مقايسه پرايد 131 و ام وي ام 110

پراید :

سال 1986 در شرکت فورد ، خودرویی با نام Festiva طراحی و تا سال 1993 در آمریکا عرضه شد . سپس فورد پلت فرم این خودرو را به مزدا و کیا فروخت که با نام های مزدا 121 و کیا پراید تا چند سال تولید و در شرکت کیا صندوق دار شد . آغاز تولید این خودرو در ایران با خرید پلت فرمش از سوی شرکت سایپا ، سال 1998 است . این شرکت پراید را در فیس لیفت های متنوع با موتور انژکتوری عرضه کرد و در طول سال های اخیر سود سرشاری از فروش این خودرو به دست آورد و تیراژ آن را به بیش از 500 هزار دستگاه در سال رساند ! در سال های اخیر بهینه سازی هایی از نظر شاسی ، بدنه و ظاهر روی پر حادثه تررین خودروی شخصی کشور صورت گرفت تا ضریب ایمنی این خودرو افزایش یابد . در همین راستا مدل های 111 و 132 به بازار آمدند .امروز پراید تبدیل به بخشی از تاریخ و فرهنگ ایرانی ها شده و بعید هم هست قصد داشته باشد به این زودی ها از بازار ایران دل بکند .

کابین و موتور :

پراید اکنون در مدل های مختلف تولید می شود 131 ، 132 ، 111 ، 141 . همانطور که مشخص است ، هنوز هم دارای یک موتور و گیربکس منظم است . به نظر می آید هنوز هم نزد جوانان خوش نام است نزد خانواده ها هم ، کم استهلاک. در کارکرد دراز مدت به راحتی می توان به پراید اعتماد کرد . زیرا موتور و گیربکس آن ، بدون دغدغه کار می کند و پراید این نکته ی مثبت را مدیون طراحی بسیار خوب موتور و گیربکس خود است که این نکته ، ناشی از طراحی خوب شرکت مادر آن است . در داخل کابین به نظر می آید از بهترین جنس درجه 3 آراسته شده است ! ولی کارکرد ابزارک های دوار ، لولای درب ها ، فرمان و . . . اصولی و منطقی است و اگر باکیفیت ساخت پایین آن کنار بیایید و زیاد هم اهل پز نیستید ، برای شما مشکلی ایجاد نمی کند . پراید حتی چهره ای متفاوت تر و زیباتری را نیز ارائه می دهد و از این لحاظ جوان تر ها ، روی زیبایی این خودرو و لوازم اسپرتش ، حساب ویژه ای باز می کنند . فنر های پراید نرم و کم استهلاک هستند و قطعات یدکی آن دیگر این روز ها ، در هر کوی و برزنی پیدا می شود . سقف سرعت این خودرو 180 کیلو متر بر ساعت است که به صورت منطقی و بدون اعمال هر گونه فشار اضافی ، به راحتی می توان به سرعت 140 کیلومتر بر ساعت دست یافت . مصرف سوخت پراید با افزایش سرعت و اعمال فشار اضافی افزایش زیادی می یابد و با رانندگی نرم و آرام با متوسط سرعت 85 کیلومتر بر ساعت ، مصرف سوخت آن تا صدی 6 لیتر هم کاهش می یابد . البته این موضوع در مورد پراید های جدید با داشبورد های جدید و درب های سنگین تر ، کمی فرق می کند و گویا مصرف سوختش کمی بیشتر از مدل های ساده ی قبلی شده است .

یک موتور 4 سیلندر خطی 8 سوپاپه با حجم موتور 1323 سی سی وظیفه ی تولید قدرت و گشتاور را در این خودرو بر عهده دارد . این موتور 63 اسب بخار قدرت در دور موتور 5500 دور در دقیقه تولید می کند و 103 نیوتون متر گشتاور را در دور موتور 2800 دور در دقیقه به چرخ های جلو منتقل می کند . این خودرو از شتاب مناسبی بر خوردار است که این نکته را مدیون گشتاور خوب در دور موتور پایین و وزن سبکش است .

از امکانات این خوردو می توان به شیشه های برقی برای درب های جلو ، رادیو سی دی با 4 باند ، و ترمز های ای بی اس اشاره داشت . تغییر روشنایی نور صفحه کیلومتر ، غربالک فرمان جدید و خوش دست ، چراغ های مه شکن عقب از جمله امکانات این خودروست .

ام وی ام 110 :

چینی ها یا بهتر بگوییم کشور چین ، در بازار تجارت یک غول اقتصادی است . در چین می توان توقع هر نوع کیفیت و شنیدن هر اسم و نام و نشانی را در تولید محصولات مختلف داشت !! برای مثال ، چینی ها به سراغ شما می آیند و هر جنسی را که دوست داشته باشید با برند شما تولید می کنند ! و حتی در ایران تحویلتان می دهند ! مثلا اگر نامتان آقای « نامدار » است و یک فروشگاه موبایل فروشی دارید ، می توانید با این روش تولید موبایل های Namdar را شروع کنید !

