تفریحی و توریستی
هتل قدیم
هتل قدیم در سال 1312 توسط مهندسین آلمانی به بهره برداری رسیده است و مقابل آن بلوار زیبای معلم قرار دارد که زیباترین بلوار خاور میانه است و قدم زدن در آن فرحبخش است و در انتهای آن شهر بازی و پلاژ توسکاسرا قرار دارد.این بنا در ضلع جنوبی شهر و در دامنه رشته کوه البرز واقع شده است.
زیربنای این هتل حدود ۵۰۰۰ متر مربع میباشد که در ۳ طبقه ساخته شدهاست، هتل به لحاظ نوع معماری، زیبایی، موقعیت مکانی و تجهیزات یکی از مشهورترین هتلهای خاورمیانه به شمار میرود.
طبقه اول محل استراحت مهمانان، طبقه دوم رستوران و تالار پذیرایی و در طبقه سوم تالار اجتماعات و اتاقهای هتل قرار دارد.
ورودی اصلی در جهت شمالی است و پلکان سراسری آن با مجسمههای دختران مشعل به دست، رستم و سهراب، شیرهای غران و گلدانهای تزیینی آراسته شدهاست. در دو سوی نمای بالای هتل، دو نقش برجسته نبرد انسان با شیر و گاو به چشم میخورد. ورودی هر طبقه با ستونهای تزیینی گچی و طاقهای هلالی تزیین شده و نردههای پلکان داخلی از چوبهای خراطی شده و طرحهای گلدانی شکل است.
بیشتر سقفها دارای گچبری از نوع گیاهی و ورودی اتاقها دارای تزیینات گچی از نوع شمسهای و پر طاووس است. باغ مصفایی در جنوب هتل قرار دارد که به گونهای زیبا باغچهبندی و گلآرایی شده و در فواصل مختلف جایگاههای ویژه برای استراحت و پذیرایی مهمانان اختصاص یافتهاست.
هتل قدیم رامسر که بیش تر به یک ویلای بزرگ اشرافی شبیهاست تا یک هتل، دارای یک زیرزمین است که تبدیل به سفره خانه سنتی شده و در مجموع دارای ۲۵ اتاق و ۵ سوئیت است. اروپاییها در ساخت هتل نقش بسزایی داشتند و مجموعهای از سلیقههای آلمانیها که در ساخت آن حرف اول را زدند، انگلیسیها که طراحی داخلی را عهده داشتند و ایتالیاییها که محوطه سازی کردند را در خود گرد آوردهاست.
در ورودی از بتن و ساج ساخته شده و بسیار خیره کنندهاست.دیگر محاسن این هتل، گذرگاه پیادهای است كه از هتل تا ساحل دریا به صورت قرینه نسبت به محور هتل و با نماسازی اطراف این محور ایجاد شده بود كه تا سالهای ۱۳۴۵، تقریباً پابرجا بود.
قرینهسازی این هتل با طبیعت یکی از شگفتانگیزترین شاهکارهای معماری در هتلهای دنیاست. مرکز هتل قدیم رامسر با وسط بلوار و نخلی که در ضلع شمالی آن قرار دارد در یک راستاست. وقتی در ایوان آن میایستی فار دریایی را که قرینه آن است میبینی در همان سالهای اول ساخت هتل، دست اندرکاران در پی وجود چشمه آبگرم در نزدیکی آن بودند که با آزمایش این آبگرم متوجه شدند در بین ۱۱۰ چشمه آبگرم شناسایی شده در آن زمان در جهان دارای رتبه هفتم است و به این ترتیب در کنار هتل، مجموعه آبگرم برای آب درمانی هم راه اندازی شد.
در حیاط پشتی این هتل نمادی نصب شده که ۴۰ نماینده از ۴۰ کشور صلح و دوستی در هنگام سفر خود به ایران در گذر از رامسر و اقامت در هتل قدیم رامسر آن را نصب کردند.
هتل جدید
در سال 1340 به بهره برداری رسیده و در کنار هتل قدیم قرار دارد.
