فهرست قاریان مشهور ایرانی
استاد عباس امام جمعه
متولد 1345 تهران ،
تحصيلات : کارشناس علوم قرآن و حديث،
شغل : عضو شوراي عالي قرآن صدا و سيما ،
نام اساتيد : مرحوم محمدي ، مولائي و عليمرداني .
شروع فعاليت : او ابتدا با نوارهاي قاريان مصري و تقليد از آنها شروع کرد. وي سپس از محضر استاد مرحوم حاج بيوک محمدي کسب فيض کرد. بعد از چندي به جلسات ديگر راهنمايي شد و پس از آن نزد استاد عليمرداني به فراگيري يک دوره کامل تجويد تئو ري پرداخت و پس از گذشت چند ماه که آمادگي بيشتري پيدا کرد به جلسه استاد مولائي معرفي شد.
متولد 1344 مشهد مقدس،
تحصيلات : کارشناس علوم قرآن و حديث ،
شغل : کارمند ،
شروع فعاليت : او از هفت سالگي شروع به تلاوت قرآن کرده است و از سن 11 سالگي رسماً مديريت برخي از جلسات آموزش قرآن را به عهده داشته است.
پناهي كه در زمان تولد به دليل عدم درست تشخيص پزشك به دليل طب فلج اطفال بدن خود را فلج ميبيند با تلاشهاي بسيار زياد خانواده فلجي در دو پاي وي باقي ميماند و پناهي از همان خردسالي از ناحيه دو پا فلج كامل ميشود. اين نقص عضو خدشهاي بر همت بالاي جواد پناهي وارد نميكند و وي با تلاشهاي بسيار زياد به فراگيري قرآن در زمينه قرائت ميپردازد و پس از طي مقاطعي در مسابقات كشوري و بينالمللي شركت ميكند. وي در مسابقات بينالمللي ايران به مقام اول دست پيدا ميكند و باز هم با شركت در مسابقات بينالمللي سوريه مقام اول خود را تكرار ميكند.
همچنين پناهي بارها به كشورهاي خارجي به عنوان قاري دعوت شدهاست كه از اين بين ميتوان به كشورهاي بنگلادش، سوريه، لبنان، تركيه، كويت، آلمان، اسپانيا، ايتاليا، بلژيك، هلند، انگلستان، فرانسه، آفريقاي جنوبي و ...نام برد.
متولد 1349 تهران ،
تحصيلات : ديپلم ،
شغل : آزاد ،
نام اساتيد: موسوي ، اربابي ، خدام حسيني و سيف ،
شروع فعاليت :از حدود شش سالگي با بعضي از سوره هاي کوچک آشنا شد و قرائت قرآن کريم را از اوايل تحصيل در دبستان و در سن هشت سالگي آغاز کرد و از ده سالگي به طور فني تلاوت و حفظ بعضي از اجزاي قرآن کريم را شروع نمود. او علاوه بر قرائت قرآن کريم با جمعي از دوستانش گروه تواشيح و همخواني (قدر ) را تاسيس کرد و به مديحه سرايي نيز مي پردازد.
استاد شهریارپرهیزگار
میل به قرآن در کودکی میل و اشتیاق درونی به شنیدن نغمات روحانی اعم از دعا و قرآن که به ویژه توسط مادرم در برخی مواقع به شکلی محزون تلاوت میشد مرا ترغیب میکرد. یکی از تفریحات کودکی من این بود که گوشهای مینشستم و برای خودم مسابقهای قرآنی ترتیب میدادم و خودم را قاری تجسم مینمودم و احساس میکردم که از من برای اجرای برنامه دعوت شده و من باید در شروع مسابقه بخوانم، بعد هم با یک لحن و وضعیت خاصی شروع میکردم به خواندن و خانواده که این را دیدند بیشتر توجهشان جلب شد و مرا به جلسات قرآنی راهنمایی کردند.