البته تعجب نکنید که چرا یک شرکت حاضر می شود به همین راحتی روی نام خود خط بزند و روی خودرویش ، لوگوی یک شرکت دیگر نصب شود . خودروهای چری بيشتر کپی خودروهای دیگر شرکت ها هستند و شکایت های فراوانی از چری به خاطر عدم رعایت حق کپی رایت در دادگاه ها شده است . اما اين روزها چيني ها بيش از پيش دست از كپي كاري كشيده و به سمت ساخت نمونه هايي واقعي و قابل رقابت با ساير محصولات برند هاي به نام دنيا پيش مي روند. پس نباید انتظار داشت این پدیده در دنیای خودرو ، تعصب چندانی روی خودروهایش داشته باشند . همین چری QQ ، کپی شده ی نسل اول دوو ماتیز است و اتفاقا به دلیل همین تصویر ذهنی مثبتی که از ماتیز در ایران بود ، پا به کشور گذاشت . البته کاش QQ کپی برابر اصل بود . QQ همان ماتیز است اما با کیفیت و امنیتی به مراتب پایین تر ! موتور 800 سی سی 3 سیلندر آن تنها 51 اسب بخار توان تولید می کند . تولید گشتاور و تقسیم آن بین ضریب دنده ها در دور پایین  این موتور 51 اسب بخاری 3 سیلندر ،مناسب تعريف شده است ،البته اتومبيل در دنده هاي سبك تر برای شتاب گیری تنبل بازی در می آورد كه با توج به ماهيت ساخت آن و در نظر داشتن اولويت مصرف سوخت و استهلاك كم،منطقي به نظر مي آيد.البته مدل 4 سیلندر کمی از جهت عملکرد پشرانه بهبود یافته اند . اگر بخواهیم مزایای چری QQ یا ام وی ام 110 را بیان کنیم ، فضای نسبتا جادار داخلی و مصرف سوخت پایین و استهلاك خيلي كمتر آن نسبت به پرايد است.می توان برای مدل 3 سیلندر ، مصرفی کمتر از 5.5 لیتر را پیش بینی کرد . یکی از مشکلات مهم این خودرو امنیت پایین آن در تصادفات است (خيلي ايمن تر از پرايد است ). دلیل اصلی آن هم کیفیت پایین شاسی ، طراحی نا مناسب خودرو از نظر آیرودینامیکی و فاصله کوتاه نوک کاپوت و صندوق از سرنشین است . طبق آزمایش های انجام شده ، ایمنی QQ به مراتب پایین تر از ماتیز است .ام وی ام 110 یا چری QQ  با امکانتتی از قبیل دو عدد ایربگ ( به صورت سفارشی ) ترمز های ABS ، قفل مرکزی به همراه ریموت ، سیستم ضد سرقت و فرمان هیدرولیکی ، بالابر خودروکار شیشه ها در صورت فراموشی ، کامپیوتر سفری و  سیستم پخش MP3 با پورت USB و شیشه های جلو عقب برقی عرضه میشود و اگر استهلاك واقعا كم ، مصرف سوخت پايين،رعايت استاندارد هاي ايمني و زيست محيطي را به آن اضافه كنيد،اتومبيلي كاملا برتر از پرايد سايپا مي باشد.


مطالب مشابه :


سه روش ساده اما اساسی برای صدا گیری پراید

فن آوری اطلاعات - سه روش ساده اما اساسی برای صدا گیری پراید - سایت تخصصی کامپیوتر و موبایل و




معرفی کامل سایپا 131(اطلاعات کامل+تصاویر(عکس ها))

کابین این خودرو به روز شده و داشبورد و کنسول آن بسیار بهتر و به تصاویر و عکس های پراید




مشخصات فنی پراید اتوماتیک (AMT ) +تصاویر

شهر خودرو - مشخصات فنی پراید اتوماتیک (amt ) +تصاویر - همه چیز درباره خودرو - شهر خودرو




علائم جلوی داشبوردخودرو

علائم جلوی داشبورد پراید 1- لامپ اخطار فشار روغن(نور قرمز) سمت چپ بالا اين علامت که مانند عکس




قیمت روز خودرو

پژو glx 405 یورو 4 . 2 ایربگ . داشبورد پراید tl 131: 19,300,000---




مقایسه پراید و ام وی ام 110

خودرو،فنی - مقایسه پراید و ام وی ام 110 - مرسدس وان،بررسی خودرو،فنی و تحلیل های مربوط به




مقايسه پرايد 131 و ام وي ام 110

پراید : سال 1986 در البته این موضوع در مورد پراید های جدید با داشبورد های جدید و درب های




مقايسه پراید نسيم و مرواريد ...

مقايسه پراید صبا انجام شد نتيجه‌اش پرايد 141 بود که با تغييراتي در نماي صندوق و داشبورد با




معرفی اجمالی سایپا 111 (مروارید )+مشخصات فنی+عکس

سایپا 111 ، و یا به عبارتی دیگر خودروی مروارید، گونه ارتقاء یافته پراید هاچبك داشبورد




برچسب :