موزه کاخ
در سال 1316 در میان باغی مصفابه مساحت 60 هزار متر مربع احداث و زیر بنای آن 600 متر مربع می باشد
تله کابین زیبای رامسر
در مسیر ورودی از سمت شهر چابکسر در منطقه سفید تمشک،تله کابن رامسردر زمره زیباترین تله کابین های دنیاست شما را از ساحل سوار نموده و بر فراز جنگلی سرسبزبالا می برد و از آن بالا دست خزر زیر گام های شماست.شهر بازی بسیار مدرنی نیز دارد.
رامسر دارای پلاژهای بسیار زیبا ازجمله شهرداری ،لیدو،توسکاسرا،میانهاله می باشد.
موزه خصوصی شمال
واقع در رمک حدفاصل چهار راه بسیج و بلوار معلم با بیش از 700 قطعه از اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی.
بازارهای محلی
این بازارهای محلی روزهای شنبه و سه شنبه در رامسر ابتدای کمربندی اطراف میدان امام (ره)و روزدوشنبه در کتالم و چهارشنبه در ساداتشهردایر می باشد.
قلعه باستانی مارکوه
در جاده رامسر به تنکابن و در جنوب شرقی شهر کتالم بر فراز کوهی منفرد بقایای قلعه باستانی مارکوه،از آثار دوره های اسلامی مشاهده می شود. پلکانی که تا پای قلعه می رسد برای دسترسی به آن باید 360 پله را پشت سر گذاشت. بیش از ده قرن قدمت دارد.
بقعه شاه نشین
این قلعه بر روی کوه جنگلی در ضلع جنوبی هتل های جدید و قدیم در شهر رامسر واقع شده است. قدمت قلعه با استناد به متون تاریخی به قرن ششم هجری قمری برمی گردد. این قلعه در سال 520 هجری در زمان کیا بزرگ امیر، جانشین حسن صباح ساخته شد.
مجموعه کاخ مرمر
باغ و کاخ مرمر در ضلع جنوبی شهر رامسر در دامنه کوه با مساحتی حدود 600 متر مربع در سال 1316خورشیدی به بهره برداری رسید. این کاخ هم اکنون به عنوان موزه تماشاگه خزر پذیرای علاقمندان و پژوهشگران است.
چشمه آب گرم معدنی
رامسر با دارا بودن چشمه های آب معدنی شهره عام و خاص است از جمله آن آب سرد معدنی نی دشت در 12 کیلومتری جنوب رامسر در کنار رودخانه صفارود، تاسیسات آب گرم معدنی پشت مهمانخانه های رامسر، زیر پل چشمه های آب گرم معدنی سادات شهر، ماس راش و تنهیجان در منطقه جنت رودبار اشاره کرد.
پارک جنگلی صفا رود
این پارک در کنار رود صفارود و در میان دره و در پایین جاده واقع شده است. برای سهولت استفاده گردشگران پله هایی برای ورود به آن، از جاده تعبیه شده است. وجود آب معدنی گازدار و آب و هوای مطبوع به این مکان جلوه خاصی بخشیده است.
روستای جواهرده
در 26 کیلومتری رامسر در دامنه کوه های پر برف سماموس روستای ییلاقی و سنتی جواهرده با چشم اندازی وصف ناپذیر خودنمایی می کند. برخورداری از آب و هوای مطبوع، پوشش گیاهی متنوع، طبیعتی بکر و منحصر به فرد مورد استقبال گردشگران قرار می گیرد
روستای اربکله رامسر
این روستا در محدوده شهر رامسر به فاصله 5کیلومتری و در ارتفاع 500متری از سطح دریا قرار دارد.این روستا از شمال به دریای خزر و از جنوب به رشته کوه البرز متصل است که هوای لطیف و معتدلی دارد و همچنین دارای چشم انداز زیبا و بی نظیری است.که از آن جمله میتوان به برج آرامش اشاره کرد که این برج در سال 1384به بهره برداری رسیده است و یکی از زیباترین برج های رامسر است و واحدهای آن به فروش رسیده است،این برج دقیقا در قلب این روستا که در حومه رامسر است واقع شده است و در مسیر مکان زیبایی در اربکله بنام ازره که این مکان هم در رامسر به یکی از مکان های بسیار زیبا و چشمگیر تبدیل شده است که هر گونه توریست و یا جهانگردی که پا به رامسر میگذارد این مکان را بازدید میکند.
