عکس های جدید از زباله دانی کلاردشت
روزانه پنج تا ۱۰ سرویس کامیون زباله از سوی ماموران شهرداری در دل جنگلهای خزری غرب مازندران تخلیه و به آتش کشیده می شود که این عمل خواسته یا ناخواسته سرنوشت جنگلهای بکر منطقه را به مرگ تدریجی محکوم کرده است.
وقتی از کلاردشت قصد سفربه عباس آباد و دیگر شهرهای ساحلی را دارید، پس از طی ۱۵ کیلومتر از جاده ۳۵ کیلومتری این جاده زیبا، بوی بد انباشت زباله و دود ناشی از آتش در فضای جنگل، لذت زیبایی دیدن جنگلهای خزری را از یادتان می برد. معضل انباشت زباله تنها مشکل زیست
محیطی در جاده جنگلی و گردشگری عباس آباد به کلاردشت نیست بلکه مشکل زباله و خطرات ناشی از تخریب زیست محیطی آن سالهاست، در استان مازندران از جمله در غرب این استان که بیشترین حضور مسافر و گردشگر ایرانی و خارجی را در خود دارد، به یک معضل تبدیل شده است.
به گفته شجاع سلیمانپور، عضو شورای شهر کلاردشت مسئولان ارشد استانی و مدیران شهری مازندران تا به امروز نتوانسته اند، بخوبی از جذب اعتبار و بهره گیری از فرصت بدست آمده استفاده کنند: "بنابراین زباله ها همچنان بدون برنامه ریزی و مدیریت صحیح، در عرصه های طبیعی و جنگلی رها می شوند. این مدیران استانی و شهری در برابر اعتراض دلسوزانه دوستداران طبیعت، از خود واکنش نشان می دهند و این آقایان به جای ارائه راهکارهای منطقی، درصدد صدور بیانیه یا مصاحبه ها می شوند تا بلکه بتوانند به نحوی این معضل اجتماعی را از دید عموم مخفی نگاه دارند."
همچنین محمد معیری رئیس انجمن حمایت ازمحیط زیست کلاردشت به مهر گفت: امروزه خطر آلودگی محیط زیست از تجاوز به جنگل های شمال و منابع ملی بیشتر شده است و جنگلی که تا دیروز آماج حملات قاچاق چوب بود، امروز شیرابه های انباشت زباله در دل جنگل و مراتع در حال خشکاندن گونه های کمیاب جنگلی و گیاهی است.
علی اصغر موسی پسندی شهردار شهر عباس آباد هم در این باره گفت: یکی از معضلات شهرداری های شمالی به ویژه استان مازندران با توجه به درآمد ناچیزی که دارند، معضل انباشت، تفکیک و امحاء آن در محل جمع آوری زباله هاست. عباس آباد نیزاین مشکل را دارد چرا که نزدیکی دریا با جنگل و نبودن زمین کافی، بالابودن سطح آب موجب شده است تا مکانی برای تخلیه زباله حتی بصورت سنتی نداشته باشیم. روزانه ۴۰ تن زباله دروقت عادی و بیشتراز ۶۰ تن در ایام حضور مسافر تولید می شود و مکانی هم برای تخلیه این حجم از زباله مخلوط نداریم، بنابراین تا آماده شدن کارخانه کمپوست در تنکابن با این مشکل روبرو خواهیم بود.
گفته شده کارخانه کمپوست در شهرهای ساری، قائمشهر، بهشهر، نور، چالوس، نوشهر و تنکابن در حال ساخت است که امیدواریم کارخانه های کمپوست قائمشهر و بهشهر تا پایان سال ۱۳۹۰ به بهره برداری برسد.
خبرگزارى مهر (www.mehrnews.com) |
| ||||||||||
|
مطالب مشابه :
روش و زمان نامناسب در جمع آوری زباله در جهرم
آن هم زمانی که مردم در شهر دنبال کسب و کار خود هستند و بوی بد حاصل از بوی بد زباله
چگونه میتوان یک سیستم بازیافت خانگی ساخت؟ ورمی کمپوستی شیوه ای برای بازیافت سبز
فعالیت کرم در خاک و تهویه توده، سهم بسیار زیادی در کاهش بوی بد توده زباله زباله های آبدار
شوتینگ زباله
تهویه و دفع بوی نامطبوع زباله . استنشاق بـوی بـد بـاعـث نارضایتـی ساکنین ساختمان و
بوی بد اشپز خانه
گروه زيست شناسي 90 - بوی بد اشپز خانه - ودرنهایت می بینی هرآنچه هست میان تو وخداوند است نه
عکس های جدید از زباله دانی کلاردشت
عکس های جدید از زباله این جاده زیبا، بوی بد انباشت زباله و دود ناشی از آتش در
چه کسی مسئول است ؟
درسفرم به کنار دریای خزر شهر بابلسر متوجه بوی بد و زباله انبوهی اما چرا این همه زباله در
مطالبی در مورد زباله ها
زباله های تر عموما های غیرهوازی که در نبود اکسیژن شروع به رشد و تکثیر می کنند و بوی بد
قدر زبالههایتان را بدانید
راهاندازی نیروگاه زباله این روزها دیگر در سایت دفن زبالههای شهری مشهد اثری از بوی بد
شوتینگ زباله
تهویه و دفع بوی نامطبوع زباله . استنشاق بـوی بـد بـاعـث نارضایتـی ساکنین ساختمان و
برچسب :
بوی بد زباله