شهریار پرهیزگار در سال ۱۳۵۲ که ۹ سال بیشتر نداشت با شنیدن چند تلاوت زیبا از مسابقات جهانی در مالزی که از طریق تلویزیون پخش میشد مجذوب تلاوت قرآن شد. بخصوص تلاوت محمد تقی مروت که رتبه نخست آن سال را کسب کردند بر او اثری ویژه گذاشت و زندگی آیندهاش را در مسیر قرآن رقم زد. آقای شهریار پرهیزکار، روخوانی و روانخوانی و مباحث اجمالی در زمینه تجوید مقدماتی را در محضر استاد ادیب و تجوید و صوت و لحن قرآن کریم را همزمان در جلسات محمد تقی مروت آغاز کرد و سپس با راهنمایی استاد، در جلسات درس استاد مولایی حضور یافت و بدین ترتیب حفظ قرآن را آغاز کرد. وی اولین بار به صورت رسمی در مسابقات قرآنی که در سال ۱۳۵۶ در مسجد لالهزار و در مقابله با رژیم پهلوی برگزار شد به تلاوت پرداخت و در این مراسم که بسیار با شکوه برگزار شد آیاتی از سوره مبارکه یوسف را به زیبایی تلاوت کرد.
او پس از دریافت دیپلم، در دانشگاه شهید بهشتی تهران در رشته نرمافزار کامپیوتر تحصیل خود را آغاز کرد و مدرک کارشناسی را دریافت نمود و در سال ۱۳۶۹ ازدواج کرد که ثمره این ازدواج دو فرزند به نامهای فاطمه و مهدیهاست.
شهریار پرهیزگار قرآن را در طول سه سال در جلسات حفظ استاد مولایی از حفظ کرد و در بسیاری از مسابقات داخلی و خارجی، رتبههای ممتاز کسب کردهاست.
او در سال ۱۳۶۲ در مسابقات بینالمللی جمهوری اسلامی ایران در حفظ ۱۵ جزء رتبه نخست را کسب کرد؛ همچنین در سال ۱۳۶۴ در حفظ ۲۰ جزء رتبه دوم را در کشور عربستان بدست آورد.
شهریار پرهیزکار در سال ۱۳۶۶ هم در رشتهٔ حفظ کل قرآن در مسابقات بینالمللی ایران شرکت کرد و رتبه نخست را در این مسابقات از آن خود ساخت. او در سال ۷۱ نیز به رتبه نخست مسابقات کشور عربستان در رشته حفظ کل دست یافت.
نام : ابوالقاسمی، احمد
مليت : Iranian
سال تولد : 1347
در لحظات اذان صبح روز دهم خرداد سال 1347 در محله جنوب غربي تهران در يك خانواده مذهبي به دنيا آمدم در سال 1353 وارد مدرسه ابتدايي شدم و در سال 1356 براي اولين بار با اصرار خانواده در كلاس آموزش روخواني قرآن در مسجد امام جعفر صادق(ع) كه جنب منزلمان بود ثبتنام نمودم. با اينكه بخش بسياري از آموزش به پايان رسيده بود بدون نگراني مطالب را فرا گرفتم و در آزمون پاياني قبول شدم و آن به اين علت بود كه آموزش قرآن را سخت نپنداشته و ميدانستم تا آن را بخوبي ياد نگيرم چارهاي ندارم و رضايت خانواده جلب نخواهد شد.
