامل اصلی اختلاس 3000 میلیارد تومانی معرفی شده است . امير منصور خسروی در جريان واگذاری های سازمان خصوصی سازی و در حركتی كاملا مشكوك توانست شركت تراورس كه از مهمترين شركت های پيمانكار در عرصه راه آهن كشور است را خريداری  كند . جالب است بدانید كه شركت تراورس به صورت ده ساله به امير منصور خسروی و به قيمت 120 ميليارد تومان واگذار شد ، با یک حساب سر انگشتی اگر شرکت تراورس تنها 10 درصد از پروژه راه آهن شیراز - بندر عباس سود کسب کند رقمی نزدیک به 130 میلیارد تومان چیزی بیشتر از قیمت خرید شرکت نصیب گروه امیر منصور آریاخواهد شد .
توضیحات بیشتر را در آینده و به مرور زمان خواهید شنید ، اما نکته ای که قابل تامل است بازیچه قرار گرفتن دوباره استان فارس در موضوع پیوستن به شبکه ریلی کشور است ، با توجه به این که سرمایه های گروه امیر منصور آریا در کشور بلوکه شده است و تحقیقات گسترده ای پیرامون این تشکیلات آغاز شده است می توان گفت پس از نرسیدن قطار اصفهان به شیراز با وجود افتتاح های پی در پی ، قطار شیراز - بندرعباس هم به مقصد نخواهد نرسید ...(منبع کانون وبلاگ نویسان فتح)


در حالی که مدیر عامل تراورس دیروز در مصاحبه ای سعی کرده است خود را از پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی مبرا بداند، اما سوال اساسی این است “در شرایطی که نظام بانکی کشور در تامین مالی بسیاری از پروژه های ملی که از توجیه فنی و اقتصادی بالایی برخوردار است ناتوان است، چگونه بانک ملی توانست تامین مالی پروژه ای را بر عهده بگیرد که تاکنون در تاریخ اقتصادی کشور بی سابقه بوده است.”

مدیر عامل تراورس در تیرماه امسال با افتخار اعلام می کند که در ساخت راه‌آهن شیراز-بندر‌عباس برای اولین بار از فاینانس داخلی استفاده شده است.حال که ابعاد پرونده فساد مالی گروه آریا آشکار شده است خوب است مدیر عامل بانک ملی به صراحت اعلام کند با چه توجیه فنی و اقتصادی بیش از هزار میلیارد تومان از منابع بانک را درگیر چنین طرحی کرده است.

 امیر منصور خسروی در جریان واگذاری های سازمان خصوصی سازی و در حرکتی کامل مشکوک توانست شرکت تراورس که از مهمترین شرکت های پیمانکار در عرصه رآه آهن کشور است را خریداری کند.

سوالی که مسولان سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد باید به آن پاسخ دهند این است که چگونه و با چه توجیهی بزرگترین شرکت راه آهن کشور را به این گروه واگذار کرده اند.

جالب است که شرکت تراورس به صورت ده ساله به امیر منصور خسروی و به قیمت ۱۲۰ میلیارد تومان واگذار شد.

حال که پرونده گروه آریا در خصوص اختلاس از نظام بانکی بر همگان آشکار شده است می توان سناریوی دیگر این گروه برای تسلط بر اقتصاد ملی کشور را به شرح زیر توضیح داد:

۱-همکاری با سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد برای تصاحب شرکت های بزرگ پیمانکاری کشور

۲-تبانی با کارفرمایان دولتی از قبیل راه آهن و وزرات راه سابق برای تصاحب پروژه های میلیاردی با حربه تامین مالی و به صورت ترک تشریفات مناقصه

۳-همکاری گسترده و تبانی با نظام بانکی خصوصا بانک ملی برای تامین مالی پروژه ها به صورت صوری.

