محاسبات ابری(Cloud Computing)
با پیشرفت فناوری اطلاعات نیاز به انجام کارهای محاسباتی در همه جا و همه زمان به وجود آمده است. همچنین نیاز به این هست که افراد بتوانند کارهای محاسباتی سنگین خود را بدون داشتن سخت افزارها و نرم افزارهای گران بتوانند از طریق خدماتی انجام دهند. رایانش ابری آخرین پاسخ فناوری به این نیازها بوده است. از آنجا که اکنون این فناوری دوران طفولیت خود را میگذراند، هنوز تعریف استاندارد علمی که مورد قبول عام باشد برای آن ارائه نشده است اما بیشتر صاحبنظران بر روی قسمتهایی از تعریف این پدیده هم رای هستند. موسسه ملی فناوری و استانداردها (NIST) رایانش ابری را اینگونه تعریف میکند:
«رایانش ابری مدلی است برای فراهم كردن دسترسی آسان بر اساس تقاضای كاربر از طريق شبكه به مجموعهای از منابع رایانشی قابل تغيير و پیکربندی (مثل: شبکهها، سرورها، فضای ذخیرهسازی، برنامههای کاربردی و سرویسها) که اين دسترسي بتواند با کمترین نياز به مديريت منابع و یا نیاز به دخالت مستقيم فراهمکننده سرویس به سرعت فراهم شده یا آزاد (رها) گردد.»
عموما مصرف کنندههای رایانش ابری مالک زیر ساخت فیزیکی ابر نیستند، بلکه برای اجتناب از هزینه سرمایهای آن را از عرضه کنندگان شخص ثالث اجاره میکنند. آنها منابع را در قالب سرویس مصرف میکنند و تنها بهای منابعی که به کار میبرند را میپردازند. بسیاری از سرویسهای رایانش ابری ارائه شده، با به کار گیری مدل رایانش همگانی امکان مصرف این سرویسها را به گونهای مشابه با صنایع همگانی(مانند برق) فراهم میسازند. این در حالی است که سایر گونههای عرضه کنندگان بر مبنای اشتراک سرویسهای خود را عرضه میکنند. به اشتراک گذاردن قدرت رایانشی «مصرف شدنی و ناملموس» میان چند مستاجر میتواند باعث بهبود نرخ بهره وری شود؛ زیرا با این شیوه دیگر کارساز(سرور)ها بدون دلیل بیکار نمیمانند (که سبب میشود هزینهها به میزان قابل توجهی کاهش یابند در عین حال که سرعت تولید و توسعه برنامههای کاربردی افزایش مییابد). یک اثر جانبی این شیوه این است که رایانهها به میزان بیشتری مورد استفاده قرار میگیرند زیرا مشتریان رایانش ابری نیازی به محاسبه و تعیین حداکثری برای بار حداکثر (Peak Load) خود ندارند. برای اطلاعات بیشتر کتاب زیر را دانلود کنید.
دانلودکتاب pdf به حجم 1 مگابایت
مطالب مشابه :
پردازش ابری
نرم افزار - پردازش ابری - مقالات رشته رفتن به فروشگاه های کتاب تماس
کتاب آشنایی با پردازش ابری Cloud Computing
دانلود کتاب و دانلود مجلات eBook اخبار فناوری اطلاعات مقاله بانک سوالات امتحانی معرفی و
از پردازش ابری تا کتابخانه ابری
کتابدار شهر - از پردازش ابری تا کتابخانه ابری - کتابدار شهر کتاب سنجی - وب سنجی- علم
پردازش ابری ، رایانش ابری Cloud Computing ، کلود، کلود کامپیوتینگ
مهندسی مکانیزاسیون و مديريت - پردازش ابری ، رایانش ابری Cloud Computing ، کلود، کلود کامپیوتینگ
رایانش ابری، پدیده ای نوین
رایانش ابری، پدیده ای نوین. دنیای اینترنت در حال حرکت به سمت آنلاین شدن، ذخیره شدن و پردازش
محاسبات ابری(Cloud Computing)
۩۞۩ دانـلـود سـرا ۩۞۩ - محاسبات ابری(Cloud Computing) برای اطلاعات بیشتر کتاب زیر را دانلود کنید.
عصر جدید دنیای گرافیک: معرفی پردازش ابری انویدیا
کتاب الکترونیکی و حالا می توان یک gpu مجازی روی فضای ابری داشت که پردازش های پیچیده گرافیکی
شرکت مایکروسافت سیستم پردازش ابری یا Cloud Computing را معرفی کرد
شرکت مایکروسافت سیستم پردازش ابری یا Cloud Computing را معرفی کرد که اطلاعات و نرمافزار را بر روی
برچسب :
کتاب پردازش ابری