در روزهاي پاياني اين دوره بود كه صداي دلنشين يكي از شاگردان كلاس آموزش قرائت قرآن كه در طبقه تحتاني مسجد برگزار ميشد به شدت مرا مجذوب خود ساخت و علاقه عجيبي در فرا گرفتن اين فن در من ايجاد نمود لكن به علت كمرويي مفرط تا زمان اولين قرائت من در كلاس آموزش قرائت 5 سال گذشت و من هر بار از فرط خجالت تلاوت را به هفته بعد و ... موكول ميكردم تا اينكه در يكي از روزهاي ماه مبارك رمضان در سال 1361 كه در تابستان واقع شده بود براي اولين بار دل به دريا زده و در محضر استاد تلاوت نموده و بسيار مورد تشويق قرار گرفتم به طوريكه استاد كلاس گفت: گويا چند سال است كه ميخواني. البته اين بدان علت بود كه من دائماً نوراهاي تلاوت قرآن را گوش ميكردم و علاوه بر آن به علت نزديكي منزل ما به مسجد كه خود نعمتي بزرگ بود همواره صداي قرائت قرآن قبل از اذان هر روز در گوش من طنين افكن بود و در رشد من تأثير فراوان داشت. از آنجا كه استاد جابر جليلي حفظهالله (اولين استاد من) مشوق خوب و با درايتي بود در اولين فرصت مرا به محضر استاد حاج محمد غفاري رحمهالله كه در آن زمان يكي از بهترين اساتيد موجود بود برد و من در محضر ايشان تلاوت كرده و مورد تشويق فراوان واقع شدم. با اينكه صداي قوي و زيبايي نداشتم در هنگام تلاوت حس و حال خوبي داشتم و بين خود و موفقيت گويا فاصلهاي احساس نميكردم اين علاقه به حدي رسيد كه غروب هر روز منتظر فرارسيدن زمان برگزاري جلسات بودم تا بتوانم بر توانايي خود بيفزايم. هر كجا جلسه قرآني برپا بود خود را با جديت به آنجا ميرساندم و در آن شركت ميكردم و مشكلات معمول اعم از دوري راه، نبودن وسيله رفت و آمد، سرما و... تفاوتي ايجاد نميكرد حتي در بعضي از شبها كه جلسهاي برپا نبود در محلههاي اطراف منزل ميگشتم تا شايد يك جلسه خانگي كه به صورت هفتگي و سيار در منازل مردم برگزار ميشد را بيابم و در آن به بهانه شركت در جلسه چند آيه تلاوت كنم. با گذشت چند ماه با خواهش فراوان از استاد حاج محمدرضا ابوالقاسمي كه از اقوام نزديك ما (نوه عموي پدر) بود خواستم تا در مسجد محل جلسه قبلي خود را كه مدتي بود تعطيل شده بود مجدداً راهاندازي نمايد كه ايشان نيز با بزرگواري پذيرفتند و جلسه را با تعداد كمي از افراد تشكيل دادند كه اين جلسه هنوز هم جمعه شبها در همان مسجد برگزار ميشود و جاي آن دارد كه از ايشان نيز بخاطر زحمات فراواني كه كشيدند تشكر نمايم. از سال 66 با استاد خدامحسيني آشنا شده و در ادامه راه از وجود ايشان نيز بهرههاي فراوان بردم.