جنگل دالخانی رامسر یکی دیگر از مناظر زیبا و طبیعی و خدادادی رامسر وجود جنگل دالخانی است که این جنگل در فاصله 8کیلومتری رامسر واقع است و 600 هزار متر مربع مساحت دارد در مسیر عبور از محله ای به نام هریس میباشد که هریس نیز یکی از محلات حومه رامسر است و به دلیل نحوه استقرارشان و وجود درختان انبوه یکی از زیباترین جنگلهای توریستی و تفریحی به شمار می آید و هم تراز با فضاهای جنگلی معتبر جهان میباشد.برای دسترسی به این منطقه ییلاقی و جنگلی،در مسیر جاده شهسوار به رامسر جاده ای به نام میرزاکوچک خان است که مسیر ورود به این منطقه است که در حدود یک ساعت مسیر جاده به صورت آسفالت میباشد.جاده جنگلی زیبای جنت رودبار
آدرس : هریس ، جنگلهای دالخانی
جاده زیبای جنگلی با استراحتگاههای اطراف آن ، پارک جنگلی دالخانی در مسیر جاده ، رستوران ، سفره خانه
مجتمع آب درمانی هتل های بزرگ آزادی رامسر
آدرس : پشت هتل بزرگ رامسر
امکانات : استخر آقایان و بانوان
برخی از خواص طبی این مجموعه : کاهش درد و گرفتگی عضلانی ، افزایشم گردش خون ، چلوگیری از ایجاد انحراف ستون فقرات ، ایجاد شادابی ، کاهش اسپاسم ، ارتقاء بهداشت پوست و مو ، بهبود فعالیت قلب
جاده جنگلی زیبا ی جواهرده
آدرس : میدان امام خمینی ، خ شهید بهشتی ، صفارود ، ییلاق جواهرده
امکانات : جاده زیبای جنگلی با استراحتگاههای اطراف آن ، پارک جنگلی صفارود در مسیر جاده ، رستوران ، سفره خانه ، هتل ، چشمه درمانی آب معدن حوالی پارک جنگلی صفارود ، آبشار زیبا در انتهای روستا
مجتمع تفریحی توسکا سرا
آدرس : انتهای بلوار معلم
امکانات : رستوران ، سفره خانه ، بازارچه ، شهر بازی ، اسکله قایق سواری
پلاژ شهرداری آدرس : میدان شهرداری ، انتهای بلوار آیت آ... طالقانی
امکانات : فست فود ، سالن بیلیارد ، بازارچه ، اسکله قایق سواری ، اسکی روی آب ، آلاچیق
پلاژ ساحل طلایی
آدرس : کمربندی رامسر به طرف رشت ، 200 متر بعد از میدان شهید رجایی
امکانات :سفره خانه ، رستوران ، بازارچه ، اسکله قایق سواری ، محل مناسب شنا برای آقایان و خانم ها
تله کابین رامسر
آدرس : تله کابین رامسر در فاصله ی 5 کیلومتری غرب رامسر ( به سمت چابکسر ) و 103 کیلومتری شهر رشت واقع شده است
امکانات : تله کابین با طول مسیر حدود 1850 متر ، ساحل و اسکله ی تفریحی ، کارتینگ ( پیست اتومبیل رانی ) ، پینت بال ، سایبان و فضاهای مناسب برای استراحت کردن در بخش پایینی و بالایی تله کابین ، انواع رستوران، اغذیه فروشی های غذای آماده و کافی شاپ ، فروشگاه پوشاک و صنایع دستی ،
موزه ها
کاخ موزه تماشاگه راز: رامسر، میدان انقلاب، خیابان شهید رجایی، مرکز شهر
موزه شمال ایران (تاریخی – فرهنگی): رامسر، چهارراه بسیج، بلوار امام خمینی، فاز یک کمربندی
موزه مردم شناسی: میدان انقلاب (مرکز شهر)
صنایع دستی: چادر شب بافی، نمد مالی و سفال
