نامه موسسه فرزانگان دادآفرين خطاب به كانون وكلاي مركز
بشارت بر آن بندگاني كه چون سخن بشنوند نيكوتر عمل كنند آنان هستند كه خدا آن ها را به لطف خاص خود هدايت فرموده و هم آنان به حقيقت، خردمندان عالمند. (قرآن كريم سورة زمر آيه 17)
جناب آقای جندقی ریاست محترم کانون وکلای دادگستری مرکز
با سلام واحترام
به استحضار می رساند ارکان موسسه آموزش عالی آزاد فرزانگان دادآفرین را وکلای پایه یک دادگستری کشور (کانون مرکز) تشکیل می دهند. این عریضه از سوی کسانی به اطلاع می رسد که عهده دار تدریس در دانشگاه های کشور نیز می باشند.
جناب آقای رییس
این نامه درحالی تقدیم حضور می گردد که جنابعالی و بعضی از همکاران شما، این موسسه را به واسطه اقدامات موفقیت آمیزش مورد نقد قرار داده و از سوی دیگر اساتید بزرگواری چون جناب آقای دکتر کاتوزیان و جناب آقای دکتر اخلاقی و... عملکرد این مجموعه را تحسین نموده و برخی دیگر از سر بغض و عناد، این مجموعه را با الفاظ واهی محکوم کرده اند.
بدیهیست، ارائه خدمت در جامعه، همواره با انتقاد ملازمه دارد و ما و شما نیز از این قاعده مستثنی نمی باشیم.
آقای رییس
هدف از بیان این مقدمه آن است تا همگان بدانند، متاسفانه برخی از اعضای هیات مدیره کانون وکلا، علیرغم تدریس بیش از 400 ساعت دروس حقوقی به صورت علمی و بنیادین، موسسه فرزانگان دادآفرین را مجموعه ای صرفا آموزش دهنده ی روش تست زنی، نهادی در برابر کانون و ... خدمت شما معرفی نموده اند، بطوری که در برخی از مصاحبات انجام شده، بیان کنایه آمیز این امر هویداست، قضاوت غیرمنصفانه دیگران به هیچ وجه، در هدف ما تاثیری نداشته و این موسسه تنها به تعالی حقوق در کشور می اندیشد؛ البته این امر برای ما و مجموعه دادآفرین، هزینه هایی نیز در بر داشته است.
آقای رییس
آزمون چهارگزینه ای سال 1390، در حالی پایان یافت که پاسخ برخی از پرسشهای آن خالی از ایراد نبود. موسسه دادآفرین در سال جاری، بر خلاف سال های گذشته ایرادات این آزمون را متذکر نشد تا همگان بدانند دانشجویان کشور به لحاظ علمی، به آن شایستگی رسیده اند تا خود بتوانند، آزمون را نقد کنند و اتفاقا دیدیم که اینگونه نیز شد.
جناب رییس
اگر موسسه دادآفرین تنها در پی کسب منافع مادی بود، بی گمان از این آب گل آلود ماهی می گرفت و برای مرحله دوم نیز تدبیری جهت برگزاری کلاس اتخاذ می نمود تا بتواند به این شیوه از دانشجویانِ امیدوار به آینده، کسب درآمد نماید و انصافا دیدیم به محض اطلاع رسانی در خصوص آزمون مرحله دوم، دیگر موسسات از این فرصت طلایی برای کسب درآمد بهره برده و اقدام به برگزاری دوره های آموزشی ویژه این مرحله نمودند.
آقای رییس
این پرسش برای عده کثیری مطرح است که چراکانون وکلای دادگستری مرکز خود را تافته ای جدا بافته می داند؟
چرا به تجربه گذشته کشور در خصوص برگزاری آزمون های دو مرحله ای توجهی نمی نماید؟
همگان می دانند آزمون دو مرحله ای به جهت اشکالات موجود در آن، دیگر در سطح کشور برگزار نمی گردد. حذف آزمون مرحله دوم دانشگاه های سراسری کشور و همچنین حذف آزمون مرحله دوم (آ.ت.ت) دوره کارشناسی ارشد حقوق، شاهد مثال این امر می باشد.