طي آن چند سال در مسابقات محلي بسياري حضور داشتم كه در غالب آنها از جمله منتخبين بوده و پس از شركت در مسابقه بين جلسات در سال 65 موفق به سكب رتبه شدم كه بسياري از اساتيد از جمله استاد ياريگل و استاد اربابي رحمتالله آينده روشني را پيشروي من ترسيم نمودم. در سال 1364 براي اولين بار در مسابقات استاني سازمان اوقاف شركت نمودم و در سال 66 نيز به مسابقات كشوري اوقاف و انتخابي حج راه يافتم لكن با آمادگي فراواني كه داشتم به علت حضور در مناطق جنگي در مسابقات حاضر نشدم و در همان سال تني چند از همقطارانم به سفر حج اعزام شدند و من از اين سفر روحاني محروم شدم. در سال 67 براي اولين بار دعوت شدم تا در كاروان اعزام قاريان قرآن به كشورهاي خارجي حضور داشته باشم كه خود در آن زمان موفقيتي محسوب ميشد. در سال 68 در گروه اهلالبيت كه با همت استاد خدام حسيني و سرپرستي استاد آرزم تشيكل شد عضو شدم كه اين آشنايي نيز كمك شاياني در موفقيت من داشت. با اينكه حدود 20 ماه داوطلب حضور در جبههها بودم در سال 69 براي اتمام دوره سربازي مدت 4ماه به اين مهم پرداختم كه تلاوت هر روز صبح من در مراسم صبحگاه جهشي ديگر در آمادگي صوت من بود و موجب موفقيت بيشتر من شد. در سالهاي 67 و 68 به علت كمبود نفسي كه بخاطر مجروحيت و وجود يك تركش بزرگ در ناحيه ريه داشتم به مسابقات كشوري راه نيافتم و در سالهاي 69 و 70 با اينكه به مرحله مقدماتي مسابقات كشوري راه يافتم به علت خواندن غلط اعرابي موفق نبودم. در سال 70 در مسابقات كشوري جانبازان اول و به سفر زيارتي حج مشرف شدم پس از آن در سال 71 در مسابقات سراسري اوقاف انتخاب شده و در مسابقات بينالمللي كشور مالزي به نمايندگي از مردم شريف ايران اسلامي مقام اول را كسب نمودم. از سال67 تاكنون بيش از يكصد سفر تبليغي به حدود 30 كشور جهان (بوركينافاسو، مالي، ناميبيا، آفريقاي جنوبي، پاكستان، عربستان، سوريه، مالزي، آلباني، مقدونيه، صربستان، بوسني، كوزوو، تركيه، عراق، قرقيزستان، قزاقستان، كانادا، استراليا، آلمان، فرانسه، بلژيك، هلند، سوئيس، اتريش، انگلستان، دوبي، شارجه، بحرين، قبرس) داشتم. شايد يكي از دلايل پيشرفت من اين بود كه بجاي اينكه دائم از تلاوت خودم راضي باشم و خود را براي تلاوت به ديگران تحميل كنم و بگويم من هم..... تلاش در پيشرفت و بهتر شدن داشتم تا ديگران به اين نتيجه برسند كه ميتوانند در تلاوت، به من اطمينان داشته باشند. هذا من فضل ربي.
نام : سعيديان، محمدحسين
مليت : Iranian
سال تولد : 1344
دكتراي علوم قرآن و حديث
نفر اول مسابقات بينالمللي قرائت قرآن در سال 1366 ايران
مسافرتهاي خارجي جهت تبليغ: آمريكا – آلمان – فرانسه – سوئيس – اتريش – تركيه – برزيل – آرژانتين – عربستان – سوريه – روسيه – ناميبيا – تانزانيا – آفريقاي جنوبي – مالزي – اندونزي – تايلند – فيليپين – سريلانكا – هند – پاكستان و كشورهاي ديگر
داوري در مسابقات بينالمللي ايران – سوريه – مسكو
جلسه قرآن ايشان: حسينيه فاطميون – شنبهها بعد ازظهر ساعت 7 شب
متولد تهران
نام : فرجي، جهانبخش
مليت : iranian
متولد سال 1342 شهرستان خرم آباد.