حال سوال اینجاست که چگونه یک فرد توانایی دارد از یک طرف با همکاری سازمان خصوصی سازی شرکت معظمی چون تراورس را خرید اری کند که نزدیک به هشت هزار نفر کارمند دارد و از طرف دیگر با تبانی بتواند به صورت ترک تشریفات مناقصه پروژه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی را تصاحب کند.همکاری بانک ملی در خصوص گروه امیر منصور آریا دارای ابعاد پیچیده است که امیدواریم مسولان مربوطه بتوانند در این خصوص توضیحات کافی ارایه کنند.

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که اگر گروه آریا در پروژه راه آهن شیراز-بندرعباس تنها ۱۰ درصد سود ببرد رقمی در حدود ۱۳۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان خواهد شد و این در حالی است که رقم خریداری شده شرکت تروارس کمتر از ۱۲۰ میلیارد تومان بوده است.

اما نکته ای که قابل تامل است بازیچه قرار گرفتن دوباره استان فارس در موضوع پیوستن به شبکه ریلی کشور است ، با توجه به این که سرمایه های گروه امیر منصور آریا در کشور بلوکه شده است و تحقیقات گسترده ای پیرامون این تشکیلات آغاز شده است می توان گفت پس از نرسیدن قطار اصفهان به شیراز با وجود افتتاح های پی در پی ، قطار شیراز – بندرعباس هم به مقصد نخواهد نرسید.

در پایان خوب است نگاهی به تیترهای آخرین نشریه گروه تراورس داشته باشیم:


۱٫ عملیات اجرایی بزرگترین پروژه ریلی کشور آغاز شد ۲٫ سومین دوره گردهمایی مدیران ارشد شرکت توسعه سرمایه گذاری امیر منصور آریا ۳٫ نشست مشترک مدیران گروه امیر منصور آریا ۴٫ عملیات بازسازی خطوط ایستگاه صوفیان بودی خاتمه می یابد ۵٫پروژه پوشش مسیل منوچهری ۶٫ راه اهن شیراز -بندر عباس را ۳۰ماهه می سازیم ،سالی ۲۵۰ کیلو متر ۷٫ آماده ایم تمام پروژه های ریلی کشور را به صورت EPCFاجرا کنیم


مطالب مشابه :


قطار شیراز-جهرم-بندرعباس هم به مقصد نخواهد رسید!

چاره ی جهرم - قطار شیراز-جهرم-بندرعباس هم به مقصد نخواهد رسید! - سایت خبری جهرم




بندرعباس

دختران جنوب - بندرعباس از شهر بندرعباس روزانه دو قطار مسافری به مقصد تهران حرکت می‌کند.




قطار شیراز - بندرعباس هم به مقصد نخواهد نرسید ...

كانون وبلاگ نويسان فتح - قطار شیراز - بندرعباس هم به مقصد نخواهد نرسید - نگاهی دیگر




سفرنامه - قشم و هنگام

بلیط بندرعباس را نتوانسته بودیم رزرو کنیم. و رسیدیم. قطار ۱۸:۱۵ ایستگاه را ترک کرد.




خرید و رزرو بلیط قطار (رجا) و اطلاعات موردنیاز مسافرین (http://www.raja.ir)

TOTAL QUALITY MANAGEMENT - خرید و رزرو بلیط قطار (رجا) و اطلاعات موردنیاز مسافرین (http://www.raja.ir) - مدیریت




بندرعباس:

امیر075 - بندرعباس: از شهر بندرعباس روزانه دو قطار مسافری به مقصد تهران حرکت می‌کند.




شهرستان بندر عباس

بلیط قطار رزرو هتل بندرعباس و پيرامون آن از كشاورزی خوبی برخودار بوده و كشت، بيش تر به




بندرشناسی

بندرما،بندرعباس - بندرشناسی از ایستگاه مسافری راه آهن بندرعباس یک قطار به مقصد




قیمت بلیط حمل خودرو با قطار

راه اهن - قیمت بلیط حمل خودرو با قطار - راه اهن و خدمات ریلی و بندرعباس-مشهد185000




آشنایی با مسیر های صعود به قله زیبا و نامی" گنو" و استان هرمزگان

از شهر بندرعباس روزانه یک قطار مسافری به مقصد تهران حرکت می کند.




برچسب :