جناب رییس
چرا آزمون کانون مرکز باید در دو مرحله برگزار شود؟ اگر ادعا شود بهره گیری از این شیوه جهت نخبه گزینی شایسته می باشد؛ چرا سالهاست این روش در کشور منسوخ شده است؟ و چرا در سایر کانون ها رعایت نمی گردد؟آيا ساير كانونها نياز به نخبه ندارند؟ آيا وكلاي پذيرفته شده سالهاي قبل نخبه نبودهاند؟
بديهيست وكلاي باتجربه و قديمي كه در حال حاضر از افتخارات جامعه حقوقي محسوب ميشوند، هرگز با شيوههاي رايج امروز پا به عرصه وكالت نگذاشتهاند.
آيا جراحان كشور كه مستقيماً با جان مردم سر و كار دارند و با آزمون چهار گزينهاي وارد اين عرصه ميشوند نخبه نيستند؟!
جناب رییس
ما می دانیم در آزمون اختبار، کارآموزان وکالت، در هنگام برگزاری امتحان کتبی مجاز به استفاده از کتاب قانون می باشند و حتی این رویه توسط اساتید بزرگ کشور نیز در هنگام برگزاری آزمون در دانشگاه ها رعایت می گردد. حال پرسش این است چرا داوطلبان در مرحله دوم نمی توانند از کتاب قانون استفاده نمایند؟ از سوی دیگر پاسخگویی به پرسش های حقوقی مستلزم استدلال و استناد به مواد قانونی بوده و بدیهیست امکان حفظ هزاران ماده قانونی در ذهن ممکن نیست و هیچکس از یک انسان متعارف چنین انتظاری ندارد!!!
آقای رییس
چرا وقتی برخی از داوطلبان، نسبت به تعدادی از پرسش های آزمون، اشکال می نمایند و این ایراد را به کانون اعلام می نمایند، بجای استدلال و پاسخ منطقی که روش بزرگان حقوق است، در مصاحبه با جراید کشور اعلام می شود که: "اينكه برخي از داوطلبان 10 مورد از سوالات آزمون وكالت را خارج از متن عنوانميكنند، فقط يك ادعاست و صحت ندارد." (خبرگزاری ایسنا مورخ 23/9/1390).
به طور مثال در کجای قانون آمده، اجرت المثل مال غیرمنقول، منقول است؟؟؟ چه کسی می پندارد، پس از اعتراض ثالث، دادگاه رای صادر نمی نماید و ...
جناب رییس
شما دانش آموخته علم حقوق هستید، در این راه تجارب بسیاری کسب نموده اید و بر جایگاه ریاست کانون مرکز نیز تکیه زده اید، لذا بهتر از ما می دانید در میان علمای حقوق، در خصوص برخی از موضوعات همواره اختلاف نظر وجود دارد، آیا مصحح محترم، نظر مخالف را می پذیرد و همان نمره ای را منظور می دارد که برای نظر موافق خویش منظور داشته است؟ البته ما می دانیم در مقام استادی، هیچ حب و بغضی وجود ندارد.
جناب رییس؛
در اطلاعیه کانون مرکز چنین آمده است: " آوردن هرگونه وسایل ازقبیل کیف - تلفن همراه -کاغذ- کتاب از هر قبیل (کتاب درسی یا قوانین) کلا ممنوع است فقط داشتن خودکار یا خودنویس آبی یا مشکی بلامانع است". آیا اجرای عدالت و حفظ حقوق داوطلبان صرفا با جدا نمودن سربرگ اوراق امتحانی و یا استفاده از خودکار یا خودنویس آبی یا مشکی میسر میگردد.