مقامهاي داخلي: نفر اول مسابقات دانشجویی کشور در سال ۱۳۶۸ اصفهان نفر چهارم مسابقات سراسری کشور در سال ۱۳۶۴ هفت بار منتخب قاریان جمهوری اسلامی جهت تلاوت و تبلیغ در سفر بیت الله الحرام مقامهاي بين المللي: نفر اول مسابقات بین المللی کشور بنگلادش در سال ۱۳۷۴ سفرهاي تبليغي: فرانسه، سریلانکا، هندوستان، بنگلادش، آلمان، هلند، آمریکا، روسیه، ترکیه، لبنان، سوریه، عربستان، امارات، قطر، نیجر نام اساتيد: استادحاج غلامحسین وجودی ،استاد حاج بیوک محمدی، استاد مولایی، استاد سید محسن موسوی بلده، استاد شریف، استاد محمد خواجوی، استاد اربابی، استاد قیم ، استاد سید مهدی سیف ،استاد مختاری، استاد نازدار، استاد فاطمی ، استاد محمدزاده، استاد روغنی، استاد حنیفی استاد شهیدی و زنده یاد استاد حاج آقا شکوهنده جلسات آموزشي: تدریس در کارگاههای استانی شورای عالی قرآن تدوین و ارائه جزوات و سی دی های آموزش صوت و لحن از سال ۱۳۶۸ تا کنون و تدریس علوم قرآنی از طریق سایت حقیر از سال ۱۳۸۹ تا کنون ایجاد کارگاههای آموزش در سطوح بالای فن قرائت در داخل و خارج کشور وضعيت تأهل: متأهل داراي چهار فرزند مدرك تحصيلي: کارشناسی ارشد در رشته مهندسی شیمی و عضو انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف
نام : قصري زاده، منصور
مليت : Iranian
سال تولد : 1346
در 10 شهريور سال 1346 هـ.ش در تهران و از خانواده اي معنوي ديده به جهان گشود جوّ مذهبي خانواده و تشويق و حمايت پدر و راهنمايي و ارشاد معلم ها و اساتيد برجسته اشتياق و علاقه او را به فراگيري قرائت اين كتاب آسماني سوق داده حيات قرآني او را رقم زد آقاي قصري زاده پس زا فراگيري مراحل مقدماتي تجويد و روخواني در سال 1361 در محضر استاد سيد محسن موسوي فراگيري علوم مختلف قرآني را همزمان با صوت و لحن قرآن كريم آغاز نمود. حاج منصور قصري زاده نيز چون بسياري ديگر از قاريان برجسته كشور معتقد است كه بهترين راه براي فراگيري صوت و لحن قرآن كريم، تقليد از قرّاء مشهور و برجسته مصري است بر همين مبنا او نيز در ابتداي كار تلاوت از استاد مرحوم عبدالباسط به تقليد مي پرداخت آقاي منصور قصري زاده در بسياري از مسابقات داخل كشور شركت نموده و موفقيتهائي را نيز كسب نمود. او در سال 1366 در سومين دوره مسابقات قرآن دانشجويان كشور رتبه نخست را بدست آورد و پس از آن نيز در سال 1368 در مسابقات استان تهران موفق به احراز مقام اول اين دوره از مسابقات شد. آقاي قصري زاده در سال 1369 پس از موفقيت در مسابقات قرآن در شهر مقدس قم جهت شركت در مسابقات قران، به كشور مالزي اعزام شد آقاي قصري زاده در سال 1370 نيز پس از كسب مقام دوم مسابقات قرآن در استان كرمانشاه بار ديگر به كشور مالزي اعزام و در مسابقات جهاني قران كريم در كوآلالامپور رتبه نخست را از آن خود ساخت. آقاي منصور قصري زاده در سال 1364 موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته جغرافياي انساني شد و در سال 1372 ازدواج نمود كه ثمره آن يك فرزند دختر است. او معتقد است كه هنوز قران در زندگي مايه هدفمند شدن حيات انسان بوده و شخصيت و منزلت اجتماعي انسان در معيت قرآن مفهوم مي يابد و در حقيقت او تمامي موفقيتهاي خود را از قرآن كريم مي داند. آقاي