رستوران ها 1-رستوران البرز رامسر 2-رستوران روزبه رامسر 3-رستوران سبزینه 4-رستوران برادران 5- رستوران آناهيتا 6- رستوران سلطاني باشگاه 1-باشگاه ورزشی تختی کتالم 2-باشگاه ورزشی صدر رامسر 3-باشگاه تربيت بدني فرهنگی 1-کتابخانه عمومی احمدی نژاد رامسر،ساداتشهر 2-کتابخانه عمومی آقا بسمل رامسر،(ساداتشهر) 3-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رامسر 4-ایستگاه تحقیقات پزشکی میانحاله (رامسر) 5-كتابخانه هاي عمومي رامسر هتلمتل آزادی (قدیم): (4 ستاره)، مهدی براتی، رامسر، میدان انقلاب، خیابان سخت سر
هتل پارسیان آزادی (جدید): (4 ستاره)، مهدی براتی، رامسر، میدان انقلاب، خیابان سخت سر،
هتل خلج: (یک ستاره)، نصراله خلج، رامسر، انتهای بلوار طالقانی
هتل بزرگ ملکشاه: نقی جعفرپور، رامسر، چالکرود، خیابان شهید خلعتبری
هتل نازیا: (یک ستاره)، فرخ صفاتیان، رامسر، ابتدای خیابان سخت سر، (خیابان هتل بزرگ)
متل ساحلی خزر: (2 ستاره)، مهدی براتی، رامسر، انتهای بلوار معلم،
متل جواهر: (3 ستاره)، سیده زهرا بنی هاشمی،رامسر، جواهرده
متل اشک: (3 ستاره)، آقای اسماعیل اشکی، رامسر، 300 متر بعد از میدان شهید رجایی نرسیده به تله کابین سمت دریا
هتل آپارتمان کوثر: (3 ستاره)، سید حسن حسینی، رامسر، دوراهی سادات شهر
هتل آپارتمان صفاتیان، (یک ستاره)، سهراب صفاتیان، رامسر، ابتدای خیابان سخت سر، (خیابان هتل بزرگ) جنب اداره راهنمایی و رانندگی
هتل آپارتمان هنرمندان: (2 ستاره)، مهدی خلیل مقدم، رامسر، ابتدای بلوار شهید رزاقی، روبروی چشم انداز
هتل آپارتمان کاسپین: (یک ستاره)، ایران قوسی هیر، رامسر، ابریشم محله، بالای پاساژ پوراحمدی
هتل آپارتمان آریا: مسعود محتشم امیری، رامسر، کیلومتر 5 رامسر – تنکابن، جنب پل نشتارود
هتل آپارتمان ماهور: محمدرضا ادیب، رامسر، جنب دوراهی سادات شهر
هتل آپارتمان لیان: (یک ستاره)، محسن ابراهیمی، رامسر، بلوارمعلم، کوی همیشه بهار
هتل آپارتمان آج: (یک ستاره)، احمد جمال مقدم، رامسر، بعد از دوراهی کتالم، روبروی میدان بار
هتل آپارتمان نازیا: فرخ صفاتیان، رامسر، ابتدای خیابان هتل بزرگ
هتل مهتاب: شاهرخ صفاتیان، ییلاق جواهرده
مطالب مشابه :
تفریحی و توریستی
طبقه اول محل استراحت مهمانان، طبقه دوم رستوران و آن زمان در موزه تماشاگه
رامسر
بسیار مجلل و رستوران بسیار زیبا می موزه تماشاگه است که در زمان حاکمان وقت آن
موزه گوگنهايم
موزه گوگنهايم رستوران نایب و آن سوي ماتريكس matrix. موزه تماشاگه زمان.
كاخها و عمارتهاي تهران
اكنون اين بنا محل موزه هاي تماشاگه پول . اولين ساخته شد و هم زمان موزه اي نيز در داخل آن
باستانشناسی ایران و جهان - تاریخ - انسان - صنعت )
موزه تماشاگه زمان. رستوران. باشد که در بحث های پیشین زمان آنرا حدود ۵۰۰ هزار سال
معرفی شهرستان رامسر
بودند که بعدها در زمان رضا شاه موزه تماشاگه را از رستوران و استخر توسکاسرا
تخت جمشید و داریوش
موزه تماشاگه زمان. وِیژه مدیران رستوران. اين بنا در زمان داريوش اول از پادشاهان
برچسب :
رستوران موزه تماشاگه زمان