عجیب است کانون محترم برای رنگ و نوع خودکار داوطلبان، اطلاع رسانی می نماید لیکن در جهت اعلام منابع آزمون سکوت اختیار نموده است، وانگهی مشاهده اطلاعیه مرحله دوم که در مورخ 23/9/1390 در وب سایت کانون وکلای دادگستری مرکز منتشر گردید، داوطلبان را شگفت زده نمود چرا که معلوم گردید درس اصول فقه در مرحله دوم یکی از مواد آزمون اعلام شده است در حالیکه جنابعالی در مصاحبه با هفته نامه بازار کار (مورخ 17خرداد منتشره در صفحه 6) چنین فرمودید:"در هیات مدیره کانون تصویب شده که در مرحله دوم،از 5 درس آزمون تشریحی گرفته شود. وی دروس، آیین دادرسی کیفری، آیین دادرسی مدنی،حقوق جزای عمومی و اختصاصی، حقوق تجارت و حقوق مدنی را 5 درسی عنوان کرد که درمرحله دوم از آنها آزمون تشریحی گرفته میشود."
بنابراین به نظر می رسد کانون مرکز، به مصوبات هیات مدیره خود نیز پایبند نمی باشد!!
جناب رییس
اگر بخواهیم با انصاف حکم نماییم متوجه می شویم صدم نمره نیز در قبولی شخص و یا در تعیین انتخاب شهر برای داوطلب موثر است؛ پس چگونه می توانید با آزمون تشریحی این صدم ها را تعیین فرمایید؟ و مطمئن باشید که حقی از داوطلبی تضییع نخواهد شد!!
در پایان امیدوارم حضرتعالی و دیگر همکاران دلسوز با توجه به مشکلات پیشِ روی کانون، رویه ای اتخاذ فرمایید تا خدای ناکرده حقوقدانان عدالت خواه کشور در معرض اتهام قرار نگیرند و استقلال کانون وکلای دادگستری نیز زیر سوال نرود!
موسسه فرزانگان دادآفرین
امیـر کمالوند - دکتر محمد حسین شهبازی
http://dadafarin.com/letter-icbar-90.aspx
مطالب مشابه :
نامه موسسه فرزانگان دادآفرين خطاب به كانون وكلاي مركز در خصوص آزمون مرحله دوم
دادآفرین 89 - نامه موسسه فرزانگان دادآفرين خطاب به كانون وكلاي مركز در خصوص آزمون مرحله دوم
دانلود رایگان سوالات آزمون ept ای پی تی دکتری دکترا دانشگاه آزاد
سایت موسسه دادافرین. سایت موسسه طرح
نامه موسسه فرزانگان دادآفرين خطاب به كانون وكلاي مركز
اگر موسسه دادآفرین تنها در پی کسب منافع در مورخ 23/9/1390 در وب سایت کانون وکلای دادگستری
دانلود سوالات آزمون آزمایشی EPT دانشگاه آزاد
سایت موسسه دادافرین. سایت موسسه طرح
سوالات و نکات آزمون های موسسه دادآفرین
پورتال حقوقی متین فر - سوالات و نکات آزمون های موسسه دادآفرین سایت بانک قرض الحسنه مهر
کنکور فراگیر ۲ بار در سال برگزار میشود|کلاس کنکور پیام نور
موسسه دادآفرین تهران برای دیدن سایت موسسه موسسه آموزش عالی سپهر سخن به آدرس زیر بروید :
دانلود رایگان نکات آزمون شماره 1 موسسه دادافرین
موسسه حقوقی پیشگامان حقوقکده - دانلود رایگان نکات آزمون شماره 1 موسسه دادافرین - انجام وکالت
فروش کاملترین و معتبرترین جزوات کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل
سایت کانون وکلای دادگستری موسسه دادآفرین موسسه
آزمون وکالت دادآفرین|کلاس های آزمون وکالت دادآفرین
کلاسهای آزمون وکالت داد آفرین - آزمون وکالت دادآفرین|کلاس های آزمون وکالت دادآفرین - راجع به
برچسب :
سایت موسسه دادآفرین