حاج منصور قصري زاده از اساتيد مصطفي اسماعيل، عبدالباسط، محمد صديق منشاوي، حسّان و شحات محمد انور به عنوان برترين قاريان كشور مصر از آغاز تا كنون ياد مي كند او اين تلاوت آقاي قصري زاده كه براي نخستين بار از صدا و سيما پخش گرديد در سال 1364 در مسجد شيخ فضل الله تهران ضبط شد همچنين اجراي برنامه در گروهي كه به سرپرستي استاد علي اربابي به تلاوت مي پرداخت از ديگر برنامه هاي تلاوت آقاي قصري زاده بود كه از شبكه دوم سيما پخش گرديد. جلسات قرائت قرآن آقاي قصري زاده از سال 1365 تا كنون پنج شنبه ها در مسجد شهداء و نيز در مسجد خداداد واقع در اتوبان شهيد محلاتي منعقد است. آقاي قصري زاده در حال حاضر از كارمندان امور مجلس صدا و سيماست ايشان معتقد است كه امور قرآني در سطح كشور بايد در دست عاشقان قرآن و افراد آگاه در اين زمينه قرار گيرد و در اين راه نيز گروههاي قرآني از وابستگي سياسي و حزبي بپرهيزند و تنها فعاليتهاي قرآني در مسير و جهت كلي اهداف نظام اسلامي باشد. آقاي قصري زاده چند بار توفيق تلاوت در حضور مقام معظم رهبري را داشته و از ارشادات معظم له بهره ها گرفته است. او در راستاي زندگي قرآني خويش و در كنار برگزاري جلسات قرآني و شركت در مسابقات مختلف قرآني تا كنون به 25 كشور جهان جهت تلاوت قرآن سفر كرده است كه در تمامي اين كشورها با استقبال وصف ناپذير مسلمانان روبرو بوده است
نام : ربیعیان، حسن
مليت : Iranian
سال تولد : 1345
مقام های داخلی : نفر اول مسابقات قرآن کريم اوقاف و امورخيريه استان تهران (سال۸۰). ـ نفر اول مسابقات سراسري قرآن کريم اوقاف و امورخيريه (سال۸۰).
مقامهای بین المللی : نفر اول مسابقات بين المللي قرآن کريم هندوستان (سال۶۸). ـ نفر اول مسابقات بين المللي قرآن کريم بنگلادش (سال۷۵). ـ نفر اول مسابقات بين المللي قرآن کريم جمهوري اسلامي ايران (سال۸۰).
سفرهای تبلیغی : عربستان سعودي،چين،هندوستان،تايلند ، مراکش،پاکستان،اتيوپي،يوگس لاوي،آفريقاي جنوبي،سوريه،لبنان، مالزي و امارات
نام اساتید : اربابی-خدام حسینی- دکتر موسوی
رشته تخصصی : قرائت
جلسات آموزشی : چهار شنبه ها 7 الی 10 شب در امامزاده پنج تن لویزان
عامل موفقیت : لطف خدا
وضعيت تاهل : متاهل (3فرزند)
مدرك تحصيلي : کارشناسي الهيات
محل تولد : تهران
شغل : دبير آموزش وپرورش
منبع:http://goftomanedini.com/showthread.php?t=51050
مطالب مشابه :
پيشنهاد دهيد
(معاونان و مربيان پرورشي قطب 5) خواهشمندم پيشنهادات، ابتكارات و تجربيات موفق خود موفق
فواید گریه کردن
تجربيات موفق پرورشي. مطالب مفيد ويه مربيان پرورشي. کارشناسی فرهنگی هنری آموزش و پرورش
اثرات مفید خنده بر سلامت
تجربيات موفق پرورشي. مطالب مفيد ويه مربيان پرورشي. کارشناسی فرهنگی هنری آموزش و پرورش
چگونه کودکانی با شخصيت تربيت کنيم؟
تجربيات موفق پرورشي. مطالب مفيد ويه مربيان پرورشي. کارشناسی فرهنگی هنری آموزش و پرورش
نقدی بر کتاب تفکر و پژوهش پایه هفتم
تجربيات موفق پرورشي. مطالب مفيد ويه مربيان پرورشي. کارشناسی فرهنگی هنری آموزش و پرورش
فهرست قاریان مشهور ایرانی
تجربيات موفق پرورشي. مطالب مفيد ويه مربيان پرورشي. کارشناسی فرهنگی هنری آموزش و پرورش
برچسب :
تجربيات موفق مربيان پرورشي